Basilusker

Tjollahopp!
Gick aldrig till Zumban, tänkte Mr skulle höra av sig istället men hans telefon har varit avstängd hela kvällen så min miss att lita på att jag skulle få svar. Har varit jättetrött hela dagen så hade nog inte orkat med att skaka rumpa nu ikväll. Har ätit Tacos med min hostfamily och sedan när jag bestämt mig för att sova o skulle säga godnatt så frågade dom om jag ville kolla på film med dom, tackade inte nej. Filmen heter "Contagion", handlar om massa folk som blir sjuka och dör. Känner att jag aldrig någonsin vill röra vid något igen=P

Nu ska jag sova, ställer ingen alarm imorgon för jag vill sova ut känner jag och behöver det också.

Godnatt!

"En kontaktyta, ett ögonblick är allt som krävs för att ett dödligt virus ska överföras från en person till en annan. Det enda som smittar snabbare är rädsla.

Beth har varit på en lång affärsresa återvänder hem trött och matt. Symptomen som hon trodde var vanlig jetlag tar en våldsam vändning. Två dagar senare är hon död och läkarnahittar ingen förklaring. Snart dyker andra, liknandefall upp, antalet insjuknade ökar lavinartat och de miljontals kontaktytorna mellan människor varje dag gör smittan omöjlig att spåra. Rädslan sprider sig som en löpeld och läkarna och experterna som kallats in för att försöka hitta smittkällan ställs själva inför omöjliga val hur mycket de är villiga att riskera för att rädda världen undan en dödlig epidemi."

 

P&K Ellen

Kommentarer
Postat av: elin&ville

Den filmen har vi oxå sett, vi tyckte den var kass!!

2012-01-12 @ 17:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0