Casey Anthony


Vet inte om namnet säger dig något men här i USA är det en person som är väldigt hatad just nu.

16 Juni 2008 försvinner lilla Caylee Anthony 3 år spårlöst men det är så sent som efter 30 dagar då Casey erkänner att sin dotter varit borta i en månad redan och började anklaga nannyn att ha kidnappat hennes barn, samma kväll som hennes barn försvann så har dom hittat bilder där hon är ute och festar med sina vänner och säger inte till någon att hennes barn är bort. Efter 1 månad så misstänker mormorn att något är fel och dom hittar Casey´s bil på ett släp och när dom börja undersöka bilen så luktar den en stark doft, mormorn ringer 911 och berättar att hon hittats sin dotters bil och att den luktar rutten kropp och det är även då som Casey erkänner att hennes dotter varit borta i 30 dagar.

11 December hittar dom skelettdelar av Caylee, hon hade även tejp över munnen. Nu i efterhand så har hon ändrat sin historia till att Caylee drunkade i poolen.

När Caylee fortfarande levde så festade Casey och istället för att ordna barnvakt så satte hon sin dotter i bilen och proppade henne med sömnmedel medan hon var inne på nattklubbarna. När Caylee blev äldre och kunde prata så kunde hon inte längre "söva" henne eftersom hon då skulle berätta de för någon och Casey skulle åkt dit för de.


Idag blev Casey Anthony, ICKE SKYLDIG!!!

Hur sjukt är det inte på en skala då? Vem går ut och festar när sin egen unge blev "kidpappad" under dagen? Det måste ju finnas tillräckligt med bevis mot Casey att kunna fälla henne, sjukt sjukt sjukt.

P&K Ellen

Kommentarer
Postat av: Caroline

Det är helt sjuuuuuk!!! Tittade på en debatt om de igår på gymmet och blev helt rasande!!

2011-07-06 @ 17:52:26
URL: http://carolinelagerblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0