MO HA HA HA

Har redan listat ut vem du är Karlsson.(sökning på IP-adress).det var precis den reaktionen jag ville ha på mitt inlägg..Sitter just ju och skrattar....jag var inte jätteseriös..det var mer en PIK PIK PIK till min älskade snygga vän som verka tycka jag är bitter för jag kommer in överallt och han inte kommer in någonstans!

Puss påre Karlsson;)

Kommentarer
Postat av: angeliqa jansson

sv: jag hittade skorna på www.skopunkten.se :)

hoppas det var till hjälp! :D

2010-12-10 @ 22:57:30
URL: http://everttt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Halloj Ellen. Egentligen är ju detta lite emot mina principer men jag måste väl försvara mig antar jag.



Angående att festa här så är det inte så värst svårt för de som är under 21. Bara att fylla i sitt namn på internet så får man hem ett litet fake-ID och vips, så kommer man in. Då får man uppleva det galna nattlivet som du beskriver. Eller, ja galet är det väl om man bara festat i Tingsryd innan. Du verkar inte har festat så mycket eftersom du verkar vara så väldigt glad över att få göra det nu.



Angående Vegas så går det utmärkt att boka hotell om man är under 21, så även där har du fel. Det roligaste av allt är det att du tror jag jag kommenterade det där.Kan du inte ens kolla upp en IP-adress? Haha jag skulle aldrig ge din lilla blogg en kommentar i onödan. Varför skulle jag sjunka till din sandlådenivå? Nä, den vuxna 21 åringen får sköta det istället.



Mvh Dennis

2010-12-15 @ 01:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0