ZOO och SNÖ i Colorado

Igår åkte jag med Tess på Zoo med 2 barn som hon har hand om ibland, jätteskoj. Förra gången jag var där måste vara minst ett år sedan, alltid kul att kolla på djur. Mina favoriter är Aporna, hade kunnat sitta i timmar och bara kollar på apor och deras beteende. Vi gick runt där i ca 2 h sedan var vi alla 4 trötta och vi åkte och käkade lunch, blev Quesadillas (som vanligt).

Sedan åkte vi till Golden och lekte i en park och någon timme, Tess skjussade hem barnen och jag vandrade till mitt hem. . Skypeade lite med min vän Biqila, han slutar ALDRIG prata men det var skoj att prata (läs: lyssna) för det var längesedan vi pratade (läs lyssnade). När vi var färdigpratade så blev att ta det lugnt och försöka ordna upp saker i mitt liv, gick sådär. Efter lite snack med Tess som muntrade upp mig så åkte jag och hämtade upp henne och vi åkte vidare till Littleton på "Houseparty", vi spelade BeerPong och hade väldans skoj faktiskt, jag behövde det efter en jobbigt eftermiddag med inte så snälla sms, roligaste kvällen på länge.

Biqilia:)

Vid 1.30 åkte vi hemmåt, jag jobbar idag 8.30-13.30. Har inte hunnit göra så mycket idag innan SNÖN kom, ja du hörde rätt...SNÖ SNÖ SNÖ. Det roliga med Colorado är att det kommer ligga i en timme och sen försvinner det, igår var det 25 grader sol...idag 4 grader snö. Jag har en kompis uppe i Evergreen och där är det snölandskap så jag är glad att jag bor i Golden där snön ligger högst en dag.

Ikväll blir det utgång i DT, sista utgången för Caroline som åker hem om 2 veckor:(. Längesedan vi var på Suite200 och SKAKADE RUMPA, så hoppas på en bra utgång...behöver en bra kväll även ikväll.

P&K Ellen

Kommentarer
Postat av: pappsen

så fina bilder från Zoo ! Hoppas du har d bra gumman !

2011-10-09 @ 06:41:40
Postat av: Anna

sv: damn, det förstår jag ;o avundsjuk var ordet, haha.



Ja satsa på dom, är riktigt grymma faktiskt :D

2011-10-09 @ 20:50:49
URL: http://annaahellgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0