Let´s go Nuggets.....

Igår efter vi slutat bar det av till Denver för att hoppas på att få biljetter till kvällens match mellan Denver Nuggets - Toronto Raptors. Vi hade turen att möta en man som sålde biljetter, han stod jämte en polis så det kan inte varit olagligt det han gjorde. Vi fick biljetter för $25 (riktigt kap), satt på grymma platser och vi hade koll på alla spelarna. Det roliga var att när vi fick biljetterna i handen och det stod rad nr 2 så fick vi en chock, vilken tur vi hade att sitta typ JÄMTE planen men insåg sedan att det inte var riktigt så.

När vi till Pepsi Center där matcherna spelades och vi började med att kolla souvenirer och jag köpte ett skitsnyggt basketlinne som var svart med svarttext, det tillhörde en spelare som jag aldrig hört talas om och han spelade inte längre i Nuggets. Chauncey Billups hette han förresten. Vi åkte upp för rulltrapporna och skulle ta något att käka innan matchen var igång, 30 cm hotdog..... helt seriöst det sjukaste jag någonsin sett.
Jag fattade inte riktigt reglerna i Basket men Malin fick rätta mig när jag trodde dom gjorde mål och touch down. Det var kul att se, jag fattade inte riktigt att det var proffsbasket jag var och kollade på, trodde det skulle vara lite flashigare men var coolt ändå. Mer som var coolt under matchen är ju alla cheerleaders som hoppa runt och skaka rumpa.

Hittade även en favoritspelare i Nuggets (hade ju ingen innan), han hette Timofey Mozgov och kom från Ryssland. Han var grym på planen och snygg men när jag kom hem och kollade på en intervju på youtube med han så var han verkligen RYSS och han såg ut lite som han i James Bond (han med silvriga tänder).

Matchen slutade 123 - 90 till Nuggets!

P&K Ellen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0