Dagens outfit!


Lång kofta - Charlotte Russe
Tights - DKNY
Linne - H&M
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Minnetonkas - Minnetonka

P&K Ellen

Min lilla trollunge!


Just nu sitter jag på mitt andra hem (SB) och smutta på en Iced Chailatte och fundera fram och tillbaka på vad som just nu händer, har inte riktigt kontroll på mitt liv just nu men tror de börja ordna upp sig. Hittade bilder som jag och L tog i Lördags, Vi var på biblioteket för jag storytime men jag hade visst läst fel. När vi var påväg hem tog jag några söta kort på lilla L, nu när jag kollar på dom kan jag nästan inte hålla tårarna tillbaka, hon är så söt min lilla trollunge.

Det är en av sakerna som rör sig i huvudet, att ha träffat L nästan varje dag i snart 1,5 år så vet jag att det kommer kännas konstigt när hon inte längre knackar på min dörr och stapla in utan att jag har svarat om hon kan komma in, säga "Ellen, får jag vara i ditt rum?" sätta sig på min säng och säga  "Ellen, har du godis?" och när jag ger henne en godis,säger att hon inte får säga något till mamma&pappa så är det det första hon gör och om jag inte har nå godis så var jag inte rolig längre.
L har blivit som min lillasyster, vi bråkar ibland och ibland vill hon sitta i mitt knä och säger "Ellen, i Love you", värmer i mitt hjärta när jag hör det.
Igår när hon vilade så pratade jag med min mamma över skype, jag var ledsen och helt plötsligt hade L vaknat och hon kom och satte sig jämte mig i min säng. Helt plötsligt säger gullungen ", jag berättade att jag var lite ledsen, då säger hon "Ellen, det kommer ordna sig, var inte ledsen" och sedan gav hon mig en varm kram och sen pussade hon mig på pannan.

Så ni kanske förstå att det kommer vara jobbigt om 17 veckor (räknade nyss) då jag kommer åka hem igen.


Min lilla trollunge <3

P&K Ellen

Tankar i mitt huvud

Ligger redo för att sova strax, hela dagen har varit ett helvete för mig.

Igår fick jag ett samtal vid 04.00, jag svarar med min yrvakna röst och personen i andra änden tror att jag inte är ensam där mitt i natten pga min yrvakna röst, det läggs på och sedan malls jag ner av sms om både det ena och andra.

Försökte berätta att det var jag men det var mitt i natten och jag hade inte pratat på 4 timmar, men icke....det låg en kille i min säng...utan att jag visste om de.... ingen komplimang att låta som en kille heller så.

Idag har jag försökt lista ut vad JAG har gjort för fel och vad som kunnat missförstås så mycket. Jag har pratat med Tess och med min mamma och fick rådet att ligga lågt, och så får det bli.

Det som har hänt är inte okej, jag är värd något bättre och det har jag försökt intala mig själv och faktiskt insett att så är det.

Hur ska jag få personen att ens lita på mig.... livet är svårt!

Nu går jag och lägger mig, hoppas på att veckan som kommer blir bra och att jag vaknar upp som en ny människa imorgon!

P&K Ellen

Halloween in USA

Igår efter jobbet så slängde jag ihop alla min grejer och åkte till Littleton där Tess och gänget väntade. Jag tog med mig lite alkohol men påvägen dit så bestämde jag mig för att icke dricka nå alkohol under kvällen så jag kunde få med mig bilen till dit vi skulle och sedan kunde jag åka hem utan att tänka på att vara bakfull.

Min kostym ändrades fram och tillbaka igår. Det jag skulle vara från början var en vindruveklase, när jag såg dom andra så såg jag töntig ut och ångrade mig, flyttade ballongerna....blev Pamela Anderson, ångrade mig och åkte till affären och köpte toapapper och blev en Mumier med silikonbröst...... när jag insåg att toapappret inte skulle hålla så blev det min första ide, Vindruveklase.

åhhh vad jag skulle vilja vara ett av dom färgglada trollen (det är jag bakom masken asså)

Johan och Cody...ni ser vad dom är kanske?

Tess som en söt katt

Troll

En vindruveklase

Pamela Anderson

Mumier med sillisar

Vi åkte till en bar som hade liveband, alla var utklädda och jag smälte in där på baren. Det var många som kom fram till mig och berömde min kostym, även några som undrade vad jag var för något. Det kom till och med fram en kille och frågade om jag ville vara med i tävligen efter som jag var så kreativ, kanske skulle berättat att jag satte slängde ihop min kostym på 5 minuter, och jag tackade nej till tävlingen faktiskt.

jag och en läskig kille med tajt kinesisk klänning (jag vet mitt face men bju på de)


Hade nog inte haft en chans ändå om jag ställde upp i tävlingen

Det var kul och se hur seriösa är när det gäller Halloween. Ångrar att jag inte tog mer kort på alla som var där men några fick jag iallafall. Vid ca 01.00 åkte jag hem till Golden igen till en iskall säng, vaknade vid 04.00 av ett telefonsamtal+några sms som har förstört hela min dag idag. TackTack!

Kvällen var lyckad men är lite ledsen för jag inte kunde fira halloween och slippa tänka på att jag var tvungen att jobba dagen efter, min sista Halloween i USA var det iallafall.

P&K Ellen

Vad är Halloween?

Och så var jag hemma denna Fredagkväll, trodde på besök men icke.

Började kvällen med att åka och äta pizza med min hostfamily, myycket god. Pratade med en viss Mr om att ses men som vanligt missuppfattas allting och det slutade med att jag åkte till mataffären, köpte godsaker och hyrde en film. Blev filmen "Monte Carlo", ni vet Justin Bieber´s girlfriend Selena Gomez spelade huvudrollen så ni kanske kan lista ut att det var en tjejig film. Den handlade iallafall om att hon förväxlades med en kändis och som vanligt så hittar den "fattiga" tjejen en snygg kille och killen tror att det är den "rika" som han umgås med, ja ni fattar. Filmen var okej iallafall, jag behövde det denna Fredagkväll, hade inte orkat med en romantisk film.

Jag och min "nyttiga" rispuffar som smakar som ostbågar och mina sura godisar som påminner mig om Sverige

Nu ligger jag i sängen och ska kolla runt lite innan det är dags för att sova. Imorgon blir det jobb 07.00-16.30, vad som händer på kvällen är fortfarande oklart. Vad jag känner just nu är:

VAD ÄR HALLOWEEN?

Jag fick köra förra halloween medans alla andra festade, iår får jag köra, jag ska jobba på söndag....om jag är glad?.. I Sverige firar man ju inte Halloween och här kommer aldrig få veta hur man firar det på riktigt i min ålder, så whatever!

Godnatt!

P&K Ellen

Nya skor!

Igår när jag var på Cherry Creek Mall så hittade jag min drömskor, har tittat på dom innan men igår var dom på REA (från $130 till $30) och såklart slog jag till. Dom är så fulcoola men grymt sköna och det bästa är att jag troligen är en av så som gå runt i dom i Sverige!?


I LOVE!

P&K Ellen

Fredag den 28 Oktober

Jag är tillbaka på fötter igen, eller nästan iallafall. Igårkväll blev det inte riktigt som jag tänkt mig och åkte från Littleton med många tabkar i huvudet.

Imorse hade jag ingen klocka ställd när jag skulle vakna men vaknade ca 8.30 av mig själv. Gjorde mig iordning och åkte upp och köpte mig en bagel och chailatte, mumsigt. Åkte vidare till Mills Mall och kikade runt, hittade dom perfekta röda jeansen som såklart fick följa med hem.

Nu ligger jag och kollar på "Halv 8 hos mig" och vilar lite, vad som händer ikväll vet jag ej.




P&K Ellen

orka inte mer!

ORKAR INTE MER...... går och lägger mig nu och vaknar när jag vaknar!..

Inomhusdag utan Internet...inte lyckat!

Dagen har rullat på , man har inte varit jättesugen på att gå ut precis. Jag lämnade Lu i skolan och sedan har jag inte varit utanför på hela dagen efter de. När jag sedan skulle kolla på lite tv på datorn så hade internetet lagt av och var borta några timmar, jag klättrade på väggarna kan jag säga!

Det kom tillbaka nu ikväll efter 7 och ni kan ju gissa vart jag varit sen dess. Nu ligger jag och kollar på Bonde Söker Fru, får se om det är något mer att kolla på eller om jag ska försöka sova. Imorgon är jag ledig, det pratas om att det ska bli +-grader och därmed ska snön åka bort, hoppas inte det blir blask bara.

På kvällen kanske Mr kommer, måste ju visa vad jag köpt:P

P&K Ellen

Snö upp till knäna

GAAAAAAAAAAAAH, de här vaknade jag upp till imorse


Jag är inte jätteglad direkt, men snö är mysigt men det fick mig att börja tänka på julklappar och glögg...bara jag?

Imorse steg jag iallafall upp vid 06.45 och hjälpte L med frukost,påklädning och gå till skolan. Jag gick direkt till gymmet efteråt och gick på bandet och gjorde några maskiner innan jag tröttnade och gick hem. Nu sitter jag och kika ut genom fönstret på snön, har precis käkat frukost, ska strax duscha och sedan ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Ensam mamma söker, somnade vi igår:P

Hörs sen!

P&K Ellen

Paket från Amazon

Idag kom mitt paket som jag beställde i Fredags från Amazon. Visar vad det är när jag överaskat Mr.

Jag vet en som är glad över min beställning iallafall......;)

P&K Ellen

LEDTRÅD

Har bestämt vad jag ska vara på Halloween nu.

Kan du gissa?

P&K Ellen

SNÖ!

Dom hade rätt, snön är påväg ner just nu. Det var klarblåhimmel hela dagen men ju senare det blivit ju mer regnmoln/snömoln har det kommit. J berättade att imorgon ska det komma 20 cm snö, i bergen ska det komma 1 meter (EN METER).....hur sick? Det bästa med Colorado är att snön ligger 1 dag sen är det varmt igen... i like!

Nu ska jag strax sova, kolla lite "ensam mamma söker" först. Imorgon ska jag upp klockan 06.45 för jobb, lämna L i skolan 8.30, sen tänkte jag ta en runda till gymmet och på kvällen är det zumba.

Godnatt!

Steamboat Springs var vackert men Golden slår det nästa, det är så fint med alla höstfärger just nu.

P&K Ellen

SNÖ?


SNÖ?

Idag varnade dom för snö och hade till och med skickat ut varningar till alla som går på skolan att det skulle bli oväder. Just nu ser det inte ut som att det ska komma någon snö iallafall, lite kallt i luften och i skuggan kanske men inge mer.

Just nu sitter jag på mitt absoluta favoritställe här i Golden. Starbucks. Det ligger DT Golden och man har koll på allt och alla är man sitter här. Tog lite sovmorgon imorse, behövde det kände jag (kanske inte). Tog cyklen till affären för att fixa en sak, köpte med mig lunch som jag sedan satt och smaskade på här där jag sitter nu.

I helgen är det ju Halloween, trodde det var nästa helg så lite eld i rumpan har jag nu. Har inte riktigt bestämmt vad jag ska vara iår, förra året var jag ju i Vampyr....vill inte vara det iår igen.


P&K Ellen

Levis 501

Älskar mina nya Levis 501!


P&K Ellen

Godaste Sussin (sushin) på länge

Tjabba Tjena Hallå!

Nu ligger man i sängen redo för att sova vilken sekund som helst. Dagen har inte varit något speciellt direkt, vaknade 06.15, lillan vaknade, jag gjorde frukost och klädde på lillan, lämnade lillan på skolan och gick hem, vilade lite innan jag tog mig ut för att lämna på ett brev till Sverige, hämtade lillan och stoppade henne i sängen för nap och J kom hem

Var meningen att jag skulle följa med Caroline till tatueringsstudion idag men missförstånd igen, körde till Littleton men fick vända när jag var utanför studion. Åkte vidare till Mills och kikade lite innan jag åkte vidare ner till Denver och käkade glass med Tess, Caroline och Linneá. Satt och snicknackade om allt möjigt, när det blev kallare ute så bestämde vi oss för att sära på oss, blev en hejdåkram till Caroline som åker hem till Sverige imorgon.

Jag och Tess åkte vidare till Lakewood och käkade Sussi (sushi), var nog de godaste på länge. Vi drack ett glas vin och hade myspys, Tess är bra hon!

Ska tydligen bli regn och snö imorgon här, idag var det 25 grader..hmmmm...Nu ska jag sova, imorgon är jag ledig.

P&K Ellen

Brakfrukost med dessert + blommor på sängen...... inte varje dag!

Glömde ju berätta.....

Igår när jag vaknade upp hemma hos Mr så berättade han att han skulle på ett ärende och att jag skulle vara kvar där jag var och somna om. Efter ca. 30 min (jag hade inte somnat) så kom han in med blommor till mig, fina höstblommor som luktade underbart. Han sa till mig att ligga kvar till han sa till, orkade dock inte vänta men jag vill inte störa han vad han gjorde. Efter 1 h så kom han med en tallrik med världens godaste frukost, äggröra med svamp & lök, Bagel med Creamcheese och korv. När vi ätit färdigt hade han förberätt dessert som bestod utav karamelliserade äppel med pumpakaka och vaniljglass, smakade lite som äppelkaka fast mer pumpasmak (såklart).

Om jag var mätt efteråt? JO DE...men gottgott gottigottgott var det iallafall!

Kan ju säga att det är nog första gången i mitt liv som något gjort nå sådant för mig, blev faktiskt lite rörd. Var tvungen att fråga om jag fick ta med blommorna hem eller om han köpt dom till sig själv....kanske hade missförsått ju.... Småsaker gör mycket för mig.


P&K Ellen

En sista måltid på YardHouse

Inte för mig dock, för lilla Caroline förståss.

Har inte riktigt förstått att hon faktiskt åker hem på Tisdag, hur sjukt är det inte? Jag vill inte ens veta hur jag kommer känna när det är min tur att packa väskorna och resan hem till Sverige. Ikväll åkte vi till Yardhouse som sagt och käkade, mums filllebabba. Jag äter ju alltid minihamburgare när jag är där men kände jag vill äta pasta igen så fick bli så, drack ett glas Päron Cider till.

När vi käkat klart så åkte vi hem till mig och jag färgare Caroline´s hår, blev ganska mörkt men skitsnyggt. Nu ligger jag redo i sängen för att sova, jag är jättetrött.


Caroline

Caroline

P&K Ellen

Tillbaka till en vardag!

Då var man hemma i Golden igen, tillbaka  till en vardag igen.

I Fredags snörare vi på oss skorna igen för att hajka, denna gången var det mer snö och lite jobbigare eftersom jag blivit mer förkyld. Efter ett par blöta fötter, trötta ben och ett glatt humör efter att klarat sig hela rundan så åkte vi hemmåt till Golden igen på Lördagen. På Lördagförmiddag var det pumpafestival nere i stan så vi gick en runda där och jag hann shoppa med mig lite från en grym affär. Kom hem igår ca 17.00, ganska skönt att se något man känner igen.



När vi kom hem igår så svirare jag om till lite bartykläder och åkte till Littleton och mötte upp Tess och hennes gäng. Vi spelade lite poker, jag är ganska impad över att jag typ vann många gånger.....första gången jag spelar de. Efter ett tag åkte vi vidare till en bar, jag drack bara vatten och sprite eftersom jag skulle åka vidare senare. Vid 12.00 åkte jag bort till Mr, fick stå i 30 min för att få komma in, han hade ju LÅST dörren men till slut kom han och öppnade. Aldrig fel att somna i någon annans famn, myspys.

Hängde hos Mr till 13.45 idag, hans rumskompis var inte hemma idag så vi kunde umgås utan att vara +1 hela tiden.

Nu ska jag gå och sova, imorgon jobbar jag och sedan ska jag till en tatueringsstudio, hemligheter på gång!

P&K Ellen

Är jag dum?


När jag första gången såg denna grymt coola jacka så sa min hjärna: "SKA HA SKA HA"..dock var det lite dyrt för en fuskpälsjacka (995:-) men härromdagen fick jag mejl från Nelly med Höstrea. JACKAN ÄR MED PÅ REAN OCH ÄR HALVA PRISET NU. Är lite sugen på att klicka hem den till Tingsryd så den hänger där när jag kommer hem, är ju ändå bara 2 månader till jag kommer....

Är jag dum då?

P&K Ellen

Good Morning Beautiful View!

Good Morning Steamboat!

Inte helt fel att vakna till denna utsikt varje morgonen!

eller vad säger du?

P&K Ellen

Hajking runt en sjö i Steamboat Springs

Första heldagen här i Steamboat Springs. I förmiddags åkte vi till en hajkingrunda ca 40 min. ut i ingenstans. Kunde inte åka för tidigt eftersom det var minusgrader och ISKALLT så väntade till solen började titta fram. När vi väl kom fram till rundan så frös man ganska rejält men när man fått upp tempot lite så var det perfekt hajkväder. Vissa ställen var det snö på, för en vecka sedan låg jag på en strand..hmmm..

Det var helt fantastiskt vackert där runt sjön, var tvungen att stanna till många gånger och bara kolla. När man gick där i skogen så kändes det lite som sverigeskogar, det luktade skog och var så friskt. Vi vandrade i ca 2 h, var ganska skönt att sätta sig i en varm bil sedan.

När vi kom hem gick jag och vilade lite, somnade såklart. Jag sov förövrigt så dåligt inatt, jag är van att ha en liten lampa tänd när jag sover men här finns ingen, är KOLsvart...så svart att man inte ens vänjer sig som man bruka göra. Iallafall när jag vaknade så blev det att byta om lite snabbt och åka till en park där L kunde leka. Köpte en varsin öl, mumsfillebabba. Åkte vidare till kinesiskrestaurang, jag åt friterad kyckling och ris.

Nu ligger jag redo för sängen, ska kolla "Drömmen Om Ett Barn" och "Bonde Söker Fru" innan jag somnar. Imorgon blir det kanske Horseback riding eller något annat skoj.

Bilder från idag (ser tecknade ut):


det kommer....

Jag tänkte jag skulle dra ett långt inlägg när jag kommer hem härifrån om LA. Caroline har kort på sin kamera som jag vill ha innan jag kan skriva vad vi gjort i LA. Hoppas ni inte blir allt för ledsna på mig då:)..

Tack!!!

Steamboat Springs!

Då har man landat på nytt ställe, för en vecka sedan låg man i sängen spänd för att man skulle till LA morgonen efter, nu är man i Steamboat Springs. Jag har bytt ut mina sommarkläder till vinterkläder, vi befinner oss i bergen och påvägen hit var det snö överallt, saknar solen och LA faktiskt.

Det är supervackert här, färgade träd överallt och riktigt höstväder. SB är egentligen en skidort men eftersom inte snön har kommit hit ännu så har såklart inga turister kommit hit heller, än. Vi bor i en lägenhet långt uppe så man har fin utsikt över hela Steamboat Springs.

När vi kom fram vid ca 4 så åkte vi vidare ner till DT Steamboat och badade på ett utomhusbad där vattnet är varma källor, dvs naturligt vatten. Vattnet var jättevarmt och skönt, inte så skönt när man väl var ovanför vattnet.
När vi var badat klart så åkte vi och handlade och sedan vidare hem till lägenheten där vi chillat nu ikväll, ätit lite middag och så.
Nu ligger jag redo i sängen för att kolla lite tv innan jag ska sova, imorgon ska vi hajka, det är det man gör när det inte finns snö här.

Godnatt!

Golden - Steamboat Springs

Snö, snö och snö

fin fint

Framme i Steamboat, detta är en av skidbackarna


P&K Ellen


Im back, but i leave again!

Jag är hemma från min tripp men imorgon åker jag igen, till Bergen/Steamboat. Jag kommer ta med min dator ska skriva om min tripp till LA, varenda detalj jag lovar!

Manikyr&Pedikyr, Sushilunch och imorgon åker vi till "drömmarnas land"

Pirrar lite i magen nu, imorgon åker jag och Caroline till LOS ANGELES ju!

Idag har varit en trevlig dag. Caroline åkte och hämtade upp mig vid 12, vi åkte vidare till skönhetssalongen och piffade upp oss inför våran resa. Blev Pedikyr och Manikyr, skrikorange för mig även denna gången. Jag har aldrig haft Pedikyr innan eftersom jag hatar fötter och hatar att visa upp mina fötter för andra, men det gick hyffsat bra. Jag trodde bara dom skulle måla naglarna bara men det var ju fotmassage och dom filade fötterna, gud vad jag skrattade (kittlades som tusan).


När vi var färdigmålade så åkte vi till Sushistället, har varit sugen på sushi jättelänge nu så en Sushilunch satt inte fel. När vi kom dit var det "All you can eat sushil", kanske kan gissa att vi var ganska mätta men GUD så gott det var. Efteråt så åkte vi till Target och innan vi åkte hem till mig, packade lite av mina saker och sedan åkte vi vidare till Caroline´s hostfamily. Dom bjöd på mycket god mat, till efterätt blev det Brownie, Vaniljglass och Vispgrädde (sprut)

Nu säger jag och Carre godnatt, imorgon blir det uppstigning tidigt. Jag kommer inte ha med mig min dator till LA så uppdatering kommer när jag är hemma på Söndag. Jag hoppas ni kan kommentera lite medans jag är borta, TACK...


som dom säger på Svenska Hollywoodfruar: "Vi ses i drömmarnas land"

P&K Ellen

Nelly White Label

ahhhh, varför befinner man sig inte i Sverige just nu så man kan köpa iallafall ETT par av dessa snygga skor. Skorna här i USA är inte mycket att hurra för mer än typ Steve Madden, Aldo och Minnetonkas...dom 2 först nämnda är ju inte i den billigaste prisklassen precis. Hoppas Nelly har kvar dessa till jag kommer hem iallafall.

P&K Ellen

Min insamling av Amerikanska mynt

HejHej!!

Händer inte allt för mycket här just nu, väntar på att det ska bli Onsdag.

Igår blev det en lugn dag för mig. Vaknade ganska så sent, tog datorn under armen och gick till Starbucks och njöt av vädret. Är så skönt att det är dåligt ca 2 dagar i rad och sen är supervärmen tillbaka. Hade med mig mina mynt också, det finns 5 olika mynt här i USA och man samlar på sig dom ganska så snabbt. Förra gången fick jag ihop $140 och denna gången $120, mynten är värda mer än man tror.
Det blev inte så mycket mer som hände, jag tog de lugnt hela dagen och det var faktiskt ganska skönt.

Mina pengar från förra insamlingen

Idag blir en lika lugn dag men med mera aktiviteter, snart kommer Carre och då börja våran roliga eftermiddag. Först ska vi på Manikyr&Pedikyr, vidare på Sushilunch och efter det blir det nog lite chill. Caroline måste hjälpa mig att packa, vi åker ju trotts allt imorgon. Ikväll ska vi hem till Caroline igen, vi ska käka middag med hennes hostfamily och sedan åker vi tillbaka till Golden igen ikväll.

Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder, har jeans på mig nu men kände det var lite väl varmt ute nu för jeans.

P&K Ellen

KOMMENTERA MERA!

KOMMENTERA MERA!!!!!!!

(vill veta vem som läser min blogg)

Party in DownTown Denver

I Lördags var en lyckad dag/kväll. Jag hämtade upp Tess vid 2, åkte till Mills så hon kunde köpa en outfit till kvällen. Hängde på Mills till 5, åkte hem och började göra oss iordning och drack ett glas vin innan vi åkte vidare. Blev ett snabbstopp hos Tess och sedan vidare ner till Caroline där vi började dansa,dricka fläderdrinkar och tagga. Måste varit 2 månader sedan jag var DT med tjejerna och skakade rumpa så jag var jättetaggad och glad.
Vid 22.45 blev vi upphämtade av TAXI, åkte DT och började skaka direkt. Vi var på Suite200 hela kvällen, Suite är en nattklubb som känns lite fjortis men ibland är det så jädrans kul att hänga på sådana ställen också, vi skakade som aldrig förr.

En rolig sak som hände under kväll var: Jag såg några killar en bit ifrån, jag säger till Caroline och Tess att jag skulle komma om 2 min för jag skulle gå och kolla en sak. Jag går fram till killarna bakom dom, lägger armarna på deras axlar och säger "Ni kommer från Sverige va?"..dom vänder sig om och säger "Hur visste du de?"..hur sjukt? Efter en stund kommer Tess och Caroline fram och undrar vart jag försvann, var ju tvungen att berätta hur kul det var. Killarna hette Calle och Jim, Calle hade bara bott här i 2 månader, pluggade här och spelade golf..Jim hade bott i USA i 7 år, pluggat lite överallt.
Vi dansade vidare hela kvällen och när klockan blev mycket så gick vi till Subway (stammisar), käkade  och ringde dit våra nya vänner. Blev mycket skratt, magen krampade skapligt efter allt skratt och galenskap.

uppe på "scenen" (ger räcker du finger till carre?)

<3

Finaste ni!

Jim,Jag,Calle och Tess:)

Jag hänger med mina drink och SHOT (lite större här

Vi har träffat han förut men vet inte var..vem är du?

När vi skulle ta Taxi hem så kom det inga (tydligen var vi försena), vi ringde men dom var bara oförskämda och la på, efter 1 h taxiletande var vi blåa och händer och skakade tänder men till slut så kom det en som tog oss hem till Caroline´s hus. 3 frusna tjejer i en 120 säng (på tvären), klockan var 5 när vi tillslut somnade allihop som små isbitar.

Vaknade skapligt tidigt, jag åt resten av min Subway macka och jag mådde prima. Vid halv 11 tog jag och Tess bilen hem, jag lämnade av Tess och sedan åkte jag hemmåt och somnade gott, när jag vaknade trodde jag det var morgon.

Igår kväll tog jag mig till Littleton, var tvungen att reda ut lite saker, kändes mycket bättre när jag lämnade lite senare på kvällen. Mycket händer i huvudet, vad kommer hända när jag lämnar usa!?..

Min helg har varit underbar, hemmafesten i Littleton, utgång i DT och avslutades i Littleton.

P&K Ellen

ZOO och SNÖ i Colorado

Igår åkte jag med Tess på Zoo med 2 barn som hon har hand om ibland, jätteskoj. Förra gången jag var där måste vara minst ett år sedan, alltid kul att kolla på djur. Mina favoriter är Aporna, hade kunnat sitta i timmar och bara kollar på apor och deras beteende. Vi gick runt där i ca 2 h sedan var vi alla 4 trötta och vi åkte och käkade lunch, blev Quesadillas (som vanligt).

Sedan åkte vi till Golden och lekte i en park och någon timme, Tess skjussade hem barnen och jag vandrade till mitt hem. . Skypeade lite med min vän Biqila, han slutar ALDRIG prata men det var skoj att prata (läs: lyssna) för det var längesedan vi pratade (läs lyssnade). När vi var färdigpratade så blev att ta det lugnt och försöka ordna upp saker i mitt liv, gick sådär. Efter lite snack med Tess som muntrade upp mig så åkte jag och hämtade upp henne och vi åkte vidare till Littleton på "Houseparty", vi spelade BeerPong och hade väldans skoj faktiskt, jag behövde det efter en jobbigt eftermiddag med inte så snälla sms, roligaste kvällen på länge.

Biqilia:)

Vid 1.30 åkte vi hemmåt, jag jobbar idag 8.30-13.30. Har inte hunnit göra så mycket idag innan SNÖN kom, ja du hörde rätt...SNÖ SNÖ SNÖ. Det roliga med Colorado är att det kommer ligga i en timme och sen försvinner det, igår var det 25 grader sol...idag 4 grader snö. Jag har en kompis uppe i Evergreen och där är det snölandskap så jag är glad att jag bor i Golden där snön ligger högst en dag.

Ikväll blir det utgång i DT, sista utgången för Caroline som åker hem om 2 veckor:(. Längesedan vi var på Suite200 och SKAKADE RUMPA, så hoppas på en bra utgång...behöver en bra kväll även ikväll.

P&K Ellen

Missoni for Target - mina inköp



Skor - $30 (186:-)
Undies - $10 (62:-)
Necessär - $10 (62:-)


P&K Ellen

Ladiesnight in Golden


Snygga tjejer!

Dansar till ABBA

bara jag som tycker han är lik en i Tingsryd?


Igår blev det livat kan jag säga, Ladiesnight in Golden.

Igår var det jobb som vanligt, L var i skolan till halv 1 och sedan vägrare det lilla livet att sova även igår eftermiddag så blev ingen nap för den svenska nannyn heller. J&J jobbade sent igår så jag lagade middag till L också, vi avnjöt den goda Mac n´ Cheesen tillsammans med ett glas juice. När J kom hem så slängde jag på mig andra kläder, mer partyvänliga och drog till baren här i Golden. Mötte upp Caroline och Tess, ni kanske kan gissa att det blev lite livat där i DT Golden.

Ladiesnight = GRATIS DRICKA

Efter att ha druckit massa drinkar och valt musik, (ABBA såklart) så blev klockan stängningsdags och vi gick hem till mig, vid ca halv 4 somnade jag i min säng och vid 6 ringde klockan. Röda ögonen och en aningens huvudvärk så gick jag upp och åt lite frukost innan L vaknade, lika glad som vanligt att inte mamma och pappa var hemma när hon vaknade (NOT). Blev att slänga L kläder och möta upp Caroline och Tess på Starbucks, mysig frukost men ack så blåsigt det var.

cool nanny

en trött Tess

När dom andra tjejerna åkte hem så gick jag och L hem, lekte prinsessor och dansade till Katy Perry. Försökte gå ut och leka på lekplatsen men det kom världens blåst, jag fick hålla L hårt i handen så hon inte skulle trilla omkull.
Vid halv 5 kom J hem och jag lånade bilen bort till Mills Mall för jag ångrade mig på shortsen jag köpte i Tisdags. Tänkte jag skulle köpa lite annat för pengarna som jag fick tillbaka men hade glömt att dom bara ge tillbaka ett presentkort så fick inga pengar i min hand så blev att åka hem till huset igen.

Nu ligger jag i min säng, somnar faktiskt med tårar längs med min kind...ikväll igen.

P&K Ellen

IN LOOOOVE!

Var inne i friluftsaffären här i Golden igår och blev störtförälskad i denna jackan. Den är skrikGUL (gulare än på bilden!), varm och litelite dyr. Den var dock på rea, den har kostat $400 och nu kostar den $200. Det är en skidjacka egentligen och jag åker ju inte skidor men den va snygg modell så måste ju inte ha den som skidjacka men ändå. Det är en ju varm och bra jacka så priset är ju egentligen inte så farligt, skulle vara de dubbla i Sverige.
Den fanns i skrikROSA och skrikBLÅ (ses i bakgrunden)


P&K Ellen

"Everything works out", "This too shall pass"

Cha Cha (Tänker er Krillebooi)

Nu ligger jag i sängen och ska sova om en lite stund, tänkte jag skulle kolla senaste "Svenska Hollywoodfruar" ...måste ju se vad Gunilla gör för trögt denna gång.
Idag har varit en ganska lugn dag, L har varit ledig från skolan så vi har lekt hela långa dagen. I förmiddags gick vi till Storytime där dom idag läste om månen, himlen och stjärnor. Efter ST gick vi vidare till mataffären, jag skulle köpa ett kort och stackars lilla L fick följa med men hon skötte sig bra så hon fick en liten godisbit med sig hem. Väl hemma så åt vi lunch och när jag lagt L för nap så passade jag på att skypea med min familj hemma, saknar dom jättemycket just nu.

Finaste L och jag

L frågade om hon fick ta ett kort på mig

Efter ett tag så kom L upp, hon sov i ca 20 min, försökte lägga henne 2 gånger men gick inte. Blev att måla, klistra och spela memory innan pappa J kom hem. Har tagit det lugnt nu ikväll, åt middag med J&L och sedan hamnade jag på mitt rum. Är inne i en dålig period just nu, jag har panik över mitt liv just nu.
Jag saknar Sverige, min familj och vänner men ändå kommer jag sakna USA när jag väl åker härifrån. Jag har panik över vad som kommer hända när jag kommer hem, vad kommer hända med allt jag påbörjat här i USA, finns väl bara en sak att göra...vänta och se vad som händer.

På sistone har jag fått gråtattacker såhär på kvällen, vet inte varför... troligen paniken i mitt huvud.

Jag hoppas det kommer bli bra iallafall,

"everything works out", "This too shall pass"...Du är en klok man Mr T!

P&K Ellen

INGENTING

Som rubriken säger så har det inte hänt mycket idag för mig, vaknade vid 11.30, fråga mig inte varför. Tog en runda till Starbucks och satt ute, hade min egengjorda Chailatte idag. När jag tröttnat cyklade jag hem igen och ryckte mitt hår för jag inte visste vad jag skulle göra. När klockan blev ca 6 så åkte jag och mötte Caroline på Cherry Creek. Köpte ett par shorts och en halsduk, mycket fina saker!!

Nu ligger jag i min säng och ska sova strax, kolla lite Ensam mamma söker först.

Natti!

P&K Ellen

13th Floor Haunted House

Dax för mig att sova strax, får de hur det kommer att gå efter gårdagens skräckupplevelse.

Igår åkte jag till Littleton, käkade lite mat som jag hade med mig och sedan planerade vi kvällen. Mr har sedan en tid pratat om att han ville till ett Haunted House, eftersom jag inte ens vågar gå Hotell Gasten på Liseberg så var jag tveksam. Haunted House är som en spökrunda, man går som en laborint genom en KOLSVART lokal och sedan är det utklädda människor, 100 olika masker, ljud och obehagliga rum. Mr fick tag på VIP-biljetter så vi slapp stå i kön som var i 2 h och vi hann aldrig bli nervösa.

Jag trodde jag var säker i Mr´s sällskap men visade sig att han var mer rädd än jag, dock blundade jag nästan hela tiden men kände hur dom tog på mig. Dom sa att man inte fick röra någon av människorna och att dom inte kommer röra dig men det var bullshit. Jag hade sett bilder från stället på nätet innan och såg en äcklig man som var utklädd till en GRIS, såklart mötte jag blicken med grismannen inne på stället, han till och med tryckte upp "trynet" i ansiktet på mig och var jättenärgången, Mr berättade efteråt att han var nära på att slå till han för han var så närgången. Men detta är en av dom värsta sakerna i mitt liv som ja gjort, allt var så verkligt och alla var så hemska. Man såg vissa av dom utklädda utanför som pausade och då såg dom inte så äckliga ut men väl där inne med läskig musik och KOLsvart så är man inte lika tuff längre. Tyvärr tittade jag mest ner i golvet hela tiden, var nog tur för annars skulle jag nog haft mardrömmar inatt.

Vissa saker var jättecoola, t-ex så kom vi till ett rum där det var laserstrålar över hela rummet och när vi skulle gå igenom så var det täckt av tjocka nylontrådar som man fick trycka sig igenom och man kände hur någon tog en på benen och man mötte någon här och där, hemskt hemskt!...

Jag har blåmärken över mina armar över att Mr hoppade på mig 100 gånger, han aldrig sett en räddare kille. När vi väl kom ut därifrån så kände man hur svetten rann, magen och halsen gjorde ont efter att ha skrikit så mycket. Det är kul att har varit på ett Hauned House, riktigt amerikanskt. Jag har gjort det nu och kommer aldrig göra om det igen, Mr försöker få mig att gå till iaf ett till men ICKE, never ever again.


Tryck på bilden för att komma in på hemsidan!

P&K Ellen

I min mage....

Nu när det är Halloween-månard här så gör dom lite nya blandningar på godis, som tex Pumpachocklad. Hittade denna på Target härromdagen, låter jädrans äckligt men ack så fel!!

I Sverige äter man ju inte pumpa (inte vanligt iallafall) så man kan ju inte veta hur smaken är, förra Thanksgiving bjöds det på pumpapaj fast jag trodde det var kolatårta och blev förvånad när jag tog första skeden i munnen.

tillbaka till chockladen, det är den godaste chocklad jag någonsin ätit. Det är en blandning av pumpa och kanel, den är lite stark smak och annolunda men guuuud vad god den ÄR.


P&K Ellen

Last Farmetsmarket for this year

Sitter på Starbucks nu, försökte sova en stund innan men gick sådär så hamnade här istället. Idag har jag bytt ut min Chailatte mot Passion Lemonade och Isvatten, mycket gott mycket gott. Sitter och lyssnar på Rix FM på datorn nu och tittar ut genom fönstret, idag är det 32 grader och det är nästan för varmt ute.

Innan jag cyklade till SB åkte jag förbi Farmetsmarket, har varit varje Lördag hela Augusti och September, eftersom det är 1 Oktober idag så var det sista. Det är så mysigt att gå runt där och kolla på allt hantverk, färsk frukt och donuts som dom gör på plats. Det ligger precis nere vid vattnet på en stor parkering och bergen är i bakgrunden, underbart vackert.

Nu ska jag smutta vidare på min lemonade, ska försöka få tag på Mr.

P&K Ellen

Houseparty in Littleton

Godmorgon USA! Godeftermiddag Sweden!

Kom precis hem från gårdagens festligheter (säger man så?), tänkte jag skulle ta igen lite sömn här i min säng nu.

Igår blev det jobb som vanligt, lämnade L på skolan, hämtade henne, la henne till sängs och när hon vaknade så var J hemma och tog över...som vanligt. Medans L var i skolan så gick jag till gymmet en timme, det ligger i samma byggnad som skolan så det var smidigt att lämna henne och gå direkt. Körde lite blandad träning, dock har jag ingen träningsvärk idag så så hårt hörde jag nog inte:S.

Igår på kvällen så åkte jag, J och L till Target för att köpa Halloweendekoration, finns masssssa saker. Halloween är väldigt stor högtid här och alla är seriösa med ALLT, till och med vuxna människor klär ut sig så det är jättekul att se att ingen är rädd för att göra bort sig. Efteråt så åkte vi till en mexikansk restaurang och käkade, var jättegott. På stället hade dom en STOR burrito som kostade $20 och var man kille och åt ut den så fick jag gratis mat i en vecka tror jag OCH var man tjej och åt upp den så åt man gratis hela livet ut, dom tåg kort på alla som åt. Vi frågade en servitris om vad den innehöll: 10 stekta ägg, 1 Kg stekt potatis och Bacon, maaaaassa ost och massa annat mexikanskt. När vi var mätta och glada så åkte vi hem till Golden igen, jag gjorde mig iordning och sedan åkte jag vidare till Littleton.
Dom byter ALLA förpackingar när det är Halloween men samma goda innehåll är det!

Fundera på Mr Potatohead på Halloween

Figo?

kanske inte!

Tess´s kompisar har köpt ett hus i Littleton så blev att åka dit på lite fest, huset var grymt stort och jättefint. Jag och Tess spelade Biljard och dansade till skön musik medans killarna spelade tv-spel och tråkade sig. När klockan blev ca 1 så åkte jag till Mr och sov där, skulle egentligen bara säga hej men det blev så sent så somnade i soffan hos honom.

Du bad om de Brad!

Nu ligger jag som sagt i min säng och tar det lugnt, Mr kommer hit snart hoppas jag. Vad som händer idag det vet jag inte, den som lever får se.

P&K Ellen

RSS 2.0