Limoride, Bruno Mars..... Vardagsmat!

Jahopp, då var denna "speciella helgen" över som jag hade sett framemot ett tag. Den var en helg som jag aldrig upplevt innan, jag ska berätta!

Fredag:
Mötte upp Caroline och hennes kompis Emma på Cherry Creak, dom var där och shoppade och jag kollade bara (lovar). Åkte hem till Caroline där vi lagade tacos och sedan gjorde oss redo för kvällen, småbarty i downtown denver...dock körde jag.
Väl nere i Downtown så gick vi till en bar som heter Tavern, samma bar där jag träffade Mr Långhårig några gånger, gick sedan vidare till en annan bar som också var där vi träffades så var lite konstig känsla i magen typ hela tiden, sådär skoj. en annan kille som dök upp var "tvillingpappan", han var jättekonstig och som jag skrivit på bloggen innan så raggar han på en annan au-pair nu och hon var också med i Fredags så blev liiiite lite konstigt att han var där men inte med mig. När vi skulle gå kände jag en hand på röven och såklart var det han, han berättade att han fortfarande var kär i mig....OKEJ? glöm de!! Vid 2 körde jag hem Caroline och Emma, jag körde vidare hem till Golden. somnade på stuss!

Lördag:
Tog en välförtjänt sovmorgon efter en sen kväll dagen innan. Caroline kom och hämtade upp mig efter att dom varit på Coors Brewery och visat Emma hur man dricker öl. Var meningen att vi skulle upp till Red Rocks men när vi kom dit så var det någon konsert där uppe så var proppat med folk så ingen mening att ens tänka på vart vi skulle pakera. Blev att köra hem till caroline med ett stopp på vägen för Yogurtland där man plocka sin egen glass och betala för mycket det väger. Körde hemmåt till Caroline och satte på grillen och försökte planera kvällen så gott det gick. Gjorde oss iordning, grillade, gjorde redo den andra maten och sedan kom dom andra tjejerna. Var grymt längesedan jag åt grillat så det var grymt gott och med vin till de, mmm mycket gott. Blev lite förfest-lekar, vissa drack lite för mycket andra (läs. jag) höll mig samman och kommer ihåg HELA kvällen. tryckte in oss i en förliten taxi men det gick bra ändå, väl downtown blev det en snabb runda till Lime, vidare till Wicked Garden där vi inte kom in pga för mycket folk så fick bli en partykväll på Suite 200 istället, det var skoj ändå. Träffade på den brasilianska au-pairen Thiago, han var lite för ärlig den kvällen men alltid kul med komplimanger ;).... När det stängde skulle vi leta upp första bästa taxi men fick bli varsdagsmat istället, LIMOSIN. Han ville ha lika mycket betalt som vi skulle betala för en taxi så vi hoppade in och åkte limosin hem till Caroline, sjukt men sant. När vi kom hem blev det att laga Quesadilla, vräckte i oss massa... däckade sedan i Caroline´s säng med Caroline jämte mig.... vaknade 4 gånger på natten av mina mardrömmar när jag dör, var uppe och rörde på mig för "kan jag gå och kissa så är jag inte död", bevis är bra att ha!

MER BILDER KOMMER, EMMA HAR ALLA PÅ SIN KAMERA!

Söndag
Uppstigning lagom tid, mådde faktiskt bra och kände mig pigg och kry. städade upp från gårdagens partaj och sedan gjorde vi oss klara för att åka downtown för brunch. Det var sjukt nice att gå omkring och bara vara, kollade på folk och tog ett glas Mimosa till min ceasersallad och livet var underbart. Tog en runda i affärerna också, såklart kom jag inte tomhänt från F21, måste visa mina skitcool shorts som jag köpte... btw, köpte en byxdress som egentligen är en pyjamas som jag förövrigt har på mig NU =D När klockan blev eftermiddag åkte vi hemmåt och gjorde oss redo inför kvällen, BRUNO MARS.
Åkte till arenan och gjorde oss redo för en grym show, fick stå en stund i kön för att sedan komma in och såklart köpte jag en tröja, skitcool. kom ganska nära scenen men som vanligt på alla konserter så hamnar det alltid någon längre framför en. Showen började och först var det något förband som var sådär, sedan kom Janelle Monáe som var sååååå grymt cool.... sedan kom killen vi väntat på: BRUNO MARS. Vilken kille, chamig, snygg och jävligt ball också. Det kändes som man kände honom, han skrattade hela tiden och jag smälte 100 gånger om.
Efter konserten så åkte vi hemmåt till Golden med ett snabbt stopp på Donken, jordgubbsmilkshake såklart!!
Kom hem ganska sent så det blev att gå och lägga sig och drömma lite om Bruno och hans vita tänder.



P&K Ellen

Dagens outfit!


byxdress/pyjamas - Forever 21

P&K Ellen

10 månader i USA!

I Söndags var min 10 månadersdag här i Golden. Den 30 Juli flyttade och startade ett nytt och spännande liv på här andra sidan Atlanden i Golden.

Nu är det bara 8 månader till man flytta tillbaka till Sverige igen, knäppt kommer det kännas!

P&K Ellen

Ni kommer väl ihåg "Tvillingpappan"?

  • 26 år
  • Trevlig
  • Lång
  • Söt
  • Charmig
  • TVILLINGPAPPA!

Ni kommer väl ihåg honom? killen som var trevlig från början men sedan blev lite för jobbig och skrämde mig efter att han sagt att han ville gifta sig med mig och sagt I LOVE YOU 10 gånger på en dag. Nu är han igång igen, men inte med mig utan med en annan svensk au-pair.

Good Luck Chuck!

P&K Ellen

Hoppas på en kanon helg, i need that!

(nästan) hela dagen har varit en deppdag!

Jag gick upp 06.30 för att jobba och allt gick jättebra, J kom hem med chailatte (gulle henne) och jag gick och la mig lite igen och pratade med Ville-bus på skype. Gjorde mig iordning och tänkte jag skulle möta upp J och L i parken men dom hade redan hunnit gå vidare, istället träffad jag Sarah som var där med sina 2 värdbarn. Vi satt och pratade lite och helt plötsligt körde en annan au-pair förbi, han heter Thiago, kommer från Brasilien och är faktiskt ganska söt.

Efter ett tag så gick jag hem igen och mötte J och L på gatan som också var påväg hem. Vi gick in och jag gick och satte mig och kollade på tv och det var DÅ min kompis sa att en av hans kompisar frågat om händelsen 2009, där sprack det för mig. Tårarna rann från min kind, jag kände mig som världens svagaste människa och där var min dag förstörd.

Gick och la mig igen och bestämde mig för att inte göra mer för dagen och så blev det. Jag har suttit i mina mjukisbrallor, linne och avgråtet smink i soffan hela kvällen. Pratade lite med Caroline och bestämde vad som händer i helgen, hon räddade min dag i sista sekund.

Carolines kompis (au-pair) är här och Carro ska visa hennes runt i colorado, imorgon ska dom kanske till Coors Brewery och då hänger jag med dom på kvällen och sover hos Carro....eller om dom inte ska till Coors Brewery imorgon så tar jag bilen imorgon kvällen och kör hem på kvällen och åker istället med dom på Lördag och festa rumpan av oss, hoppas helgen blir en kanon helg, jag behöver det!!!

Förresten fick jag ett mejl på fejjan av en snygg kille som sa "om du är ledig på Lördag så har vi en spelning, hade varit kul att se dig", men jag har lärt mig att inte vara desperat och jag behöver en festhelg så blir att skaka rumpa i DownTown Denver istället med Caroline och Emma.... kommer ju mer tillfällen;)

Nu ska jag kolla på fyra bröllop, måste ju se om Rosa/Hockey-bröllopet vinnet resan;) NATTI!

P&K Ellen

Det är historia!

En sak som ALLTID kommer följa med mig i mitt liv är händelsen sommaren 09, jag vill inte berätta vad som hände med tydligen vill alla veta och framför allt så tror alla dom VET vad som hände.

Jag säger nu en gång för alla, det är 2 (TVÅ) personer som vet vad som hände den kvällen och det är JAG och en till. Så många månger jag fått höra vad som hände och det har spridits OCH HUR FAN VET NI SANNINGEN? Det hände på värsta stället på jorden, TINGSRYD (!), där rykterna går som bara den.

Senast idag fick jag hör av en nära kompis att en kompis till honom hade frågat VAD HÄNDE EGENTLIGEN? hur visste min kompis kompis från början?

SÅ en gång för alla, SLUTA SNACKA! Vi är 2 personer som vet vad som hände och jag står för vad jag har gjort och om inte den andra personen gör det så är det upp till honom men det ska INTE vändas som att jag ljuger eller hittar på bara för den andra personen råka vara en känd person.

Det blev som det blev och gjort är gjort, men nu är det HISTORIA!

OK?


P&K Ellen

26 / 5 - 2011

God Morgon USA, God Eftermiddag Sverige!

Uppstigen för ca en ½ h sedan, jobbjobbjobb. Idag vet jag inte vad som händer, hoppas jag kan komma på något att göra, känns som jag sett allt i Golden men hmmm kanske finns det något mer, troligen är det ju så!

"4 bröllop" igår var så kul och se, jag vill också ha ett så roligt bröllop. Man kände igen några av killarna som var där, en av dom är TAIF´s gamla målvakt (tror de va han iaf). Är det bara hockeykillar som är så roliga på fest eller kan jag gifta mig med någon annan och ha minst lika kul? (självklart!)

Nu ska jag göra mig lite frukost och sedan göra mig iordning för dagen!

Hörs sen!

P&K Ellen

"hockey-ellen"

Känner mig som världens tråkigaste människa här på bloggen.

Idag har jag inte gjort mer än att haft en sovmorgon, skönt även om jag har det VARJE DAG typ nu för tiden. Vid lunchtid lånade jag bilen bort till Colorado Mills, kände jag behövde komma ut lite och kolla i lite affärer. Blev lite mer än vad jag tänkt miiiiiig, som vanligt. Nu är det verkligen shoppingförbud för Ellen C! Men allt jag köpte var faktiskt på REA och så äre okej, ellerhur mamma? =D

Nu ikväll har jag varit på Zumba, det var roligt MEN hon körde samma pass som förra veckan så det var sådär skoj, tjejerna som beter sig som 14 var där också, man har sådan lust att dra dom i håret!

Nu sitter jag insmord här i sängen och ska kolla på "Fyra Bröllop", ganska kul att jag vet vem tjejen gifter sig med ikväll, han har spelat hockey i Oskarshamn innan (hockey-ellen, det är jag de). Snygg är han också!

Imorgon blir det jobb mellan 7-8, J ska på Yoga.

P&K Ellen

Starbucks, Frappuccino och Tankar!

Sitter på mitt andra hem nu, Starbucks.

Bestämde mig för att prova något nytt idag, blev en Frappucciono, jag bestämde mig för att prova något nytt som jag gjorde med mitt liv....jag bytte ut Sverige mot USA. Som jag trodde så gillade jag det inte, Frappuccinon asså, den smaka för mycket kaffe....

har börjat nu på sistone börjat tänka på hur det kommer vara när jag kommer hem till Sverige igen. Kommer jag bo kvar i Tingsryd, var kommer jag jobba, vilka kommer jag umgås med, är alla som dom är som när jag åkte? När jag tänker på det så skrämmer det mig, tänk om ingen vill umgås med mig bara för jag är borta så länge.
Man har ju inte samma kontakt med folk nu som man haft innan, är rätt att man glidit ifrån varandra på 1,5 år. Det som gör mig mest rädd att min systerson inte ska komma ihåg mig alls, jag vet att han inte kommer göra de men att han kommer ha bättre kontakt med alla andra hemma.

Jag kommer visseligen vara världens gladaste människa att komma hem till Sverige och träffa världens bästa familj, älskar dom över allt annat!!

Tror jag tänker för mycket faktiskt, japp det gör jag! ska fortsätta dricka på min Frappuccino nu och hmm titta på folk is.

Saknar dig skrutt!

P&K Ellen

Powerwalk + magövningar

Dagen har inte varit speciell, jag fick jobba imorse en stund medan J&J åkte iväg och käkade frukost. L var lite sur från början men det släppte ganska snabbt, gick till parken och lekte.

Nu ikväll tog jag en powerwalk med högsta volym i öronen och när jag kom hem så körde jag magövningar från youtube, hoppas på träningsvärk imorgon.

Imorgon ska jag jobba mellan ca 12.00-14.00, tror det är bra att jag tar hand om L lite själv för annars blir det nog en chock sedan när J´s skola börja igen.

Godnatt!

P&K Ellen

Trout Steak Revival

Sitter med smile upp till öronen, varför det är sååå högt upp som till öronen är lite heeeeemligt.

Idag vaknade jag sista gången vid 12.00, helt sjukt trött var jag. Ställde klockan typ 9 men när den ringde så så var det bara att stänga av och sedan vaknade jag nästa gång vid 12, behövde väl de.

Vid 15.00 gjorde vi oss iordning för att åka till Evergreen och lyssna på J&J´s vänner som spelar i ett band som heter Trout Steak Revival och dom spelar Blue Grass, som jag kanske sagt innan så är det min nya style och lyssna på sådant. Man blir så glad av att lyssna på den sortens musik, nästan så man ville bjuda upp till dans ;).

Dom spelade utomhus, det var lite aktiviter där idag så det var lite skoj. Precis när vi kom dit hade dom pajäta-tävling, alla gubbar var röda i hela ansiktet av pajerna. Sedan spelade bandet och vi chillade loss och lyssnade. Dom spelar grym musik och *host* är ganska snygga, HAHA. När dom var färdigspelade så körde vi hemmåt och nu sitter jag här och kollade på tv med L, myspys.

Ser ni snön på bergen?

Pajäta-tävling

Trout Steak Revival

Inte så dumma väl?

I like

Nu ska jag le vidare efter min dag! :)

P&K Ellen

Goodbye my friend!!

Igårkväll blev det en runda till DownTown Denver och partaja lite, jag körde men jag har ju lärt mig att partaja utan att dricka. Mötte upp Caroline på "vår"  parkering för att sedan vandra ner mot Market Street där dom andra väntade.

Beställde in ett glas vin och kvällen var igång. Som många redan vet hemifrån Tingsryd så är jag partypingla och såklart kunde jag ju inte hålla mig helt ifrån ETT glas vin (man får faktiskt dricka så lite pappa). Vi var på 2 olika barer, proppat av folk eftersom U2-konserten var igår så barerna var smockade med folk och när man är nykter så är det sådär kul att trängas runt med fulla människor. Vid halv 1 begav vi oss till Subway, jag hann få i mig några heliumballonger som är min favoritsysselsättning på våra utekvällar.

Vid 1 rullade min bil hemmåt mot Golden och jag hann se typ 20 polisbilar ute som tagit fulla människor i bilar, inte smart att köra fulla höddeniiiii;)


P&K Ellen

No more "Hands om Colorado"

Då var det sista lektionen i "Hands on Colorado" och ska jag vara ärlig så är det SÅ skönt, vara lite ledig på Lördagar nu framöver istället för att gå upp tidigt och komma hem ganska så sent. Var en ganska lugn avslutning, började med ett litet test där vi var i grupper och skulle para ihop årtal,kända platset m.m i colorado och jag hade turen att komma i en bra grupp;), sen blev det utlämning av diplomen och vi fick en liten påse med lite saker i (red rocks sten,bokmärke,karta över colorado). Sen var det lunch och sedan tillbaka till skolan för lite efterätt och kolla på en film om Buffalo Bill.

Man har ju hört mycket om Buffalo Bill (ellerhur?) så det är ganska kul att han ligger begraven här i Colorado när Golden. När filmen var slut tog vi vårat pick och pack och körde upp till museeumet och graven. Såklart var vi ju tvunga att göra massa frågor om Buffalo Bill men roliga saker fick man reda på när man gick runt där och kollade.

När vi var klara så begav vi oss hemmåt till lilla Golden och påvägen ner från berget så såg jag Scotty Boy (Scott), har inte sett han på jättelänge och så var han just DÄR när vi körde förbi.

Susanne och Kristina

Jag som Cowboy

Jag i min Kåta (?)

Buffalo Bills grav

Jag och "Sharre" som jag så fint kallar henne.,heter egentligen Sharron=D Buffalo Bill är i bakgrunden.

Jag med utsikt

Lilla Golden


P&K Ellen

Nya glajjor?


HAHAHAHAHAHA så FUL!

Såhär såg jag ut härromdagen när jag på Cherry Creek med Caroline och Linnea. Fundera på att köpa glajjorna, man bli så gullig på ett vis.

Godnatt!!

P&K Ellen

Gårdagens Outfit!


P&K Ellen

Börja sakta sjunka in.....

En sak som jag inte tänkt på förrens nu är att jag kommer att missa mycket i Sverige nu när jag är här. En sak som skulle vara så roligt att se är min brors och kusins student. Allt som har med studenten att göra, Bal (dom ska gå tillsammans), poängjakten och inte minst STUDENTDAGEN. Jag har tänkt hela tiden att det är lungt att jag inte kommer men nu på sistone när jag tänkt på det så vill jag bara mer och mer hem.

Jag har dock planerat att komma hem i slutet av sommaren istället och hälsa på då jag är ledig igen. Man kan ingenting göra, jag börja jobba igen 6 Juni och så får det bli.

Jag hoppas jag får se studentfesterna live iallafall, en cam från kusinernas hus och en cam från mitt egna hus.


Jag och Bror Petter

Jag och Kusin Anna

Lovar att skicka er fina studentpresenter och så firar vi extra mycket när jag kommer hem:)


P&K Ellen

Something Borrowed

Nu ikväll blev det käk och bio med Caroline som det var bestämt. Vi träffades upp på våran gamla vanliga parkering och vandrade upp till 16th Street Mall (gatan där alla affärena ligger), hittade ett ställe och käka på och beställde in CHARDONNEY (+sprite för mig). Satt och snick snackade, kollade på folk och upptäckte sedan att det var brandbilar runt oss, brann det? fick aldrig reda på de iallafall.

När vi käkat klart så var det lite tid innan bion började och vi sprang in på F21, affären är jättestor och alltid hittar man något. Jag hittade underkläder och en jättemysig kofta, såklart bara sådan jag behövde:)

Vi hade tänkt att kolla på Bridesmaid men när vi kom dit så var den slutsåld så vi hittade en annan istället, Something Borrowed. Såklart hamnar man alltid på kärleksfilmer där man skulle vilja vara tjejen som får hångla med den snygga killen i filmen och även så var det ikväll. Dom i biosalongen tröttnade nog efter ett tag när dom hörde mitt "ÅHHHH, NAAAAW, JAG VIIIIIILL", bjuder på de!. BTW, filmen var sådär men värd att se (pga killen) tycker jag.


Medans alla andra lipade i biosalongen för det var SÅÅÅ sorligt så lipade jag för jag aldrig kommer få denna underbart snygga man...eller?

P&K Ellen


Pojke + Pojke = SANT

Dagens outfit

T-shirt - American Apparel
Tights - Wet Seal
Wedges - Forever 21

P&K Ellen

Paketet har anlänt

Jiho, ringde nyss på dörren och en gubbe kom med en finfin låda där det stod Steve Madden på. Slet upp lådan och där låg dom så fint mina svarta, coola wedges. Provade dom till min framtida outdit som jag tänk ha men de va inte alls snyggt så får tänka om, skorna är ju dock snygga fortfarande.


Idag gör jag inte mycket, jobbar en timme just nu medans L sover och J tränar. Ikväll blir det bio + käk med Caroline, är lite småsjuk än så skönt att inte anstränga sig för mycket denna Fredags-kväll. Imorgon är det dax för sista lektionen, ska bli såååå skönt att slippa skolan på ett tag faktiskt.

Nu ska jag göra mig iordning lite, vill vara lite iordning gjord ikväll inför bio och käk.

P&K Ellen

"Gray Colorado", Trodde det hette "Colorful Colorado"

Världens tråkigaste dag och väder idag.

Ställde klockan på 08.00 men imorse när den ringde kommer jag ihåg att jag stängde av alarmet och tänkte "lite till", blev 10.45 istället. gjorde mig sakta iordning och snick snackade med lite folk i Sverige. Fick lust att kolla på killarna som är utslagna ur världens töntigaste program, Bachelorette Sverige. Jag har tittat ut en snygging i programmet som åkte förra veckan och tråkigt som jag hade så sökte jag på internet och hittade honom. Utan att tänka på de hade han samma efternamn som min kompis gamla pojkvän och JAPP det var visst hans bror. Nu när jag tänker efter så är dom sjukt lika och nu när man sett kort på dom båda, lite kul faktiskt. Pratade lite med min kompis ex och han blev flyyförbannad för jag tyckte hans bror va snygg och att dom inte ALLS va lika, får se hur detta slutar ;)

Just nu sitter jag på Starbucks och regnet öser ner utanför fönstret, kunde det inte varit lite roligare väder? ska tydligen fortsätta vara såhär grått nu veckan ut, tacktack du som bestämmer vädret.


Här sitter jag!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Pratade med Caroline om att hitta på något, vill till Cherry Creek och kolla lite, var längesedan jag var där nu.

Nu ska jag kika vidare om jag hittar mer snyggingar på nätet;);)

P&K Ellen

Dagens outfit!


Ljusblå/Mörkblå Klänning - True Religion
Svarta Strumpbyxor - H&M
Svarta Kilklackar - Forever 21

P&K Ellen

Zumba is the shit!

Jag är E;)

Idag har varit en konstig dag. Jag vaknade vid 8 och kände att min hosta va värre och huvudet värkte men försökte att äta lite frukost. Tänkte jag skulle gå och lägga mig en stund till och hoppas på att bli bättre, istället somnade jag och vaknade vid 16.00. När jag kom upp på övervåningen skulle familjen precis åka och spela bowling, dom frågade om jag ville hänga på och det ville jag.

Såklart rullade mina strikear in och dom andra var nog lite chockade över att jag kunde spela bowling (kan egentligen inte). I slutet var dock pappa J nära på att slå mig men ICKE, vi var tvungna att spela en till runda så dom kunde slå mig.

Efteråt åkte vi hem och jag o J gjorde oss redo för ett träningspass, ZUMBA. Det var jätteroligt, höfterna rullade som aldrig förr och ledaren va jättebra. Roligast var en tjej som sa i början att hon dansat hela sitt liv, hon var totalt kass och hade NOLL taktkänsla, efter halva passet fick hon ställa sig längst bak. Zumba var så roligt att man inte tänkte på att man tränade och tiden gick jättefort så det kommer jag göra om nästa vecka.

Nu ska jag sova, mitt huvud och nacke värker!

P&K Ellen

Grillkväll i Lakewood

Tess hörde av sig igår när jag satt på SB att det var grillbarty på kvällen och det tackar man inte nej till. Så igårkväll begav jag mig till lakewood, grillade hamburgare och träffade massa nytt folk. Efter Tess inte längre är au-pair och har gått i skolan + har en norsk/amerikansk boyfriend så blir det att mest av gänger var amerikaner.

 

Eftersom killarna inte fick igång grillen efter x-antal försök så blev dom nog glada sedan när vi flickor fick fyr på det, även om det var med 100 sidor reklamblad, pinnar och kottar. jag och Caroline grillade Hamburgare som var såååå goda, vattnas i munnen nu när jag tänker på det.

 

En annan sak som hände var att Tess välte hela min väska med cider i och det roliga var att flaskan gick inte sönder, det försvann bara cider från flaska (magic?). Kvällen var jättetrevlig och hoppas på grillparty snart igen!

P&K Ellen


Något är påväg!

Ge mig Fredag!

 

P&K Ellen



Mitt Florida (Orlando)

Här kommer bilder från första delen av min resa, vi flög först till Orlando och var där i 3 dagar. Klickan på bilderna om du vill se dom större!

TORSDAG


Magic Kingdom (Traditionella)

Epcot (olika länder)

Magic Kingdom (kvällen)


Fredag

Animal Kingdom


Downtown Disney


Epcot


Lördag

Hollywood Studios


Mina dagar i Orlando var underbara. Jag fick se allt ur ett barnsögon men det va roligt ändå, man blev som ett barn på nytt. Efter att varit på lunch med alla prinsessorna, kollat på 3D filmer, åkt äckliga karuseller (Rocken Roller Coaster (berg&dalbana i mörker/neon) och Tower of Terror (blandning av uppskjutet o Frittfall), Varit i Norge, Mexico, Italien, Kina, Tyskland m.m, träffat Woddy och Buzz, sett Disney´s elektiska ljusparad och ALLLLLT ANNAT.... Så kan jag inte mer än klaga!

Btw, sök på rocken roller coaster och tower of terror på youtube så får ni se:)


P&K Ellen

en promenad kan väl inte skada?

Tjosvejs!

Är tillbaka på mitt favoritställe, Starbucks. Har suttit här ett tag nu, köpte en chailatte som vanligt och den va god som vanligt. Sitter och fundera på vad som händer senare idag, klockan är ju bara halv 1 här i CO. Blev tidigt uppstigning imorse eftersom J&J skulle på yoga, trodde L skulle hata att bli ensam lämnad med mig men det gick hur bra som helst, gullunge!

Tänkte jag kanske ta mig en promenad eller en runda till gymmet lite senare, känner jag verkligen måste komma igång på riktigt nu. Är fortfarande sjuk, har sjuk hosta så vet inte om det är saå bra att jag anstänger mig men en promenad kan ju inte skada, väl?

Btw kom en gubbe nu in här på SB och gick fram till alla och lämnade en lapp till några tjejer och sedan gav dom honom pengar och sen kom han till mig, vet inte ens vad det handlade om. Det var en gammal man som inte sa ett ord, säkert någon som luras, jag sa nejtack till honom.... min pappa har lärt mig de ;)

Nu ska jag fortsätta smutta på min Chai och sedan cykla hem och se vad som händer där.

P&K Ellen

Vad som händer.....

Tänkte berätta lite vad som händer i mitt liv här på andra sidan nu framöver.

Min hostmamma pluggar som jag kanske berättat innan och just nu är hon ledig, hon är ledig hela Maj och lite av Juni så jag kommer vara "ledig" fram till 6 Juni då jag börja jobba igen. Så mitt liv här på andra sidan känns ganska chill just nu men jag kommer vara så flexibel som det går och vill J iväg och göra något utan L så kommer jag hoppa in mer än gärna. Har tänkt att försöka upptäcka mer av Colorado nu när jag är ledig lite mer (även om jag är ledig mycket innan också).

Något mer som blivit mer klarare är att jag kommer förlänga mitt år med 6 månader, som det ser ut nu. Jag trivs som fisken i vattnet här i USA även om jag saknar alla fina människorna hemma i Sverige men känner att det är 6 MÅNADER ur hela mitt liv så känner jag ska passa på sålänge jag kan stanna här och upptäcka mer saker. Jag kommer hem till Sverige för gott i Januari 2012, om jag inte vill ta ut min extramånad och då äre Februari 2012 som gäller.

I Juli åker J,J och L till Michigan på bröllop och lite semester, jag ska stanna hemma med hundarna. Jag har tillgång till bil så tänkte jag skulle ta lite dagsutflykter för att sedan komma hem och ta långa hundpromenader, låter väl kanon? ;)



Så nu vet ni vad jag kommer hålla på med nu framöver!

P&K Ellen

Tacopaj o Chardonney - Skola o Huvudvärk - Channel 9 o Yardhouse!

Jag hoppar lite i dagarna, jag är lite seg på att uppdatera nu efter min Florida resa men det kommer ett inlägg vad vi gjorde och massssa bilder men innan dess får ni nöjja er med mina dagar efter Florida.

Tacopaj o Chardonney
När vi kom hem i Fredags efter en 4 h´s flygresa så blev det att åka hem och sedan ladda batterierna för en tripp till Denver till Caroline och Linnéa. Dom smsa under dagen och undrade om jag ville joina deras tacopaj- och vinkväll och inte tackar man nej till dessa 2 snygga svenska tjejerna. Väl framme så kom vinet fram och vi gjorde tacopaj, GU va gott det VAR! Vi pojkpratade (läs: JAG), åt kladdkaka och lyssnade på massa musik.

När klockan blev sent så blev det att åka hem för mig, jag hade skola dagen efter så kunde inte joina flickornas pyjamasparty. Trevlig kväll iallafall!

MM, tacopaj!

Skola o Huvudvärk
blev att stiga upp med tuppen för att hinna göra mig iordning innan Sarah kom och hämtade mig, stannade till på Starbucks innan vi brummade vidare till Colorado Springs. Skolan var lagom seg i Lördags, vi pratade om hmmm kommer inte ihåg, men det var segt. Sen var vi på ett museeum och hade "skattjakt", man skulle hitta massa svar på museeumet och det var SVÅRT så segare kunde det inte bli. Sedan åkte vi vidare till en Hajk-park men påvägen började det regna så blev att gå in en affär och checka läget lite. Jag köpte ett jättefint halsband med en sten i, tror alla bloggare bloggar om de just nu (poppis ellen). Påvägen hem (SNÖADE DET) kände jag att jag började må dålig, hade ont i hela kroppen så blev att åka hem och lägga sig i soffan med mitt täcke och kollade på tv innan jag drog mig in till sängen och somnade på direkten, dock hade jag äckliga mardrömmar IGEN men somnade till slut.



Channel 9 o Yardhouse

Idag vaknade jag vid 07.00 och var jättepigg, kan kanske förstå att jag skulle vaknat då eftersom jag la mig så pass tidigt igår. Blev att ta det lugnt och jag pratade med Sverige innan jag gjorde mig redo för en promenad i det halvtråkiga vädret. Vid 3 åkte jag mot Denver för au-pairmöte på Channel 9, en au-pair´s hostmum jobbar som journalist så vi fick en guidad tur på tvkanal som är väldigt stor här. Vi fick träffa nyhetsankarna och väderkillen (skitsnygg för att vara äldre) och vi fick titta runt överallt. I slutet av turen så fick vi gå in och kolla på kvällen nyheter LIVE och när det var paus fick vi springa fram och ta kort med dom innan det var dax för nyheter igen. En nyhet var övrigt om ett fartyg som blivit fast i Sverige utanför Gotland och varit fast i 2 dagar utan mat, el och sådant, kul med svenska nyheter också. Efter mötet åkte vi och käkade på Yardhouse ett litet gäng, kom nyss hem! Har ont i huvudet och nacke idag igen så blir att sova strax.

P&K Ellen

Miami








MiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiami
MiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiami
MiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiami
MiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiamiMiami

Im in.......

Im in Miami Bitch

Nu drar jag

Klockan är 08.00 och nu åker vi!!

Jag är redo att sola mina vita ben, känna doften av hav och er FLORIDA!


Blir denna outfiten (dock låga skor) på resan dit

Hörs nästa Lördag om jag inte kan trycka in ett inlägg innan dess!

P&K Ellen



Tänk att du suger in en tampong!

Godmorgon Godmiddag Godkväll Godnatt!!

Nu är väskan packad, hoppas bara att allt är med, känner på mig att det är något jag glömt men skitsamma. Klockan 08.00 åker vi mot flygplatsen och sedan är det en flygresa på 4 h till Florida, med tidsskilland är vi på plats klockan 16.00.

J sa till mig att ta med träningskläder om jag ville för man kunde gå till något gym där vi bor eller kunde man gå/springa på stranden, måste suga på den karamellen lite. Kanske bode satsa på att bli brun istället, PRESSA ;) hörde jag olja?


Nu ska jag snart släcka lampan här i mitt rum i Golden men innan dess måste jag berätta ett tips till er där ute som vill träna dom inre-nedre-magmusklerna, en vän till mig (vill inte nämnas vid namn) berättade ikväll tipset:
Tänk att du suger in en tampong!

Tack så mycket för tipset, ska genast börja suga!

P&K Ellen

"ALDRIG I LIVET"

Godmorgon Godmiddag Godkväll!

Uppstig vid 06.55 och dags för jobb, egentligen kallar jag det inte jobb för JOBB låter som något man hatar (även om det är ett roligt jobb) men jag älskar att tahand om lilla L när hennes päron är på work.

Vid 10.00 stack vi till parken och L fick springa av sig med dom andra barnen. Efter ett tag kom Angela och hennes unge T som L lekt med innan, Dennis var ju i hans familj innan. L occh T sprang omkring och lekte jätteduktigt och L berättade hela tiden att hon tyckte T var söt och att han var en prins och hon skulle pussa honom så dom kunde få barn. gulligt!!
Annan rolig sak som hände var att Angela undrade om jag hade några amerikanska vänner och jag svarade att jag hade Mr Långhåring och att vi brukade festa med hans gäng, då säger Angela: "kan jag få hans nr så jag kan festa med dom också" och det som kommer ur min mun är då "ALDRIG I LIVET", men sen insåg jag att jag överreagerat och sedan fick jag berätta hur läget låg till...ELAK JAG ÄR!! =P


Nu har jag nyss lagt L, hon somnade på direkten men kan förstå henne eftersom hon sprang som en dåre i parken. Får se vad som händer i eftermiddag när J kommer hem, kanske en shoppingrunda, kanske inte!

Nu ska jag kolla lite tv och kanske ta en nap också eller går jag ut och sätter mig i solen eftersom det typ är 20 grader ute, har ni snö i Sverige el? ;)

P&K Ellen

Längtar till sol, bad och värme

Nu säger jag godnatt!

Imorgon blir det jobb mellan 07.15-16.00 och sedan blir det att umgås med Caroline. Ska packa imorgon med för på Onsdag åker vi ju, längtar till sol, bad och värme!

Hörs imorn!!

P&K Ellen

Black or White

Är sugen på 2 par skor men kanske inte kan köpa båda. Nu är frågan:

vilka är snyggast?


Steve Madden

Jeffrey Campbell

P&K Ellen

En vardag i Colorado

Hej alla glada och icke glada!

Idag är en ganska lugn dag, har inte hittat på så mycket än sålänge. Var en runda i parken nyss men nu är det det dags för lite lunch och nap snart, blir tidigare idag eftersom L vaknade redan vid 05.00 imorse.

Ska passa på och dammsuga och städa lite medans L sover, hoppas hon inte vaknar. Senare idag vet jag inte vad jag ska hitta på, fick precis ett sms av J som berättade att hon tänk fel och att hon inte alls skulle vara på jobbet/skolan till 7 imorgon utan IDAG så blir en heldag med trollungen idag, inget mig emot.

På Onsdag åker jag ju till Florida med, är lite nervös eftersom jag känner på mig att Usama Bin Laden´s gäng kommer spränga alla plan inom USA, är jag knäpp eller knäpp?! ;)

Nu ska jag laga lite mat, hörs sen!

P&K Ellen

Volume Booster

För ett tag sedan klickade jag hem Volume Booster från Tyras webshop, nu när min family var över och hälsade på så tog dom med sig det. Jag provade det härrom dagen, det kändes lite konstigt men tyckte inte det kändes någon skillnad. Tog före och efter kort för att se om det verkligen hjälper som Tyra säger.

Titta här


Före:

Efter:

Hur Sick är det inte att dom svullna så mycket?

P&K Ellen

OSAMA BIN LADEN IS DÖD!!



Mitt när jag sitter och kollar på 2 ½ man så avbryts sändningen och nyheter börja sändas, USAMA BIN LADEN IS DEAD. Samtidigt som man tycker det inte är en världslig sak eftersom dom sagt nu i ca 5 år att han varit död så är det ändå stort här i USA. Usama var hjärnan bakom 11 September och varit på fri fot i nästan 10 år nu så man förstår att amerikanerna är glada nu.

Har kollat alla nyhetsprogram nu, alla nyhetsankare sitter och hurrar och den senaste sändningen jag kollade på satt en gubbe och sa "VI har dödat Usama, nu ska vi fira för VI har dödat honom", kul att alla tar åt sig äran för hans död. Tydligen dog han i Pakistan av amerikanska militärer men nu låter de som det bara var dom som hittade honom, amerikanerna har iallafall hans döda kropp, jag tycker dom ska sätta honom på en pinne=P

Det är ganska kul och kolla på nyheterna och det är direktsändt från utanför Vita huset där 1000-tals folk står och firar. Skrev ett sms till J&J (dom visste inte om de) att dom kunde ta ett till glas vin och fira att Usama va död, haha.

Dock är jag inte riktigt lättad eftersom nu kommer troligen massa bombningar som hämd för vi (nu tog jag åt mig äran:P) dödade deras ledare.

Han är iallafall död så nu kan vi släppa det!!

P&K Ellen

Min Helg

Förlåt för jag varit så dålig med uppdatering i helgen men har varit fullt upp nästan hela tiden.

Fredag
Efter att varit ledig hela dagen så bestämde till slut att jag och Caroline skulle mötas upp på Cherry Creek Mall för bio. Vi träffades lite innan för lite shopping, såklart går det inte att gå in på F21 för att inte köpa NÅGONTING så fick bli ett par rosa jeans (som jag klippte av senare till ett par shorts) och sen ett linne men lämnade tillbaka det dagen efter. Jag och Caroline köpte popcorn och hamnade på filmen "Water For Elephants", jag tycker typ Robert Pattinson är skitful i Twilight men denna filmen fick mig att ändra mig. Satt och log hela filmen eftersom han var grymt snygg hela tiden även om filmen var hemsk ibland. Filmen bode ses av alla tycker jag!
Efteråt åkte jag och caroline på varsitt håll, jag hem till golden till min varma säng.


Lördag
I Lördags var det dags för skola igen, plockade upp Angela på vägen till skolan och sedan var vi iväg. Väl framme skulle vi hålla på med några papper som var grymt tråkiga, sedan kollade vi på en film om Margaret "Molly" Brown och första tanken var: "vem är denna tant" men fick snabbt reda på vem hon var. Molly Brown överlevde Titanic 1912 och hon levde i Denver, hennes hus ligger kvar som ett museeum och man kan besöka huset och alla (nästan) möbler var kvar på samma ställe. Guiden var grymt duktig och hon berättade även att det spökade i huset, hur äckligt? Det fanns även artiklar om Titanic på väggarna och bilder från hennes familj. Förresten, ni som sett filmen så är det den tjocka rika kvinnan som är vän med Rose´s mamma (tror jag). Efteråt så slutade vi och jag begav mig hem till Golden, jag var helt slut så somnade på soffan där på eftermiddagen. När jag vaknade till liv så pratade jag med Caroline och vi bestämde oss för att mötas upp downtown lite senare på kvällen för mat och lite drinkar. Mötes vid våran parkering och gick bort mot Yardhouse där vi fick vänta 40 min. på ett bord, Yardhouse är ändå Yardhouse (världens godaste mat). Väl inne kom jag på att jag tog en annan plånbok så inge vin för mig, blev istället en Diet Coke. Jag äter alltid samma mat men i Lördags kände jag att jag avr tvungen och prova något nytt, men måste chansa ibland och jag lyckades. Jag åt vitlökspotatismos med kyckling och svampsås, det låter lika gott som det smakade. Efteråt åkte vi ner till Cheesecake Factory och drack en drink (läs: alkohol fri) som smakade jordgubb, vi delade även en cheesecake som vi inte ens åt upp, båda var spyfärdiga efteråt.
När klockan slog 00.30 så¨begav vi oss till våra bilar och körde på varsitt håll även denna kväll, min säng va lika varm som kvällen innan.


Söndag
Idag har varit en riktig seg dag för mig, chillchillchill. Skulle med till Svenska skolan idag men jag stannade hemma istället och vilade, behövde det. Nu ikväll åkte J&J och käkade och bio så jag fick lägga L själv, trodde det skulle gå dåligt eftersom hon bruka läggas av hennes föräldrar men hon sa inte ett ord och somnade på direkten den lilla trollungen.

RSS 2.0