Oliv-Hummus och en Diet Coke

Tjoballa Bacon!

Hoppas livet leker för dig, för mig är det faktiskt bra. Vädret är underbart även idag, gud vad solen påverka mitt humör mycket. Sitter på Starbucks nu, dricker en is-chai och kollar på folk som kommer in för att köpa kaffe. Tog med mig min Oliv-Hummis och en Diet Coke hit, bättre lunch kan man inte ha. Nu i denna sekund kom en kille och satte dig vid samma bord som mig, gullig college-kille...jag som tänkte jag skulle gå nu ju...nu får jag stanna lite längre;)... han ser ung ut men smart är han troligen eftersom de står MINES (nördskolan här i golden) på hans tröja!! Han har ett konstig tangentbord på datorn oxå, massa olika färger och text på varje tangent, är han kanske trög?

Ska gå och hämta L i skolan om en timme, blir att busa med henne innan hennes päron kommer hem från jobb. Ikväll hade jag tänkt gå på zumba, har inte varit där på hmm många gånger så ska bli skoj.

Nu ska jag strax plocka ihop mina saker, hörs senare!!

P&K Ellen

Transparenta Naglar

Alla prata och skriver om dom i know, jag är också in love om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig varit en "lösnaglar"-tjej, jag har maskulina händer och har hellre skit under naglar än långa fina välvårdade naglar. MEN när jag såg dess naglarna så blev jag som sagt IN LOVE. Dom är helgrymma

Eftersom det är så billigt att göra manikyr m.m här i Amerikat så tänkte jag se om dom kan göra dessa naglar på mig, man kan ju alltid måla över om det blir skitfult. Dock är dom ju inte så fashion här i USA så kanske kan dom inte, jag gör ett försök.





P&K Ellen

Önskelista


TomsIpodShuffleMarcJacobsväskaMichaelKorsklockaUggs

Jag har inte en lång önskelista men här är några saker iallafall som jag gärna vill ha i julklapp. (Har dom redan min Wishlist på Amazon så kanske är en peng jag önskar mig så kan jag köpa mina paket själv:P)

Snälla tomten!

Castle Rock Outlet

Hej allihopa (låter som Anna Anka i Dumb & Dumber)

Jag är gladare än nägonsin, fråga mig inte varför. Tror det är vädret som gör mig sådär glad, det är snart December och här i Golden idag har det varit ca 20 grader... ingen jacka här inte!. Idag har jag varit ledig, tog mig ut på en lite utflykt, hamnade i Castle Rock, dom har ett outlet där. Kikade in på Ralph Lauren, dom hade 30 % på outletpriset så blev en tjocktröja, långärmad tröja och en T-shirt. Var sugen på en skjorta också men den fick hängas tillbaka, ångrar det lite nu i efterhand.
Det var även julpyntat i Castle Rock, en stor julgran med massa paket runt. Synd man inte känner så mycket jul över det.

Åkte hem runt lunch och har tagit det lugnt sen dess. Åt middag med J och L, mumsig lax och brysselkål.
Nu är klockan 8.11 PM och jag ligger redan i sängen, har några program att checka av så kommer nog ändå inte somna på ett tag. Imorgon blir det jobb igen, L ska till skolan och jag ska träna hade jag tänkt under tiden. Tänkte knåpa ihop lite julpyssel också, kom gärna med ideér!


December imorgon?

Tänkte jag skulle slänga in en önskelista imorgon, håll utkik mina vänner!!

P&K Ellen

Ballongraket och Spindel!

Tjosvejs!

Anledningen till att jag inte uppdatera så bra är att det inte händer så mycket just nu här i Amerikatt, tyvärr. Jag trivs såklart med mitt "jobb" men just händer det inte något mer utöver jobbet.

Visst jag tog en rund till Mallet igår och checka läget efter "black friday", jag är inte superimponerad av rean eftersom det känns som det är "dom stora" grejerna som är rea på och jag behöver ju inte en ny frys eller ny säng...kanske har jag bara kollat på fel ställe. Jag fick med mig ett par skor hem (opps) och ett par tights från V.S som jag kollat på innan, hade 10% på V.S så passade ju perfekt.

Idag har jag jobbat, lämnade L i skolan vid halv 9 och sen sov jag faktiskt till hon skulle bli hämtad. Jag sov så dåligt förra natten så kände jag kunde sova utan att känna mig dum, var ändå så grått väder ute idag.
När jag hämtade L i skolan igen så gick vi hem och pysslade lite, gjorde ballongraket (ballong,sugrör,tråd) och en spindel (äggkartong,färg,pipränsare). Gick en runda till DT Golden i det tråkiga vädret och tog oss en varmchoklad, dock skulle jag ha en Chailatte men när jag drack första klunken och insåg att det var vispgrädde på toppen av min varmadryck så insåg jag även att dom hört fel och gett mig en varmchoklad till mig med, inte gott!
Gick vidare till posten och skickade iväg en leverans till SWE.

Nu ikväll har vi bara myst, kollat film och poppat popcorn. L har slutat med att sova mitt på dagen så blir tidigare sovdags för henne. La henne vid 7 och sedan dess har jag kollat på lite tv, kollade på Keeping up with the Kardashians. J kom hem för en liten stund sen så ska gå och lägga mig nu, kolla lite svensk tv hade jag tänkt.

Imorgon är jag ledig så får se vad som händer!

P&K Ellen

Krasch i Golden, Filmmys i Littleton och Hemmafest i Lakewood

Sådär, då var jag hemma i Golden igen....fastnade visst i Littleton i 2 dagar istället för 1.

I Torsdag´s körde jag Mr´s bil till hans lägenhet i Littleton, påvägen dit var det världens krasch:S Jag måste kommit precis när det hände för först såg jag bara en låååång rad med massa bilar och tänkte direkt att det var poliskontroll eller något men ju närmare jag kom desto bättre såg jag vad som hade hänt. 4 bilar låg på taket och 2 hade kraschat med varandra, det var rök och bildelar över båda körsträckorna. Ambulansen eller någon brandbil hade inte kommit och dom som hade stannat längs vägen var förbipasserande bilar, jag ringde min hostdad och frågade om jag var tvungen och stanna men han sa att jag inte behövde eftersom det redan var bilar där, kan säga dig att jag var i chocktillstånd när jag kom till Mr.

I Torsdagskväll gjorde vi inget speciellt, drack bara lite vin och sen gick vi och la oss.

EN FRÅGA: varför ska killar alltid ta täcket mitt i natten så man själv ligger och skakar.....och sen blir dom arga när man fråga snällt om man kan få lite täcke...bara jag som har de problemet?:)....

Fredagsmorgon så gick vi upp lagom tidigt, satte på en film och myste hela morgonen. Efter att ha sett 2 filmer så gjorde Mr frukost till mig, räckor med cocktailsås, buffalo korv och buffalo bacon..(stället buffalo..inte kossan)..vadå lyxfrukost?. Vi tog det lugnt hela dagen, var skönt att bara vara och det är faktiskt första gången jag umgås med Mr så länge...annars bruka han bara köra hem mig på morgonen för han har andra planer men för en gångsskull så ville han vara med mig hela dagen.

När klockan blev kväll så bestämde vi oss för att åka till Tess och Johan som hade lite inflyttfest. Stannade till på Spritaffären och köpte öl och vin och sedan åkte vi vidare till Lakewood. Var lagom mycket folk där och det var jättetrevligt, tror Mr tyckte de var ett skönt gäng också. Är glad att Mr gick med på att följa med, jag vill visa honom vilka jag umgåtts med och jag vill även visa dom andra Mr eftersom jag pratat mycket om honom.
Vid 23.30 så åkte vi hemmåt till Littleton igen, drack lite vin och sen somnadevi på soffan.

Imorse när vi vaknade så kollade vi massa youtube-klipp och skrattade i kapp innan vi gjorde oss lite iordning och åkte och köpte glass, Cold Stone is the shit..mådde illa efteråt. Mr körde hem mig sedan till Golden och sen dess så har jag inte gjort någonting. Var iväg och åt med min hostfamily, kinesiskt här i Golden... ack så gott!

Nu ska jag strax sova, hade tänkt jag skulle överaska en viss Mr imorgon, vi har ju månadsdag;).....

P&K Ellen

Jag är tacksam för:

Nu när det ändå är Thanksgiving så borde jag ju berätta allt jag är tacksam för.

  • Min fina familj+släkt hemma i Sverige
  • Världens bästa vänner hemma i Sverige
  • Alla roliga människor jag träffat här i USA
  • Min Hostfamily här i USA
  • Jag får jobba med det jag tycker är skoj
  • myyyycket myyyyycket annat!

 

P&K Ellen


Happy Thanksgiving!!

GUUUUUUD, vad mätt jag är!

Då var denna Thanksgiving snart slut och det har varit mycket trevlig. J&J hade kompisar över så vi blev ett litet gäng iallafall, fanns dock mat för minst 50 pers.

ser så liten ut på bilden

mmmmm mums..

Har varit en chill dag annars, steg upp vid 05.30 för att släppa ut hunden men märkte även att en liten L redan hade vaknat och gått upp på övervåningen, tur hon inte var ledsen iallafall. Vi tog det lugnt och kollade lite film till J kom hem, hon hade en Chailatte med sig hem till mig (behövligt), gick och la mig en stund till innan jag gjorde mig ordning lite. Det har gjorts mat heeela långa dagen, ska ju vara mycket mat på Thanksgiving och Kalkonen var inte lite men ACK så god.

Har pratat med en viss MR idag med, ska köra hans bil (hans kompis här i Golden lånade den idag) till honom ikväll och sedan skjussa han hem mig imorgon. Får se vad vi ska hitta på, hoppas han inte bjuder på mer mat bara...kommer troligen spy då.

Nu ska jag kolla lite tv innan han hör av sig!

P&K Ellen

Imorgon är en stor dag här i USA!

Trollungen sover och nu är det min tur strax, klockan är 9.30 PM och jag börja bli trött så lika bra att lägga sig redan. Jag är själv med L nu över natten, J åkte till jobbet vid 7.15 PM så hon la L när hon åkte och sen tittade jag på lite tv innan jag gick och la mig här där jag är nu.

Idag har varit lugnt annars, lämnade L i skolan i morse och J hämtade henne. Åkte iväg med J och L för dom skulle ut och handla, hade inget bättre för mig. Har småpratat med MR idag med, börja väl ordna upp sig tror jag men än är jag lite småförvirrad.

Imorgon är en stor dag här i USA, THANKSGIVING. Förra året var vi i Fort Collins och firade hos min hostdad´s syster&familj, detta året är vi här. Det kommer ca 8 personer hit imorgon, Mr var bjuden men jag tänkte det skulle vara bättre att han inte kom efter dessa knäppa dagarna som varit. Såklart ska vi äta kalkon och massa annat gott, egentligen är jag inte van vid "stuffing" och andra grejer som man ska äta på Thanksgiving men jag prova....kanske är sista gången man äter det ju.

Man får inte glömma vad som händer på Fredag heller, BLACK FRIDAY!
Superrean överallt i hela USA, minst EN person dör varje år av man blivit nedtrampad på Walmart för folk är som vilda för dom vill ha allt det billiga. Förra året skippade jag black friday för det känns som man måste vara ute typ klockan 5 på morgonen för att ens kunna få tag på något. Tror även man måste veta vad man är ute efter innan man väljer vart man ska gå. Tror jag ska ta en runda någonstans iallafall, "tyvärr" såg jag att Solestruck (skosida) hade massa sale redan och dom kommer öka från 30,40, 50 % varje dag till på Måndag så hmmm vi får väl se.

Vi hörs mer imorgon!!

P&K Ellen

Versace for H&M

Här har ni mina 2 plagg som jag köpte på H&M från Versace. Tycker att tjejkläderna var överlag ganska konstiga och fula så tog mig fort till killavdelningen och hittade min 2 snyggingar.


öppen mun = orka puta på läpparna!

P&K Ellen

Vill prova något nytt.....


åhhh, jag vill se ut som Charlotte i håret.

Jag har haft alla färger i mitt hår känns det som, eller jo faktiskt...jag har verkligen haft allt. Kommer igår när min kompis färgade in grönt (GRÖNT) i mitt hår, det satt verkligen som sten, även om jag färgade över det med typ brunt så sken det gröna igenom. Egentligen trivs jag bäst i min blonda tro jag, men jag får så konstig utväxt och in någongång i mitt liv har det blivit alla i samma färg utan en blandning av vit,grått, blondt och gult......

Blev super sugen på att ha håret som Charlotte här ovan, det är såååååå coolt.

P&K Ellen

Min hostmum är en ängel!

Usch, för snart nästan 24 timmar sedan satt jag här i min säng där jag sitter nu helt förvirrad och superledsen, idag är det bättre.
Min hostmum är en riktig ängel, hon räddade min kväll igår och hela min dag idag. Hon frågade om jag ville hänga med till gymmet i morse och såklart hängde jag på. Kan inte fatta hur svag jag är, först körde vi rullband ca 30 min (+boytalk under tiden) och sedan körde vi vikter (typ första gången i mitt liv). Jag trodde jag var starkare än jag egentligen är, men J hjälpte mig så gott jag kunde. Jag har aldrig vågat dra mig bort mot vikthörnan på gymmet eftersom jag är rädd att göra fel, ännu värre om någon säger till mig att jag gör fel. Kan ju säga att jag känner i armar och bröst att jag lyfte vikter idag, kanske sådär man ska känna när man varit på gymmet!?..... Det jag saknar med att träna är någon att träna tillsammans med, bli puschad av och känna att man vill visa hur bra man är, tyvärr kör jag övningar till jag känner att jag inte orkar mer....tyvärr.

När vi kom hem så åkte vi direkt igen, åkte till en frukost/lunchställe som servera mat fram till lunch och sedan är det Yoga i samma lokal, var jättegod omelette som jag käkade och väldigt poppis ställe, var proppat med folk. Åkte en runda till Target också och kikade på alla julsaker, om 8 dagar är det första December!!!!!

När vi kom hem därifrån så hittade jag min telefon som jag inte haft med mig till där vi käkade, missat samtal + facebookmejl... kändes ganska skönt MEN är fortfarande lite förvirrad om jag ska vara ärlig....vi får se hur det går.

Nu ikväll åkte jag bort en runda till en secondhandaffär som jag aldrig varit på innan, denna var dubbelt så stor som Good Will som jag bruka kolla på. Kan säga dig att jag provade 20 (TJUGO) 501:or Levisjeans (som jag tänkte klippa av) och fanns massa paljetttröjor och snygga kavajer, ville köpa allt. Fick med mig ett par gröna jeans, minijacka + 2 skärp.... ska åka tillbaka snart hade jag tänkt!

Annars ikväll har inte hänt så mycket, kollat lite tv och nu är det strax dags för sängen. Imorgon börjar jag 7.00, lämnar L i skolan och sedan ska jag hämta henne och sedan är troligen hennes Mamma hemma efter de. Tänkte jag kanske skulle ta ett snack med Mr imorgon, han var tydligen ledig. Sen blir det jobb på kvällen imorgon igen vid 19.00 till morgonen efter.

Nu blir det sängen som sagt, Natti!!

P&K Ellen

Sönderskavda ögon

Min ögon är sönderskavda av alla tårar som runnit, ingen är värd att behandlas såhär.
Att inte veta vad man har gjort, inte ens fått ett svar. Många tankar går igenom mitt huvud men kan inte komma på en enda anledning till varför jag skulle behöva behandlas såhär.

Klockan är lite efter 8, nu går jag och lägger mig för jag orka inte tänka längre. Det är inte första gången jag är såhär förvirrad över en kille så det är därför jag gör mer ont för jag lovade mig själv att inte göra om det, men jag gjorde de.

Jag vet att jag är värd bättre än detta men ändå gör det så ont!


På återseende!

Är du redo för ett förhållande!?

Gjorde precis ett test på någon hemsida eftersom jag inte har något att göra. Testet jag gjorde hette "är du redo för ett förhållande" och jag svarade på några frågor och detta var mitt resultat:

"Sakta i backarna! Här anar vi ett förhållande som måste få lite mer uppmärksamhet - förhållandet med dig själv. Det är ingen bra idé att skaffa ett förhållande bara för att. Du måste bygga upp relationen med dig själv för att ha en bra grund i ett framtida förhållande. Och såklart - hitta den där underbara killen som är värd att bli din pojkvän. Du ska inte nöja dig med vem som helst, du är värd det bästa!"


Så ja, kanske är det sant!

Klockan är 20.43

Nu går jag och lägger mig. Helgen började bra men slutade inte som jag hade tänkt, jag är mer värd än detta!!

Följde med till Denver idag, J och L skulle till Svenskaskolan så dom släppte av mig på Cherry Creek Mall och hämtade upp mig efter 2 h. Kikade på Urban Outfitters, F21 och V.S, absolut mina favoritaffärer!
Skulle som sagt till H&M idag, blev inget med det och någon info har jag inte fått, telefonen har varit tyst hela dagen...fråga mig inte varför. 

Orkar inte bry mig längre om jag ska vara ärlig, jag har gett så mycket men inte fått något tillbaka,
har insett att jag är värd mer än så!

Klockan är 20.43 och nu går jag och lägger mig!

P&K Ellen

Yardhouse, Versace och Limited Edition

Så till slut kom vi till DownTown Denver igårkväll, dock blev det inget H&M. Maten var supergod som vanligt, tog mina vanliga Sliders Bearnaise (små hamburgare) och som vanligt tog jag med mig hem i box, dock glömde jag dom i någon annans kyl. Vi var DT ca 9 och vi kom inte från Yard House förens ca 12, dom var väldigt sega med allt tycker jag. När vi käkat klart åkte vi till närmsta spritaffär, köpte vin och åkte vidare mot Littleton där det var lite kalasfirande. Vi drack vin och hade supertrevligt men blev att gå och lägga sig "tidigt", men jag var trött så gjorde mig inget.

Imorse blev jag hemskjutsad vi halv 10, slängde på mig smink och sedan åkte jag DownTown till H&M för att spana in Versace-kläderna. Jag hade ju sagt från början att bara tightsen skulle med hem men slutade med att tightsen fick hänga kvar och 2 andra saker fick följa med hem, vad kan det vara?! Kände jag inte orkade kolla vidare på F21 och American Apperal som jag hade tänkt så åkte hemmåt igen.

Versace for H&M

Inte lilla H&M-påsen

Jag och min Versace-påse

November?

Tog en powernap när jag kom hem, fick myror i brallan efter ett tag så tog bilen bort till Walmart för att kika om dom hade kbar den billiga reväskan som fanns när Malin åkte hem, dom hade den fortfarande. (Som ni kanske har räknat ut så kommer inte EN väska + Handbaggage räcka till jag åker hem så får minst bli EN till).
När jag tröttnade där så åkte jag vidare hem igen där resten av "min familj" var, just de jag hyrde en film på vägen hem också, "It´s kind Of A Funny Story" hette den och var ganska wierd. Eftersom det var Lördag och jag var helt ensam så var det okej för mig att äta Pringles och Limited Edition Toblerone (passade med snötoppar här i CO)

ahh, nu kom jag på vem killen är lik..... Robert, min gamla klasskompis!



Nu ligger jag redo i sängen för att sova, jag är sjukt trött. Ska försöka att kolla på något tvprogram innan jag stänger mina Blå-Grå. Imorgon var det tydligen 85% att det blir H&M igen, ska inte hoppas för mycket efter gamla erfarenheter. Får se vad som händer annars imorn, fundera på att sova till jag vaknar, ingen väckaklocka här inte!

Godnatt alla glada och sura!

P&K Ellen

FAKE FUR & LITA SPIKE





P&K Ellen

Dagens outfit!



Fredagskjortan åkte på idag, undrar varför jag aldrig har denna skjortan (urbanoutfitters man) mera, den är ju så snygg! Jag hittade min favoritbrallor (Forever 21) längst ner i byrån, dom är trasiga eftersom jag använt dom så mycket men jag hittade några säkerhetsnålar och nålade ihop dom, inte så smart kanske eftersom 5 av dom redan har lossnat och stuckit mig i rumpan.....farligt!
Skinnjackan (Jofama by Kenza) åker alltid på, sommar som vinter. Mina bruna Minnetonkas åkte också på.


P&K Ellen

Popcornsnöre

Hej jag vet jag är sämst!

Au.pair och Hostmumsmötet i Onsdags gick bra, dock var jag utmobbad som vanligt, hur kan folk vara så otrevliga. Visst det finns några i gruppen som är jättehärliga men man träffa bara dom på möten, hade aldrig klarat av att umgås med dom "privat". Min Pastasallad var iallafall godast,vissa hade med sig så äcklig mat så jag nästan klöktes när jag fick det i munnen. Stannade iallafall där till 9 innan jag åkte hemmåt mot Golden igen, tänkte jag skulle kolla Bonde Söker Fru men j*vla Tv4-play har stängt av vissa program så dom inte kan visas utomlands, lite elakt när dom haft de på hela tiden innan.

Torsdagmorgon blev det uppstigning vid 5.30, såklart hade trollungen också vaknat tidigt så blev bara att ta det lugnt och kollade lite film innan vi gjorde frukost och planerade dagen. Det var jättegrått hela förmiddagen så vi höll oss inne, gjorde popcorn-snören, höll på ganska länge innan lillfisen tröttnade och gjorde oss lunch istället. Eftersom L vaknade så tidigt så skulle jag lägga henne tidigare för nap, gick sådär eftersom hon verkligen inte ville sova så vi hade några brottningsmatcher innan jag fick henne till sängs, hon var så övertrött men till slut så.
När hon vaknade igen så läste vi lite innan J kom hem, hängde nere på mitt rum sedan resten av kvällen. Har kommit in en depp-period just nu då ingenting känns särskillt roligt och jag känner mig förvirrad över allt o alla. Gick och la mig iallafall vid 8.30 och kollade på lite "Fråga Olle dokumentär", knäppt program de där.

Imorse klockan 5.30 ringde klockan, jag skulle följa med min hostmum på spinningpass så slängde i mig en banan och gick bort till gympahallen. Körde på lite uppvärmning men efter ca 15 min så började det svartna framför mina ögon och jag var tvungen att gå till toan, när jag kom in där så började jag kallsvettas och känna att jag mådde illa, spydde upp min banan och tänkte "nu dör jag". Kom på att jag bode gått upp tidigare och kanske äta något mer vettigt, har väl insett att sådan tidigt morgonträning inte är något för mig. Satt i soffan utanför träningssalen medans dom andra tränade färdigt och sedan gick vi hem. Gick direkt och la mig igen när jag kom hem, låg och skakade i min säng men somnade till slut.
vaknade vid 11 och pratade på skype med Ville-bus, gud vad jag saknar honom. Gjorde mig iordning och cyklade till Starbucks, där jag sitter nu. Just nu är det ca 18 grader ute, fick ta av mig jackan medans jag cyklade, mycket skönt!

Ikväll får jag ser vad som händer, förra helgen skulle jag ju träffat Mr men han ställde in för han skulle jobba och i Torsdags ringde igen och ville byta dag till Ikväll istället för imorgon. Jag hoppas han står fast vid sina ord iallafall!

[där är en sak som är olika mellan Amerikanska killar och Svenska.... Om en amerikansk kille måste ändra på något man planerat så gör han inte en ny plan eller säger inte ens förlåt....om en kille i Sverige måste ändra planen så bestämer man ett nytt datum eller säger han iallafall förlåt.....]

Nu ska ja smutta vidare på min Is-Chai och kolla på folk som går förbi utanför fönstret.


P&K Ellen

Au-pair - och hostmummöte

Godmorgon!!

Har precis stigit upp och ska jobba strax, idag är L i skolan så ska städa lite hade jag tänkt och förbereda för ikväll. Ikväll blir det au-pairmöte med au-pairer och hostmums men J kan inte följa med för ingen kunde ha hand om L så jag får åka själv. Förra året´s au-pair&hostmum-möte  så satt au-pairerna i ett rum och en au-pair snackade skit om sin hostmum och i andra rummet satt alla hostmums och där satt au-pairens hostmum och pratade om henne, stabilt.

Man ska iallafall ta med sig mat som påminner om sitt hemland, förra året gjorde jag köttbullar men detta året blir det pastasallad (snabbt o slänga ihop), vet inte om pastasallad är så svenskt men whatever.

Nu ska jag gå upp och se vad L hittar på, blir att göra frukost och sedan lämna av henne.

Hörs av lite senare!!

P&K Ellen

Au-pair - och hostmummöte

Godmorgon!!

Har precis stigit upp och ska jobba strax, idag är L i skolan så ska städa lite hade jag tänkt och förbereda för ikväll. Ikväll blir det au-pairmöte med au-pairer och hostmums men J kan inte följa med för ingen kunde ha hand om L så jag får åka själv. Förra året´s au-pair&hostmum-möte  så satt au-pairerna i ett rum och en au-pair snackade skit om sin hostmum och i andra rummet satt alla hostmums och där satt au-pairens hostmum och pratade om henne, stabilt.

Man ska iallafall ta med sig mat som påminner om sitt hemland, förra året gjorde jag köttbullar men detta året blir det pastasallad (snabbt o slänga ihop), vet inte om pastasallad är så svenskt men whatever.

Nu ska jag gå upp och se vad L hittar på, blir att göra frukost och sedan lämna av henne.

Hörs av lite senare!!

P&K Ellen

H&M IN DENVER


Har ju glömt att berätta att väntan äntligen är över.

H&M HAR ÄNTLIGEN KOMMIT TILL DENVER!

Dom pratade att H&M skulle komma till Denver redan när jag kom till USA för mer än ett år sedan men det har tagit tid, men nu äntligen är H&M här.

På Torsdag släpper dom ju även Versace, tänkte jag skulle se om jag fick tag på tightsen med palmerna på som är så coola. Jag tror man har stor chans att få tag på det man vill ha av Versace eftersom Colorado inte är någon "fashion city" som typ NewYork där alla skulle kunna går runt i tights med Palmer på i skrikiga färger....vi får se.
Även ganska gytt att det är mycket billigare även om H&M är Svenskt märke, tightsen kostar 299:- i Sverige, i USA kommer dom kosta 189:-. Det skiljer 500 kronor på vissa varor, helt sjukt!


grymma!

P&K Ellen

Soliga Colorado!

Tänkte bara säga godnatt!!

Idag har inte hänt något speciellt, plockade upp L från skolan vid halv 1, gick till parken och lekte massa innan vi kom hem och lekte lite till. När J vaknade så åkte vi till Mills Mall för hon skulle till V.S så jag hängde på, hade ju inget annat för mig. Hittade lite gulliga saker så får nog ta mig tillbaka snart och kanske få med mig något hem, var länge sedan jag handlade där nu. När vi kikat klart på mallet så åkte vi och åt pizza, vi åt tacopizza..... godaste på länge. Åkte inom en kompis till J och jag var lekledare, blev bröllop idag igen.

Nu ligger jag redo för att sova snart, J ska åka till jobbet snart och J kommer hem från sitt jobb så ska iallafall vara vaken till halv 11 fall i fall L vaknar.

Ska kolla Ensam mamma söker nu..... Natti sedan!


Soliga Colorado... är det mitten av November eller?

P&K Ellen

Världens bästa Pappa!



Ger en Bamsekram till min kära Pappa idag på Farsdag, Tack världens bästa pappa för du är bäst!!!!!
LOVE YOU!


IKEA och hemmagjord Hummus och Margaritas!

phuu, äntligen hemma i min säng...har varit en lång dag.

Imorse körde jag iväg mot Tess där vi sedan åkte vidare till IKEA, impulsutflykter tackar jag inte nej till. Blev att kika runt lite, Tess har ju ny lägenhet så hon handlade lite till den medans jag drömde mig bort lite.....har redan önskemål på hur min egen lya ska se ut i framtiden. Såklart avslutade vi med köttbullar, potatismos och lingon uppe i restaurangen. Handlade lite i IKEA´s mataffären innan vi åkte hemmåt mot Lakewood igen, blev att chilla lite innan kvällens planer började smidas. Gick sådär med våra planer, slutade med att vi åkte till mataffären i Lakewood och köpte kikärtor,oliver och pitabröd....när vi kom hem gjorde vi Hummus, åt gurka och pitabröd till, drack Margaritas och kollade på Bridesmaids. Dagens fråga: Varför äter man inte hemmagjord Hummus oftare?

  • Kikärtor
  • Vitlök
  • Svarta oliver
  • Röd paprika
  • Olja



kom hem för en liten stund sen, imorgon ska jag hämta upp L från skolan så blir en sovmorgon, får se om jag tar ut den eller hittar på något annat.

P&K Ellen

Snyggt från F21


P&K Ellen

Söka jobb redan nu?



Har börjat fundera på vad som händer när jag kommer hem.

Var kommer jag jobba? Var kommer jag bo?

Jag har börjat fundera på att man kanske ska börja söka jobb redan nu så man iallafall är igång när man kommer hem, känner ju att jag kommer vara rastlös och klättra på väggar för jag inte kommer ha något att göra, även om jag vill försöka umgås med dom jag saknat när jag varit borta så mycket som möjligt så kommer det vara jobbigt att bara sitta hemma också.

kikade runt lite nyss på nätet på hur man ska göra om man vill söka jobb på t.ex på klädesbutikerna ovan, det är ett cv som behövs. Dom 4 klädesbutikerna är dom som ligger mig närmst om hjärtat i Sverige och skulle såklart vara en dröm att få jobba på iaf en av dom.

Har även funderat på om jag kanske vill ta mig ur Sverige igen för att jobba, klädesbutikerna ovan sökte säljare och jobben låg i Tyskland, Danmark och Norge. Kanske är det en idé, har faktiskt kikat på det alternativet innan att kanske bo i Sverige men jobba utomlands.

Kom gärna med ideér, vet du någon klädesbutik runt om i Sverige som söker säljare, låt mig veta!

P&K Ellen

babymys och inställda planer

Igår tog jag bilen till Brighton för att äntligen träffa Sandra´s lilla nya bäbis. Behöver kanske inte säga att jag blev sugen på att bli mamma redan igår (läs: 10 år sedan) när jag såg hennes lilla mörka kalufs och minikläder. Satt och tittade på henne, bäbisar är det bästa som finns!  Blev att hänga lite i deras nya hus och sedan åkte vi vidare och hämtade upp hennes ena pojke för att sedan åka och hejja på den andra för han skulle springa lopp med hans skola. Loppet var att springa över en gräsmassa så kanske inte var jätteseriöst, men tydligen kunde man vinna en hel kalkon (thanksgiving snart).

Vid ca 2 åkte jag hemmåt igen, stannade till hos Tess påvägen hem, hjälpte henne och hennes boyfriend att flytta. Dom flyttade typ 50 m. från sin andra lägenhet men denna är mycket fräschare och större. Åkte hem tidigt, var jättetrött efter att all min energi gick att titta på bäbis hela förmiddagen. Åkte hem och somnade på direkten, skööööönt.

Egentligen skulle jag och Mr umgåtts igår (och helgen), jag hade fixat biljetter till Lykke-Li (hon är på USA-turne), skulle vara kul att visa Mr lite svensk musik och även alltid kul med konserter. Mr ringde i Torsdags och berättade att han var tvungen att åka iväg och jobba 5 dagar så vi kunde inte ses denna helgen, därmed fick jag en annan som kunde köpa biljetterna (tur), hade ju ställt in mig på att går på konsert och har kul hela helgen men istället står jag utan planer. Han dock att han skulle göra något fint för mig för han var tvungen att ställa in planerna så nästa helg så ska vi på H&M och sedan ska vi på Yardhouse, 2 av mina favoritställen.

P&K Ellen

Du vill inte få munsår i USA


VARNING VARNING VARNING

Ville bara varna för att INTE får munsår i USA.

Jag fick munherpes för ganska längesedan så när jag väl får munsåren så får jag riktigt äckliga munsår som håller i jättelänge. Efter jag kom hem från L.A så fick jag blåsor på läppen (pga solen) och det höll i till jag var i Steamboat och bara för någon dag sedan försvann dom helt. I USA kan du köpa munsårsalva men den är bara för att göra att det inte ska göra ont, dvs det är bedövningssalva. Du kan t.ex. inte hitta en salva som läker munsåret, som ANTI gör i Sverige. Här kan du får tabletter/salva som du tar INNAN munsåret bryter ut, du måste få dom/den utskriva av en läkare.

Att kunna få ett recept utskrivet måste du först gå på undersökning hos en läkare, det kostar $120. Sen när du fått ditt recept och du ska hämta ut tabletterna/salvan så kostar dom $200.
Såklart kan du få ut dehär på försäkringen, MEN du kan inte vara säker på att du får ut pengar för salvan eftersom försäkringsbolaget tycker att tuben är så liten så dom vill inte betala för ingenting.


Min hostmum ringde till ett "apotek" härromdagen för att fråga om dom tyckte jag skulle komma in för att kolla på min hemska munsår som bara blev mera, troligen skulle dom bara tittat på mig och skickat hem mig och sagt att dom går bort av sig själv och fått betalat mina $120 för ingenting men ändå fått köpa tabletter/salva och kanske inte fått tillbaka mina $200 på försäkring
Min hostmum frågade även tabletterna/salvan läkte (eftersom salvan man köper i affären bara bedöva) och hon fick svaret JA DET LÄKER.

Vi kollade sedan upp vad tabletterna här innehåller och det är precis samma (!!!!!) som innehållet i ANTI i Sverige.

MITT TIPS:
KÖP MED ER ANTI HEMIFRÅN SVERIGE, KAN BLI EN DYR HISTORIA ANNARS!

Underbara 20 grader i Colorado

Sitter trött och slutkörd i soffan just nu, fråga mig inte varför. Har precis lagt en trött trollunge i sängen, igår somnade hon på direkten så hoppas hon somnar snabbt ikväll igen. Ska slå på en film strax, klockan är ju trots allt bara 8 strax.

Jag började jobbade vid 2, L sov till 3 så blev lite chill och skypetalk med min fina vän Sandra, pratade om massa roliga saker...saknar henne. När L vaknade så läste vi lite böcker innan vi klädde på oss (jag bytte till träningskläder) och tog oss ut på powerwalk. Vi gick längs med vattnet och hamnade i parken så L kunde leka av sig lite, jag lekte också.

Det har förövrigt varit 20 grader idag, riktigt sommarväder och det var perfekt väder nu ikväll för powerwalk och lek i parken utan att bli stelfrusna.

När vi kom hem från parken så gjorde vi lite kvällsmat, blev inget speciellt ikväll men gott var det. Poppade popcorn och slog på Shrek 3, första gången jag såg den faktiskt. L var trött under filmen märkete jag och blev att borsta tänderna under tiden som filmen gick så jag kunde lägga henne direkt när filmen var slut, blev några böcker först innan jag la henne.


Innan idag, 20 grader

Härligt promenadväder

Vackert

Fina Golden

Nästan inget vatten kvar (stenarna var täckta innan)

Jag och min trollunge

Träning i parken

Poos i Parken

Myspys framför Shrek


P&K Ellen

Bloglovin'


Nattligt besök......

Galet de kan bli, inatt blir jag inte ensam!

Igår när jag var påväg tatt gå och lägga mig så hörde Tess av sig och sa att hon kom till Golden, hade gett henne förslaget innan under kvällen men trodde inte det skulle gå igenom men visst vare så. Hon trillade in vid 9, satt och snackade en stund,drack öl (som mr glömt kvar) och åt massa choklad som blev över från Halloween och sen nu ar vi kollat på film. Vi båda fick reda på här nu ikväll att min favoritfilm är även Tess favoritfilm..... THE HOLIDAY.

Vi båda somnade i soffan och nu är båda (läs: JAG) pigg igen för jag gick och borstade tänderna, hatar att somna så gott i soffan och sen bli så pigg.

Godnatt!

P&K Ellen

Worknight

TjenaTjena!

Har precis lagt en trött liten trollunge i sin säng precis, var lite tårar för mamma&pappa inte la henne men tror hon ska kunna somna snart. Jag ska slå på "Bonde Söker Fru" strax, har längtat hela dagen faktiskt.
Som sagt så jobbade jag kvällen idag, hämtade L vid halv 1 i skolan sen kom J hem men jag var sedan ledig till 4 då J skulle åka till jobbet, har inte blivit något vettigt gjort idag heller. Imorgon är en likadan dag, dock är L ledig hela dagen men både J&J är lediga till 3&4.

Jag "Live Chattat" med Norstroms nu ikväll också, var lite orolig att skorna inte fanns på lager för dom inte hade skickats idag men på "Live chatten" så berättade någon som hette Leah att dom skulle sändas om några få timmar så nu är jag icke orolig länge.

Nu ska jag kika vidare och hoppas på att trollungen somnar snabbt.

P&K Ellen

En för tidig julklapp till......

.....MIG SJÄLV!


Killer heels - Ett Tips : bråka inte med mig ;)

Jag kände jag verkligen ville ha skorna och köpte dom till mig själv nu ikväll. Har ju sett att dom är slutsålda i Sverige och alla försöker få tag på dom, men nu är dom mina. Dom är ca 450:- billigare här och jag känner att om jag ska passa på så ska jag köpa dom nu. Märkte även nu ikväll när jag kikade omkring att dom håller på att ta slut för tillfälligt här i USA också så jag hade turen att köpa dom sista på Nordströms i strl 41 och det var dom och ett par i strl 39 kvar.

Som sagt så är det en för tidigt julklapp till mig själv!

P&K Ellen

L´s tattostudio

Blev bättre under dagen med mig, jag pratade med folk som betyder mycket för mig som fick mig på fötter.. och apprå på fötter så köpte även något som gjorde mig extra glad (kolla senare om du är nyfiken). Ikväll åt vi middag bort hos J&J´s kompis, jag hjälpte henne lite med hennes barn förra året (remeber?). Vi åt grillade räkor, couscous..mycket gott. Jag busade med L och S också, vi lekte prinsessor och bröllop.
Vi åkte hem typ vid halv 7 och sedan dess har jag bara tagit det lugnt.
smsat lite med Mr, planera helgen lite. Tänkte ta med han på en konsert men vet inte om det kanske bara bli middag på Fredag.


L har öppnat tatueringsstudio, jag och L har samma tatuering...betyder att vi är coola typ!

apprå på tatuering så tatuera sig min hostdad för typ 10onde gången imorgon, jag är själv så sugen på en ny tatuering...jag har lite ideér i huvudet....får se hur jag gör.

Nu ska jag sova!

P&K Ellen

Video från Santa Monica Beach

Har glömt att lägga upp denna videon från Santa Monica beach....

P&K Ellen

8 November 2011 in Golden/CO/USA


Här sitter jag nu, idag blev det fönsterplats.

tog en cykeltur i det fina höstvädret, all snö är borta igen. Cyklade till Starbucks, är nog enda stället jag kommer till med endast cykel. Tänkte jag skulle låna en bil idag av J&J men dom var visst upptagna med båda så, inget o göra åt. Får se hur länge jag sitter här, just nu sitter jag och lyssnar på julmusik kollar på folk som kommer in och ut genom dörren som är precis framför huvudet på mig. Senare idag vet jag inte vad som händer, hoppas på något iallafall, kanske kan låna bilen då iallafall.

Hörs lite senare!

P&K Ellen

Svacka

Jag är inne i en svacka just nu, jag tycker ingenting är roligt och jag saknar Sverige och alla hemma mer än någonting
Jag tror det är såhär bara för jag vet att det är så nära till jag är hemma igen, men det känns wierd. Jag vet att jag kommer vara arg på mig själv när jag väl är hemma att jag kände såhär som jag känner just nu. Jag vill ta vara på tiden och jag vill göra så mycket som möjligt innan jag åker hem men jag har inte den möjligheten. Jag kanske har möjligheten när jag har min 13onde månad men då har jag ingen att göra alla saker med.

Jag känner att jag vill vara glad och lycklig sista tiden, hoppas det blir bättre snart!

Jeffrey Campbell LITA SPIKE


LITA SPIKE!

Åhhh vad jag vill ha dessa J.C skorna. såg att dom är slut på Henry Cole i Sverige, fast här i Amerikat finns dom såklart och jag har redan klämt på dom. Dom är lite dyrare än orginalet MEN dom kommer inte upp i priset för vad som kostar i Sverige iallafall.

får se hur jag gör....

P&K Ellen

FRÅGA!

FRÅGA

Trogen läsare
- Jag kan vara romantisk om jag vill
Varför hade han morgontofflorna på?


SVAR

I USA (kanske bara CO) så klär nästan ingen kille upp sig, tråkigt men sant. När man är ute och festar på helgerna så ser man killar med vardagskläder och flipflops, även om det är vinter. Oftast har dom samma kläder från morgon till kväll, wierd i know.

Det var likadant när jag dejtade Mr Långhårig, första gången jag skulle träffa han på en bar så hade jag stått framför spegeln i 2 h och gjort mig fin, när jag sedan möter upp han så kommer han i träningskläder. Han hoppar ur bilen, drar jeans över sina träningsshorts, drar en hoodie över sin svettiga träningströja (jag såg svetten på ryggen).....så det känns lite som dom kanske inte bryr sig lika mycket som i Sverige.

Jag tror faktiskt det är lite "colorado" att göra så, alla är så Laid Back (chill) här i CO så tror dom känner sig mer hemma i träningskläder/hajkingkläder året runt.

och just morgontofflor har alla inomhus och utomhus, samma med pjamasbrallar.

Hoppas du förstod dig på mitt svar "Trogen läsare"..... vem är du btw?:)

P&K Ellen

I Sverige = 120:-......................I USA = 30:-


Jag kan vara romantisk om jag vill!

Glömmer verkligen att uppdatera, sorry kära vänner.

I Torsdags kom Tess på kvällen, vi körde "Ladiesnight" i Golden, det farligt att dela ut drinkar sådär gratis till tjejer som mig och Tess. Det var proppat med folk, kunde inte röra sig där inne på den trånga lilla baren. Vid 1 stack till BK och gick igenom drive-in och fick beställa där (trevlig kille), stack hem till min varma säng och somnade sedan gott.
På morgonen (igår) vaknade vi båda pigga och glada, åkte och käkade frukost på ett ställe här i Golden, ville bara spy efteråt eftersom jag var så mätt.

Gick hem och började jobba vid 2, jag och L lekte och gick en runda till affären för att hyra film, L valde Barbie. Jag handlade lite inför kvällen, jag skulle få besök efter L gick och la sig. Jag gjorde 1000 saker samtidigt igår för att få ihop allt. Jag lagade mat, tvättade, lekte med L, bakade kladdkaka, duschade, gjorde mat till L, kollade på film med L och till slut var det dax för L att sova. Gick prima ballerina att lägga henne, hon var nog supertrött efter en eftermiddag/kvällen med mig. När jag fått L till sängs så gjorde jag mig iordning lite snabbt och gjorde det sista maten, dukade och tände ljus.
Vid 20.30 så knackade det på dörren och Mr var på plats, där stod jag i min zebrarandiga klänning och han med sina fula morgontofflor (=P)...amerikanska killar asså!!!!!
Han blev nog lite impad att jag gjort så god mat (pasta med kyckling/svampsås), tända ljus och till och med dessert som vi inte ens åt för vi var så mätta. När vi var för mätta så gick vi ner och kollade på film, blev filmen "Hanna", handlar tydligen om någon tjej som bor mitt ute i skogen för att skydda sig från några personer, fattade inte riktigt. När vi kollat klart så gick vi och la oss, somnade tidigt.

Jag kan om jag vill!

Efterrätten som jag misslyckades med lite :(

Imorse så vaknade vi tidigt, Mr skulle till jobbet och jag fortsatte sova när han hade gått. Har varit en chill dag för mig idag, har inte gjort mycket vettigt. Det är riktigt höstväder, blåser och är lite kallt så det är inte så skönt att vara ute direkt.
Nu ikväll åkte jag till Tess, vi käkade SVENSK TACOS, tacokryddan här inte samma som hemma men det blev nästan som hemma, saknade dock Amerikansk hamburgedressing....sjukt att den heter så men inte finns här. I Sverige bruka man ju typ äta 3-4 men blev bara 2 för mig ikväll, gud va mätt man var efteråt. Dom andra drack alkohol, jag drack min Pepsi MAX, man kan INTE äta tacos utan att dricka pepsi. Dom spelade drickspelet där man tar kort och sen betyder varje kort någonting, alltid kul och ser hur folk väljer kategori, regel och alla andra saker.

Nu sitter jag hemma i min säng, J ska jobba imorgon så var tvungen att vara hemma med bilen och sen kändes det sådär kul att dom andra drack och inte jag så jag åkte hem tidigt ikväll, även om det är Lördag.

Imorgon får jag se vad som händer. Natti!!

P&K Ellen

Leverans från Tingsryd/Sverige till dörren


MUMS

Var det meningen att SMP med "ingen flyt för TAIF" på framsidan skulle med? ville ni göra mig lite glad att jag slapp deras förluster iallafall? ;);)

Vilken chock jag fick idag när det ringde på dörren och Linnea stod utanför med henne pappa och syster, funderade på om jag skulle sätta på kaffe först. När dom kom in så berättade dom att dom hade leverans från Tingsryd till mig. Linnea är också au-pair här i Colorado och hon har släkt i Tingsryd så när hennes pappa var nere i Tingsryd från Varberg där dom kommer ifrån så hade han varit snäll och tagit kontakt med mina föräldrar om dom ville skicka med något när han skulle hit och hälsa på Linnea.

Tydligen hade han ringt till mamma när jag var i LA så mamma bestämde sig för att inte säga något till mig istället för att fråga vad jag ville ha. Min Morbror´s family (kusiner) hade även skickat med ett litet paket till mig. Jag blev så överaskad när dom kom där med en BÖRJES(varuhus i Tingsryd)PÅSE full med massa godsaker.Marabouchoklad, Malacosnören, Naturgodis, Ballerinakex, Varmakoppensoppa, Tacokrydda och massa massa annat.

TackTackTackTackTackTackTackTackTackTackTackTackTackTackTackTack


(men ville ni att jag skulle bli tjock? haha)

P&K Ellen

Snart åker jag hem..

Igår när jag öppnade min mejl så fick jag en klump i magen när jag såg ett mejl, mejlet där det stod att mitt år snart är slut och det är dax att skicka in om önskemål när jag vill åka hem. Det är blandade känslor, nu är det nära, jag saknar min familj men jag vet hur jag kommer känna när jag väl är hemma.
Stter här och är sååå nära på att börja gråta vilken sekund som helst, lämna USA, något som blivit en trygghet för mig. Träffat min hostfamily varje dag och till och med dom som jobbar på Starbucks, kommer kännas wierd.

Nu ska jag lämna 3 önske datum när jag vill åka hem, måste fundera lite på hur jag vill göra, J&J har sagt att jag får bo hos dom under min 13onde månad men man vill ju inte känna sig ivägen.

Måste fundera på vad jag måste göra och se innan jag åker hem, PANIK!

P&K Ellen

Teddy

Jag älskar min nya Teddy-päls som jag köpte på H&M i LA.


I Love my new Teddy

P&K Ellen

Och så var snön tillbaka!

Igår åkte jag bort en sväng till Littleton, kollade på film och myste lite. När jag skulle åka därifrån ca 23.00 så var det fullt med snö på marken och det var nästan lite snöstorm men tänkte det skulle vara lugnt att köra eftersom det kändes som snön var ny och mjuk. När jag kom ut på stora vägen så kände jag hur halt det egentligen var, jag kände hur bilen flyttade sig sida till sida och jag hade ingen kontroll över bilen. Man ska köra i 65 (104 km/h) egentligen på den vägen men jag körde i 20, mindre än hälften så fort. Jag hatar att köra när det är halt, dimma, blåser, snöar eller regnar eftersom det känns som man inte har någon kontroll. Till slut kom jag hem, gick och la mig direkt i min varma säng.

Var meningen jag skulle jobbat idag men fick ett sms i morse av J som sa att det inte var någon skola för henne pga vädret, jag fick sovmorgon och det var underbart. Passade L i 1 timme, hennes mamma åkte till skolan och hennes pappa skulle komma hem från jobbet. Har inte gjort så mycket idag faktiskt, man blir så inlåst när det är så mycket snö ute. Det kom mer snö förra gången men det är mycket snö denna gången med, det är mysigt men jobbigt med snö.



Just nu ligger jag i sängen och väntar på att J ska komma hem, han skulle hjälpa en kompis att skruva ihop med soffa, den är från IKEA och med erfarenhet av ikea så kommer dom aldrig få ihop den.
Snackade med Tess innan, hon undrade om jag ville komma och hänga men vet inte om jag ska, beror på om J kommer hem snart, annars blir det nog sängen.

P&K Ellen

Dr Martens

Jag är lite sugen på att köpa ett par till Mr Martens, dom är ju ändå så billiga här i USA. Det är ganska sjukt att det kan vsra så stor skilland på pris. I Sverige kostar dom 1300-1700:- (tror jag?) och här kostar dom mellan 500-900:-.

Vet inte vilken färg, finns ju en himlans massa att välja på.




P&K Ellen

Halloween in Golden...

Glömde inlägget om vad som hände på självaste HALLOWEEN, det var ju Måndags. Jag trodde inte det skulle vara så seriöst eftersom det inte var helg men när jag suttit där på Starbucks någon timme så trillade det ina utklädda folk. Varje affär i Golden hade en person som stod utanför och delade ut godis till alla som var utklädda. Tycker det är så roligt att alla är så seriösa, barn,ungdommar och vuxna...alla var utklädda.

Såhär såg det ut i Måndags i Golden


P&K Ellen

Djuriskt i min gaderob

Hittade dessa 2 transparenta skjortorna på Old Navy förra veckan, dom var på REA och såklart fick dom följa med hem. Köpte dom i största storlekarna så dom skulle bli oversize


Snygga ha?

P&K Ellen

Från Jeansjacka till Jeansväst på 3 minuter...

Hittade denna snyggingen på GoodWill för några månader sedan, har inte använt den någongång för armarna varit lite konstiga, är egentligen en barnjacka killjacka så den ska nog sitta normalt egentligen.

Igår fick jag idén att klippa av armarna, varför tänkte jag inte så långt innan?



P&K Ellen

RSS 2.0