NEW

Grymt over oversize linne, snyggt till sommaren när man är brun med ett par jeansshorts.

Monki 180:-

P&K Ellen


Nytt jobb...

Har ju glömt att berätta att jag fått en nytt jobb, eller ett till jobb kan man ju säga. Jag har ju jobbat på Ica sen jag var 14-15 år med ett undantag en sommar då jag ville prova något nytt. Nu har fått chansen att jobba på ett dagis i 2 månader och kände jag inte ville tacka nej, alltid kul att prova något nytt. Har fortfarande tider på ICA, ville inte ta bort alla eftersom jag trivs så bra där.

Hade en av alla mina praktiker på dagiset och trivdes verkligen där, personalen är guldvärda. Tycker om att jobba med barn, är ju lite av en clown så barnen verka tycka om mig med. Är ju ledare för barngympa, har en systerson och passat kompisars småsyskon innan så jag känner ändå att jag har bra erfarenhet av barn.

Börja i mitten av April - slutet av Juni så lite nervös börjar jag bli. Ska gå och hälsa på idag och checka läget.


Jag och Ville-bus

P&K Ellen


Börja dra ihop sig....

Börja dra ihop sig till student här i Tingsryd men först ska balen klaras av. Kommer själv ihåg när det var ens egen tur att välja hur sin klänning (Köpa?Hyra?Sy själv?) skulle se ut. Jag valde tidigt att jag ville ha en egensydd, hade ju sett den där snygga klänningen på catwalken och ville ha en likadan. Håret bestämde jag med tidigt att jag ville ha fläta på något sätt. Smink och skor kände jag var det minsta problemet för tycker fokusen ska vara på klänning och hår


Hade jag gått på balen iår hade jag velat ha någon av dessa klänningarna, något liknande iallfall.

Håret hade jag velat ha något sådant.

P&K Ellen


Skulle kunna.......

slänga min dator i golvet, är så sur på allt just nu.

Igår blev det en tripp till Kalmar (igen) för shopping med kompisarna. Är inte riktigt så förtjust i Kalmar men lite fick jag med mig hem. Har länge funderat på ett par Converse (röda eller vita) och igår fick jag tummen ur och köpte mig ett par röda höga, hade 20 % i butiken så blev lite billigare iaf. Hann hälsa på mina kompisar innan vi stack vidare hem till Tingsryd med ett litet stopp i Nybro, glömde ju gå in på Lindex i Kalmar.



Tingsryd förlorade igår igen, blir galen på dom. Nu gäller det för dom att vinna sista matcherna som är kvar för annars jävlar, dom är alltid så dåliga när det väl gäller. Får hålla tummarna på Fredag när det är dax för match igen, själv sitter jag i kassan på ICA just då så får sitta där och vara nervös.

Var uppe med tuppen i morse, 06.50 för att vara exakt. Drog på mig ut och gå kläderna och gick en runda, kan inte bli skönare än en tidigt morgonpromenad. När jag kom hem blev det en rejäl frukost och sen på med jobbkläderna och sen jobb 9-16.

P&K Ellen


Äntligen hemma?

Kom hem för en stund sen till Tingsryd igen. Har nog aldrig sett så mycket regn på samma gång någon gång som jag gjorde idag påväg hem från Kalmar, åskade till och med:S

Har precis slängt av mig tighta kläderna för att sätta på mig baggyjeansen, dunjackan och mössan för att strax bege mig till Dackehallen och kolla matchen mellan Taif-Sundsvall. Hoppas Tigrarna vinner ikväll, dom MÅSTE.


Hörs sen!

P&K Ellen


KÄÄÄÄÄLMAR

Nu sitter jag här igen..... i Kalmar!

Efter jobbet igår skynda jag mig hem, velade lite om jag skulle åka innan jag satte mig i bilen och körde och körde till jag kom fram till Kalmar. Åkte ju till Kalmar för att jag blivit bjuden på 20-årsfest. Kände ju ingen mer än dom som bjöd mig, min kompis och en kompis jag lärde känna från förra gången jag var här så lite jobbigt var det. Helt plötsligt när jag kommer från toan så ser jag en tjej jag kände igen, gick fram och såg att det var en tjej vars har en lillebror som spelar i Tingsryd AIF, som jag gått i samma skola som, min kompis varit ihop med och som jag bor granne med så man känner ju honom kan man ju typ säga. Fick höra massa saker om henne och hennes "FD killar på G", lite roligt:P Världen är SÅÅÅ liten så liten....

Grym fest uppe på ett tak med Asti, kunde de bli bättre? NO! Stack ut på ett ställe sedan, inget jag egentligen tyckte var så kul men fick ju hänga med, gillar ju Palace mer. Trodde jag skulle sluta dricka när jag såg den där lilla killen (trodde jag blivit galen)men han var visst så kort men sååå coool.

Sitter och inväntar lägenhetens ägare/min kompis nu, han var snäll så jag fick fick hela sängen men tror inte han blev ledsen för det, han fick ju sova med sin flickvän. Ska ner på stan en runda strax, känner jag måste får lite luft i mig.

Sen blir det att köra hem till Tingsryd igen för att kolla på hockeybockey, Tingsryd spelar mot Sundsvall idag:)


HAHA ful bild men de är jag!
(Enda bilden jag hittar på Davids dator, vi var ju på Cypern samtidigt
)


P&K Ellen

Egendesignad

Just nu kan man designa sin egen bikini på Nelly. Om man får tillräckligt med poäng så kommer dom göra bikinin och man kan köpa den på hemsidan, cooooolt. Gå in och rösta på min vettja:)

Grön och Vit, vad annars? ;)

Glöm inte rösta på min NellyBikini


P&K Ellen


Uppehåll

Tar nog ett litet uppehåll på min blogg. Just nu händer inte mycket i mitt liv så har inget roligt att berätta, återkommer när jag kan lägga in bilder och sådär på datorn igen......

Förresten, Tingsryd vann igår mot Nybro.


Vinst...

Det blev vinst igår för Tigrarna!

Eftersom hallen är så liten så blev det att man stod i klacken kan man säga, även det är spännande. Man får höra så mycket av vissa personer, vissa kan inte ens hockey. Slutresultatet blev till slut 2-6 och det var en mycket rolig match att titta på. Olofström gjorde mål efter 29 sekunder, var lite skraj där några sekunder men äsch, man ska aldrig vara orolig för Taif.

Inför 3e perioden kollade jag ut på isen och fick ögonkontakt med min kompis som spelar i OIK just nu, fick ett smajl och en litenliten vink. Kände inte igen honom, slutspelsskägg ner till knäna och rakat huvud, Jonatan 50 år typ. Jonatan gick hockeygymnasie här flyttade tillbaka till OIK när skolan slutat, saknar honom här i Tingsryd faktiskt.


Min snygge vän Jonatan

P&K Ellen


I <3 bustier


TOPSHOP

P&K Ellen


Spänning....

Snart är det dax att slänga på sig taiftröjjan och bege sig till Olofström, okej jag ska inte ha taiftröjjan på mig men lossas jag har en.


Ikväll är det första matchen i sista stoppet innan allsvenskan. Nu är dom 6 lag kvar som spelar om 2 platser till allsvenskan. Taif spelar sin första match mot Olofström IK, ett lag som Taif redan spelat mot 4 gånger innan i säsongen då tingsryd leder med 4-1 i matcher. Hur det kommer sluta ikväll får vi se, jag ska iallafall hejja så gott jag kan.


Komigen Tingsryd!

P&K Ellen


Ellen&Ville

Ville är på besök.

Elin,Jonas och Sixten med för den delen.

Idag har vi varit på sjukhuset och hälsat på min farmor, hon fyller 90 år. Var meningen att vi skulle på kalas idag men blev som sagt att fira henne på sjukan istället. Gillar inte sjukhus, det var där Erik försvann så får rysningar bara jag tänker på sjukhus.

Ikväll blir det mys med Anna, Sandra och kanske Stina. Får se va vi hittar på.

Ville-Bus

P&K Ellen

Ellen S F Clarberg


Ellen S F Clarberg

P&K Ellen


tråkig!

En blogg är tråkig utan bilder...........


Likheter


Min balklänning 08

Mallen till min balklänning

The Garden Collection by H&M 2010

P&K Ellen


Hard workwork!

Sitter hemma i min säng nu och laddar inför jobb 14-21.

Min vanliga Torsdag jobbar jag 11-18 men bossen smsa igår och frågade om jag ville ha lite sovmorgon och börja 14 istället så det tackar man inte nej till även om det är till 21 ikväll.

Igår var jag en runda in till stan, hade ju missuppfattat de där med Garden Collektion och trodde dom började sälja igår men icke. Är ju 100 kr på alla jackor just nu så köpte en jacka och sen blev det lite underkläder


349:- (249:-)

P&K Ellen


GLÖM EJ!

Ni har väl inte glömt att The Garden Collektion by H&M har kommit på nätet nu. Kollade precis in alla snygga klänningar men dom var utsålda nästan alla, väntar till dom kommer ut i butikerna så man kan prova dom istället.

Skynda in och klicka hem, annars kanske din favoritklänning försvinner:)


(399:-, 149:-, 199:-, 399:-)

Den ljusa nere i högrahörnet påminner om min balklänning, fast min var lång.

P&K Ellen


Tingsryds AIF

Spelarna tackar alla fans

 

Under gårdagens osannolika vändning hade Gröna Brigaden, alla på ståplats, alla på sittplats - ja alla i hela hallen - en enormt stor del i segern. Därför vill alla spelare i TAIF skicka varsitt stort tack till alla som stöttade dem och hela laget under matchen mot Vita Hästen. Här nedan berättar de alla vad de tyckte om ER insatts igår.

 

 

Peter Johansson: Jag tycker såhär, det är ingen slump att Simon Stark åker och kastar sig mot plexit. När målet kommer så bara exploderar allt, jag står på min sida med huvudet mot plexit och bara skriker och då ser man 800 pers som står där borta och skriker de också. Men som sagt, jag tycker inte det finns någon större komplimang än den att Stark åker mot plexit.

Antti Alamäki: De var jätte bra, speciellt att de inte slutade när det stod 0-3. Att höra hela hallen vara med oss. Det var en stor faktor till vinsten att vi hade hemmaplan och fansen med oss. Hoppas bara att de fortsätter att stödja oss så i kvalserien också.

Robin Jacobsson: De bär fram oss, det är en stor avgörande faktor till att vi vinner. Att komma in till tredje perioden och höra att de skriker: Vi ger aldrig upp. Jag kände att vi svek både fansen och styrelsen som har satsat så mycket på oss när vi var på väg ut. Men när jag hörde dem skrika, då ville jag se till att detta inte blev sista perioden för säsongen. Det var grymt, en enorm tändvätska.

Juha Gustavsson: Det var helt otroligt. Nästan fulla läktare och 3000 som sjöng sånger.

Anders Åkesson: De var outstanding. De lyfter fram oss i sista perioden när de sjunger att vi aldrig ska ge upp. Och att det inte blir något gnäll, utan att de pushar på oss istället. Det var riktigt bra.


Ismo Sirén: Det var otroligt, väldigt roligt. Jag har aldrig varit med om något liknande innan. Jag har aldrig vunnit några serier eller någon såhär stor match, så detta var den största matchen i mitt liv.

Christoffer Björklund: I tredje perioden var det magiskt. Det var nog det bästa jag varit med om någonsin. Brigaden är alltid bra, men att sittplatts kom igång också, det var de som skapade magin.

Christian Jacobsson: Det var underbart, de var fantastiska. Det var väldigt roligt att höra att de aldrig gav upp i sista perioden. Det gav lite extra tändvätska. När det sedan gick vägen var det underbar stämning.

Johan Forsander: De är ju helt fantastiska. Efter två perioder när vi inte spelat på topp, då vet man inte riktigt hur stämningen kommer var på läktaren. Jag har varit på andra ställen där fansen i sådana lägen början gnälla och man får dem emot sig också. Så när vi kommer ut och fansen skriker, när det är det bästa trycket någonsin, det är de som gör att vi orkar vända en sådan match.


Fredrik Hansson: De var fantastiska, helt sinnessjukt var det. När till och med sittplats kom igång var det helt sjukt. Man fick gåshud när man kom in för tredje perioden.

Hur kändes det att få göra det där avgörande målet då?
Jag minns knappt det, nä men det var jäkligt skönt.

Jag fick höra att du åkte åt helt fel håll när du gjort målet.
Ja vi hade ju bestämt att vi skulle åka mot klacken, men jag var väl så upprymd att jag körde åt fel håll.

Victor Rollin-Carlsson: Jag träffade Jonte innan och sa: Att komma ut inför tredje, när vi ligger under med 0-3 och ha det stödet. Det är riktigt mäktigt. Det är det bästa jag har varit med om.

Olof Einarsson: Imponerad av att det fortsätter att stötta oss när vi ligger under med 0-3, att fansen stöttar även när det går dåligt. Det var riktigt häftigt när man kom ut inför tredje, det var riktigt bra jobbat .

David Jonsson: Det var det bästa jag har varit med om sedan jag kom hit. Det var nästan gåshud, nä det var gåshud. Sen att sittplats kom med på det viset också, det tror jag aldrig att jag har varit med om.


Olof Svensson: Gröna brigaden gör alltid ett jätte jobb, men att de fick med sig hela sittplatts också. Det blir verkligen en extra spelare. Jag tror aldrig jag har varit med om något liknande.

Tomas Lundström: Vi sa faktiskt det att den bästa stämningen under hela matchen var det inför den tredje perioden. Det var så man fick rysningar när vi åkte in på isen och det räknade vi verkligen inte med när vi låg under med 0-3.

Henrik Bankelius: Vad ska man säga, när vi kommer ut inför tredje perioden och ligger under med tre mål och det är det sjukaste trycket jag har varit med om under den tiden jag har varit här. Ni har alla en enormt stor del i denna vinst och ska ha en jätte eloge för det.

David Laudius: Det var helt underbart, har inte upplevt något sådant någonsin. Det kändes helt sjukt. Att ligga under och sedan vända med dem i ryggen, det var helt sjukt.


Joakim Hillding: Det var helt fantastiskt. Sådan där sjuk stämning i hela hallen och det lyfte oss verkligen. Det kändes väldigt skönt att kunna vinna, vi gav på ett vis tillbaka för att de hade stöttas oss hela matchen.

Victor Tisell: Det är underbart. Ni är där hela tiden och det är ett sådant jävla drag. Det man kunde förvänta sig inför den tredje perioden var väl att vi skulle bli utbuade när vi kom in. Istället är det applåder och hejarop. Det blir en sådan energi över hela banan. Vi glömmer att det är så tufft och bara kör på. Riktigt härligt.

Christopher From-Björk: Det var helt underbart. De hjälpte oss jätte mycket och de gav verkligen aldrig upp. Det var skitkul.

Simon Stark: De var jätte bra, vilket tryck de hade. De hjälpte oss verkligen hela vägen. Redan när vi kom in på isen inför tredje så började de att stötta oss, det var inte när första målet kom utan verkligen så fort vi kom in igen.

Matthew Davidson: Det var fantastiskt, vi behövde verkligen entusiasmen och upprymdheten som publiken förmedlade. Så vi använde oss av det för att göra mål och när vi väl gjorde målen så hjälpte de oss ännu mer.

Hur kändes det att få göra de två målen?
Det kändes jätte bra. Det var bara en av de här gångerna där vi i laget bestämde oss för att nu ska vi vända på detta.

Jag pratade med några efter matchen som sa att du verkade så extremt lycklig när du gjorde dina mål.
Ja men det var en så pass viktig match. Därför kände sig alla så, det är bara att kolla på hela lagets reaktion efter slutsignalen.


Taif.nu

P&K Ellen


Gåshud....

Kan ju inte bli mer än glad när man ser denna bilden.....

Taif is the shit!

P&K Ellen


I <3 Lipstick



P&K Ellen


I <3 Demin


P&K Ellen


TAIF...

Kan inte vara mer än glad just nu!
Tingsryd spelade avgörande matchen mot Hästen ikväll och har nog inte varit så nervös på riktigt länge. Kan säga att jag var redo att lämna matchen redan i andra perioden, Hästen ledde med 3-0 och jag såg slutet för taif.

Tredje period började och DÅ började matchen, efter 20 sek. gjorde Taif första målet och det var bara början. det blev 1-3, 2-3 , 3-3 och även 4-3 och när det var 3 min kvar gjorde hästen hockey 4-4. Trodde jag skulle spy, gråta och skrika samtidigt men höll mig ganska lugn.

5 min. in i förlängningen så gör Tingsryds Fredik Hansson avgörande målet, GAAAALET! Hela ishallen stod upp och applåderade. Hjärtat dunkade så fort och kände nästa glädjetårar, Taif is the shit!

Nästa match är på Söndag med mot vilka vet man inte än. Hoppas att det går hela vägen för tigrarna iår, har varit skrämmande nära dom andra senaste åren så komigen nu Tingsryd



P&K Ellen


Hello Lovely....

Klickade hem denna fina klänning innan idag. Tänk sommar, bruna ben och höga klackar.

H&M 199:-

P&K Ellen


Tigrarna....

Är sååå glad, Tingsryd vann mot Hästen ikväll.

I Lördags spelade Taif-Hästen 1/3 i Norrköping, Hästen vann med 2-1. Idag var det dax igen, Taif var tvugna att vinna för att komma upp 1-1 i matcher, dom vann!.. Imorgon är det vinna eller försvinna!



P&K Ellen


Dålig uppdatering

Förlåt!

Datorn är fortfarande inte bra så försöker få igång den riktigt, har inge lust att blogga när den krabbar.

Har hänt en del i helgen, berättar mer ikväll.

NU: Werthers Original Chocolate och Blåsningen

P&K Ellen




Oväntat

GILLAR ATT GÖRA SAKER SOM NTE ÄR BESTÄMT... IGÅR NÄR JAG VAKNADE KÄNDE JAG ATT JAG VILLE HITTA PÅ NÅGOT PÅ MIN LEDIGA DAG (IDAG). NU SITTER MAN HÄR PÅ TÅGET TILL GÖTEBORG, ÄR JAG KNÄPP ELLER? HOPPAS JAG HITTAR LITE VÅRNYTT I BUTIKERNA. HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG! P&K ELLEN

I kassan på ICA....

Ett par står och pratar i kön, jag tjuvlyssna med ena örat.

Tjejen: Asså han såg ut som en korv....
Killen: Vem såg ut som korv...?
Tjejen: jaaa han han på festen i helgen, hans hud lixom lixom.....
Killen: menar du att hans hud såg för liten ut för själva kroppen?
Tjejen: jaaa... typ såhär ( veva med händerna framför magen och räcker ut tungan och gör en grimas)


Fortfarande konstig...

får panik på min dator, ingenting funkar fortfarande!

I helgen har det varit ganska lugnt. Igår blev det käk med vännerna, riktigt mysigt. Längtar till sommaren nu faktiskt, grilla med vännerna och gå i tunna kläder.

Hoppas på att mitt paket från Asos kommer imorgon, skulle fått de förra måndagen ju.



Jobbmöte imorgon, har väl berättat att jag fått nytt jobb (ett till jobb), berättar mer imorgon:)

P&K Ellen


I LOVE ACNE


Acne

P&K Ellen


Hemklickat

H&M

99:-

199:-

P&K Ellen


usb-enhet känns inte igen

usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen
usb-enhet känns inte igen

HJÄLP!


Blir galen....

Kan fortfarande inte få in bilderna på datorn, är även min webcam som inte funkar nu heller. Hade tagit massa roliga kort idag ju.

Imorse blev det som vanligt morgonpromenad i det underbara underbara vädret, hög musik i öronen och trevliga människor mötte jag mig med. När jag kom hem blev det storfrukost (som vanligt) och sen blev det att göra iordning sig för dagen.



Emilia kom direkt från skolan till mig, allt för längesen man träffade henne nu. Från att träffades varje dag till att typ ALDRIG träffas är lite knäppt ändå, jag och millan gick i samma klass i högstadiet och gymnasiet. Tog en billig fika på BÖÖÖRJES (Kaffet kostar bara 1,5:-) och snackade lite skit. ÄLSKAR SKVALLER, få reda på så roliga saker som man egentligen inte vill eller bode veta.



När jag hade skjussat hem Millan blev det hem och ta de lungt. Sitter här i min säng nu och kollar lite tv. Imorgon blir det jobb igen, 11-18. Får blir en "promme" imorgon igen, Morgon, kväll eller både och!? den som lever får se.

Ha de bra mina vänner!

P&K Ellen


DATA J***L

Blir så irreterad på min dator. Man kan inte sätta in USB-kablar, står att det är okänt så går inte in några bilder på datorn. Har hänt innan men kommer inte ihåg hur jag fixade de då:S

Idag har jag jobbat 9-16 och sen blev det hem och klä på sig "ut-och-gå"-kläder. Har varit så underbart väder idag. Solen har varit framme hela dagen, var längesen den visades sig så mycket faktiskt. Har varit ute och gått mycket nu på sistone, det är skönare när man väl har börjat, igår var jag ute 2 lång promenader (med musik i öronen funkar allt).


Har köpt nya ELLE och SOLO så blir nog att gå och lägga sig nu så jag kommer upp imorgon, ska ju ut och promenera.


GODNATT ALLA GLADA!

P&K Ellen


Trogen....

Läsare!

Förra sommaren nere i Falsterbo
Jag är iallfall glad att jag har EN trogen läsare. Hans namn är Jonas och han är världens roligaste och sötaste människa. Träffade honom 07 nere i Falsterbo och sedan dess har vi hållit kontakten och träffats några gånger och det är glad för. Han är singel (tror jag) så säg till om ni är sugna, eller förresten........ jag ger inte bort honom!

Jag hoppas du kommer ihåg våran deal Jonas ;)

P&K Ellen


Inspiration

Älskar hennes leopadfärgade baddräkt

src783


Måste fixas!!!!!

P&K Ellen


Klänningar på vift!

Mina klänningar från Asos skulle komma idag på posten men dom kom inte. Är inte orolig, förra gången när jag beställde så kom den några dagar senare än väntat så hoppas såklart att det är så nu.

När så nyfiken på hur dom ser ut IRL =)

ASOS

P&K Ellen

Vill ha sommar NU!



Vill ha mina nya skor på mig!

P&K Ellen


Morgonpromenader....

det bästa som finns!

Tog en lång och skön promenad i morse på 45 min, börja bli en vana men jag gillar det. Är perfekt väder att gå i nu, inte för varmt och inte för kallt. När jag kom hem blev det den gamla vanliga frukosten men med lite ändringar.

Smoothie (hallon,linfröolja,mjölk,ägg,grapefrukt), Citronvatten, Nötter (cashewnöt,paranöt,valnöt),Vanilj Kesella, Grapefrukt.

Satte på filmen "This is it", ena sekunden lipade jag och andra stod jag nästan i soffan och dansade till alla goa låtar han gjort. Det är nu efter hans död man fattar hur bra Michael var egentligen, så är det för mig i alla fall. Jag hade lätt kunnat lägga pengar på en biljett till en av hans konserter, Michael Jackson is the shit!



Snart iväg på barngympa, hoppas barnen är på mer lekhumör idag än förra gången. Idag blir det nog mycket dans iallafall, barnen blir glada av det.  

P&K Ellen


RSS 2.0