Utflykt till en bondgård....

allas dröm! (en 5 årings iaf).

Idag har det varit en "dubbel-jobb-dag", först på dagis och sen nu ikväll på Ica. Är lite småseg nu, är väl inte konstigt men ändå.

Imorgon ska vi åka på utflykt med dagis, till en bondgård någon mil bort så vi ska åka buss. Ska bli kul och komma utanför grindarna på dagiset, se hur barnen är utanför lixom. Vi ska inte äta på dagis imorgon så man ska ha egen matsäck med sig, bruka alltid bara vara barnen som har matsäck när vi har utflykter men imorgon är det även vi fröknar, inte ofta man äter matsäck sådär nu för tiden. 
Jag är mer spänd för morgondagen än barnen känns det som, ska upp tidigt imorgon och rulla mina mackor och stoppa festisen i min väska.

Nu ska jag strax hoppa i säng men innan ska jag ringa ett samtal, sakna lite!

P&K Ellen


Mammas dag....

Har varit en lugn dag idag med mys och mat hemma hos mormor&morfar. Drog mig vidare till jobbet, var längesen jag jobbade på ICA nu.

Ska strax krypa ner och kolla på "Den unga överklassen", älska och kollade sådana Serier. Dock lite töntigt att dom härma The Hill/The City ganska mycket, men äsch ! Kom just på att jag inte sett färdigt mina boxar med The Hills, måste ses snart!


Senaste avsnittet

"Möt Line, Mathilde och Louise - tre 18-åriga väninnor som lever livets glada dagar i Köpenhamns mest fashionabla kvarter. ”Den unga överklassen” beskrivs som Danmarks svar på The City."

P&K Ellen


Tutalt slutt

Totalt slut i huvudet är jag.

Kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss, men den var bra ändå. Blev bjuden på mycket god mat och gott vin hemma i Emmas hus, fortsatte med roliga sånglekar och norsk karioke och slutade med att vi shakeade rumpa på Emmas vardagsrumsgolv. Skulle egentligen ut men till slut blev det inte så, litelite besviken.

Emmas present (Shaker,is snapsglas, måttglas + drinkbok)

Emma var nöjd!

Idag har jag bara busat med busfröet, han är världens bästa unge. Var borta en runda på Börjes och fikade lite, tur att mamma var med för mitt under fikan så kom jag på att jag skulle sälja bingolotter just idag, blev bara att springa iväg och börja sälja.

Ikväll blir det mys nere i Korpalycke hos en vän, huset var tydligen tomt. Ska laga lite mat och snacka lite skit blir det nog, längesedan nu gänget var samlat så ska bli nice.


P&K Ellen


MÅSTE SES!

Min syster tipsade om detta klipp ur Förkväll härrom kvällen när Nathalie Schuterman var där med med hennes dotter Chloé. Kan ju inte mer än skratta när man ser det, tycker det är hemskt faktiskt.


Chloé

P&K Ellen


Nehepp

BLEV INGET!

Kvällens...

Outfit!

Svart tubklänning med Nitar Asos
Röda sidenjacka Resterröds
Svarta klackar DinSko
Fläta i håret

P&K Ellen


Redo...

Redo för en kväll hos Emma som fyller år + utgång i Växjö. Har provat kläder hela kvällen och till slut så hittade jag min outfit till morgondagen. Kommer bli en kanon dag imorgon, är ledig hela dagen så ska in till stan en snabbis.



Ikväll har jag hunnit med att gå en runda med, blev dock bara en 40 minutare men det kändes skönt ändå.

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon när min klocka ringer.

P&K Ellen


Design by Ewa Larsson

Spanade in denna underbart fina och coola klänning på Lindex hemsida. Den är annorlunda och speciell, men ändå så jädrans snygg.


Lindex (Design by Ewa Larsson) 499:-

Kanske den som sitter på mig nästa Fredag när det är dax för studentfirande.

P&K Ellen


God morgon

Vaknade för ett par timmar sen, var meningen att jag skulle ut gå vid 7 men ska jag vara ärlig så gjorde jag en fuling, tar promenaden ikväll istället.

Frukosten blev en brakfrukost, mycket mycket gott.
Hallon/JordgubbsmoothieCitronvattenGrapefruktKesoGurkaKalkon

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet, verka som det blir fint väder idag.
Hoppas alla får en bra dag!

P&K Ellen


Utmattad, trött och NÖJD!

God kväll alla glada!

Sitter utmattad i min säng just nu men glad är jag, ska strax hoppa in i duschen och sen blir att sova. Tog en kvällspromenad nu ikväll och jag är en sådan som ställer en timer på hur länge jag ska gå sen när klockan plingar så är det dax att gå hem. Idag när klockan plingade och jag var nästan hemma så kom det en så bra låt i öronen så när jag såg mitt hus gick jag bara förbi det, slog mig tanken att kanske vända på det. Istället för ställa en timer och det ska plinga så sätter jag tidtagarur och så går jag så länge jag vill och orkar istället.

Till slut blev min runda som skulle vara på 50 min istället 1h och 28 min, jag är nöjd iallafall =)



P&K Ellen


Efterlysning

Blev helt till mig när jag såg denna klänning från Fashion Against AIDS på H&M´s hemsida, dock blev jag grymt besviken när jag såg att den var slutsåld där :(

Vet du vart man kan få tag på den?

Vart finns du?

P&K Ellen


Om jag hade en...

Baby



P&K Ellen


Seg dag

Jobb
Ikea
Dusch
Insmörjning
Torka håret
Sova!


Sugen på en liten...

Var ju på personalmöte innan och i slutet av mötet så stack vi hem till en gammal arbetskamrat (jag har aldrig jobbat med henne) som fick barn för några veckor sedan. Blev bjudna på jättegod mat och vi hade det så mysigt där ute i uterummet. Klart vi inte kunde hålla oss bårta från babyn, hela laget runt fick hålla. Det tog emot lite att lämna bort den lille till Jessica jämte mig men till slut så fick jag ge mig.

Var ju inte längesen mitt busfrö var så liten så jag kan ju säga att jag är van vid att hålla under huvud och jag sa nog repliken "awww jag vill med ha en bäääääääbis", men min tid kommer väl den med.

Okej han fyller 2 år i år, var väl ett tag sen ändå!

Slutade med att babyn somnade och vi började snacka snygga killar istället, nu vet jag vad Sara faller för ;) Alltid kul och lite skit ibland, inte direkt sånna saker vi snacka om i personalrummet på förskolan.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon blir det jobb.

P&K Ellen


Det värsta jag någonsin varit med om.....

faktiskt!

Efter jobbet idag stack jag ner till vårdcentralen för att göra en hälsoundersökning som man måste göra, trodde det skulle gå på högst 200:-. Sätter mig och vänta på att dom ska komma fram till vad det ska kosta för en hälsoundersökning där doktorn bara ska kryssa i några få rutor, fick en chock när "688:-" kom ur hennes mun och det enda jag fick fram var "Ehhh, nej?". Var bara att snällt betala, dock klagade jag lite innan jag stack därifrån snabbt med mamma i luren, "kan det verkligen vara så" var min fråga.

Var nog det värsta jag någon har varit med om faktiskt i hela mitt liv, är jag överkänslig?


Nu ska jag strax till jobbet på lite personalmöte och sedan blir det nog en runda med Emma ikväll, alltid skönt med lite frisk luft innan det är dags att sova.

Hoppas ni haft en rolig dag!

P&K Ellen


Details


Rött senilsnören Börjes
Röd plastklocka Grandsand
Svart flätat armband Mamma


P&K Ellen


Dagen outfit



Svart långklänning H&M
Ljus biker jeansjacka GinaTricot
Bruna sandaler Vagabond
Glajjor GinaTricot

P&K Ellen


Finbesök

En viss litet busfrö är på besök idag, har saknat honom. Min syster skulle egentligen komma också men hon fick magsjukan så hon skickade med barnet till Tingsryd istället. Tog oss en promenad i morse ner till kusin Erik i det fina vädret, la en blomma (han valde själv en maskros) och sen sten med texten "saknar dig". Nu känns det verkligen att sommaren står bakom hörnet, längtar till vädret håller i sig mer än en dag.



Mötte upp Emma på byn senare och tog en fika, snacka såklart lite skit med. Snackade även om partyt som vi blivit bjudna på dagen efter studenten, Maskerad med tema Film. Har typ bestämt vem jag ska klä ut mig till men berätta inget eftersom någon kanske snor min idé (fast någon kanske är lika smart som jaaaag;)).

Drog på oss bikins, blandade iste, satte på hockeyn på radion och la oss trädgården och stekte. Det var jag, emma och 1000 myror. Smörjde in mig med lite solskyddsfaktor, pensionsvarning jag vet men jag är rädd om min hud. Insåg sedan att det var GANSKA så stora mörka moln på en ljusblå himmel så vi gav upp efter att Sverige hade tappat 2-1 ledningen.



Nu ska jag slänga i duschen för sedan blir det grillning på Storgatan. Blir kanske mys nere vid bryggan sedan och kanske utgång, lite sugen är jag faktiskt.

P&K Ellen


Vem är den skyldige?

R.I.P Monkisandaler

Titta vad jag upptäckte när jag tog ut mina sandaler ur gaderoben. Det är inte så att det är avbitet utan det saknas 2 små bitar, kan de vara min hund? eller min elaka lillebror?

P&K Ellen


Just me



En helt vanlig Fredag

P&K Ellen

 


På spaning i Tingsryd

Sitter i en brassestol inlindad i ett duntäcke och spanar på poliser just nu. Dom står och kikat där vid hörnet bra länge nu, undra varför dom står där en Fredagkväll. Snart går jag nog i, grymt kallt ute just nu. Fundera på att stanna kvar litelite till kanske, men bara för att poliserna är snygga isåfall.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt framför en blandning av Så ska de låta och Talang. Blev inte att jag åkte iväg, hade verkligen inte lust och ork.
(förra sommaren)

P&K Ellen


Söt som en bakelse

Jag som har bestämt mig att hålla borta mig från godsaker, men just denna bakelse kan jag inte motstå. Skulle jag ta studenten i år skulle jag klicka hem en av dessa fina klänningar direkt.

Asos

Söt som en bakelse!

P&K Ellen


after rain comes sunshine

..... ska det vara men icke idag!

Imorse när jag gick till jobbet var det kvavt och klibbigt i luften och kunde inte tro mer än att det skulle åska inom dom närmsta timmarna, men tydligen blev det inte .
 När vi skulle ut med barnen blev det att klä av sig igen, barnen sprang i t-shirts och svettades, även jag. Det kändes som en dag mitt i Juni och jag ville bara hem och slänga på mig min bikini och lägga mig på en filt i trädgården med en bok, fick nöjja med mig min middagsrast ute i solen med Sara istället, hoppas jag fick lite färg iallafall.

Efter maten stack vi ut igen med barnen, även då utan jackor. Efter någon timme börja vi helt plötsligt en regndroppen och sen kom mer och mer, temperaturen stod fortfarande på 25'C men ändå började de droppa. Lite fick man ju njuta av solen och värmen iaf, man kanske bode vänja sig.

När jag gick hem åskade det och blixtrade, hatar de där!



Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa nya bubbleroom och Solo (fick Glaze på köpet), är så seg i min kropp och varför det vet jag ej!


P&K Ellen


Tja! söt bikini btw!


Grymt söt

Hade gärna trippat runt i denna bikini i sommar, hade du velat?

P&K Ellen


Solen skiner, jag och sara sitter ute och ...

img_0905 (MMS)

Solen skiner, jag och sara sitter ute och har rast. 24 grader är det här idag, underbart:)


utgång



Kom precis hem ifrån en kvällsrunda med finingen Emma, hon solade först och sen tog vi en runda runt Tingsryd. Vädret är på topp och det kändes verkligen som en kväll i Juni ikväll, nu längtar jag verkligen till sommaren.

Imorgon blir det jobb hela långa dagen sen ska jag fortfarade tänka ut vad som egentligen händer i helgen, B, N eller E? det är frågan.

Nu ska jag o mamma sätta oss med lite papper som ska skrivas på och fixas med, snart är det dax för förändringen.

P&K Ellen


If I was 10 centimeters shorter

Kollade in på Asos nyss och hittade grymt snygga skor, hade varit så fina till sommaren. Kollade lite i onödan faktiskt, både du och jag vet att jag inte bode köpa skor som är mer än 10 cm klack egentligen men bruka inte kunna hålla det. Jag är 177 cm lång och bode inte ha klack någongång (Läs: bode skaffa mig en lång pojkvän) men jag drömmer faktiskt mig bort ibland.


Asos

Visst är dom grymt snygga?

P&K Ellen


Bla Bla Bla

Billy kan prata han!

Blev en kvällspromenad med Anna innan, mycket skönt väder. Nu blir det sängen, Godnatt!

P&K Ellen


Inspiration


Hellotypvärldenssnyggastestil

P&K Ellen


Nytränad....



svettigt på arobicen idag, bara rann från min kropp. Kan ju säga att det är mycket skönt såhär efteråt, skulle egentligen ur och gå en runda efter men tar den imorgonbitti istället innan jobbet. 

Idag har jag bara jobbat och sen blev det hem och tog de lugnt och laddade för träningen.

Imorgon blir det jobb igen och sen ska jag försöka bestämma mig vad som händer i helgen, Kalmar, Göteborg eller Tingsryd. På ett sätt hade det varit skönt att få vara hemma för en gångs skull men får se vad som händer.

Nu blir det dusch och sen insmörjning av BUS och sen hopp i säng.

P&K Ellen


Ellen S F Clarberg



P&K Ellen


Om jag är föräldskad?

Ja det kan man ju säga. Hur underbara är inte dessa skor då? synd att jag är 177 cm och skulle blir typ 193 cm med (om inte mer), hade slagit till direkt annars.

Belle

P&K Ellen

Slut i rutan

är helt slut efter jobbet, nu blir det sömn. Ska bli skönt att sova i sin egen säng efter nattens äventyr i Växjö.


Cidern jag kommer leva på i sommar, Fläder/Rabarber

Imorgon blir det jobb *2, först jobb på dagis 08.45-13.45 sen hem och ta det lugnt innan det blir jobb på ica 17.00-21.00. Inte länge till det är sådär dubbla dagar så jag får bita ihop, kommer må bra den 25e iallafall:)

Godnatt!

P&K Ellen


MTWTFSS WEEKDAY SPRING SUMMER 2010

Fick en present av mamma när dom kom hem från Skånelandet. Ett linne från min favvisbutik WEEKDAY, grymt snyggt oversizelinne.

Ellerhur?!

Tack Mamma <3

P&K Ellen


För gammal....

Usch var jag är sliten nu känner jag, sagt varje gång att jag ska sluta festa men ändå gör jag de, att jag aldrig kan acceptera att jag är för gammal för sådant.

Utgången var rolig, hade kunnat vara lite mer fart och fläng men får väl bli nästa gång. Förfest hemma i Millans lägenhet med lite folk, tog bussen till Växjö/Oléo. Första vi ser när vi går in på Oléo är ju såklart Amir (Gaybloggen), han stod och hängde med sina kompisar (vågade ju inte titta). Han hängde vid de bordet utanför hela kvällen tycker jag nog, fick ju aldrig mitt idolfoto;) Efterfest på Campus och sen sömn.

Bussen hem vid middag och nu sitter jag här, HELT SLUT. Ska strax gå till jobbet, kunde inte bli en värre Söndag. Idag kommer familjen hem till huset igen så nu hoppas jag att jag kan somna gott inatt iallafall.

 

 

Hoppas du haft en bra helg iaf!

P&K Ellen

Hur svårt kan de bara?

Hur svårt kan de vara? jag har nog legat hela natten med tänd lampa och inte "velat" sova, fråga mig inte varför. Som jag skrev härromdagen så hatar jag att sova själv i huset, gör så mycket att bara ha någon på nedervåningen.

Idag blir det barty i Växjö, var ett tag sen jag var ute och roade mig så ska bli roligt. Går rykten om att den kände bloggaren Amir (Gaybloggen) är i Växjö ikväll och honom kan man ju inte missa, höhö...



P&K Ellen


Pinsam

Har precis kollar Bella & Tyra show här på internet, mycket intressant. Alexandra "Kissie" Nilsson var där idag och jag SKÄMS, människan är pinsam. Hon sitter och tror hon världens snyggaste och tror hon kan säga precis vad som helst. Trodde faktiskt hon hade lite mer vett i skallen och kunde uppföra sig, barnrumpa!

Kolla in avsnittet om du inte sett de!


Det är så synd att Alexandra har förstört sitt utseende för hon såg faktiskt bra ut innan hon började spruta in saker här och där.  

P&K Ellen


Snyggare....

garderob finns inte!

Kikade precis in hos en av alla mina favoritbloggarre Andreas Wijk, kan man ha en snyggare garderob än han eller?! NOPP!! Sådär ska de se ut hos mig när jag flyttar hemifrån. Alltid i ordning, Färg, material, sommar- och vinterkläder, rutigt, randigt, PRECIS ALLT ska bara i iordning sådär på en lång klädstång.

Gör ju inte saken sämre att killen har utseende och stil med, riktigt lammkött (HAHAHA killen är 93a)

Vilken är snyggast Andreas Wijk eller Anderas Wijks Garderob? Båda 2 får man säga

P&K Ellen


Nothing

Det är tyst och har varit hela natten, vaknade från och till hela natten och var klarvaken vid 5.00. Mina föräldrar är i vårat hus i Skåne och bror är nog påväg dit nu, själv tog jag på mig jobb JUST IDAG. Eftersom jag ville vara ledig en Söndag för några veckor sedan så frågade jag Marie om vi kunde byta och det kunde vi, hon tog min Söndag jag fick hennes dag (idag/kristi himmelsfärdsdag). Hade jag tänkt lite längre hade jag kunnat ta en annan dag av henne och försöka få bort mitt jobb imorgon så hade jag ju med kunnat åka till Skåne, få bli en annan dag.



hatar att vara hemma själv, igår släckte jag på nedervåningen och låste yttedörren vid 19.00 och slänge mig i sängen och satt där till jag skulle sova, jag är rädd för spöken jo de!

Idag har jag besök hos mig medans mannen i familjen är och jobbar. Har varit ute och gått en runda och sen har det bara blivit chill framför tvn, har en sjövild unge huset så gäller att ha koll på honom. Blir nog att dom stanna över natten, hoppas på att jag kanske kan få sova lite med då.

Ska hämta min studentbiljett efter jobbet, tydligen kunde man köpa förköpsbiljetter så passar på medans det finns. GUD va jag längtar till studenten nu, är bjuden på massa olika så ska bli underbart. På ett sätt hoppas jag att det blir som förra året...eller kanske inte..



Nu ska jag fixa mig iordning för en heldag på jobbet!


P&K Ellen


ESFC


ELLEN SF CLARBERG

P&K Ellen


Ute på morgonpromenad.. Strax hemma, sen b...

img_0872 (MMS)

Ute på morgonpromenad.. Strax hemma, sen blir det jobb. Fin bild jag fick till va? Mycket vackert denna onsdagsmorgon:) P&K Ellen


NattiNatti....

Nu orkar jag inte mer....Godnatt!


"Galen panna"

Skrivet igår från min mobil, funkade tydligen inte

Har precis lärt V lite nya ord, senast i hans förråd kom precis "Galen panna". Han slår sig i pannan och äter gröt samtidigt så hela pannan är ju full av gröt just nu, blir nog hopp ner i baljan snart.


Har varit hos syrran och familjen hela eftermiddagen, åkte efter jobbet vid 2. Har varit en mycket mysig dag i Karlskrona, har käkat glass i stora lass och gått igenom lite affärer(läs: sprang igenom, V var galen). Hade med mig ett pussel idag till V som mamma hade köpt till honom, tog 2 min sen var bitarna ute på golvet och han började spela hockey med dom istället, mycket bättre tyckte lille V. Ska strax bege mig hem till lilla Tingsryd igen, tråkigt men sant.

Nu ska jag och V gå och bada, eller rättare sagt V som är gäggigare än någonsin.

Ha d bra!

P&K Ellen

Martina är hemmmmmma!! Glömde ju berätta ...

img_0853 (MMS)

Martina är hemmmmmma!! Glömde ju berätta att jag varit hos Martina ikväll. Hon har varit i USA i ett år men nu är hon hemma igen. Martina och jag har jobbat tillsammans på Ica, härlig människa de där. Blev lite skvaller där hemma i huset med Emilia, Sofia, Erika och såklart Martina, mycket har hon ju missat när hon varit borta. Folk är gravida, folk har gjort slut och folk skaffa nya, som sagt så har mycket hänt även om det bara är i lilla Tingsryd =) P&K Ellen


Inspiration

Denna tjej sätter ju sin outfit var dag tycker jag, kan man bli snyggare klädd än så? Tror det är mycket av hennes outfits ni kommer se på mig i sommar.

Hanna

Älskar hennes pastelliga färger med hennes träklackar.

P&K Ellen


Internet helvete

Blor ofta galen och nu är jag de igen. Vårat internet är såå kasst här i huset, vi bytte av någon anledning men icke blir det bättre. kan bara inne på internet ca 30 min sen stängs det av och sen startas de igen efter ca 30 min igen, irreterande? bara förnamnet!!!

Vill iallfall informera att min helg har varit riktigt bra, lugn och skön. Var en runda i Växjö både Fredag och Lördag, gjorde massa kap såklart. Imorgon blir det jobb igen och hela veckan slut, alla dagar utom Lördag och då blir det party på kvällen. Min kompis från Schweiz kommer till Växjö (han har pluggat där innan) så måste ju festa med honom innan han sticker hem igen.


Alain

 Hoppas denna veckan går fort!

P&K Ellen


Beyonce - Broken Hearted Girl

Det är jag de!

Sitter och lyssnar på Beyonce - Broken Hearted Girl nu och verkligen lyssnar på texten. Låten handlar om mig kan man säga, allt stämmer in. Mitt hjärta har krossats många gånger och jag vill inte vara med om det igen. Längtar till den dagen jag hittar min prins, kommer vara försiktigt innan dess!


Beyonce är så J*VLA snygg

"You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?"

P&K Ellen


Min dag!

Jobb 07.00-14.15
Växjö (shoppa och Fika med Millan)
Kört kissnödig hem från Växjö
Käka kyckling och klyftpotatis
Umgås med min kära familj
Käka Lindt sea salt och Marabou Passion/Chili
Kolla Talang 2010
Prata med min snygga kompis i Emma

Sova


Godnatt!

P&K Ellen


Efter jobbet idag tog jag bilen in till Vä...

img_0841 (MMS)

Efter jobbet idag tog jag bilen in till Växjö, längesen jag var här nu.. Har fyndat en del, men bara sådant jag behöver såklart;) P&K Ellen


Slocknar...

Nu slocknar jag snart sittandes, är heeelt slut.

har varit en lång dag på jobbet idag så känner det är dags för sömn strax. Imorgon blir det jobb 7-14 och sen tar jag nog mig en runda till Växjö för att kika lite. På kvällen får vi se vad som händer, hoppas det händer något iallafall.


Hannas brallor är som snyggaste!

Nu blir det sängen!

P&K Ellen


Inspiration


Tjockaflätan = Favorit

P&K Ellen


Funderar en liten stund

Skas klickas hem inom kort, grymt snygg bikini

H&M

P&K Ellen


Glömt....

Glömt att visa mina Secondhand-fynd som jag köpte för några veckor sen. Baddräkten (som jag ska ha som body) är gryyymt cool, snygg till sommaren när man är lite brun och fin förhoppningsvis :)

lilatransparentskjortasvarttransparentlinneblommigochfärgladbaddräkt

P&K Ellen


Stolt över mig själv...

Just nu: Utslagen i min säng

Vårruset i Växjö var en rolig höjdpunkt, trodde inte detta när jag satt på bussen in till Växjö i eftermiddags. Väl inne i Växjö så blev jag mer och mer taggad när jag såg alla andra som skulle springa/gå. Snyggingen Peter Siepen var där, jag svimmade inombord några gånger där (JA jag vet att han är bög), han är RÅsnygg:P


Sådär ska min man se ut när han är 40 år (han får även se ut så när jag träffa han med;))

Gick en runda bland tältem och checkade läget, checkade mest in Reebokstält, undra varför;) När det närmade sig start var det bara att ställa upp och göra sig redo för startskottet. Började gå och tänkte där i början "vad har jag gett mig in på" men när man kommit igång och blivit lite varm i kläderna var det riktigt nice. När man kom lite på efterslänt så sprang man bara ifatt lite, har man ju sprungit. Måste ju tacka mina underbara jobbakompisar som tog hand om mig och tacka dom även för en mycket rolig och mysig kväll:) Är även mycket stolt över mig själv som klarade att gå sådär, även om det inte var så långt.

GODNATT!

P&K Ellen

Vårruset för min del... Jag går sista bite...

img_0838 (MMS)

Vårruset för min del... Jag går sista biten... Annars har jag sprungit hela rundan;) nästan! Peter Siepen är här förresten, så jäkla het!!!=D P&K Ellen


Nu gäller det...

När jag kom till jobbet imorse möttes jag av EN fröken och hälften så många barn som det skulle vara, dom andra TVÅ och hälften av barnen var magsjuka så det har varit en konstig dag på jobbet idag.

Eftersom jag bara skulle hänga med som jackbärare ikväll på Vårruset så måste jag nog ändra de, nu är jag en i teamet istället (måste ju ställa upp för min arbetskamrater). Tar bussen in vid 17.00 och sen är jag åter hemma i Tingsryd vid 22.00 igen, hoppas vädret håller i sig bara.

Hörs sen:)

P&K Ellen


Antingen eller....

Måste klippa mig, mina toppar är hemska. Har funderat lite på att klippa av det en bit och ha lång page eller om jag ska klippa så lite som möjligt och ha mitt långa hår kvar.

Kort eller långt?

Vad tycker du?

P&K Ellen


PUH

PUHH...sitter utslagen på min vanliga plats, sängen. Har idag tagit upp min Arobic-träningen igen, var allt för längesen jag tränade nu. Eftersom min fot börjat bli bättre nu så passade jag på att gå på drop-in arobic, min arbetskamrat höll i det idag så kände jag var lite sugen.



Mycket dans idag och det gillas mycket av mig, senaste gångerna jag varit ute och gått med musik i öronen så har jag bara tänkt massa danssteg i huvudet, har saknat det. Tänkte jag börja mitt nya liv på riktigt nu (sagt det 20 gånger jag vet men nu menar jag det), 45 min promenad varje morgon-kväll och Drop-in arobicen på Tisdagen, grymt ska de bli.

Nu ska jag strax lägga mig, vänta bara på att håret ska torka. Imorgon blir det som sagt promenad på morgonen och sen jobb 8.30-15.30. På kvällen är det Vårruset i Växjö, tjejer/tanter springer runt Växjösjön. Jag hänger med som moraliskt stöd till mina arbetskamrater, slutar nog med att jag få ta någons plats.

P&K Ellen


Bustier


Cubus 29:- (TJUGONIO)

P&K Ellen


Zara skor

Fick en fråga om hur mina skor såg ut på nära håll, såååå här är dom. Om jag ska vara ärlig så dom mycket mycket snyggare i verkligheten =)
 
Zara

P&K Ellen

Ellen S F Clarberg



P&K Ellen


Bonde söker....

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har varit en hektiskt dag idag. Jobb på dagis mellan 9-14 sen blev det hem och tog det lugnt och sedan vidare till nästa jobb 17-21, trodde faktiskt jag skulle vara tröttare.

Slängde mig direkt i säng när jag kom hem, kom ju på när jag satt där i kassan på ICA att Bonde Söker Fru började idag och JAG skulle missa de, underbart att programmet finns på internet. Älskar detta program, likadant med Ensam Mamma Söker (dock undra jag när ensam PAPPA söker kommer), fast när jag tänker efter så är alltid mammorna såå töntiga. Har tänkt många gånger att det skulle vara kul att söka till ett sådant program, tänk va snälla de där bönderna är (läs: verka vara) ;).

Fastnade för 2 av killarna idag ;)


Daniel Carlsson

Johan Ivarsson

Man kan inte bli mer än kär? ;)

P&K Ellen


Min klocka

Fick min klocka i Torsdags, grymt cool är den:)


P&K Ellen


Nu är det VERKLIGEN...

nära!

Fick precis mitt andra mejl av personen som kan förändra mitt liv för ett tag, första mejlet fattade jag inte riktigt men nu börja det sakta gå in i skallen att det verkligen blir av.

Jag ska göra något jag längtat till länge nu, något som är lite annolunda. Jag ska göra något jag först ville sedan ångrade jag mig men nu gör jag det ändå.

Berättar när det är helt klart!

Gör jag det inte så kommer jag ångra mig!

P&K Ellen


Vi som skulle grilla:S haha men här ska In...

img_0830 (MMS)

Vi som skulle grilla:S haha men här ska Inge ändras på:(


Har en liten kille i mitt knä just nu, sov...

img_6807 (MMS)

Har en liten kille i mitt knä just nu, sovandes. Ville. Elin och Sixten är på besök medans pappa Jonas jobbar. Idag har vi varit hos mormor och morfar och fikat, aldrig fel. Stack bort till min fina vän Julia som idag hade vennersage (?). Julia har gjort fina tavlor och grejer, köpte mig en planka med texten "välkommen" på. Ikväll blir det grillkväll med ett gäng, hoppas bara regnet håller sig borta. P&K Ellen


Vennersage

img_0819 (MMS)

Vennersage


RSS 2.0