IMORGON ÅKER JAG TILLBAKA TILL USA!!!

Väskorna är packade. Sitter på en uppblåsbar madrass i Oxie/Malmö på Emma. Idag har vi varti en runda på Entre och på Systembolaget. Ikväll blir det nyårsfest med 3-rättersmiddag och utgång.
 IMORGON ÅKER JAG TILLBAKA TILL USA!!!


Påväg till Karlskrona nu för att träffa sy...

img_1267 (MMS)

Påväg till Karlskrona nu för att träffa syrran med lilla familjen.. Kommer bli svårt att säga hejdå till dom, särskilt till Ville-bus... Min ögonsten. Ikväll blir det hockeybockey i ishallen mellan TAIF och Västerås... Hörs sen! P&K Ellen


På julen får man ta av det undre lagret;)

img_1265 (MMS)

På julen får man ta av det undre lagret;)


Fest som sög

Min uppdatering är kass...förlåt... känner att jag hellre umgås med dom jag tycker om än blogg just nu:)

Idag har jag iaf varit på mellandagsrea och shoppat alldeles för mycket igen och igår var det FEST som var sådär.

P&K Ellen

Min Julafton består utav:

  • Julkalendern
  • Juloutfit på
  • Kyrkan (träffa alla mina vänner)
  • Mys framför brasan
  • Kusiner+Mormor och morfar kommer
  • Julklappsleken
  • KalleAnka + Glögg och pepparkakor
  • Ner till Kusin Erik och tända ljus ='(
  • JulMat (pappas köttbullar...mmm)
  • LÅÅÅÅÅÅNG VÄÄÄÄNTAN
  • "Tomten" kommer
  • Julklappsutdelning
  • Efterrätt
Hur ser din Julafton ut?

P&K Ellen

Dan före Dan

Shit vad tiden har gått fort, imorgon är det dagen med stort D...JULAFTON.

Idag har jag fixat sista julklapparna och sedan tog jag och mamma en rundapå byn för att inhandla lite dricka inför helgens stora fest på juldagen. Sandy ringde och frågade om vi skulle ses på dagen, har inte träffat henne sedan i Mars så det var nice, hon är (läs:var) hästskötare i Tyskland men nu är hon hemma föralltid igen, eller? Vi tog en fika på Hyllan, räkmacka och dricka för 30 :-, det är Böööööjes det....psss.kaffet kostar 1,5:-... Ikväll har jag inte gjort så mycket mer, hängde på pappa när han skulle handla så nu har jag allt klart inför Lördag.

Börjes Tingsryd, Gör bygden levande (tydligen)

Jag sitter helt slut i min säng nu och kollar på Date Movie, kommer ihåg när jag och D kollade på den på en av våra första dejter, pinsamt rolig film. Imorgon blir det upp och kollar jul kalendern, den är sjukt mysig.

P&K Ellen

Världens finaste

Igår brummade jag och pappa iväg till Kallekrona för att äntligen träffa Ville (och såklart syrran o jonas), det är fullt av snö som sagt så det blev en försiktig resa. Mötte upp lilla familjen på Rusta, kunde inte hålla tårarna tillbaka när jag såg lilla Ville, han är världens finaste lilla plutt. Han gick runt och höll mig i handen och sa mitt namn hela tiden (han kan inte riktigt uttala det så bra,sötfis). Vi åkte ut till något köpcenter och jag fixade med min telefon på Telenor och sedan gick vi och käkade. Sen åkte vi hem till deras lya och sedan gick jag, elin och jonas en runda på stan medans pappa och Ville sov middag. När vi var på stan så insåg att jah inte hade mitt körkort, kom på att jag gav det till telenor-killen och sedan tog pappa det och sedan fick jag det tillbaka när vi käkade. Vi ringde till käk-haket och dom hade inte hittat nå körkort, P A N I K.


Blev inte så mycket fokus på Ville just då så får ta igen det imorgon (JULAFTON). När jag och pappa åkte hemmåt så körde vi förbi mat-haket och lämnade namn och telefonnr, tog en titt på stället där vi satt och käkade och vad låg under soffan där vi satt?! JO mitt Körkort.... inte lätt när man hade Ville jämte sig, han stal all uppmärksamhet :)

Han har blivit så stor min lilla Ville-Vonka(hittar inte min kamera-sladd så fick bli en gammal på Ville och Sixten:))

Igårkväll gjorde jag inget speciellt, tog det mest lugnt. Tror jag tar ca 3 powernaps/dag, helt slut i huvudet är jag. Likadant nu på morgonarna och kvällarna då jag är jättepigg på kvällar, igår gick jag och la mig 03.00 och imorse vaknade jag 05.45 och var pigg.

Idag blir det att göra lite ärenden som måste göras innan jag åker tillbaka till USAét.

P&K Ellen

IM IN SWEDEN

Förlåt för dålig uppdatering men jag har liksom inte haft riktigt tid för bloggen nu. Ni som känner mig och är vän med mig på facebook vet att jag gjorde en fuling i Söndag och för er andra ska jag berätta. JAG ÅKTE INTE TILL MINNESOTA UTAN TILL SVERIGE. Kom till Tingsryd igår klockan 9 på morgonen efter en låååång flygtur över atlanten. Jag hade turen att mellanlanda i W.DC och INTE i London eller Paris, hade nog inte varit hemma då isf. Jag överaskade alla, endast Pappa, Mamma och min bror visste om det sedan September och mina andra syskon och vänner hade inte en aning så blev nog en liten chock för dom när jag plötsligt stod framför dom.

Roligast var att överaska mina kompisar Anna, Emma och Millan. Jag satt på övervåningen på mitt hus och jag dom på nedervåningen (jag hade sagt till dom att komma hem till mig så dom fick sina julklappar av mig) och vi satt och skypade och höll nog på i minst en ½ timme. Jag säger till min mamma att hon ska gå och hämta julklapparna och mina kompisar sitter jämte och hör allt och sedan säger jag att lilla L knackar och att jag måste gå till henne. Jag slänger på mig min tomtemask och spinger ner till dörren och bankar och öppnar, Anna säger: "Ellen är inte här"...och så dra jag av mig min mask och ser bara 3 frågetecken, dom säger inte ett ljud och jag tänkte snabbt "Är dom inte ens lite glada att se mig och varför säger dom inget" och sen helt plötsligt skriker dom rakt ut och springer emot mig. Världens finaste kompisar har jag.

Det känns lite konstigt att vara här, på ett sätt känns det som jag aldrig ens varit i USA och kylan här är SÅ hemsk. När jag åkte från Denver i Söndags morse hade jag converse och solbrillor dvs det var VARMT utomhus. Just nu sitter jag i min säng nedbäddad med långkalsonger,polotröja och strumpor så jag verkligen INE van vid vädret:P När jag träffa på folk på byn eller överallt annanstans så blir alla så glada att se mig, alltid kul med folk som bryr sig hur man mår på andra sidan. Idag var jag även på Dagis (mitt gamla jobb) och hälsade på, hamnade mitt i juldansen så blev att dansa en vända runt granen med kidsen. Har inte gjort jättemycket än så länge här, var en runda i Växjö idag och shoppade (!!!) och sedan har jag hängt med Anna och Emma både igår och idag.

Jag åker hem den 30onde till Malmö till Emma och firar nyår och sedan åker jag vidare till Denver den 1 Januari, får se hur det är att vara bakis på ett flygplan, någon som provat? ;)

Jag får se när jag uppdatera nästan gång men jag mår iallafall bra!

P&K Ellen

MINNEAPOLIS


Då var man framme i Minneapolis, resan gick bra med bara LITE turbulens (jag hatar att flyga). L och jag satt och läste böcker nästan hela resan. J´s mamma, pappa och syster bor jättefint här i Minesota. SNÖ SNÖ SNÖ överallt, nu vet jag hur ni känner er i kalla Sverige.

Imorgon ska jag prata med mina fina vänner på skype, pratade med min bror idag och han berättade att klappisarna hade kommit hem till Storgatan. Jag ska vara extra fin med tomteluva och grejer hade jag tänkt, får se om det finns någon här i huset.

Förresten så pratade jag med Mamma och Frida på skype för någon dag sedan och mamma hade inte då skickat mina julklappar, hon trodde väl vi skulle åka senare än bestämt så jag får troligtvis mina klappisar från Sverige när vi kommer hem till Golden igen:)

Nu ska vi ut en runda och checka läget i det kalla vädret.

P&K Ellen

Julfest på Svenskaskolan

Nu är jag redo för sängen, klockan är 20.30 och det är Lördag.

Imorgon 10.45 åker vi till Minnesota sä det blir att gå upp 07.00 för att packa lite och sedan åka till flygplatsen. Jag är så nervös, jag hatar att flyga.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än druckit glögg (SÅ gott) och ätit pepparkakor. I eftermiddags åkte vi på julfest till Svenska skolan i Denver, kryllade av svenskt folk. Det var luciatåg och julbord, så underbart gott faktiskt. Alla hade med sig olika kakor och godis också, hade lite ont i magen av all knäck men det är det värt. Det var dans runt granen också, jag hoppade  det eftersom jag aldrig dansar nykter,hihi.

Förresten så har jag glömt bort min pinkod till min iphone, inte ofta den laddas ur men idag hade jag glömt och ladda den och när jag skulle sätta på den och slå in koden så fick jag blackout och provade 2 gånger så nu gäller det för pappsen att leta upp koden i en pärm hemma i Sverige för annars är jag K Ö R D

Jag har med mig datorn så jag uppdatera när jag kommer fram eller något. På Måndag ska jag ju prata med min vänner i Tingsryd med...=D

P&K Ellen

3 in 1

F21

 

P&K Ellen


2 svenska flickor + en norrman

Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, det var sista kvällen innan vi drar imorgon och hoppades såklart så nå skoj. Tess ringde och frågade om vi skulle hitta på något så jag åkte till Lakewood och sedan åkte vi till Mills för hon skulle köpa jeans. Vid 21.45 åkte vi till lakewood igen och försökte komma på vad vi skulle hitta på men det slutade med att jag, tess och hennes pojkvän hamnade i soffan med tidernas roligaste film, Eurotrip. Jag hann somna minst 10 gånger under filmen, Tess och Johan har en väldigt skön soffa.

Drog mig hemmåt vid halv 1 och sedan somnade jag nästan direkt.

Idag blir det julfest på Svenska skolan och sedan ska vi dricka glögg ikväll:)

P&K Ellen

Gåshud

Ligger i sängen nu, gick tillbaka hit efter jag käkat frukost. Känner mig jättebakis och jag drack ju inte ens men jag skyller på 4,5 h sömn i natt. Har legat och kollat direktrapporten från Tingsryd-Malmö matchen där Taif vann mot storfavoriterna med 4-3. Kollade på klipp på målen efter matchen på SMP och insåg att dom har samma musik som dom ALLTID haft, klart dom måste spela "knallen i dackehallen" när Taif gör mål men alla andra låtar när motståndarna gör mål och när spelarna blir utvisade kanske är dags att byta ;)
Får gåshud varje gång jag tänker på kvällen då TAIF gick upp i Allsvenskan=P

Pratade med Ville på skype, han är på storgatan medans hans mamma o pappa är på hockey-julfest i KHK-town. Vi gnuggade näsa, blir tårögd varje gång jag pratar med han...saknar honom så mycket:(

Nu ska jag vila en minut till och sedan bort till gymmet. Blev medbjuden på julfest av "tvillingpappan" ikväll men tackade nej för enligt the "Surfguy" ska han ringa och vi ska hänga ikväll, får ser hur det går med den saken...hahaha

P&K Ellen

Festa en Torsdag....just de, jag är i USA

Igår skulle ju jag och L gå och bada men när L vaknade så vägrade hon, hon blev lite ledsen för det inte var mamma som kom och hämtade henne efter napen. Vi (läs.jag) bestämde istället för att gå DownTown Golden och lägga på lite brev och dricka varmchoklad på Starbucks. Precis innan vi gick fick jag ett sms av Tess som undrade om jag ville hänga med DownTown Denver med henne och några andra au-pairer. vad tror ni svarade och vad tror ni även jag hoppade denna kväll....GYMMET.

När jag och L kom hem lekte vi lite innan J kom hem ifrån jobbet och jag dra och hämtade Tess och Megan. Hamnade på ett ställe där det var gratis drinkar till tjejer fast jag körde så blev bara en Öl och Margarita (bad om en svag) för mig. Var där hela kvällen och det blev jättemycket folk och jag fick syn på en riktig "Ellen-kille", ni som känner mig vet PRECIS vad jag menar. Eftersom jag var nykter så är jag feg så jag gick runt och buttrade för mig själv att jag var världens fegaste och såklart råkade jag säga till Tess och com att han var min drömkille så det är ju klart att Tess ska gå fram och säga att jag vill prata med han. Han var askalas men jättetrevlig, pluggade till historialärare i Denver och kom från Kalifornien så ni kan ju räkna ut hur han såg ut typ (SURFARE?). Kvällen rann iväg och när det stängde så var det dax för efterfest dock tyckte Tess och Megan att vi skulle åka hem så jag som chaufför fick ställa upp och köra hemmåt.

Började SNÖA när vi var påväg hem och det blev halare och halare, helt sjukt. Vi stannade till på Denny´s även denna dag och även Tess mådde illa även denna gånge och inte var det för mjölken utan för dom gratis drinkarna;). Jag släpte av tjejerna i Lakewood och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, jag sladdade runt och jag fick köra i 20 (vet inte om det är samma i Sverige). Värst var ute på den storstora vägen där man tycker att det ska vara bra vägar, men icke. Klockan 04.00 sladdade jag in i Golden och tänkte 1000 ggr under min bilfärd att jag skulla köra av vägen.

Var längesen jag hade så kul när jag va nykter, nästan så man måste gå dit varje Torsdag nu;)

P&K Ellen


Kidnappat barn

Tog en powernap medans lilla L också tog sin och nyss så vaknade jag upp och hade världens panik eftersom jag trodde jag hade somnat och hon fortfarande var vaken. Jag gick runt och letade överallt och hittade henne verkligen inte, sen kom jag ju på att hon ligger och sover i sin säng, trodde faktiskt hon blivit kidnappad ett tag där;)

Råkade äta lite glass nyss, hade lovat mig själv att sluta upp med de där ju. Ikväll blir det gymmet, här ska de svettas.

P&K Ellen

Stickade shorts

Jag avgudar dessa shortsen.

Mamma, jag har en uppgift till dig =D


P&K Ellen


SNÖ

När jag kom upp på övervåningen så såg jag att det kommit lite snö (L I T E), snön ligger endast på grillen och överallt annanstans är det sol och ingen snö. Tydligen skulle det bli lite kallare idag och sedan till helgen blir det varmt igen, jag klagar inte men visst hade det vart lite mys med iaf lite snö på marken. Vi åker ju till Minneapolis på Söndag och där är ju fullt med snö så får nog packa ner nå varmare än Converse och skinnjacka:)

Man får vara glad för det lilla!

 

P&K Ellen


Modell söker fru

Nu är jag klar med alla min julklappar och jag är redo för en Jul 2010 och annolunda och speciell kommer den bli, hoppas jag och tror jag. Var nere downtown och sedan körde jag till Mills en snabbis och köpte det sista.

Innan idag har jag och L varit på Storytime och sedan kom hennes mor hem tidigare idag så jag kunde åka tidigare till DT. Imorgon blir det jobb 8.15-19.00, skönt med lite sovmorgon även om jag bruka ha det ganska ofta. Har planerat att vi ska gå och bada imorgon, var jätte längesen vi var på badhuset så lovade Lilla L att gå dit imorgon efter hon sovit middag, kanske har berättat det innan MEN dom snygga badvakterna jobbar alltid EFTER lunch...haha..


Har precis kollar Bonde Söker Fru, stackars Tomas som blev utan fru och den där Johan är ju smidig men det verka går hem hos en av tjejerna iallafall. Har tänkt varje år när det är dags för ny säsong att dom kanske bode byta ämne, Varför alltid bönder. Jag skulle bli glad att det någongång skulle finnas ett progam som hette "modell söker fru" eller varför inte "Ensam pappa söker", jag har alltid tyckt det är gulligt med ensamma pappor...haha... BTW har ju chansen att dejta en ensam pappa, David får ju tvillingar i Februari...HA HA.

Fashionguide
Nu ska jag sova!

P&K Ellen

Gårdagen i bilder


Älskar att man slipper ha 1 ton kläder i December


Chailatte på Starbucks is the shit

DownTown Golden

Fina statyer överallt

Dom ser verkliga ut

Stod 1 meter ifrån denna söta lilla sak

och 2 meter ifrån denna tjockisen

Ser du M-et på toppen?

En av alla mina fina dagar här i Golden!
P&K Ellen

ESFC - Outfits


Vilken gillar du mest?

P&K Ellen

Kvällens VILL HA

shopnastygal

P&K Ellen


Gästbloggis av lilleboo Petter

Hejsan!
Nu kommer ett litet inlägg av Ellens lillebror. Mamma och pappa, ni behöver inte vara oroliga över att jag har gått in här på Ellens blogg utan tillåtelse. Det skulle jag aldrig göra..... ;)

Jag kan väl berätta lite om mej själv till en början, för er som inte känner mej. Jag heter Petter och är Ellens lillebror, 18 år, inte lika snygg som min syster men det är något jag jobbar på, spelar hockey i Taif och bor "fortfarande" hemma. Sådär, nu vet ni iallafall vad jag heter, vad jag bor och vad jag gör. Hör av er till Ellen om ni vill ha mitt nummer!

Jag måste säga att min uppväxt har varit väldigt tuff. Eftersom jag är yngst i familjen får jag ofta ta dom stora smällarna när syskonen blir avundsjuka på att jag fått något som dom inte tycker jag är värd. Värst är väl avundsjukan från Ellen - som är yngst efter mej. Det var otroligt synd om mej. Vi bråkar/bråkade väldigt ofta och till stor del handlade det om avundsjuka, men till störst del är jag helt säker på att det handlar om SYSKONKÄRLEK!
Jag kan berätta om en gång precis när jag hade börjat 9:an. Det var dags för årets skolfoto som är så viktigt. Det var dagen innan som jag och Ellen började bråka, vet inte varför vi bråkade, men iallafall så bråkade vi så mycket att Ellen tillslut bestämde att leva upp till uttrycket "Catfight". Hon tog tag i min kind med hennes vassa naglar och slet bort skinnbitar så att det började blöda. Dagen efter vågade jag inte erkänna för mina kompisar vad som egentligen hade hänt, jag berättade att stackars Sixten (syrrans hund) hade rivit mej... Nu fick ni iallafall höra sanningen!



Lika som bär!

Nu är det ungefär ett halvår kvar tills min kära syste kommer hem igen. Jag saknar henne väldigt mycket och jag ska ge henne en bamsekram när hon kommer tillbaka! Dessutom har Ellen lovat att vi ska flytta ner till Malmö tillsammans efter att jag tagit studenten, det hoppas jag hon håller =)

Älskar dig syrran!

Levis * 2

Har köpt 2 nya shorts, Levis.

levisstorecheapmondayurbanoutfitters


P&K Ellen


Fredag - Måndag

Fredag

Var en mycket ledsam dag. Jag tog hand om S och L medans föräldrarna var på minnesstund i parken och när mina flickor vaknade gick vi till lokalen där dom andra gick sen. Istället för att skulle vara ledsna så vände dom på det och berättade allt bra och roliga händelser så alla skrattade och va glada, bara för man skratta och är glad betyder det inte att man är ledsen och sörjer.

Vi var där till 8 på kvällen och sedan var det läggdags för L så vi gick hem, jag hade inte lust att göra något annat.

Lördag

Gick down town Golden och kollade lite på julparaden (var samma som helgen innan), känns konstigt att kolla på julparader i 15+ och sol. Köpte en Chailatte och brummade vidare till mallen där jag skulle möta upp Kristina och dom andra tjejerna. Köpte lite julklappar och lite till mig själv, MEN bara saker på rea och sådant jag behövde. Jag är så glad för när jag var påväg till min bil igen så gick jag igenom Norstroms och fann mina skor, mina Ä L S K A D E skor. Jag har ju lagt ut skor på bloggen innan som jag ville ha (billiga/dyra) och nu har jag hittat dom. Det fanns även Red Wings skorna (dyra) men dom var dyrare i butiken. Jag slog till på ett par Timberland, mörkbruna och SÅ snygga.

Lördagkväll

smsade med Tess under tiden som jag var påväg hem, hon berättade att det var party hos hennes kompis downtown Denver och det är ju alltid roligt med fest så jag tackade ja att hänga på. Åkte till Lakewood vid 9 och sedan ställde jag bilen där och vi fick skjuss ner av en annan au-pair. Lägenheten var SÅ fint, utsikt över hela Denver och var stor och RÖD. Hängde där hela kvällen till klockan blev kvart i 2 och vi kom på att vi ville till närmsta bar, hamnade på en schleten och liten bar med NOLL folk. Helt plötsligt ville alla gå på efterfest och jag ville inte gå själv så jag fick följa med, inte min stil på folk så jag höll mig lite bakom. Klockan var typ 4 när vi trillade in på Denny´s och käkade nattamat för att sedan trilla in i Tess lägenhet och däcka på soffan, Tess talade sanning om att hennes soffa var skön.

Söndag

Åkte hem vid 10 på morgonen från Tess, var ganska så trött och sliten faktiskt efter alla goda drinkar+bar+efterfest. Gjorde inte allt för mycket resten av dagen, tror jag somnade på soffan x antal gånger.

Måndag

Var ½ ledig eftersom J var sjuk och J åkte skidor så blev lite barnpassning fram och tillbaka. Björn kom på besök för att lämna av lite grejer och sedan gick jag, björn och L till starbucks och fikade, tror nog att L blev lite betuttad i Björn. Tog det bara lugnt resten av kvällen, packade lite inför julen i Minesota. Tydligen är det JÄTTEMYCKET snö i Minneapolis och det är utegångsförbud pga all snö så får se om vi ens kommer dit:)

 

P&K Ellen


MO HA HA HA

Har redan listat ut vem du är Karlsson.(sökning på IP-adress).det var precis den reaktionen jag ville ha på mitt inlägg..Sitter just ju och skrattar....jag var inte jätteseriös..det var mer en PIK PIK PIK till min älskade snygga vän som verka tycka jag är bitter för jag kommer in överallt och han inte kommer in någonstans!

Puss påre Karlsson;)

Jul i Golden

Såhär fint är det i Golden just nu, eller snarare i hela USA om jag ska vara ärlig.

P&K Ellen


F21 MAN

Inte många som vet att F21 har killkläder också, faktiskt helt OKEJ kläder. Det är inte alla F21-affärer som har killavdelning men vissa.

F21 MAN

P&K Ellen

21 år och inte bitter för de!

Mormor J är på  besök under helgen, hon kom innan idag. Vi har precis käkat lite pizza, matlagningen har gått lite dåligt dom sista dagarna pga det inträffade så har fått unna sig lite "skräpmat" på sistone men det är ju gott ibland det med. Tog ett glas rött till maten, var längesedan man drack BARA rött vin, brukar ju faktiskt hålla mig till rött vin + fanta....gaaaaah va gott. Vi pratade om julen idag också, kommer bli spännande. Vi ska ju fira i Minesota där mormorn bor så ska bli kul och se en annan sida av Usa också :)

BTW tycker så synd om alla 19-20 åringar som åker hit som au-pairer och inte tyvärr kan roa sig (utan falskleg) på helgerna på dom bra barerna. Visst hemmafester är väl alltid kul men hallå? uteställerna här i USA är SÅ GRYMMA. Likadant att ut och resa så måste man vara 21 minst för att boka hotell och grejer tror jag, och tex LAS VEGAS tar dom inte falskleg så jag är sååå ledsen för er.... Men ni kom väl inte hit för att festa, mer att passa barn och umgås med andra au-pairer som är i samma ålder, någon måste ju tycka synd om dig.
;);)

Jag är 21 och INTE bitter för de... =D=D

P&K Ellen

Julklappsutdelning

Igår var det au-pairmöte som jag berättade innan under dagen och det var faktiskt lyckat, jättemys. Det var en del som jag hade glömt var i min au-pairgrupp så det var kul att träffa alla. Alla hade olika bakverk och efterätter med sig, några var lite småkonstiga och andra var vanliga goooda efterrätter. Sen var det dags för klapputdelningen, alla tog en lapp (jag fick nr 18, dvs sist typ, dvs BRA), 1an började ta en paket och öppnade paketet, den som hade nr 2 fick välja innan om hon ville ha 1ans paket eller ta ett nytt paket och öppna och så fortsatte det. Jag trodde det var dåligt att jag hade ett högt nr men när jag fick reda på hur det gick till så var det ju super för jag hade ju 17 paket innan att välja på men jag ville inte vara elak så jag tog ett paket och fick en halsduk och örhängen, blev jätteglad:)
Mitt paket fick Carey, hon verkade bli glad iallafall:)

När jag skulle hem körde jag vilse som vanligt, denna gången hamnade jag lååångt upp i bergen och fick köra längelänge för att hitta ett hål i mitten så jag kunde köra över till motsatt körbana, jag är lika rädd varje gång och denna gången var min bensin typ slut med och när jag väl hittade en bensinmack så tog dom bara kort =S.

P&K Ellen

Au-pair möte på ingång

Jahopp då var det dags för au-pairmöte ikväll igen, vi ska vara på samma ställe som vi brukar och skillnaden från förra gången då vi skulle ha med oss någon maträtt från vårat hemland så är det något bakverk istället idag+julklappsbyte. Som jag berättat innan så har jag köpt undies och presentkort från V.S, hoppas hon blir glad iaf (vem de nu blir). Jag pratade med BJ och alla i hans grupp hade köpt presentkort på Starbucks bara för ingen orkade bry sig om julklappar så nu hoppas jag verkligen att jag får något annat än ett "kaffekort".
Jag ska ta med mig Chokladbollar till mötet, skillnad på ingredienserna här så får se om dom blev lyckade sen och omtyckta av dom andra au-pairena.

Visst ser dom äckliga ut:P

Idag jag har och L varit på Storytime och sedan gick vi vidare till Starbucks och myste i det fina vädret, jättesoligt o skönt idag. Sen ringde J och undrade vart vi var och vi mötte uppe henne downtown Golden. Gick till parken där L och S var, det är svårt att se och träffa någon som har det svårt just nu (och föralltid), ville gråta men höll de inombods, det som har hänt är så tragiskt så, usch!

BTW, jag köpte strl M i trosorna och hoppas att dom passar alla..hahahh

Nu ska jag hoppa in i duschen.

P&K Ellen

Advent på burk!

För någon dag sedan kom det ett paket i brevlådan till mig, inte ofta det kommer post så jag blev glad. När jag öppnade brevet så trillde det ur en Gott&Blandat påse, Marabou och en plåtask med texten "Advent på burk" på. När jag öppnade asken så kom orden "naaaww" från min mun, 4 mini adventsljus.

Har inte vågat tända dom små ljusen ännu, dom är ju nästan försöta för att eldas upp...=)


Tack mamma och pappa!

P&K Ellen

Lördagens.....

outfit (dålig)


P&K Ellen

Bra + Dålig helg!

Fredag - Alkolås på mobilen snart?
Blev jobb från och till hela dagen, skulle till parken men det blåste så mycket så vi gick hem istället och läste böcker. På kvällen var det ljusparad i Golden och alla samlades nere i downtown golden där det var en scen där folk dansade och uppträdde, tomten var där också. Hela familyn gick ner en runda och kollade på när alla barnen dansade som små snögubbar fast jag kollade nog mest på brandmännen som var där och visade upp sig också;). Stannade bara en liten stund för sedan var det dags att göra sig iordning för kvällen, födelsedagsfest på en bar nere i Denver. Åkte med en fransk tjej och när vi är påväg downtown så säger hon att vi ska hem 11.55, hon sa 00.55 till mig så där började min hemska kväll, hade inte skjuss hem ju. Fick tag på Björn som körde så han lovade en plats till mig påväg hem. Hamnde på Suite200 som vanligt och den franska tjejen åkte hem och där stod jag helt själv, var bara tur att jag hittade au-pairena i min grupp. Björn försvann med sina tyska fina vänner och "såklart" väljer man dom framför en ensam svensk tjej. Vid halv 2 stack vi hemmåt och jag blev blev lämnad på gatan, tack min kära vän BJÖRN. Råkade skicka lite sms med en viss Mr W, när ska man börja kunna ha alkolås på sin mobil?

Lördag - Toystory 3
En riktig bakisdag för Ellen Clarberg, vaknade med huvudvärk och bestämde mig att jag skulle ligga i min säng hela dagen TILL J skickade ett sms och berättade att det var en Julparad vid klockan 11 (klockan var då 10.30), blev att slänga på sig kläder och dra ner och möta upp resten av familjen. Det var riktigt USA-stuk på paraden och det var jättekul att se, men det var lite pinsamt att School of Mines fotballs-team var med (vände ryggen till). Tydligen är det samma parad varje Lördag enda fram till Jul så jag hade ju kunnat skippa denna men det var skönt med frisk luft. Efter paraden så gick jag till Starbucks och ringde Kristina och tjatade ett tag om kvällen innan och hon berättade om hennes roliga besök på Air-Force området. Cyklade vidare till Safeway och inhandlade glass, chips och godis, kände jag var värd det efter gårdagens tråkigheter. Åkte hem och myste ned mig med ToyStory 3 och med alla mina smasikheter, somnade x antal gånger.
På kvällen åkte vi och handlade och åt ute på ett hamburge-ställe, ASgott. Jag berättade för J&J att jag hade lite planer och tydligen var J inne på samma spår så det kommer hända någonting snart, MYCKET SNART men vad det är? HEMLIS =D.
När vi kom hem blev det bara chill, kollade lite tv på datorn och tog det MYCKET lugnt.

Söndag - Sorgdag
Jag sov ganska länge på Söndagmorgonen, tog det chill hela förmiddagen och vid 2 stack familjen till Svenska Skolan men jag stannade hemma. Gick till gymmet och tänkte jag skulle vara hemma till familjen kom hem men när jag kom hem var det ingen hemma, blev lite orolig där ett tag. Får ett samtal lite senare från J&J och dom berättar någon så tragiskt så jag fryser till is ett tag. Hela kvällen består utav mycket tårar och tröst, livet är sååå orättvist ibland. Blev att passa L igår efter hon somnade, gäller att ställa upp vid vissa tillfällen. En riktig Sorgdag i Golden

Måndag - JULMUST
Idag tog jag bilen mot Lakewood och hämtade upp Tess som hängde med mig till Social Security Administration för att fixa mitt social security number, bättre sent än aldrig. Det tog max 10 min och vi gick därifrån chockade över att det gått så fort. Åkte till Starbucks när vi sitter där med våra Kaffen (läs:chai) så fick vi en ide att dra på roadtrip till Georgetown där det finns en internationell affär, vi fick et sug på julmust. Vi drog iväg mot bergen och till slut hamnade vi lååångt upp och i en liten mysig håla vid namn Georgetown. Kände mig som ett barn i en godisaffär, gick runt och slickade mig runt munnen medans jag plockade åt mig pepparkakor, marabou, glögg, dajm och JULMUST. 2 lyckliga flickor åkte därifrån, det förstår ni va?
Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, det är massa folm här just nu så försöker vara lite social men det är lite svårt när läget är som det är.

+pepparkakorna och kaviar

Hoppas alla haft en bra helg i SWEDEN iallafall!?

P&K Ellen

bloggen får vänta

Det har hänt något så himla tragiskt här så får vänta med att uppdatera till det lugnat ner sig!

Har mycket att berätta när jag kommer tillbaka...

egentid behöver vi alla...

Har bestämt att låta datorn vara idag, egentid behöver vi alla ibland.

Gårdagen blev inte så jag trott, jag hade velat ha roligare. Nu ska jag kolla på Toystory 3 och gotta ner mig med glass och chips, känner jag behöver det efter gårdagens tråkigheter.

Hoppas alla mår bra iaf! Återkommer när jag orkar!

P&K Ellen

Mumford & Sons - The Cave

Just nu är Mumford & Sons mitt favoritband, ÄLSKAR deras låtar

Mumford & Sons - The Cave

P&K Ellen

Godnatt på riktigt

Nu är klockan istället 00.28 och jag har pratat med BJ på skype typ 2 h.......

Nu säger jag godnatt på riktigt!

P&K Ellen

Kära Dagbok

Kära Dagbok Blogg!


Idag vaknade jag vid 09.00 av att dammsugaren var i fullgång på övervåningen, var ändå bra att den kom igång för då kom ju även jag igång (not). Skulle fixa mitt Social Security Number idag men det hände en sak så får bli på Måndag istället. Dagen rann iväg och jag pratade med Björn och Emilia på Skype och vid 16.00 hade jag fortfarande inte varit utanför huset så jag tog cyklen och cyklade till *host* Starbucks *host* och hade min kära bok i cykelkorgen. Beställde en ja ni vet och sedan läste jag NÄSTAN ut hela boken, bara nästan.

Björn med Hörlurar/Syrgas

Varför hamnar jag alltid där?


Nu är klockan 20.16 och jag sitter i min härliga häst-pyjamas från H&M som jag fick av min syster i julklapp 2007 (gissar), jag har börjat tycka om den mer o mer för varje år som har gått, ångra att jag inte tog med mig ögonbindeln som hör till. Som sagt, klockan är TJUGO.SEXTON och jag ska fasktiskt gå och lägga mig nu eller iallafall kolla lite tv på datorn först.

Min utsikt just nu


Jag har väldigt ont i ryggen eller är det träningsvärk, undrar varför!


P&K Ellen


Petter 18 år

Måste ju gratulera min snygge bror som idag fyller 18 år, nu kan du dricka öl och snusa hur mycket du vill (lagligt);). Önska jag vore hemma så jag kunde ge dig en kram eller två :)

Grattis på födelsedag och grattis till fisken och armen!

P&K Ellen


Billiga vs. Dyra

Kikade runt lite på nätet och hittade en liknande sko av den jag la ut för någon dag sedan, blev nästa lite mer kär i dessa istället. Skon är av märket Wolverine och kostar 1000:- MINDRE än dom jag var sugen på först. Behöver ju ett par rejäla skor och dom skulle vara perfekta på mina fötter i den kalla Colorado-kylan.

Vilka tycker du är snyggast?

Billiga vs. Dyra

Wolverine 999:-

Red Wing 2030:-

 

P&K Ellen


1/12-2010

Jaha då var vi där igen, 23 dagar till Julafton.

Har helt glömt bort och uppdatera idag, sorrylorry. Jag och L har varit på Storytime idag igen, dock läste hon samma böcker och gjorde samma pyssel som igår. Tänkte dra till Starbucks efteråt men kom på att jag varit lite väl ofta på sistone (läs: sen jag kom hit), när hon i kassan fråga om jag vill ha det gamla vanliga så är det dax att ta ett uppehåll kanske..hahahah.

 

Nu i eftermiddag kom J ner med post till mig, blev såklart jätteglad och tänkte direkt att det var från min familj där hemma för dom skulle skicka lite grejer men ICKE. Det var kusinerna på Idrottsvägen som hade skickat mig en CHOKLADKALENDER, dock var den böjd och alla chokladen låg i ena hörnet:P Såklart provsmakade jag en (eller 3) och sen gav jag L en som såklart skulle ta 24an.

 

Nu ska jag kolla Julkalendern, Halv 8 hos mig, Bonde söker fru och mysa till det och sedan blir det göra sig iordning lite och dra bort till Mr W, filmmys en Onsdag är aldrig fel!!!!!

 

P&K Ellen

Vem vill inte ha presentkort från Victoria´s Secret lixom!?

Klockan är 21.03 och jag ska sova

Har precis duschat, målat naglarna och är redo att slockna vilken sekund som helst, har huvudvärk också. Det blev ingen middag för mig, var 1 h iväg så vi sket i det, jag åkte en runda och fixade julklapp till vårat au-pairmöte nästa vecka. Fick bli presentkort på V.S, orkar VERKLIGEN inte lägga ner tid på det för jag kommer säkert få något jättefult =P.... kommer bara bli avundsjuk på min egen paket, vem vill inte ha presentkort från V.S lixom!? ;)

Ska kolla "Halv 8 hos mig" först innan jag ska försöka sova, imorgon blir det jobb 07.30-16.00 oh sedan en runda till gymmet.

P&K Ellen

Grönt är skönt

F21

 

P&K Ellen


RSS 2.0