I Like

Grymt snygg sko. Känns som den skulle vara perfekt till sommaren med den öppna tån.

Chicy.se

P&K Ellen


attans

1-1


Löksoppa och Hockey

Precis fått i mig lite käk nu, skönt med lite soppa i magen faktikt. Ringde precis till bossen och förklarade läget och blir att stanna hemma dessa 2 jobbdagar sen är jag ändå ledig till Tisdag så kommer nog vara fit for fight igen, hoppas jag.




Sitter och håller koll på Tingsryds match. Ikväll spelar Tigrarna mot Skåre i Löfbergs Lila Arena och såklart hoppas jag på vinst. Taif leder just nu med 1-0 efter första perioden, GoGo Tingsryd



P&K Ellen


Önskelistan......

Hur snygg är inte denna skon då? Måste ta mig till Växjö inom kort och införskaffa mig ett par hade jag tänkt. Klumpfot, I LIKE

Scorett (999:-)

P&K Ellen


Längtan till....

Värmen, solen och tunna kläder.

Sitter nedbäddad i min säng nu med 2 duntäcken och 2 filtar och tycker synd om mig själv. Var hos läkaren i morse och han kollade i halsen och sa : "jag förstår att du inte kan äta,dricka och sova, du har en rejäl halsfluss", pencilin i 10 dagar.

Elin och Ville har varit på besök idag, men har mest legat och sovit även om jag hade velat pussas och leka med Ville-bus. Jonas och Sixten (hunden) kom en runda med innan det var dax för dom att sticka hem till Karlskrona.

Snö, Snö och ännu mer snö. Kan det aldrig sluta snöa, hatar snön just nu. Satt och drömde mig bort innan när jag kollade ut ur fönstret, till värmen och solen. Vill bara att det ska bli varmare väder nu så man kan börja använda lite tunnare kläder och skor.



P&K Ellen


Är det inte foten så är det.....

Är det inte foten så är det halsen.

Hade min barngympa och jobbade som vanligt igår, mådde jättebra fram till klockan ca 19.00 då kom värken. Min arbetskollega sa till och med att jag inte var som vanligt, sådär glad och pratglad.

När det till och med gör ont i ögonlocken så är det någon som inte är bra, har nog aldrig mått sämre, inte på riktigt länge iallafall.
Blev att bädda ner sig i soffan när man kom hem, somnade någon timme där och sen var jag vaken resten av natten.

Vid 05.00 i morse orkade jag inte länge ligga kvar i soffan så blev att göra pappa sällskap men hoppade tillbaka i soffan efter en stund igen och kollade på tv, blev inte mycket sömn då heller.

Febern steg uppåt snabbt och där har jag legat i soffan hela dagen och känns mig som "Svettlöken-Åke".

Mår lite bättre men halsen är svullen ännu, pratar som jag har svalt en hamster eller något, mycket vackert.


Sprepsils är min bästa vän!


P&K Ellen


Dagen förstörd....

Ställde klockan på 7, 8 och 9 för att jag skulle vakna och kunna gå upp och göra mig iordning. Vaknade av mig av mig klockan 11.45, inte bra!

Blev att slänga i sig lite frukost för att sedan gå ut en runda med hunden. Gillar inte att vakna så sent, man blir inte riktigt på humör resten av dagen.

Ska snart upp till sporthallen och ha lite barngympa, jag är ledare för 3-4 åringar i gympa för er som inte visste. Blir att skynda sig hem sen för att sticka vidare till jobbet, 5-9.


Är ganska så trött på att bo i Tingsryd nu förresten, vill ha förändrig nu!

P&K Ellen


På önskelistan....

Långklänning

SNygg klänning
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.12346978


Långkjol


http://oliviaaeriksson.bubbleroom.se/


P&K Ellen


Grymt...


Vilken kväll igår.
Förfesten ballade ur lite faktiskt, Millan bjöd på Hasselnötslikör(?) som visseligen inte var äcklig men faaaarlig.
Sofia skjussade in oss till stan och har ett svagt minne att det var vissa folk som fick massa samtal, sorry kusin Anna t.ex.;) 

När vi kom till Oleó så var dt såklart jättelite folk men var mycket trevlig ändå. Vi shakeade hela natten lång, glömde till och med att jag hade ont i min .

Missade bussen hem så fick bli att ringa ringa ringa alla vi kände i Växjö, dvs INGEN. Till slut efter 2h i iskyla fick vi tag på Emilias mamma som så snällt hämtade oss. Blev att sova sked hemma hos Millan, hon och jag i en 120-säng med en päls över våra täcken.

Pappa kom och hämtade mig vid 12 tiden, blev hem och slänga i sig mat för att sedan vila någon timme och sen direkt ner och jobbar. Var lite segt att jobba idag faktiskt men alla har sina dagar, jag är inte ensam om att tycka så ibland.


utgång
Lite bilder från igår, jag o millan va galna:)

P&K Ellen


Hej jag heter Ellen och jobbar på ICA!

ica
Hittade detta klipp på Aftonbladet precis. Såhär är det att jobba på ICA=P:

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=34203


Men dom glömde bästa kommentaren: Då är den väl gratis? När man inte lyckas få streckkodsläsaren att registrera varan. =P

P&K Ellen


UTGÅNG!!

Förfesten är igång, Millan sminkar sig och jag käka chips.

Min tå blev kollad innan vi stack och den mår inte bra asså men får offra en kväll iallafall, var ju längesen nu.

Ikväll blir det utgång i Växjö på Oleó (som vanligt) med Millan, inte ofta vi ses så ska bli kul.

me o mill
Jag och Millan på balen 08

Nu måste jag sminka mig och fixa håret. Hoppas alla får en mycket trevlig kväll!

P&K Ellen


Outfits 2009



P&K Ellen

"Kenzajacka"-tävling

Vadå att jag skulle vilja vinna en Kenza-jacka, ännu mer vill jag vinna för den är VIT.
Skulle bli så grymt snygg nu på sommaren med brunbrända ben och en blommig sommarklänning.

Vit skulle vara så exemplarisk, INGEN skulle ha den (inte här iaf, eller kanske för JAG har den;))
kenza
http://jofama.blogg.se/

P&K Ellen


Blogg jag läser mest.....

Bloggen som jag läser flitigast just nu är:

Frida Fahrman (http://kanal5.se/fridafahrman)
Frida F

Snygg tjej med bra blandning på kläder (billiga/dyra). Är inte sådär pinnsmal som alla andra bloggare så känns bra att man är en av dom, HAHA.

Läser inte så många bloggar så hade velat ha lite tips på vilka som är bra, Vilka bloggar har du att tipsa om?

P&K Ellen


LL=

Ledig Lördag

Vaknade för en liten stund sen. Har nog aldrig haft så konstiga drömmar i hela mitt liv, en under natten och en under den timmen jag somnade till i morse.

Visst alla drömmer väl om den där "JW" i Snabba Cash nu för tiden, men jag är ju inte sådär vild som alla andra är. Men jag drömde om Joel Kinnaman (som han heter i verkligheten) iallafall inatt och att vi var ihop och att vi var sååå lyckliga, sjukt jag vet.

Andra drömmer var mer sjuk. Vi skulle gå och kolla på något i ishallen men tydligen var det inte hockey för när vi kom in åkte de runt massa gamla spelare som spelade i TAIF (Tingsryds AIF) för x antal år sedan och helt plötsligt börja alla komma in utklädda i 70-tals kläder och börja dansa till ABBA. Det var tydligen något jubileum inför ombyggnaden i ishallen, det nuvarande laget fick tydligen inte vara med och fira, dom spelade match på en uterink utanför ishallen.
PSYKODRÖM jag vet!
BerglöfANdersfimpen
Några av spelarna för många årsen!


Tillbaka till verkligen!
Idag är jag ledig och det är alltid skönt såhär mitt i helgen. Elin, Jonas och Ville är påväg hit och ska hälsa på, har längtat så mycket. Tror vi ska ta oss en tripp till badhuset, lovade mig själv att inte visa mig i bikini innan sommaren men vill bada med Ville-bus så får blir så idag!

Ikväll får jag se om de blir utgång eller ej. Min tå mår inte så bra just nu så bode kanske lyssna på doktorn som sa att jag inte fåt utsätta den för tryckminst 2 månader annars kommer de tillbaka. Den som lever får se!
 

me o villville
Jag och Ville-bus

Hoppas alla får en bra dag!

P&K Ellen


Hard workwork!

Fredag, allas lediga dag, jag jobbar.

Vaknade vid 7 och kollade The Voice imorse, bästa programmet att vakna till. Låg och drog mig ett tag efter det var slut. Slängde på mig "ut-och-gå-kläderna" och tog en runda i Tingsryd på 45 min, precis lagom. 

ica

Jobb 6 timmar idag, 15-21. Blir hem och ta de lungt sen, kanske gå en runda

Orka inge annat!

P&K Ellen


HELT SLUT.......

Sitter hemma hos min kära syster nu i hennes lilla stuga, passa på att kolla internet här.

Idag har jag jobbat hela dagen och sen blev det att slänga sig i sängen och kolla lite tv, så trött och uttråkad.

I helgen blir det troligen fest, är du på är det bara att ringa.

fest
(bild från förra utgången)

Nu ska jag hem och sova, Godnatt!

P&K Ellen


Börja tröttna.....


.....på vårat internet här hemma. Man blir helt handikappad utan det, ska man egentligen inte behöva känna sig men i dagens värld blir det lätt så.

Idag är jag ledig och vem går ut och gå halv 8 då? JO JAG! blev en riktigt långrunda, trodde jag skulle banga som jag gjort senaste dagarna men icke, prova får du se att det är skönt.

Idag har syster varit här och jobbat så blev att umgås med henne, inte så ofta man får träffa henne nu när dom inte bor här. Gav henne Ville´s present som jag köpte i Malmö till honom, svarta CheapMondayjeans. Ville kommer bli grymt cool i dom, världens finaste unge.


Har känt mig lite hänging idag med så har legat framför tvn med en trött hund brevid mig, kollade The Hills. Hade velat vara som dom, Lauren och com. Allt verka vara så perfekt på andra sidan, visst nu ser man ju på The Hills att det kanske inte är bra men har man dom pengarna och den praktikplatsen så måste något vara dåligt i livet:P

 the hills
Hoppas du haft en bra dag iallafall!?

P&K Ellen


Dagens Outfit....

jö
fit

Vit tröja GinaTricot
Svart linne GinaTricot
Svarta tights (ridbyxorliknande) Zoul/MQ
Svarta mocka kilklack Zara
Vit plastklocka JetSet/Ur&Penn

P&K Ellen


Inget internet....

KAN MAN BLI MER GALEN ELLER?! NU SITTER MAN HÄR IGEN UTAN INTERNET. PAPPA FÅR HJÄLPA MIG I IMORGON. GODNATT ALLA! HÖRS IMORGON! P&K ELLEN

Good night sleep tight.....


NY BLIR DET SÄNGEN FÖR EN VISS ELLEN CLARBERG. IMORGON BLIR DET JOBB 9-4 OCH SEN HEM OCH VIDARE PÅ TRÄNINGEN. FÅR SE OM JAG KAN VARA MED FULLT UT DENNA GÅBGEN, HOPPAS DET I ALLA FALL.
P&K ELLEN

Nyfiken?

Nyfiken på hur min gamla blogg såg ut?? Titta gärna in på den så får du se:)

Metrobloggen.se/esfc

P&K Ellen


Shop Shop.....

.... i MALMÖ
linnenBHtightsglajjtröja

Vitt och svart linne Weekday
Svart BH H&M
Svarta tights Zara
Blommig tunika Zara
Glasögon BikBok
Vit t-shirt Weekday
Vit tröja GinaTricot
Grön skinnjacka Zara
Svarta mockaskor Zara

P&K Ellen


här är jag

Här är jag
 
Vad vill du veta om mig?:)


Dit vill jag flytta!

MALMÖÖÖÖÖ!

I Lördags blev det på utflykt till sveriges finaste stad, Malmö. Var längesen jag var där nu så såg fram denna dag mycket. Var meningen att jag skulle åka ner redan i Fredags till vårat hus som vi var har 20 min från Malmö men jag fick inte köra ner själv så blev Lördagmorgon istället.

Klockan ringde klockan 05.30 igår, men var ovanligt lätt att komma ur sängen. Firade med att ha skor på mig på BÅDA fötterna, var underbart.

SHOPPING så det smällde om det. Zara hade superrea så blev mycket fynd för en liten peng, blev även lite från Weekday, BikBok, H&M och GinaTricot också.

När vi var påväg till sista affären, lagom sliten, trött och frusen kommer det fram en tjej och berätta att hon är från malmöstreetstyle och fråga om hon får ta kort på min och brors outfit, vi sa ja. Det var lite pinsamt faktiskt, stå där i Malmö City och bli fotad, alla bara glodde. Kollade in på hemsidan sen och usch vad jag såg ut, sliten.

Jag älskar verkligen att befinna mig i Malmö, alla är så trevliga, staden är fin och affärerna är bra. Bara längtar till jag flytta dit och böra mitt nya liv.
malmö
Första stoppet: H&M
Petter
Jag och bror

Tack Pappa, Mamma och Petter för en finfin dag:)♥

P&K Ellen

RSS 2.0