Buffalo Bills days

Det är verkligen ståhej här i byn och varit hela helgen. Det är "buffalo bills days" och det är cowboys överallt och igår var det parad som höll på minst 1,5 h. Det är väldigt kul att folk är så seriösa med allt här men ibland kan det gå lite för långt. Dom har en marknad nere i en park men har inte kommit så långt pga massa folk och för varmt. Just nu ligger på värmen på 30-35 grader (vem har sagt att colorado är kallt?).

Igår när jag stod och kollade på paraden så stod jag såklart mitt i solen och glömde dricka vatten så fick lida lite inatt och i morse. Vakande mitt i natten av sprängande huvudvärk och när jag sen vaknade på morgonen så hade jag det kvar, hade till och med ont i ena örat och ena ögat. Kände illamående för huvudvärken men tog tablett men de kom up lika snabbt som jag svalt den. Låg och spydde hela morgonen men sedan fick jag dunderpiller av J och vilade och sen var jag som en ny människa igen.

J´syster är här nu med hennes pojkvän så vi alla var nere en runda i downtown golden tidigare idag och kikade på alla gamla bilar och käkade frukost. Sedan gick jag vidare och köpte vykort och glass och började skriva vykort hem till Sverige. Nu är jag tillbaka i min säng igen, tar det lugnt, man kan nästan inte vara ute när det är såhär varmt.

Tänkte möta upp en tjej lite senare på cherry creek mall, aldrig träffat henne förut så ska bli trevligt :)

P&K Ellen

tanken...

Att ha tanken i huvudet att mitt år som au-pair skulle slutat IDAG egentligen och jag skulle åkt hem till Sverige gör mig ledsen och nere.

Jag saknar min familj mer än någonsin idag

1 ÅR I GOLDEN/COLORADO!

Helt sjukt att jag för prick ett år sedan bosatte mig i Colorado, tiden har gått sjukt fort men de sägs ju att den går fort när man har roligt och det har jag verkligen haft och hoppas jag kommer ha dom sista 6 månaderna också.

Jag har gjort mycket under min tid här, många resor och fått se mycket av Colorado. Jag har haft min up and down´s men det har väl alla, minst 20 gånger har jag velat åka hem men inte för jag inte trivits utan för jag saknat min familj hemma i Sverige.

Under mitt år har jag fått vänner för livet men även mist några (tyvärr), inget jag har gjort fel iallafall. Så mycket som jag sett och fått uppelva detta senaste året hade jag nog inte fått uppleva om jag bott i Sverige, vem åker till Arizona, Florida och NewYork på bara ett halvår?

Jag är glad att jag åkte hit och är glad att jag kom hit till Golden/Colorado för J&J och L är dom bästa jag hade kunnat komma till.

Under mitt år har jag insett vilka som är min riktiga vänner i Sverige, vilka som hör av sig och vilka som inte gör det, Hoppas ni gillade min present i julas tjejer!

Under mitt år har jag även insett hur mycket min familj betyder för mig, ni har alltid betytt mest för mig men nu är det mer än max.


P&K Ellen

eye eye eye kick kick kick

Månadens au-pairmöte handlade om självförsvar så idag befann vi oss och tränade Taekwondo. Efter att jag kört vilse i en halvtimme så kom jag äntligen fram till stället där vi skulle hålla till. Kastades in i första övningen som alla redan hade övat på, en man kom mot en och frågade om hjälp och man skulle hålla upp händerna och skydda sig och säga NO, NO, NO och säga något som skulle menas att man inte ville hjälpa till. Jag körde på med mina NO, NO NO och så sa mannen "ohhh i like yoouu" och då sa jag "but i dont like you" (det var fel svar) så jag fick ändra och det första som kom upp i huvudet var "yes handsome, but not today"...öhhhhh Ellen Clarberg i ett nötskal ;)

Sen gjorde vi en övning där man ska skydda sig själv genom att "picka" med händerna i ögonen 3 gånger och sedan sparka 3 hårda sparkar. Jag fick till rejäla sparkat, chockad över mig själv. Så nu kan jag skydda mig i framtiden om någon hoppas på mig, om nu kommer ihåg alla grepp och sparkar.

Det var en sent möte och att lägga det en Fredag var inte så snällt av Patte (hon heter Patti egentligen men jag kallar henne för Patte). Kom hem för en liten stund sen, men nu orkar man ju inte göra någonting. När jag körde hem åkte jag förbi mataffären, fick sådant sug på choklad och Pepsi Max, det är faktiskt Fredagkväll!


Bättre än en hård utekväll i Denver!

P&K Ellen

Man är inte så kaxig på 14,240 feet höjd!

Idag har jag gjort något så "tråkigt" som hajking MEN inte på det vanligaste stället på jorden utan uppe på Mt. Evans. resan dit var ju bara underbar med utsiktet påvägen upp, det ser så fejk ut allting. Vi stannade ungefär halvvägs och hajkade runt en sjö, ni som känner mig kanske vet att jag inte är någon hajking-människa men skyller på att jag bor i Södra Sverige. Vi gick igenom snö, massssa stenar och plaskmark..men jag var lika glad ändå, trodde bara att jag skulle glida ner till vattnet när jag gick i igenom snön på berget men det gick bra.

Mt Evans är det högsta berget i Nord-Colorado där det finns en asfalterad väg enda upp till toppen av berget och såklart körde vi uppåt, man är inte så kaxig när man kommer uppåt på 14,000 feet, ska tilllägga att det inte finns något räcke runt dom kringelikrockvägarna så gäller att hålla sig på sin sida av vägen. Vi såg massa som cyklade upp och även en som joggade och det undra man ju hur dom orkar. Man märkte skillnaden på temperaturen där uppe, 90`F vid början, 55´F i mitten och uppe på toppen var det 45´F.

Jag hade kunnat stanna där uppe hela dagen och bara titta på detta underbara landskap och utsikt, man inse inte hur fint de kan bli förrens man ser det med egna ögon. 

Förresten så såg vi några djur där uppe med som lever i bergen, det var Marmots (såg ut som en bäver), Mountain Goat och Elk (vet inte om det är vanlig älg). Såg självklart jättefina blommor och även blomman som man gör öl utan, tog några fall i fall jag känner för att öppna bryggeri ;)..

Ska ta mig dit någongång till innan jag ska åka hem, det är bara öppet några månader om året, är snö där året runt och ibland för mycket.

Här kommer några underbara bilder från min dag:

P&K Ellen

En tour på Coors Bryggeri

Som jag skrev innan så var jag på Coors Brewery Tour (5e gången nu) och ölen satt som en smäck i magen när det började närma sig lunch. Har blivit att chilla nu fram tills dess då päronen här i familjen ska göra lite ärenden, jag tänkte ta med trollungen och äta glass.

Hoppas alla där ute som läser min blogg har haft en bra dag!


P&K Ellen

Börja dagen med en grå (!) smoothie


Börjar dagen med en Grå (!) smoothie, den smakade inte jättegott men slurpade i mig den ändå.

Idag är det solig dag som alla andra dagar och jag har lite planer men inte allt för många. Mia (gammal au-pair) är här med sin svenska familj nu så jag ska möta upp dom på Coors Bryggeriet snart, ganska farligt att gå dit såhär tidigt på morgonen....dom servera ju gratis öl.

Nu i helgen är det "Buffalo Bill´s days" i början idag, tydligen en lite marknad med tema COWBOY. Ska nog gå en liten runda i eftermiddag och se vad som har att erbjuda, myspys.

Nu ska jag slänga på lite smink och cykla bort och möta Mia.

P&K Ellen

Välkommen till Colorado, IKEA!


ÄNTLIGEN!

Nu efter att jag varit här i ett år så kommer äntligen IKEA, som man längtat. När man kom förra sommaren så pratade alla om det och  jag tänkte då att jag inte skulle få vara med om öppningen men nu när förlängde mitt år så blev det visst så.

Folk fick börja tälta 48 timmar innan och ni kanske kan räkna ut att det inte bara var EN knäpp amerikan utan många många som tältade bara för att man skulle vara bland dom först, ryktades om att dom 100 första fick en soffa. Hade tänkt att åka dit på eftermiddagen idag men ifrågasatte oss själva att "varför åka idag när man kan åka en annan dag med mindre folk?". Köttbullarna, Maraboun och IKEA finns ju kvar.

P&K Ellen

Sista dagarna i bilder!

Har ju glömt att skriva nu på några dagar men har inte hänt så jättemycket här på andra sidan.
Blir ett bildregn på vad vi hittat på:

Lagt ett pille i vatten som blev en insekt


Minihajkat i Morrison/Evergreen


åt bagles runt sjön i Evergreen


Såklart, Hängt i Golden!


Lovar att bli mer seriös med min bloggisch!

P&K Ellen

1 ÅR I USA


Utsikt från vårat hotellrum i New York (empire state building, bodde där med 2 andra au-pairer!

Kan inte fatta att det var ett år sedan jag började mitt äventyr. Idag för prick ett år sedan hamnade jag i New York med ca 30 stycken andra som också skulle någonstans i USA och vara au-pair. Man var glad samtidigt som man var rädd och nervös och undrade många gånger vad man gett sig in på.

Jag ångrar inte att jag åkte hit, tror jag faktiskt behövde komma från Tingsryd/Sverige ett tag och göra något nytt och att jag kom till USA var bara en bonus. Så mycket som jag gjort på detta året hade jag inte ens gjort på 10 år om jag bott i Sverige.

Jag har varit i Las Vegas, Phoenix, New York, Florida och BOTT i Colorado i ETT ÅR och ska bo här 6 månader till, helt sjukt. Jag är glad att jag kom till J, J och L, dom är underbara och jag hade tur att dom hade släkten kvar hemma i Tingsryd för annars hade jag nog inte fått denna chansen.

Ni som fundera på att åka till USA, tveka inte!!! Det är en sak som du aldrig kommer ångra om du gör det och så mycket som man får uppleva och se. Jag har träffat vänner för livet här, man blir social på ett annat sätt.

Om 4 dagar har jag bott i Golden/Colorado i ett år, känns som jag kom igår!


P&K Ellen

Friends with benefits

Sitter ute på Starbucks och med datorn, tog med mig lunch hit så sitter och smaska på den nu. Idag är det 32 grader här i Golden, stekhett i solen men just nu är det skugga så passa på att njuta lite. Har insett att mitt liv varit lite onyttigt på sistone så nu är det förändring, vet att jag sagt de innan men nu är det på allvar. Blir en tränings-klass + gym ikväll, hoppas jag orkar!

Igår var vi på bio, Friends With Benefits. Det var den bästa filmen jag sätt på länge eftersom den har sådan bra handling..då menar jag inte vad filmen namn syftar på utan det hände mer än bara massa sex. Den kommer troligen till Sverige snart, ni måste se den!

Nu ska jag käka lite mer lunch innan jag drar mig hemmåt och kanske ta en powernap.

P&K Ellen

Idag är det din födelsedag!

16/7 - 2006 - Dagen jag aldrig kommer glömma
Kommer fortfarande ihåg morgonen då jag vaknar av pappas ord som skulle förändra hela mitt, mina syskon, mina kusiner, min familj och släkt´s liv.... ERIK ÄR DÖD!
Orden ekar fortarande i mitt huvud, det är 5 år sedan men jag kommer ihåg det som igår. Erik var min kusin, vi hade tillbringat nästan allt ihop, vi gick i samma klass i 4an upp till 1an på gymnasiet så vi blev även klasskompisar och han var som en bror till mig.

Vad hände egentligen den morgonen den 16 Juli? allt kom så plötsligt! Du var bara 16 år, 9 dagar senare skulle du fylla 17 och du skulle inte försvinna, vem bestämde de? När jag tänker efter så berättade jag nog aldrig hur mycket du betydde för mig egentligen, men jag hoppas du kände de ändå när vi varje dag träffades i skolan.


Idag skulle du fylla 22 år, Erik!

Grattis på födelsedagen fina kusin, jag saknar dig!


P&K Ellen

Gästbloggare Caroline Lagerblad


Preparty at Carolines place
Caroline här, bor i Denver och är också här som au-pair. Jag träffade Ellen för första gången i februari under ett av våra clutermeetings. Ellen och Mailn gjorde ett jättebra första intryck och jag skrattade mig igenom hela kvällen! Sedan dess har vi umgåts gansk så mycket med varnadra och nu på senare tiden mest hela tiden..
Just nu är de preparty at my place och Ellen och Linnea skakar loss på mitt lilla golv! lkväll är de som ni förstår utgång i Denver. Vi hoppas på att få skaka lite rumpa på något av Denvers utställlen. Lovar att jag ska hålla koll på ellen under kvällen, eller blir de som vanligt ellen som får hållar koll på allt...
Följ mig på min blogg

Lyxlunch från Yardhouse!

Hej Svejs i Lingonskogen!

Idag står det städning på schemat, min hostfamily (hatar ordet) kommer hem idag och då måste det va ju vara rent här. Ska åka och hämta dom vid 4 och sedan släpper dom av mig hos Caroline för ikväll blire de BARTY! Jag är verkligen sugen på att gå till Suite 200 ikväll, sugen på att skaka rumpa och inte bara sitta i en bar. Hoppas på att jag får med mig Caroline dit, tror hon var lite sugen också.

Igårkväll hörde Amanda av sig och frågade om jag ville umgås, slutade med att vi åkte till Mills Mall, käkade på Yardhouse och sedan en runda på mallet men handlade ingenting, DE NI! Vid 10 åkte jag hemmåt till hundarna och gick ut med dom en runda innan det var dags för att sova, för en gångs skull sov jag HELA natten utan att dö en enda gång (ni vet mina drömmar).

Idag har jag som sagt städat hela dagen, fattar inte varför jag kommit ut i det fina vädret ännu men tänkte gå och köpa en glass sen innan jag dra till flygplatsen. Käkade lunch innan också, blev rester från Yardhouse igår.... här är det ohyfsat om man inte tar en doggybag om man inte äter upp men jag tackar inte nej till en lyxig lunch som bestod utav Sliders (mini hamburgare).

Nu ska jag ta en snabbdusch innan jag ska ta en cykeltur till glassstället, mmmm..

P&K Ellen

Nobody Does It Better

Vad tycker ni om min snygga nya secondhand jacka?


Jag digga den iallafall!

P&K Ellen

Stekigt Värre...


Här har jag tillbringat några timmar idag, har varit så stekigt väder idag så man var verkligen varit tvungen att vara nära vatten så man kunde svalka sig om man ville. Skulle haft med mig min iphone så jag kunde lyssna på musik men såklart var den urladdad så fick ligga och lyssna på barn som skrek och skvätte gjorde dom också.

Just nu står termometern på 96 F. och det är ca 36 grader, så det där med att folk tror att det är kallt i Colorado året runt har ju ganska fel. Ikväll får jag se vad som händer, Amanda kanske var ledig.

Hoppas allt är bra hemma i Sverige, hörde det är ganska kallt där just nu...kanske de är det ni blandat ihop..Sverige = kallt året runt;)

P&K Ellen

Måndag, Tisdag ,Onsdaaaaag... Torsdag och Fredag

Jag vet, dålig uppdatering. Jag drar en snabb genomgång på vad som hänt dom senaste dagarna.

Måndag
I Måndag blev det en ganska lugn dag för mig, sov lite längre och sedan blev det en runda med hundarna vid lunchtid innan jag åkte en runda till Walmart och köpte bl.a en kameraväska till mina nya snygga kamera och sedan blev det lite småsaker. När jag skulle betala så handlade jag en slötant, så slö så att gav mig 20 dollar för mycket tillbaka, jag betalade $7 för kameraväska, smink, toffsar och vatten... sånt gillas! Innan jag åkte hem igen åkte jag vidare till Kohl´s och köpte en miniplattång/locktång. Vid 4 hörde Caroline av sig och ville göra något och eftersom jag hade en lista på vad jag ville göra under mina 8 lediga dagar så gjorde vi en sak att pricka av: Castle Rock Outlet!
Jag har hört bra saker om det så passade på att checka stället och se om det verkligen var så bra som alla sagt, var litelite besviken faktiskt. Butikerna som fanns va typ Tommy Hillfinger, Ralph Lauren, Levis, m.m. Fick med mig ett par Levisjeans och (kors i taket) 2 ralph lauren-tröjor, gillar egentligen inte märket så mycket men dessa 2 tröjorna gillade jag. Efter lite shopping så käkade vi och sedan blev det hemfärd till ett nästa tomt hus, 2 hundar väntade ju på mig.


Tisdag
Blev en lugn dag även i Tisdags, känns inte som jag orkar göra så mycket och ännu mindre när det är så varmt och kvavt ute. På Eftermiddagen gick jag iallafall och mötte upp en tjej på Starbucks jag träffat innan som är svensk, bor i Denver men är på skolan här i Golden, hon är forskare. Hon är verkligen jättetrevlig och vi hade mycket och prata om, var ändå 3 månader sedan vi träffades senast. Hon har lovat att hitta en snygg kille till mig, hoppas hon lyckas;). På kvällen åkte jag bort till mataffären och handlade lite och när jag kom hem gjorde jag lite mat och slog på en film, vid 12 (!) fick jag besök och vi kollade på film och sedan var jag tvungen att sova så körde ut mitt sällskap.

Onsdag
Upp och mata hundar och släppa ut dom vid 06.00, gick tillbaka och sov någon timme innan jag käkade frukost. Sandra, tjejen som bor här med sin familj hörde av sig och frågade om jag ville komma  till Brighton och umgås med henne och hennes lilla familj. Efter en liten bil resa hamnade jag helt ute i ingenstans (kändes de som) men det var en mysig liten håla. Åkte och käkade och sedan vidare till ett vattenland (för barn mest) där vi plaskade, lekte och brände näsan. Sandra ska ha en bäbis om några månader så blev lite bäbissnack, jag är lite lätt avundsjuk på henne...jag ville också köpa barnvagn=P När klockan blev sen eftermiddag så åkte jag hemmåt till hundarna som var glada att se mig. Gjorde iordning mig en jättegod pasta, var väldigt impad på att det blev så gott och enkelt var det också. Slog på en film och tog ett glas vin och pustade ut efter min dag med massa sol. Somnade på soffan, icke förvånad.


Torsdag
Vaknade av att 2 hundar och 1 katt ville ha mat samtidigt så blev att gå upp 06.00 men som härrom morgonen så gick jag tillbaka och sov lite till och vid 8 blev det uppstigning igen. Caroline kom vid 9.15 och sedan stack vi vidare till Starbucks och checkade lite hotell och saker i Los Angeles, vi båda vill till LA och Caroline åker hem i Oktober så kanske blir en resa, vem vet. Sedan åkte vi vidare till Whole Foods och käkade lunch och sedan vidare till Mills och kollade affärer. Vid 4 var Caroline tvungen att åka hem till Denver och jobba så jag gick långrundor med hundarna, nu ligger dom här utslagna på golvet och snarkar. Åt lite rester från igår och tog faktiskt ett glas vin idag som jag just nu sippa på, jag är värd det.


Nu gör jag mig redo för FREDAG imorgon, näst sista dagen ensam i huset. Har hört att det ska bli fint väder imorgon så tänkte åka till Splash och steka lite, känner min färg nästan är heeelt borta. Ska snart slå på en film som jag hyrde, en riktig tjej-film med Zac Efron. Är jättetrött redan nu så sätter en tjuga på att jag somnar till filmen ikväll igen.

har det bra!

P&K Ellen

POLKA DOTS

Älskar kombon mörkblått och orange!

Prickig klänning - Target
Skärp - F21

P&K Ellen

Allt från Soffhäng och Utgång i Golden till IHOP och Boulder

Fredag
På förmiddagen körde jag J till flygplatsen, sedan vidare till Denver och mötte upp Caroline för lite kik på Cherry Creek Mall och Lunch. Caroline var tvungen att jobba sen på eftermiddagen så då åkte jag hem till hundarna och vi myste resten av kvällen.
Var meningen att jag skulle få besök på kvällen men ingen kom så slutade med att jag hamnade i min soffa med en bra film,en stor skål med glass och saker liggandes runt mig så jag slapp sträcka mig. Även om det var Fredagkväll så var det faktiskt mycket skönt att bara vara hemma, jag och hundarna. Somnade i soffan och när jag vaknade upp var klockan 2 och när jag väl kom i säng så var jag jättepigg och när jag väl försökte sova så hade jag en katt som jamade på mig hela natten så jag sov max 1-2 h den natten.


Lördag

Vid klockan 9 rullade Caroline, Linnea och Amanda in i Golden. Vi alla var lediga och var sugna på att hitta på något, sent på Fredagskvällen bestämde vi att vi skulle till Boulder till en sjö dagen efter men vi hamnade bara i DownTown Boulder. Påvägen dit var det galet, vi shakeade i bilen som aldrig förr och folk som körde om oss måste tyckt vi var galna. Väl i Boulder så var det Lördags-marknad som vanligt och hela "storgatan" var fulla med marknadsstånd, jättemysigt var det. Vi käkade lunch och kikade lite affärer innan det var dags att åka hem till Golden igen eftersom Amanda skulle jobba på kvällen. Vi andra 3 åkte istället till affären och handlade mat till kvällen, blev kyckling och ris (MMM). Vi käkade oss mätta och sedan var vi redo för att göra oss iordning för kvällen och tog 1 (läs: 10) glas vin och hade musik på hög volym. Var dags för mig att visa nattlivet i Golden och jag tror inte Carro och Linneá var missnöjda. Vi hamnade på 3 olika barer men var bara en som vi hängde mest på, var mest gamla folk men var skoj ändå. Vi träffade en cowboy, en RIKTIG cowboy...han var så hjulbent så han måste suttit på en häst hela sitt liv. När baren stängde så gick vi mot vattnet, kanske en dum idé eftersom det var en som dog i vattnet härrom dagen av att han badade och strömmen tog honom, men JAG badade inte. Cowboyen följde oss sedan hem men vi ville inte visa vart vi bodde så vi sa att vi bodde i ett annat hus så han skulle lämna oss ifred. När vi kom hem somnade vi på direkten.

Kvällen:

Linnea hittade ragg, HAHA


Söndag
Uppstigning vid klockan 06.00 för att ge hundarna mat och motion, Linnea och Caroline blev nog lite sura när jag kom och väckte dom på morgonen för att berätta massa saker. Chillade som bara den fram till ca 10, åkte ut på motorvägen och mot IHOP (International House of Pancakes) och käkade brunch. Vi alla 3 var nog inte helt okej men gott var det iallafall och halva mitt käk fick följa med hem i en låda. På vägen hem stannade vi till vid den coola fotoväggen som jag tagit kort vid innan men med annat sällskap. Sedan åkte vi och köpte glass och satte oss i en park och chillade ännu mer. När klockan blev eftermiddag så var det dags för Caroline att åka hem till Denver för att jobba, Linnea stannade i Golden och vi kikade film (jag somnade), käkade sushi och sedan körde jag hem henne till Denver på kvällen igen. Somnade på soffan även den kvällen och vaknade till vid 1, blev att gå och lägga sig och jag somnade såklart på direkten.


Underbart rolig helg, hoppas på en likadan snart igen!

P&K Ellen

hörs imorgon!

Dålig med det med uppdatering!!... har fortfarande inte blivit helt återställd men snart så :)


Hörs imorgon

Balders Hage 2002

HAHAHA, måste visa er något så sjukt roligt, skrattar så jag får ont i magen!

För 9 år sedan spelade dom dokumentär om ungdomar i Tingsryd på BalderHage (uteställe) och nu var det en tjej som lagt upp det på hennes facebook, har ont i magen av att ha skrattat så mycket. Det är min syster´s kompisar som är med i filmen så man känner ju igen alla ansikten, idag är dom 25 år gamla och skämms säkert efter att ha varit med.

Jag tycker der är så sjukt kul att se att alla hade så fula kläder på sig och att alla prata med väärldens bredaste smålänska, annat när man själv var 16 år och åkte till Balders Hage i Häradsbäck...hahaha.


Bästa är när Fanny säger: "Gyllene Tider är Tingsryd"... sen NÄR blev GT Tingsryd?..hahaha

P&K Ellen

3 shorts - 1 bakdel (Hot Topic)

Leopardshorts - Hot Topic ($17 - 104 kr)


Skrik-Orange

Idag var en ganska seg dag för Ellen C, som ni kanske märkte på tidigare inlägg från förra natten så sov jag inte mycket. Jag kommer ihåg att jag skrev på bloggen men inte VAD jag skrev. Vaknade ganska sent i morse och när jag väl kom upp på övervåningen så var det jättesoligt ute så blev att lägga sig och steka direkt, men som dom andra dagarna så kom det ett moln och började småregna och där var den stekdagen förstörd.

 

J kom hem tidigt idag och när jag var nere på mitt rum i eftermiddags så kom hon ner och frågade om jag ville följa med på manikyr. Jag valde en jättefin blå färg först men hon som skulle göra manikyren på mig lurade på mig ett annat nagellack som skulle hålla i 4 veckor, det inte var förrens hon började måla naglarna då hon berättade att det var dyrare, din lilla fuling du! När J var klar med sina naglar så berättade jag att hon lurat mig och det kostade mera men att det skulle hålla 4 veckor och då berätta hon att dom lurat henne också men till henne sa dom 2 veckor.

 

Skrik-Orange blev det till slut och nu får vi se om der håller i 2 eller 4 veckor!


Nu ska jag gå och sova, imorgon ska jag skjussa J till flygplatsen och sen har jag huset för mig själv med hundarna. Hörs imorn!

 

P&K Ellen


Trevlig kväll på CCF

Igårkväll blev det att åka downtown och möta upp Amanda och hennes svenska päron på Cheesecake Factory. Fick sms härrom dagen där Amanda bjöd med oss eftersom hennes föräldrar ville träffa hennes vänner här i USA, aldrig fel med en bit mat. Det var en trevlig kväll med mycket skratt, hennes föräldrar måste tyckt jag var knäpp..men det är sådan jag är. Jag käkade pasta till jag hade ont i magen så blev att rulla hem till golden sen, jag och min bil. När jag åkte hemmåt var det vääärldens oväder och blixtrarna lös upp hela himlen, fick en lätt vattenplaning och trodde jag skulle tappa kontrollen där ett tag men det gick bra.

Såhär såg jag ut igår, ROSA och ORANGE och SVART

P&K Ellen

Allt är Caroline´s fel!

Här ligger jag, 04.18 och kan verkligen inte sova. Caroline har rört min datorn hela natten och förstört den, har legat och svurit för jag varit så arg på henne.....ge fan i min datorn Caroline!

egentligen är det inte hennes fel, det är mina drömmas fel igen....igen!

3 shorts - 1 bakdel (Forever 21)


Virkade shorts - Forever 21 ($20 = 126kr)

Good Will - PINK

Gissa vad som fick följa med mig hem ifrån Good Will idag......

P&K Ellen

Acne is the shit


VILL HA!

P&K Ellen

Äta bör man annars dör man!

Insåg att det var dumt att hoppa lunchen så när jag precis kom in innanför dörren så blev det att slänga ihop en tacosallad gjord på rester. Nu sitter jag och smaska på den, tänker man på sallad så tänker iallafall jag "tråkig mat" men när man väl äter de så undra man varför man inte lever på det.

 

Sitter och kollar på Topmodel nu, det är repris från typ 100 år tillbaka och jag vet vem som vinner men ändå kollar jag. Fundera på vad jag ska göra resten av dagen.


P&K Ellen

Tornadovarning in Darwin (som anna h kallar de)

Här sitter jag med min randiga byxdress, ser mer ut som en pyjamas men tanten före mig i kön tyckte jag hade en "cute outfit today", ja ni kanske kan gissa vart jag är?! Starbucks is the shit, inte lärt er det ännu?

Idag är jag som sagt ledig, finns ju mer dagar då jag varit ledig men INTE haft tillgång till bil och när jag som idag har det så har jag inte en aning vad jag ska göra, jag som har så många ideér när jag väl inte har bilen. Körde iallafall bort en runda till Dollar Tree och Good Will, fick med mig lite hem för en billig peng. Som sagt så hamnade jag på Starbucks, var faktiskt längesedan jag var här nu så idag fick jag faktiskt unna mig en stor chailatte (vill inte ens veta hur mycket kalorier det är i den). Fundera på att skita i att äta lunch idag, är jag dum då? jag kom ju inte ens iväg till gymmet imorse!


Ikväll ska jag  åka downtown och käka middag med amanda,hennes päron, linnea och carro. Vi skulle mötas på Cheesecake Factory vid 8-halv 9 så kanske hinner ett gympass innan, orkar man de? En annan sak som är ganska läskigt är att jag nyss fick sms va Carro som i sin tur hade fått sms av hennes Hostmorsa där hon skrev att det var TORNADOVARNING, tydligen har molnen konstigt form där borta i Denver... här i Golden har vi inte ens några moln idag, hur sjukt?
Hoppas jag kommer iväg iallafall ikväll utan att flyga iväg med bilen, fast när jag tänker efter så är ju "Tornado" på Liseberg riktigt kul, kanske bode passa när de väl är hålligång?!


P&K Ellen

Fantastiska shorts

Godmorgon! Klockan har slagit 08.18, jag är jättepigg MEN orka jag gå till gymmet?
Ska käka lite frulle snart och känna efter hur det känns sen, känner mig lite konstig faktiskt.

Som ni ser så har det trillat in en bild på min RUMPA, fast med fantastiska shorts på. Imorgon och i övermorgon kommer 2 till, 10.01 var berädda då!

Hörs senare!

P&K Ellen


3 shorts - 1 bakdel (Levis)


Levis 550 - Good Will ($2,5 = 15 kr)

Nya dojjs!

Förra veckan så gjorde jag ju några skofynd som jag skrev. Detta är ett par av skorna som följde med mig hem från Target och dom kostade 3 $ (18:-). Ibland är Target FÖR bra!

Vad tycks?

 

P&K Ellen


Blod, svett och tårar.....

Blev lite av varje när jag skulle få mina örhängen i min igenvuxna hål!

BLOD - tryckte och tryckte och till slut börjdade det rinna längs örat
SVETT - var så arg så svetten började rinna
TÅRAR - fy farao vad ont det gjorde, rann några tårar längs min kind


Nu är jag redo för sängen, ska kolla lite svensk tv på datorn först. Jag kom aldrig till gymmet eftersom jag bara glömde bort de så tänkte jag skulle dit på morgon imorgon istället, hoppas jag är pigg och glad.

Imorgon åker J och L till Michigan och på Fredag åker Je också dit så dår blir jag ensam hemma med hundarna i 9 dagar. Har skrivit upp på en lapp med vad jag ska göra när jag har tillgång till bil från morgon till kväll.

Godnatt mina vänner!

P&K Ellen

Igenväxt hål!

Jag vet, jag ser ut som en stoppad korv, MEN L ville att jag skulle se ut som ett flygplan och så gjorde jag de...ni ser att jag står konstigt va!!! =D


Det var den jobbdagen, blev ett kort pass på 8-12 idag. Har varit en stund i parken och lekt i det fina sommarvädret men som det vart dom sista dagarna så kommer det komma en åskskur och storm, gillas inte så mycket.

Tänkte jag skulle dra bort en snabbis till Mills, måste köpa äkta silver örhängen eftersom mitt hål som jag tog i vintras inte är okej och iförrgår när jag skulle tvätta det så tog jag såklart ur örgänget och sov utan det över natten så när jag skulle sätta i det igår så var det typ igenväxt och jag råkade göra ännu ett hål jämte så nu vet jag inte vilket som är det rätta hålet. Dit jag ville komma var att jag idag ska köpa ett silverörhänge så jag kan få iordning på mitt öra.

Ska bort till gymmet lite senaste ikväll också eller om jag hinner en runda utomhus istället, passa på när det är fint väder ute.

Hej sålänge!

P&K Ellen

Född Taifare

Man blir lagom stolt när man hittar en sådan tröja i L´s gaderob, jag lovat att det inte är jag som köpt med mig den hemifrån! =D


P&K Ellen

gym + ballerina = inte bra!!

Har inte hänt nå skoj idag!

Var på gymmet och brände kalorier men efter middagen ikväll åt jag ett Ballerina-kex, det var det gympasset!
Imorgon blir det jobb och gym på kvällen igen.

P&K Ellen

Gnomeo och Juliet

Idag har inte hänt så mycket.

Vaknade vid 8.30, gick upp och drack smoothie och försökte komma på vad jag skulle göra idag. huset var tomt men J&J och L kom hem strax där efter och sa att dom skulle till Target och handla lite så jag hängde på. Stannade till en snabbis och käkade lunch...jag åt ett äppel och sparade mig till min doggybag hemma i kylen från kvällen innan. När vi kom hem käkade jag min lilla hamburgare och skynda mig att göra mig iordning för att sedan möta upp Mr Brazil i parken men eftersom det åskade och blixtrade så hämtade han upp mig istället och vi åkte och åt glass. När vi var klara så åkte vi tillbaka till parken och satt och pratade, vi kanske ska hitta på något på Fredag. Om jag ska vara ärlig så börja jag trivas mer och mer i Thiagos sällskap, även om han är PT och flirtig så tror jag han är en människa att lita på.

 

När det var dax för honom att jobba så släppte han av mig och jag sprang in snabbt eftersom det börjat regna lite igen. Satte mig lite vid datorn och checkade bloggar, åt god middag och snicksnackade med J&J innan jag gick ner och duschade. Satte på filmen "Gnomeo & Juliet", inte en film i min smak men den var rolig ändå.

 

Nu är det dax för att sova, imorgon blir det jobb igen. Godnatt!

 

P&K Ellen


Bergsbestigning

I Lördags blev det en tidigt uppstigning, vid 08.50 kom Caroline och Linnea och plockade upp mig. Vi körde mot Boulder och vipps var vi vid början av North Table Mountain. Jag har länge velat gå upp på berget eftersom det är det berget man ser nerifrån Golden City och i Lördags tog vi tjuren i hornen och började gå uppåt. Det gick uppåt, uppåt, uppåt hela tiden så efter 20 m (METER) började vi klaga på att vi var trötta, efter ca en timme var vi äntligen uppe och då var det värt det jobbiga, väldigt facinerande att se golden där nere så litet. Vi pustade ut, tog massa kort och drack massa vatten. Efter ett tag började vi våran vandring neråt igen, lite lättare åt det hållet faktiskt.
När ni kom ner åkte vi direkt till vattnet, Caroline och Linnéa var modiga nog att doppa sig iallafall medans jag tog kort (någon måste ju de). Vi gick hem till mig och gjorde oss iordning och körde bort till Mills med 2 snabba stopp på Dollar Tree och Good Will. Väl på Mills kikade vi affärer och jag köpte en kamera som jag länge varit sugen på (tack för bidrag mamma&mormor) så nu kan jag ta fina kort. Hade bestämt att vi skulle äta vid 6 så det var dötid och den tiden satt vi i Carolines bil och kollade på blixtrar som slog ner längre bort, var dock inte lika kul när mullret och blixtren kom samtidigt.

Vid 5 gav vi upp och körde bort till Yardhouse, vi fick bord direkt och beställde in en varsin cider. Blev det gamla vanliga, "Hamburgare Bearnaise" som består utav hamburgare med bea-sås och friterad lök inuti. Låter väääldigt nyttigt i know men ibland måste man få njuta. Bearnaisesås är förövrigt någon ingen vet vad det är här så man får vara glad när man väl kan få det på en restaurang.

När vi var proppade så åkte vi vidare ner till bion, vi var ca 50 minuter tidiga så blev att sitta inne i sallongen och lojja oss och ju mer tiden gick trillade det in mer folk. Vi kollade på filmer "Bad Teacher", tycker ändå att filmen var ganska rolig, var längesedan jag skrattade så mycket faktiskt.

Efter bion körde Carre mig hem och jag kollade på en "Fråga Olle- dokumentär" och sedan somnade jag med datorn på, kan förstå det efter våran långa dag.
P&K Ellen

Gåshud!

Guuuu, har gåshud över hela kroppen!HELLO LAZY DAY & ICECREAM

Precis som rubriken heter har det varit idag. Vädret har varit lite knäppt men vi hann ändå en runda till parken innan det började åska och regna. Tänkte vi skulle gå till glassaffären idag efter parken eftersom det var Fredag men vi hann inte så långt så vi fick leka glassaffären istället. L verkade lika glad för det, glass i hela fejjan hade hon iallafall så gott bode det varit.

När L gick och lagt sig blev det en runda skypedejt med min familj som är nere i skåne nu i vårat andra hus. Fick prata lite med Ville-bus och alla andra, kände tårarna var påväg redan då men när det verkligen sprack var när mamma berättade att alla skulle gå ner på stranden och spela kubb. Tydligen var det ett jättestort gäng där nere och jag skulle göra vad som helst för att vara där. Hade en väldigt jobbig dag idag, saknaden av min familj, Skåne och Sverige är stor nu, lite småjobbigt att sitta på andra sidan jorden när dom man älskar mest av allt är så långt bort. Har insett att jag varit i USA snart ett år och 6 månader till blir det, sitter nog lite i huvudet att det var sålänge sedan man var 100 % svenskbor. Tiden har sprungit iväg och kommer nog göra det dom sista 6 månaderna, hoppas bara på att något snart händer här i USA så jag kan se fram emot något.  Nästa vecka "jobbar" jag, J&J och L ska iväg i 10 dagar och jag ska vara hemma med hundarna, hoppas på att komma på något kul att göra om dagarna när jag väl är ledig hela dagar.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, körde bort till affären och handlade lite till morgondagen, vad som händer då får ni se då. J´s mamma och pappa är här just nu till på Söndag så blev att sitta med dom nu ett tag ikväll, kul att lyssna på deras diskutioner. Dom diskuterade bra och dålig mat, ganska intressant ämne tycker jag. Jag klämde in några frågor då och då och fick vettiga svar tillbaka. Så många gånger jag "bråkat" med mina vänner om att Jordnötssmör och Majonäs är NYTTIGT..men ingen annan som vill lyssna på mig...jag har ju rätt!

Nu ska jag göra mig redo för sängen, godnatt alla!Och som jag sagt innan skulle de va kul med lite kommentarer!

P&K Ellen

Blixtrar och dunder och frozen yoggi

Jahopp då hamnade man på yoghurtland med Carre ikväll, jag hade glömde min mobilsladd hemma hos henne i helgen och mitt batte höll på att dö så jag va tvungen att ha den, men man tackar ju inte nej till glass och skitsnack med fröken Lagerberg,Lagergren,Lagerqvist (va fan heter du?) såhär en torsdagkväll. För övrigt så var det hemskt att köra på vägarna ikväll, det är världens oväder och är fortfarande. Har åskat i Golden sen klockan 14.00 idag och jag ser fortfarande hur blixtrarna lyser på himlen igenom min gardin.

Ska jag vara ärlig så följde jag med Caroline till Target efter vi ätit glass, tänkte jag skulle kika lite...bara kika. Kom hem med 2 par skor, 2 par för $10 så jag kände jag kunde köpa dom utan att ha dåligt samvete efteråt.Annars idag har det inte hänt så mycket, lugn dag för mig och L. Imorgon tänkte jag att vi skulle och bada på badhuset, var längesedan nu. Nu ska jag sova, jobb imorgon.

P&K Ellen

4th July-helgen

Fredag!
Caroline kom och hämtade mig i Golden och vi körde vidare till Denver hem till Caroline. Linnea och Amanda kom och joinade. Vi gjorde tacos, pratade skit, kollade på film som jag såklart somnade till. När klockan blev ca 1 så gick vi och somnade gott.

min torra misslyckade kladdkaka

gick lite vilt till

Lördag!
Vaknade vid ca. 9, var meningen att vi skulle vänta till Mia som kom för att tillbringa dagen och kvällen med oss men seg-majan kom aldrig så vi åkte downtown så jag kunde lämna tillbaka en klänning och sen åkte vi hem och när vi kom hem satt hon där med sin rosa pippi-tröja och väntade på oss. Åkte vidare till Cherry Creek Mall och kikade lite och handlades lite. åkte hemmåt och började planera lite inför kvällen, helt plötsligt satt både jag och caroline i "frisör"-stolen och Mia klippte oss (hon är frisör). Drinkarna började blandas, kycklingen började att grillas och tyskarna började trilla in hos Caroline. När allt var undanplockat så gjorde vi redo för lite ölspel, själv hade jag 4 drickor framför mig så jag kan ju förstå varför min kväll slutade som den gjorde. Vi ca 22 så åkte vi downtown för att gå på barer, hamnade på Brothers och kvällen började faktiskt mycket trevlig. Mitt under kvällen så ser jag någon jag känner igen, kändes som jag fick en knytnäve i magen, där stod han framför mig....Mr Långhårig. Det var lixom lite svårt att koncentrera sig på allt annat utom honom och nu i efterhand ångrar jag att jag ens pratade med han. Jag har aldrig sett honom så snygg som i Lördags men jag stod på mig, han var så oförskämd så att gå därifrån mitt under han sa något var helt rätt och jag log när jag gick därifrån. När stället stängde så drog dom andra tjejerna vidare på fest, kvar stod jag och Caroline och skulle vifta på taxi men istället kom våran räddare i nöden, Thigge Thigge Thiago. Han släppte av oss hos Caroline och när vi kom in så blev det som vanligt, vi ställde oss och gjorde Quesadilla och som alltid så åt man alldeles för mycket. Efter ett tag så trillde dom andra tjejerna in och alla gick och la sig...alla utom jag, jag satt vid facebook till klockan 05.30 innan jag trillade i sängen jämte Linnea med Caroline över oss. Natten var hemsk, även om jag proppat i mig vatten för inte må dåligt dagen efter.

Mycket usa-flaggor under 4th July-helgen

Cherry Creek Mall

Caroline passade på att raka benen efter en vecka

Mia och Carre

Mina drickor (-nagellacksmottaget och nagellacken)

Vig som ett...... kylskåp

Fina flickor

Mr Långhårig´s bästa kompis, BARA FÖR

Killen med blå skjorta

Söndag!
FY FAN säger jag bara, har aldrig mått så dåligt som jag gjorde i Söndags. Eftersom jag typ sov 2 h under natten och för mycket dricka dagen innan så förstår jag att jag mådde så men jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Allt var svart i mitt huvud från kvällen innan, kommer inte ihåg mycket asså. Efter några pizzor (inte sådana man äter) och massa vatten så kunde jag äntligen få i mig lite frukost som bestod utav scones. Mådde mycket bättre och vi gjorde oss iordning för att åka neråt stan, stannade till på Cherry Creek där som hade någon Art Festival men eftersom det var 100 grader och 5 bakis-tjejer så stannade vi inte länge. Åkte vidare till Target och handlade med oss småkäk och åkte vidare till en park, slappade som bara den. Tydligen var det poppis att vara där, när vi gick därifrån så proppade det av folk men vi valde ändå att åka och käka sushi men hamnade i samma park sedan igen men gick bara en runda och kollade på folk. När vi tröttnade så åkte vi hemmåt och jag och Caroline blev avsläppta hemma hos henne, småpratade med hennes hostfamily lite innan vi båda trillade i hennes säng och segade, mest gytt var det när hennes hostmum kom ner med "dessert" som bestod utav (vet inte va det heter) kex,smällt marshmallows, smällt choklad,kex...kommer iallafall ihåg att vi åt det hemma hos Sandra P en gång när hon fyllt år i Sverige;).
Jag och Caroline däckade sedan i hennes säng, enligt henne så somnade jag på 2 sekunder så jag måste ju varit trött och utslagen.

Gratis Korv är alltid gott

Någon cool konst

Caroline snusar vindruvor

Misslyckad fall efter att stått på händer

Steffi körde bryggan

3 svenska flickor på rad

Om ni inte visste de innan såååå är det är lagligt att röka gräs i colorado

kex,masche,choklad,kex

Måndag!
Efter att jag och Carre somnat vid ca 22.30 kvällen innan så vaknade vi pigga och glada någelunda tidigt. Eftersom det var den stora dagen med det stora namnet så började insamlingen av USA-grejer men tydligen var det inte så viktigt. Vi åkte en runda till en parad, dock hamnade vi där den slutade så var sådär och sedan åkte vi vidare till en park där "alla unga skulle vara", när vi kom dit var det typ tomt och där satt vi på våran filt medans alla andra var skitfulla och hade festat sedan 10 på morgonen, vi hade visst missat de. Vi hade lite käk med oss som vi åt och när vi var påväg bort ifrån parken så haffde några killar oss och helt plötsligt var vi hemma i deras hus och spelade beerpong och hade ganska så trevligt. Eftersom jag var tvungen att åka hem för att jag skulle jobba dagen efter så kände jag inte direkt för att dricka som alla andra, precis innan 10 så lämnade jag och Caroline huset och körde hemmåt till Golden, innan dess körde vi lite vilse. När jag kom hem somnade jag nästan på direkten, var väldigt skönt att få ligga i sin egna säng efter 3 dagar i carolines...även om caroline har en väldigt mjuk säng;)

Det är en hund den med röda/vit-hatt

Vissa tar helgdagarna jätteseriöst

Min ballong

Beerpong

Amerikansk kille tränar


Helgen var mycket rolig även om jag bara kommer ihåg ½. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att det skulle vara mer på 4th July, vi var typ dom enda som tog det "seriöst" i parken på dagen med amerikaflagga,amerika tallrikar, ballonger, tröjor m.m...kanske är det mer inom barnfamiljer, kul och uppleva iallafall.

Mer bilder kommer senare!

P&K Ellen

Mardrömmar

Inatt drömde jag att jag håller på och dör (som alltid), jag satte mig upp i sängen och hör Caroline säga "Ellen, nu dör du verkligen på riktigt" och sedan kollar jag ner på golvet och ser Caroline och Linnea (klädhög) ligga och hålla om mig, jag säger högt "jag kommer inte alls dö" och sen går jag in på toan och känner på mitt hjärta som helt plötsligt försvinner. Jag får alltid hjärtklappning när jag hade mardrömmar men denna gången kände jag inte mitt hjärta någonstans men puls hade jag ju, gick tillbaka till sängen, satt och funderade på om jag verklingen kunde dö bara sådär, annars bruka jag intala mig själv att det bara var en dröm men denna gången var det hemskt. Jag är trött på att drömma att jag dör, jag drömmer det minst 5 dagar i veckan och jag VET att om man drömmer om döden så handlar det om något nytt som kommer in i mitt liv MEN jag har drömt det nu i snart 3 år från och till..... trött på hemska drömmar! jag vill sova!

har du tips på vad jag kan göra?

P&K Ellen


"jag älskar bara min pappa"

Idag var en seg idag i mitt huvud, hade värsta mardrömmen ever förra natten så blev sammanlagt 2 h sömn. Blev uppstigning vid 06.45, gjorde frukost till mig och L och sedan påklädning. Var jättefint väder på förmiddagen och bestämde oss för att gå till parken och leka, slutade med att vi hamnade på inomhusparken eftersom det plötsligt blev molnigt. L lekte med barn och hade jätteskoj, hon kom till mig där jag satt hela tiden och berättade att hon hade hittat vänner och att hon hade roligt. När hon tröttnat på att leka så gick vi bort till sporthallen där det är basket några dagar i veckan, Thiago (brasse au-pair) spelar där så vi gick och kollade på när han spelade med ett gäng män.
L satt hela tiden och pratade om alla som spelade och frågade massa om "min vän", när det blev drickapaus för killarna så kom Thiago fram och hälsade på oss, då förvandlades L till den lilla blyga flicka och blev jättegenerad... tycker det är kul hur man kan ändras på 2 sek. När Thiago gick igen så började hon prata på igen, gullegull!

När vi gick hem efter ett tag så frågade jag L varför hon inte ens kunde säga hej till Thiago och då sa hon "Ellen, jag kunde inte säga hej eftersom jag älskar bara min pappa". Förstår att L inte vill vara elak mot sin pappa genom att säga hej till en ung brasiliansk kille ;)


Jag innan idag!

Nu blir det att sova, jobb imorgon 06.30. Hoppas på inga mardrömmar inatt och fint väder imorgon.

P&K Ellen

4th July inlägg kommer.....

Skrev ett jättelångt inlägg igår om 4th July, det har inte publicerats och nu är det putts väck...... är litelite sur nu! Ska skriva om hela inlägget imorn hade jag tänkt!


Casey Anthony


Vet inte om namnet säger dig något men här i USA är det en person som är väldigt hatad just nu.

16 Juni 2008 försvinner lilla Caylee Anthony 3 år spårlöst men det är så sent som efter 30 dagar då Casey erkänner att sin dotter varit borta i en månad redan och började anklaga nannyn att ha kidnappat hennes barn, samma kväll som hennes barn försvann så har dom hittat bilder där hon är ute och festar med sina vänner och säger inte till någon att hennes barn är bort. Efter 1 månad så misstänker mormorn att något är fel och dom hittar Casey´s bil på ett släp och när dom börja undersöka bilen så luktar den en stark doft, mormorn ringer 911 och berättar att hon hittats sin dotters bil och att den luktar rutten kropp och det är även då som Casey erkänner att hennes dotter varit borta i 30 dagar.

11 December hittar dom skelettdelar av Caylee, hon hade även tejp över munnen. Nu i efterhand så har hon ändrat sin historia till att Caylee drunkade i poolen.

När Caylee fortfarande levde så festade Casey och istället för att ordna barnvakt så satte hon sin dotter i bilen och proppade henne med sömnmedel medan hon var inne på nattklubbarna. När Caylee blev äldre och kunde prata så kunde hon inte längre "söva" henne eftersom hon då skulle berätta de för någon och Casey skulle åkt dit för de.


Idag blev Casey Anthony, ICKE SKYLDIG!!!

Hur sjukt är det inte på en skala då? Vem går ut och festar när sin egen unge blev "kidpappad" under dagen? Det måste ju finnas tillräckligt med bevis mot Casey att kunna fälla henne, sjukt sjukt sjukt.

P&K Ellen

Konsten att facerapea folk så LÄTT!

Jag är nog världens bästa människa på att facerapea folk på facebook (läs. Caroline och Linnea). Jag fattar inte att dom aldrig lär sig att dom MÅSTE logga ur sig från facebook när jag är i krokarna. Jag tycker de är lika kul varje gång eftersom dom typ sitter jämte när jag gör det och dom märker oftast det jättelång efteråt. varje gång blir dom irreterade på mig men FFS dom får skylla sig själva tycker jag, ellerhur?

Så akta er alla där ute som är i närheten av mig, jag är INTE att leka med!

P&K Ellen

Regn = Gottedag!

Från 32 grader sol till 32 grader åska och regn

Till slut kom Carre Caroline och vi gick direkt till downtown och köpte med oss käk och satte oss vid vattnet och kollade på dom som paddlade båt (vad heter de?) och gjorde massa volter. Helt plötsligt blev det världens oväder och vi fick springa in i sporthallen och vänta till det skulle lugna ner sig, good luck och komma ut därifrån lixom. Var länge sedan jag såg så mycket regn och storm på samma gång, man blåste bort lite. V fick hålla i oss i träd för att inte blåsa med vinden, kolla bara bilderna nedan!
När det väl lugnat ner sig så sprang vi hem till mig och "degade" i min soffa som så fint Caroline kallade det, menade hon en kakdeg då tänkte jag...fick inget svar. När vi tröttnat på deg så gick vi till downtown igen och käkade glass, kan ju inte bli för mycket av det goda...regn = gottedag...inte träningsdag som vissa säger.

När vi smaskat i oss all glass så gick vi till spritaffären och sedan vidaret till en sportaffär där dom säljer minnetonkas, är sugen på ett par till..är ju så billiga här. Sedan lämnade Carre Caroline av mig och sedan dess har jag inte gjort så mycket mer än ätit käk med familyn och sedan försökt hitta vad jag ska ha på mig i helgen, gick sådär. Man shoppar HELA TIDEN men ändå har man inget att ha på sig när man väl ska ut och festa.

Nu är det dax för sovning för Ellen, imorgon blir det jobb 12-18 typ och sen hämtar Caroline upp mig för att sedan äta tacos och myspysa och ladda inför dagen efter.

P&K Ellen

RSS 2.0