En tur på Walmart klockan 03.00 en Lördagsnatt

Igår gick jag och Malin (amandy är icke 21:()och längtade hela dagen för det skulle bli nå kul på kvällen, sa ändå till henne att vi inte skulle längta för mycket eftersom då skulle det inte bli något och så blev det. När vi var påväg hem från mallen så smsar vi tjejen (au-pair) som skulle köra underkvällen och hon säger att hon och en annan tjej skulle på bio, helt plötsligt hade vi ingen som kunde köra. Tydligen blev det ett fett stort missförstånd så det fick bli som vanligt, JAG fick köra.

Vi gjorde oss iordning och sedan satte vi oss på Woddy´s och käkade en varin hamburgare, hade redan kontakt med mr långhårig då. Vi körde DownTown runt 9 och gick till ett ställe som hette Tavern, beställde vin och drink (alkoholfri). Ca 15 min efteråt trillade även Mr L in med ett gäng av folk, hade såg inte mig så 10 efter det så han äntligen mig och som jag längtat lite (LITE okej?). Stod och pratade mest för att sitta ner vid ett bord fanns inte på kartan, även Malin hittade folk att prata med. Vi lurade i killarna att om man nyper någon i rumpan i Sverige så betyder det "HEJ", dom gick på de! BTW tjejerna som skulle köra oss kom till DT sedan också, snällt!!!

Efter ett tag så gick vi till ett annat ställe som var minilitet där alla tränges, jag fick panik. Jag hade inte haft problem med det om jag haft alkohol i blodet men nu var jag spiknykter och alla andra spillde öl och grejer typ över mig. När det stängde vid halv 2 så tog vi promenaden till bilen där vi hamnade 3 fyllon och jag, Malin skulle tvunget ha Cola men när vi väl kom till MC Donalds så ångrade hon sig men slutade ändå med att vi körde till Seven Eleven och hon fick sin cola och jag fick tid med Mr L.

Mr Långhårig (lever upp sitt smekis)

Efter mycket om och med bestämde jag och Mr L att vi skulle ses idag och han skulle ringa mig, synd bara att han var så gullig igår och jag trodde på han (han ringde inte idag), tydligen vill han ses på Tisdag men JAG kanske har annat och göra då....

När vi var påväg hem jag och Malin så hamnade vi på samma ställe som kvällen innan, WALMART. Klockan var 03.00 och vi gick in och jag kunde köpa mig ett par fejk uggs eftersom min fot blev värre och värre, aj så ont jag hade. Vi hamnade hemma i min säng klockan halv 5 typ, kollade på kort på min kamera,skrattade lite och sedan däckade vi båda.

Malin med sina fina brillor 03.00 på WM

Var en finfin kväll som jag sent kommer glömma!!!

P&K Ellen

Dax för bröllop

Igår drog vi oss mot Colorado Mills och gick en runda för vi inte hade så mycket annat och göra. Innan dess var vi på en secondhand-affär i Golden, jag älska sådana affärer och ännu roligare här faktiskt. Hittade sååå mycket, ska visa er imorgon vad som fick följa med mig hem. Lovade mig själv när vi körde bort mot mills att inte köpa något och det första som händer är att jag springer in ett par giraff-converse....kunde inte låta bli.

 

När vi gick där så såg vi en affär med massa balklänningar och helt plötsligt så får Amandy för sig att vi ska prova en varsin klänning och såklart slutade det med att vi stod där med en varsin på oss. Jag hittade min absoluta drömklänning (nästan), hade lätt kunnat ha den på min bröllop i framtiden, måste bara fixa en mindre storlek eller förstora bubbsen ;)

Klänningen kostade $145 (950:-) och det skulle ju vara perfekt pris för en bröllopsklänning ju...haha

3 fina flickor

Malin

Amanda

Jag

Kan ju inte vara seriös på varje kort:)

 

P&K Ellen


I <3 my new crazy GIRAFFECONVERSE

Fick med mig dessa skorna hem från Mills igår, dom var på rea och betalade 350:- för dom.

Visst är dom coola=D

P&K Ellen

How do you know......

I Fredags tog jag som sagt bilen och hämtade upp Malin och sedan drog vi oss mot Cherry Creak Mall och mötte upp Amanda. Vi käkade Pizza och sedan gick vi runt och kollade (läs:shoppade) innan det var dags för bio. Vi valde att kolla på How do you know, filmen var 2 h lång men kändes som 5 h så ingen att rekomendera.

 

Påvägen hem stannade jag och Malin till på Walmart för hon hade aldrig varit där inne, alltid lika kul och gå runt och kolla för där finns verkligen ALLT, ska även tilllägga att klockan var 02.30 när vi kom ut därifrån. Skjussade hem Malin till sitt hem och sedan åkte jag hem och sov, dock somnade jag vid halv 5.

P&K Ellen


Ska visa något otroligt fint imorgon!!!

LEDTRÅD :

GISSA!!!
P&K Ellen

L F

Ledig Fredag
Idag har det inte varit mycket jobb för mig, 1 h 17 min om man ska vara exakt. Var meningen att jag skulle ta dom timmarna då Pappa J åkte iväg tills Mamma J skulle komma hem från sitt jobb men slutade med att Mamma J kom hem 2 h tidigare än beräknat så jag jobbade som sagt 1 h och 17 min idag.

Så vad har jag gjort på min lediga dag änså länge?

Jag vaknade vid 7 och jag och L kollade på tv till J kom hem från sitt jobb och där efter var det meningen att jag skulle ta mig till gymmet men icke. När jag var hemma i Sverige över jul så ändrade pappa min telefon så jag fick byta pinkod och i morse när jag skulle ta mig till gymmet så insåg jag att telefonen var urladdad OCH jag har glömt den nya koden. Jag blev arg och tog mig en runda ut i det fina vädret istället men kom inte så långt, hatar att träna utan musik.

BTW, idag har det varit 19 grader, klarblåhimmel/sol/lite blåsigt.


Ikväll blir det bio med 2 fina flickor, Amandy och Malin. Har inte bestämt vilken film vi ska kolla än så vi får se. Ska banne mig ha popcorn idag, guuuu vad gott.

Hoppas alla ni som läser min bloggish har haft en bra dag!

P&K Ellen

Tjänar 200 :- på det....

Ni som känner mig vet att jag älskar skor och när jag såg dess ifrån Jeffrey Campbell så svimma jag lite, dom är perfekta.

Jag är fortfarande lite inlove i Jeffrey Campbell´s Lita men dom har alla så hade u varit skoj och ha några som inte så många har....jag har inte sett någon med dessa iallafall.

Det som är bra i detta fall är att dom är 200:- (innan rea 700:-) dyrare i Sverige så kanske ska passa på att köpa dom här i Amerikat.

LuLu´s $166 (1062:-)

Henry Cole 1190:-

 

Tror dom finns i svart och brunt med, dock är röda fräcka tycker jag!!

 

P&K Ellen


Ett första möte.....

Igår jobbade jag som vanligt till halv 6 och sedan tog jag bilen och hämtade upp en ny au-pair som kom hit för en vecka sedan, Malin heter hon och kommer från Jönköping och nu bor hon i Golden men på andra sidan stora vägen.

Vi körde mot Cherry Creek Mall och mötte upp Amandy och käkade Gyros och fjantade oss, vi måste varit trötta igår (läs: alltid!).

Gick vidare mot F21 och shoppade loss, jag hittade en skitsnygg fuskpäls som fick följa med och sedan köpte jag ett par byxor men han i kassan missade nog något för jag behövde inte betala för dom....ska nog fortsätta ha urringade linnen varje gång jag är och shoppar kläder;)

När vi körde hem tog vi runda in på Walmart, Malin var jättefascinerad över allt var så billigt.
Kom hem vid 11 till Golden igen efter att ha släppt av Malin vid hennes hus.

Tackar för en rolig kväll med dessa fina flickor!!

P&K Ellen

Hade inte höga förväntningar....

Nu är vi hemma från Arizona sen i Tisdags och jag hade det underbart!!

Någon dag innan vi skulle åka till Arizona så pratade jag med en vän och hon sa : "ska de bli kul o åka till Phoenix?" jag sa: "njae, vi får väl se...vad händer där lixom.....?"
När vi landade vid Lördags-middag och jag upptäckte att det såg lite coolare ut än jag trott så blev jag nyfiken på denna "öken-stat".
Vi hyrde en bil och sedan körde vi ca. 25 innan vi kom fram till sommarlägenhetsområdet, fick träffa J´s lilla syster för första gången, trevlig tjej. Vi gick en runda allihop och checka läget, runt barnpoolen, stora poolen och alla kaktusar som fanns runt i området. Jag blev faktiskt chockard när jag upptäckte att det BÅDE fanns kaktusar och Palmer som växte vilt överallt.

I Lördags kväll åkte vi ca.25 min till för vi skulle på 90-årskalas hos J´s farfar, jag kände INGEN så jag försökte leka med L endel och såg så hon inte sprang iväg. Maten var jättegod och framförallt tårtan var jättegod, trevlig kväll med trevliga människor annars!

I Söndags så åkte J&J och L iväg för att träffa J´s pappa som bor där på heltid med sin fru, själv fick jag hänga med J´s mamma,pappa och lillasyster, tackade inte nej till de heller. Vi bestämmde oss för att åka och Hajka i öknen men när vi kom till stället så var det jätteblåsigt så vi kom på den briljanta idén att RIDA hela rundan som vi egentligen skulle gå. På med cowboybootsen och upp på Jolly Jumper och så bar det iväg på världens smalaste stigar som ringlade sig uppåt i bergen och öknen, har aldrig sett så fin miljö runt mig och utsikten var UNDERBAR. Såklart var jag längst bak av oss 3, Guiden+J´s lillasyster och jag hade en seg häst så jag kan säga att jag åkte runt i 1,5h i ensamhet medans guiden raggade på J´s lillasyster.....
När vi väl va framme så hade man sååååå ont i rumpan och var jättestel men det var det värt, skitcoolt att ha gjort.
När vi kom hem chillade vi bara framför tvn för att sedan göra oss iordning för att möta upp folk på Yard House (restaurang). Vi beställde martini´s som var jättegoda och maten var också supergod, tur vi har YH här i Golden också:P

I Måndags blev det chill vid poolen heeeeeela dagen, jag hängde där 9-17 och det var så skönt. Sist jag låg vid poolen var när vi var i Las Vegas i Oktober så det var behövligt. Det var litelite kallt vid 9 men jag höll ut och jah var ensam vid poolen men skönare var det. Vid Lunch kom andra gänget hem som hade varit och käkat frukost någonstans och dom joina mig vid poolen. Det beställdes Pina Coladas till höger och vänster och jag bara njöt av att ligga där i solen insmörjd med olja och ha en PinaColada i handen. Tror jag fick mest färg i ansiktet men just nu visar jag ingen annan hud här i Colorado så det var perfekt ju.
På kvällen kom alla från 90-årsfesten och joinade oss på grillkväll på området där det även fanns en sjungande Cowboy, DE NI! När solen gått ner satte vi oss alla runt en eld, är riktigt kallt när det mörknar.

På Tisdagen var det dags att åka hem till Golden igen men innan dess hann vi åka och äta frukost först, har aldrig ätit en godare.

Resan hem till Colorado gick fort men där satt jag med sandaler så frös lite om tåna när vi kom fram.

Jag trodde inte Arizona skulle vara så fint som det var...... Phoenix is the shit!!

P&K Ellen

Here we come

BTW, Det är hit vi ska imorgon.

Jag lämnar datorn hemma så vi hörs på Onsdag igen!!!


Ni kan väl lägga in en fin kommentar så har nå roligt och läsa när jag kommer hem:)


P&K Ellen


For ur love

Jag och L gjorde kladdkaka till J kom hem, längesedan man käkade det nu så det var smaskens.

Jag stannade hemma idag, orkade inte göra mig iordning så fick bli att vara hemma istället. Behövde packa lite inför våran tripp till Arizona så kände inget sug till att gå ut ikväll, var inte ensam om att inte gå ut så jag är lugn;)

Istället för att ut och roa sig så roade jag och Amanda och kollar på Youtube-klippet där ett fotbollslag från Californien gör om Chris Brown´s For ur Love. När jag ser videon blir jag helt gaalen, dom är så grymma och så snygga. Har aldrig gillat killar med diamanter i öronen men NU gör jag det ;)

Dimitrius ("huvudpersonen") är min nya favorit<3

Kolla videon här
Kolla 1.20 min in så kommer ni också smälta ;) kolla på hela förresten!

P&K Ellen

Vilka är ni?

Jag hade tyckt det varit skoj om ni berättade vilka som läser om mitt liv här i Colorado på min blogg. Blir lika chockad varje gång jag loggar in:)

TELL ME!

P&K Ellen

Foppish is back

Välkommen tillbaka Foppa!

"Bara" 22 grader i Arizona

Idag är det en underbar dag här i Golden, solen skiner och Conversen är på igen.

Var ute och gick en runda i det fina vädret i morse, skulle till parken men slutade med att vi kom till Baby-StoryTime istället. Vi gick förbi parken när vi skulle hem istället. Trodde vi skulle få besök idag utan sandra och hennes pojkar men inga dök upp så dom var väl upptagna eller nå. Nu sover L och jag har faktiskt tagit mig en nap jag med, kände jag behövde de.

 

Ikväll jobbar jag till 18.30 så får se om det händer nå ikväll eller om jag stannar hemma ikväll eftersom vi åker till ARIZONA imorgon klockan 06.30. Det var visst "bara" 22 grader där nu men man får gilla läget!!

 

P&K Ellen


Inte missnöjd alls!

Igår så blev det en runda till Lakewood och mötte upp Mr Långhårig.

Var lite smått nervös när jag åkte ifrån Golden 20.00 igår och mest innan dess för jag väntade på att han skulle skicka sms och säga att han inte ville även denna gång men det kom inget sms. Jag letade upp adressen innan men ändå körde jag vilse när jag väl var där men till slut så mötte han honom på parkeringen. Han hade precis varit och tränat och ja där stod man iordninggjord från topp till tå men han drog faktiskt på sig ett par jeans sen.

Det är så annolunda med att klä på sig här, på fester tex så går alla dit vardagsklädda, inga klackar ingenting och då är jag ändå inte en sådan som står och gör iordning mig i typ 5 h.

Vi gick till en bar och tog några drinkar (läs:diet coke) och satt där helahela kvällen, var meningen vi skulle på bio men vi hoppade den. Vi satt och pratade eller han pratade mest för jag är ganska blyg (tro det eller ej) och ni som känner mig vet att jag inte kan kolla folk i ögonen och ännu svårare igår.

Och som jag trodde innan så var han inte född 80, förra gången jag kollade hans leg så var jag tvungen och kolla snabbt så jag kollade på första bästa siffror och det stod 80. Igår frågade jag han hur gammal han var, han är född 86 OCH dom siffrona jag såg det var hans postnr här i USA (blåst?japp!)!!!

Det var en mycket trevlig kväll och slutade mycket bra med så jag är inte missnöjd alls:) bilen rullade hemmåt vid 00.30 och sen bumms ner i säng och somnade mycket gott.

P&K Ellen

Ear cuff

Alla snacka om Earcuff nu för tiden.

Jag gör mina egna men jag har ju ett hål uppe i mitt öra så jag behöver inte klämma fast något. Men jag vill faktiskt prova att köpa ett där men klämmer fast också, får se om jag kan snickra ihop ett eller om jag kan hitta ett här.


Lite roligare och personligare:)

P&K Ellen

Är det bara jag som tycker så?

Alla är så upp i varv för Elin Kling har gjort en kollektion för H&M men helt seriöst? är alla sådana för det är hon eller? Inte ett enda plagg är ju sådär så man hurrar. Känns som alla är helt galna just för det är HON, vem köper en vit tröja..likadan finns det redan på H&M för 1000 kr mindre typ.

Tyck va ni vill, jag tycker de är sådär snygga kläder!

P&K Ellen

Nytt försök igen

Vi ger ett nytt försök ikväll med Mr Långhåring.

Förra veckan var han inte så schysst så han har mycket att ge igen ikväll, om han inte ångrar sig denna gången också.

Kom just på att jag nog är lite nervös!

Wish me luck!!

P&K Ellen

Flyr Colorado.....

För några dagar!
Märkte att några på facebook blev oroliga att jag ska fly Golden och Colorado, MEN har ju glömt att berätta.

På Lördag åker familjen G-V + jag till Arizona och tillbringa några nätter där, det är 90-årsbarty + massa shopping hoppas jag på. Vi kommer tillbaka till på Onsdagen och tydligen är det 27 grader där nu SÅ shortsen packas ner för nu banne mig vill jag bli brun.

Fundera på om jag ska ha detta (nedan) på festen på Lördag. Dock är jag ju typ vit så kanske skrämmer iväg alla:P


P&K Ellen

3 nya upptill


2 * Urban
1* Forever21



Uppdatering

Molly trillade precis ur min säng..... helt plötsligt låg hon på golvet

Solig förmiddag......Snöig eftermiddag

Vädret är lite knasigt för tillfälligt:)

Har inte sovit mycket inatt, först kunde jag inte sova pga ena sekunden var det iskallt andra kokhett. När jag väl somnat så drömde jag knäppa drömmar om någon fest där Mr W var på och han var jättegullig sen helt plötslig blev 2 barn skjutna, polisen kom och sökte igenom mitt hus där min bror låg och sov, sen blev jag varm och gick och la mig på gatan och då kom polisen igen och trodde det var jag som sköt barnen så jag fick lämna urinprov och sen helt plötsligt var jag tillbaka på festen och då taffsade Mr W på min kompis Sandra och jag blev förbannad..... knäpp dröm jag vet!

Idag är det som sagt lite konstigt väder, vi var ute en runda och gick jag o L. Jag hade converse, leggins, t-shirt och skinnjacka så ganska så varmt var det. Vi gick till Starbucks och för en gångs skull så tänkte jag prova något nytt, en tjej hemma i Tingsryd tipsade om Green tea Latte så jag var ju tvungen och prova. Fick den i min hand, kollade 2 sekunder och spydde nästan rakt ut, SPYGRÖN var den och när jag tog första klunken så klöktes jag. Det smakade typ sjövatten/sjögräs.

När vi var påväg hem skulle till lekplatsen men kom världens vind och lite snö, det blev jättekallt så vi vände hemmåt och myste ner oss i soffan böcker och sedan ringde mamma på skype så vi pratade med henne, L var inte alls blyg:)

Ser god ut va;)

Nu sitter jag här med en söt vovve vid fötterna, Molly är en liten sömntuta. När J kommer hem sedan ska jag ta bilen till Cherry Creak Mall och möta upp Amanda, första gången jag träffar henne:)

P&K Ellen

Stackarn

Hittade denna videon på taif-bloggen.

 

Det är Henrik Bankelius (#14 i TAIF) som slagit ut tänderna i en match. Stackarn, han ser ut som en "tannalös"-kärring. Där kom även ett till krav på min killsökande, inge hockeykille ;)

"Det påminner mig att jag måste laga staketet vid huset"

P&K Ellen


Gifter sig för att få stannar i USA

Vissa gör allt!

Tar man chansen att åka till USA för ett år (el. 2) som au-pair så är ju inte det första man tänker på att man åker för att man ska få en chans att få stanna här sedan. Har pratat med en del andra tjejer som verka så desperata på att få stanna här så dom kan göra ALLT för att få vara kvar här tills dom dör.
Hur tänker man?

Finns även vissa som tror att bara för man gifter sig så är det säkert att man får vara kvar här men ICKE. För ca 20 år sedan kanske det var så men inte nu. På sistone är det så många som gifter sig med sina kompisar för att sedan skilja sig efter 3 år för då får BÅDA vara kvar.
smart drag ha?

Nu för tiden så har dom blivit mycket hårdade med folk som gifter sig med amerikanska medborgare. Det är massa intervjuer där paret gör de tillsammans och isär för att man ska kunna jämföra sina historier, man måste ju bevisa att förhållandet är på riktigt och man måste även ha en viss summa på ett konto som bevisar att man kan ta hand om sig själv för jobba får man ju inte.
Låter krångligt?

Så jag förstår mig inte på de folk som åker hit och tror att det bara är att gifta sig och sedan är man inne i landet, lite motvind får man nog räkna med. Säger inte att alla får samma problem men alla kan väl räkna ut med röven att det NOG är svårt att komma in stora landet USA.
eller?

Bara för jag babblat så om detta ämne nu så är det säkert jag som sitter och gråter i en killes famn som jag måste lämna pga jag är svensk och han amerikan. Kanske är då jag inser att jag också skulle kunna göra vad som helst..MEN i så fall stannar jag för att få vara med honom och inte för att får vara kvar i stora landet USA
för SÅ desperat är jag inte!


Min framtida bröllopsklänning

P&K Ellen

F21

F21

 

P&K Ellen


ACAI BERRY CLEANSE

Köpte dessa piller innan jag åkte hem till Sverige och tänkte jag skulle börja med dom när jag kom tillbaka. Började med dom igår. Folk snackar om detox och hur man ska rensa ur kroppen och att det ska vara bra. Som sagt så började jag med tabletterna igår och det rensar verkligen ut, lite väl mycket kanske (om ni fattar vad jag menar). Står på baksidan av burken att man ska minska antalet tabletter om "stools are loose" så jag gjorde det men nu hittade jag en varnings ruta där det stod "DO NOT USE IF LOOSE STOOLS", okej? så vad ska jag göra nu?

Slutar nog på stuss, eller tar 3 tablatter varran dag istället för varje dag!

 

P&K Ellen


Payday

Har hunnit med mycket idag, är riktigt nöjd med mig själv.
Skulle vaknat tidigae imorse egentligen men behövde nog en till sovmorgon, vaknade med huvudvärk vid 9. Blev att snöra på sig träningsskorna igen och promenara ut i det fina vädret med klarblå himmel, var ändå tvungen att lämna tillbaka filmen jag hyrde i förrgår. Påvägen hem kände jag i min ficka och insåg att jag hade mitt gymkort så blev att smita in där och gå lite på bandet, cykla några kilometer och avslutade med roddmaskin.

Lagom till lunch var jag hemma så blev att slänga ihop lite lunch och slänga sig framför Jerry Springer, alltid lika kul och se vad det är för miffon som är med:P


Nu sitter jag i sängen och prata med en lite folk, kul och få lite skvaller hemifrån. Vet inte vad jag ska hitta på nu i eftermiddag, tips någon? :)

P&K Ellen

Now I know how it feels to look down on people

Varit en inte så händelserik dag. Vaknade med världens huvudvärk så snörade på mig träningsskorna och gick en runda men i samma sekund som jag gick utanför dörren så börjde det regna, ännu skönare tänkte jag. Var inte ute på någon långrunda men blev ändå en bit.
Gick hem och gjorde iordning mig lite lunch som bestod utav avocado,morötter och lax...MMM. Satte på filmen som jag hyrde igår, Dear John. Har nog inte skrattat, gråtit och fått så mycket på en och samma gång PGA en skådespelare, Channing Tatum är fasiken världens snyggaste kille (googla får ni se).

När filmen nästan var slut så ringde Tess och undrade om jag ville hänga med henne, Megan och Johan på en lite tripp. Stannade och köpte med oss Kaffe (läs: varm choklad) och körde upp mot toppen, bergen är det berömda M-et är. Ryan lovade ju mig att åka dit men har fortfarande inte hänt nå på den fronten så jag va väldans lycklig när jag märkte vart vi åkte. i åkte Serpetinvägar nästan enda upp till toppen, är såååå coolt att se allt bli mindre och mindre Coolast var att se enda bort till Denver.

I dom vita små husen där nere bor JAG:)

P&K Ellen

My birthday-weekend

Torsdag:
Vi drog DownTown jag,tess och megan och gick på girlsnight på Lavish (tjejer dricker gratis). Förra gången jag var där med dom andra tjejerna så körde jag så jag drack såklart ingenting men DENNA GÅNGEN ojojoj, galen kväll. Bjöds på Champange och massa drinkar, goda/äckliga och starka/svaga. Vi träffade ett gäng killar som var från the ARMY så muskler hade dom (nu ljög jag), jag pratade med en kille som hette RAINSTORM fast jag tror han ljög. Som sagt så var allt gratis såååå jag kommer ihåg nästa hela kvällen medans dom andra damerna var ganska så borta. Tess tappade båda telefon, plånbok, lägenhetsnycklar OCH ett Leg men i själva verket så hade hon allt i väskan.
Tess boyfriend kom och hämtade oss och han körde även hem mig till Golden, vilken super kille.

Rainstorm på vänterkanten;)

Fredag:

Min Födelsedag började med att sova ut länge och jag slapp jobba eftersom J var ledig. Tess kom och vi käkade pizza i golden och sedan åkte vi hem och gottade ner oss i chocklad och en film, vi båda somnade till och från där i soffan. Efter filmen vid ca 11 så får Tess ett ryck och fråga om vi ska dra till en bar i Golden där hennes pojkvän och hans kompis var, dit åkte vi. Jag var yrvaken men det var ju trotts allt min födelsedag så jag firade med lite mer drinkar men mest satt jag och Tess och kollade på alla tjejer som hade fula kläder på sig. Såg världens sötaste kille men eftersom jag är så feg så vågade jag inte prata med han även om jag ville.

Världens godaste tårta!

Lördag
Jag skulle träffat au-pairer för en fika för det varit min födelsedag men ingen dök upp så jag fick med mig Tess och Megan ner och vi käkade lunch på Cheesecake-Factory, världens godaste ställe. Efteråt så åkte vi gratis-bussen upp till F21 och shoppade lite innan det var dags att åka hemmåt. Lämnade Megan och hämtade saker till Tess för att sedan åka hem till mig och göra oss iordning för kvällen, SUITE 200. Lagom lama så åkte vi downtown och gick ett ett ställe som hette Lime, när vi skulle beställa så lämna jag fram mitt ID och blev nekad för det inte var amerikansk men han såg att jag blev besviken så han vinkade tillbaka mig sedan men jag lovade honom att inte sätta honom i trubbel, det gjorde jag ju inte heller.
Gick till Suite200 där vi köpte några drinkar och kollade på allt folk, alltid lika kul. Skulle möta upp dom andra tjejerna, dock kom dom senare så för att komma in så var dom tvunga att köpa drinkbord, $200...OPPS!
Dansade all night long och sedan hämtade Tess´s boyfriend oss igen, VILKEN KILLE HON HAR.


Söndag
ChillChill och lite mer Chill!

P&K Ellen

sorry lorry

sorry för dåligt uppdatering..men det kommer senare...mitt liv här kunde varit bättre senaste dagarna!!!

Komigen TAIF!

ESFC

P&K Ellen


Paket ifrån Sverige

Fick med mig litelite paket ifrån Sverige men man får väl vara glad för det lilla. Satt och öppnade dom i min ensamhet, inte van.

Fick en berlock med amerikanska flaggan till mitt Sabo-armband

+solpuder, långkalsonger, minifotoram + lite pengar

 

P&K Ellen


21 år i USA....22 år i Sverige....

Grattis på min 22-årsdag!!!

Just nu är jag 21 år i USA men 22 år i Sverige....

Får ser hur den ska firas, helst av allt hade jag velat vara hemma och fira med mina kära familj och släkt och vänner <3

 

Ikväll ska jag på girl´s night så blir väl att fira lite då:)

 

P&K Ellen


Om sanningen ska fram

Jag HATAR: Bacon

Jag HATAR: Disktrasor

Jag HATAR: Fötter

Jag HATAR: Spyor

Jag HATAR: Stötar

Jag HATAR: Hårstrån i maten

Jag HATAR: Plåster

P&K Ellen


Örhängen

Igår fick jag ta ut min ilska på något istället för på någon. Gjorde några ögonhängen till, kanske inte så snygga när dom är på mig men snyggare till passande outfits:)

P&K Ellen


Girls night på Lavish

Uppstigning,frulle,bokläsning,storytime.... Ungefär som alla andra Torsdagar ser ut.

Sandra och hennes 2 pojkar skulle kommit idag men hon ringde när vi var på storytime och berättade att hon inte hade någon bil och inte visste när hon skulle få den så vi bestämde att ses nästa vecka istället då hon har bilen igen.

Efter Storytime idag gick vi till Windy Saddle och drack Smooooothie och åt muffins, var längesedan vi var där faktiskt. W.S är ett så mysigt cafe och man kan sitta där i timmar för man tänker inte på att man sitter där så länge.

När vi kom hem blev det bus med Molly, hon är världens sötaste. Något negativt med att ha en valp är att den inte är riktigt rumsren än så det är ju ett helvete med heltäckningsmatta överallt, har redan plockat upp både bajs o kiss....:P

Ikväll låter det som att det blir Girls night på Lavish i DownTown Denver, var ju där precis innan jag åkte hem till Sverige och även där jag träffade Mr Långhårig så kanske stöter på honom ikväll igen, isf får han en lusing.

P&K Ellen


Edward Sharpe & the Magnetic Zeros - Home

Någon vecka efter att jag flyttat hit så satt vi i bilen påväg någonstans och då spelades en låt från en CD som jag förälskade mig i, nästa gång jag åkte själv i bilen så var den på repeat. På ett sätt känner jag igen låten för den känns gammal men kan ändå inte sätta fingret på vart ifrån jag hört den.

Nyss var jag inne på en favoritblogg och hittade en annan version av den, ännu mer förälskad.

P&K Ellen


American boys SUCKS

Jag hade gjort mig iordning i 2 h och gjort mig extra snygg för mitt möte med Mr Långhårig. Hela dagen hade vi smsat och bestämt att vi skulle ut och äta först och sedan på bio, han föreslog "The Stock Show" (rodeo) men jag tackade nej och ville hellre på käka och bio.

Klockan slog 18.00, undrade varför inte han inte hört av sig och slängde iväg ett sms och det tog tid för han och svara. Till slut får jag ett svar tillbaka "I don´t feel like anything tonight now honestly", eh VA?

Ibland undrar jag hur folk tänker, hade varit en annan sak om han hade haft en förklaring och typ 2 timmar innan och INTE NÄR VI SKULLE SETTS. Jag hade sett fram emot att äntligen hitta på något efter några dagar då jag bara suttit och stirrat i väggen på mitt rum.

Lite besviken blev jag faktiskt, vilken jävla diss Ellen Clarberg!!!!!!!!

Ska jag vara ärlig så tror jag att Svenska killar är lite snällare och normalare mot tjejer, har ju erfarenhet av en Mr W också och han var ju likadan som Mr Långhårig.

GODNATT!

P&K Ellen

F Y

Fuck You

Nervösch

ska träffa Mr Långhåring ikväll!!

Jag och L sitter och kollar lite Rachael Ray (eller va hon heter) och snart ska vi ut och åka lite stjärtlapp, tydligen finns inte det här.

Har sovit mycket dåligt inatt och drömt massa knäppa drömmar men kom ändå upp vid 7 imorse för att jobba. Har inte hunnit göra så mycket ännu mer än frukost, bokläsning, ett pippi-avsnitt.

Som sagt så ska jag träffa mr långhårig ikväll och jag är sååå nervös, tänk om jag inte fattar vad han säger eller han inte förstår sig på mig. Vet inte vart vi ska träffas sen, han skulle berätta det idag.

Hoppas alla har det bra hemma i Sverige, nu vet jag hur ni har det med all snö:)

P&K Ellen


Hockeyoutfit

Älskar mina Timberland


P&K Ellen


Ny familjemedlem

Hon heter Molly

Hennes pappa väger 200 ibs

Hennes mamma väger 186 ibs

Hon är våran nya familjemedlem

och

HON ÄR EN ST BERNHARDSHUND!!!!!!!



P&K Ellen

NHL-hockey slår allt.....

Igår som sagt så mötte jag upp Kristina och Malin på Pepsi-arena, dock fick jag vänta 1 h innan dom kom så vi missade första minuten. Vi hade grymma platser på kortsidan och arenan kryllade av folk, mer än i Dackehallen kan jag lova. Det är sådan skillnad på svenskhockey med spelteknik och mer tacklingar i NHL-hockey, dock inga fights igår (hoppades lite). Eftersom jag bor i Denver bode jag väl hålla på Avalanche men RedWings består ju typ av bara svenska i laget så blev att hejja lite på båda lagen. Matchen slutade 5-4 till Avalanche och det var en väldigt spännande match med snygga mål. Zetterberg är ju en riktigt hunk så blev att dreggla lite...och nej inte var det på killen framför som hade en Zetterberg-matchtröjja. Det blev många gånger under matchen då man fick nypa sig lite i armen för man trodde det var en dröm och som jag sa till dom andra igår "NHL-hockey är bättre än ******"...sug på den folks ;)

När vi skulle gå ut efter matchen så stod det några killar bakom oss och skrek och då sa jag något till Kristina och då säger en av killarna: "are you fom Sweden?"..... en av killarna va svensk och kom från Gotland, dock vet jag inte vart han gjorde i USA men han hade en skoljacka på sig så där var nog svaret.

NHL-hockey is the shit!

 

P&K Ellen


Dax för en tatuering.........

Har sagt sen jag kom hit att jag vill skaffa mig en tatuering. Denna översta tatuering (bubbleroom.se´s modell) blev jag förälskad i när jag såg den första gången förra sommaren. Kanske tråkigt att härma henne men jag vill göra den med "riktig", inte bara SVART utan lite skimmer så det ser ut som en riktigt fjäder.

eller/och

Fågeltatuering är jag med lite kär i, fundera dock att göra fjärilar istället för fåglar så blir det en lite hyllning till min kära kusin som gick bort 06.

 

Vad tycker ni??

 

P&K Ellen


Colorado Avalanche - Detroit Red Wings

Nu är gymmet avklarat, idag blev det 30 min på rullbandet + 20 min på cykeln + 15 min benpress + 10 min roddmaskin. Just nu sitter jag och käka frukost (bara massa nyttigheter), mitt nya liv började ju idag så;)

Ikväll är kvällen jag sett fram emot länge nu, ISHOCKEY. Vid 6 tar jag bilen i busvädret för att köra till Pepsi Center och kollar på Colorado Avalanche - Detroit Redwings. Nästan så man får hejja på RedWings ikväll eftersom det inte spelar några svenska i Avalanche, GOGO ZÄTA och LIDAS :)

Igår kom jag aldrig till Svenska skolan som jag skulle, skulle ju möta upp en svensk familj som jag kommit i kontakt med. Dom flyttade hit för 1½ vecka sedan för att bo i 8 månader och sedan ska dom vidare. Vi bestämmde att ses på Torsdag istället (tror jag), hon skulle ta med sina 2 pojkarna så kan L leka av sig lite:)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ut i snön och leka lite.

P&K Ellen

Beerpong och Flipcup är min nya hobby....

Igår drog vi iväg på fest i Morrison hos en kompis syster till Tess, hon fyller 25 år. Till en början var jag lite skeptisk men när vi väl kom dit så var det fullt med folk och alla var jättetrevliga. Tog inte många minuter innan någon frågade om vi skulle köra lite Beerpong och såklart är jag öppen och vill lära mig nya saker så jag körde på, gick riktigt bra för mig och Tess (jag gjorde NÄSTAN så vi vann). När vi spelat klart Beerpong så körde vi en annan dricklek som hette FlipCup, man var 8 på varje lag och alla hade en mugg med lite dricka i och sen skulle man tävla mot varandra genom att person nr 1 skulle dricka upp drickan i muggen, ställa den på bordskanten och "flippa" den ett varv så den bytte håll. Jag tycker att jag skötte mig bra i lekarna för att vara nybörjade!

Med en kväll av för mycket cider (ont i magen), svenska för nybörjade (vi lärde alla säga "knullrufs" och "ska vi pippa" utan att berätta va det betydde) och massa M***J** (inget för mig) så tycker jag det är var mycket trevlig kväll. Fast hade egentligen velat befinna mig downtown där en annan viss person var men vi ska ses i veckan så det gjorde inget;)

Åkte hem vid ca 2 och sedan blev det att sova i Tess&Johan´s sköna soffa, samtidigt som jag smsade med en skitstövel...samma kille som blir pappa om 1 vecka! Idag har det kommit mer och mer snö i Colorado, nästan lite "Sverige-varning" på det hela. Vi beställde pizza på hemkörning så där satt vi, jag, tess och en pizzakartong i mellan oss i soffan och kollade på 2 filmer, vilken tur jag börja mitt nya liv imorn:)

Kom hem till Golden igen vid halv 6 tiden och då blev det att käka lite mat och umgås med "momo and mofa" eftersom dom åker hem imorgon.

P&K Ellen

Samma tatuering.....

Ganska kul att Kenza har samma tatuering (om den nu är äkta) som jag tänkt o göra....

P&K Ellen


Nu drar jag på barty!



Ha en trevlig kväll!

P&K Ellen

Bode jag vara rädd?

Tydligen springer det runt en storvuxen man här i Golden just nu och förföljer kvinnor in i deras lägenheter. förföljer dom med en skidmask och våldta dom.

smidigt.se

Bode jag vara rädd?

P&K Ellen

Inte riktigt som jag tänkt mig.....

Blev inget DownTown för en viss mrs Clarberg.

Klockan är 20.14 och jag är faktiskt lika trött idag som jag varit dom andra dagarna sen jag kom hit, känner även mig faktiskt lite sjuk. Pratade med Tess och dom skulle downtown senare och hon undrade om jag ville möta upp henne downtown och festa men för en gångs skull så hade jag velat festa jag med, inte kört. Inte lätt när man bor här själv i Golden och alla andra kan turas om att köra, jag får alltid köra.
Mr Långhårig skulle jobba imorn tidigt så blev inge träff med han heller.

Nu ska jag krypa ner med svenskt godis och kolla Let´s Dance som (tydligen) började idag, måste ju utse vem som ska bli min favorit iår även om jag tycker programmet är lite töntigt.

Ska försöka hitta på något roligt imorgon på dagen, kanske blir downtown imorgonkväll istället.

P&K Ellen

Tigrarna<3

Jahopp, då sitter man här på en (typ) kolsvart rum och kissnödig är jag också men lampan där inne är också pajj. J skulle fixa min lampa på mitt rum och när han insåg att bara 1 lampa av 2 funkade så öppna han den där man tänder och börja pilla. Istället för att den ska funka så brinner (sa han) hela lysknappen upp och alla ljus på nedervåningen sluta funka därmed toalampan så här sitter jag nu kissnödig och J är iväg i affären och köper ny lysknapp.

Idag är det jättefint vänder här i Golden iallafall och jag tog mig en cykelrunda på förmiddagen och njöt av solen och värmen. Det är 10 grader och stekhet sol så solbrillor på och halsduk av. Åkte till Starbucks och köpte mig en chailatte och cyklade vidare till mitt favoritställe, vattnet! satt och lyssnade på det forsande vattnet och njöt av solen och omgivningen.

Nu har jag varit hemma ett tag och har inte uträttat så mycket, hade lite koll på TAIF-SUNDSVALL men det gick ju sådär för Tigrarna ikväll. Dom ligger typ sist så dom får nog kämpa på lite om dom ska kunna vara kvar i Allvenskan nästa år, jag vill ju kunna se lite matcher när jag kommer hem.

Ikväll får vi se hur det blir. Pratade med Tess lite och hon hade jättemycket och göra men hon skulle troligen avsluta sin kväll DownTown Denver så ska nog möta upp henne där. Får ser vart Mr Långhårig befinner sig då.


P&K Ellen

En av dom...

Härromdagen när jag var ute på Colorado Mills (köpcentret) så var jag inne på Victoria Secret och insåg att det inte bara är i Sverige det är REA efter jul och nyår. Hittade världens sötaste set som jag var tvungen att köpa, vem vill inte ha ett sött set ifrån V.S lixom?.. nu ska jag bara hitta den rätta så kommer jag se ut som en bakelse sen;)

Nu saknas bara vingarna;)

 

P&K Ellen


One day in Golden in Black&White

Älska livet här i Golden


Mr Långhårig

Jag är dålig på uppdatering jag vet:S...

Dagarna här i Golden ser lite ut som innan men en sak har jag förändrat.... innan gick jag och la mig tidigast 9 men nu sen jag kom tillbaka så har jag gått och lagt mig 8 (TJUGO.NOLLNOLL), helt sjukt. tror jag är lite jetlag ännu men ändå, hallå 20.00 är FÖRTIDIGT. Det dumma är att jag vaknar 00.00 och tror jag ska gå upp och sen en gång till vid 04.00 och är jättepigg. Slutpratat om min sömn.

Igår var jag och L på badhuset, stannade ca 1 h och sedan tröttnade både vi båda. Idag har vi varit på storytime (den riktiga) och sedan har vi varit hemma och lekt och läst böcker. När J kom hem vid 5 tiden så gick jag till gymmet, körde 30 min rullband, 15 Rodd och 15 min benpress.

Nu är klockan 20.26 och jag ska faktiskt lägga huvudet på kudden för mina ögon vill faktiskt inte hålla sig uppe. Jag är ledig i helgen så får se vad jag ska hitta på, Mr långhårig vill ses imorgon så får se om jag vågar träffa honom, har ju inte prata english på hela min Sverige-vistelse.

Godnatt alla fina!

P&K Ellen

Kreativa Ellen

När jag var hemma i Sverige nu så passade jag på att ta en tur in på Panduro för att införskaffa mig lite grejer. Jag har fått dille på att göra egna öronhängen och vad är inte då perfekt att ta med saker till USA och göra min örhängen när jag är ledig eller inte har något att göra. Jag har även tagit söndriga halsband/armband och sådant som jag inte använder längre.


Kanske ska bli smyckesdesigner...eller vad tycker du? ;)

P&K Ellen

Back in the USA

Då är man tillbaka i vardagen här i USA igen, är faktiskt lite skönt. Var inte alls orolig innan jag åkte tillbaka för nu visste jag ju vart jag kommer tillbaka till.
Har börjat med en mörda-vecka, jobb måndag-fredag. Skulle börja ta tag i mitt liv nu när det är nytt år men har inte kommit igång riktigt men det kommer, gymmet ikväll.


Igår kom Björn en runda och hälsade på här i Golden, vi tog en Chailatte på SB och satt mest och pratade skit. Vi såg världens smalaste tjej som var typ 15 år, kunde inte sluta kolla.

Igår var jag bjuden på fest med 2 au-pairer som hade fyllt år, först var det limousin i 3 h och sedan girlsnight på Suite 200 men eftersom jag började jobba 7 dagen efter så blev det bara en snabbis downtown, dock träffade jag inga tjejer =S


Idag har jag o L varit på storytime men jag hade visst kollat fel, jag tänkte att det var Tisdag idag men icke så fick bli babytime istället idag.

Ikväll blir det gymmet efter J har kommit från jobbet.


P&K Ellen


Vad hände i Sverige?

Jag fick träffa världens sötaste kille Ville som jag saknat mest av allt

Firat julafton med släkten

Festade på juldagen med världens finaste vänner<3

Varit en runda till i Karlskrona

Kollat hockey i Dackehallen på TAIF-VÄSTERÅS

Firat nyår i Malmö


+Mellandagsshoppat, varit i Alvesta och hälsat på släkt där, Umgåtts med kompisar.

Tack alla som gjorde min vistelse i Sverige underbar!

P&K Ellen

..............

Har skrivit 2 inlägg med bilder...men dom publiceras inte:S..... vet inte om det har med bilderna att göra för detta funkar ju:S

Im back

Jag är tillbaka i det stora landet USA.

Återkommer senare med ett inlägg vad jag pysslat med i Sverige när jag varit hemma:)

P&K Ellen

RSS 2.0