VILL HA SOMMAR....

Någon som håller med?

Hur vill du att sin sommar ska se ut?

P&K Ellen


Bowling

Sorry för dålig uppdatering men haft lite att göra.
Igår efter jobbet blev det direkt hem och sen slänga ihop en "sova-borta-en-natt"-väska för att sedan sätta sig i bilen ner till Karlskrona. Jag och Ville sjöng sånger hela vägen ner.
När vi kom hem till syrran och hennes lilla familjs lägenhet blev det att göra iordning sig lite fort och sedan vidare till Fox där vi fick sitta i VIPen, mycket lyxigt. Drog vidare till Discobowlingen, för första gången i mitt liv som jag spelar det men grymt var det. Medans jag, Elin och Busungen spelade lite oseriöst var det en viss annan som slog strike efter strike och tog det hela mer seriöst.
Blev en sväng förbi Hemmakväll, köpte onyttigt och sen hem till soffan och chillade. Jag och Frida somnade till filmen Bröllopsfotografen, mycket bra film.
Jonas har precis satt på Guns n' Roses konsert så måste gilla läget. Mamma och Pappa är påväg ner hit. Jonas har match idag med KHK mot Nybro, för en gångs skull hejar jag faktiskt på KHK.

Har precis insett hur snygg Axl Rose är (VAR).... Blir nog en Tripp till Sweden Rock i sommar...Grrrs

 

P&K Ellen


Godnatt!

GODNATT!

Peace!

P&K Ellen


SOL....

Solen tittar fram i Tingsryd.

Sitter i min säng nu efter en mycket god lunch, idag blev det tonfiskröra och knäckebröd (hade kunnat leva på de).
Imorse ringde klockan vid 8 så var bara att slänga på sig kläderna och gå ut och en långrunda, perfekt väder för de. När jag kom hem gjorde jag nyttiga frukosten och läste Smålandsposten, "inför TAIF-SKÅRE", blir en spännande match!



Ikväll blir det som sagt hockey i Dackehallen. Taif måste vinna, om det blir vinst är seriesegern säkrad och Taif slipper att spela två playoffomgångar.

Nu ska jag ut på hunda-runda (gå ut med hunden) för att sedan slänga mig i duschen.


Sötaste Figo

P&K Ellen


Sommaroutfits

VILL HA SOMMAR NU!


Förra sommaren

P&K Ellen


Hektisk dag!

06.00-08.13 Kollade hockeyn
08.15-15.15 Ta hand om alla barnen på sportlovsläger
15.30-16.30 Barngympa
17.00-21.00 JOBB på ICA
22.07-? Samtal med dig <3


P&K Ellen


Vart finns era päron?

OMG säger jag bara, kolla in dessa Barnen!

P&K Ellen



Kvällens.....

Outfit!



Gråa jeanstights med svarta skinndetaljer Pieces/VeroModa
Svart transparent tröja med axelvaddar BikBok
Svarta mockaskor med kilklack Zara
Guldiga pilotbrillor BikBok
Silvrig guldkedja H&M Kille

P&K Ellen


Lördag kväll......

Av med dom tighta jeans och på med mjukisbrallorna.

Precis hemkommen från Anna där dom andra också var. Vi käkade på Sabbes innan jag, Emma, Julia. Anna satt och dräglade över min kyckling, var nära många gånger att bara ge henne min tallrik men var så hungrig så hon fick bara smaka.

Ner till Ica och fixa lite onyttigt och sen hem till Anna och gosa ner oss i soffan och invänta melodifestivalen. Alcazar var lätt bäst, tyvärr kom dom ju inte vidare men kommer nog vidare sen efter andra chansen. Fast när jag tänker efter så lät ju Alcazars låt som en låt dom redan har (Burning), Kopia typ ju!


Japp här snöa det förfullt fortfarande:S

Nu ska jag krypa ner snart, imorgon blir det jobb 10-16 och en blir det hem och kolla hockeyn på datorn (Taif-Olofström).

P&K Ellen


BlackBlackBlack

Klickade precis hem 2 klänningar från Asos. Är grymt inlove i nitklänningen, men även långklänningen som jag räkna med att jag kommer ha typ hela sommaren med min jeansjacka

ASOS

P&K Ellen


Vinterland....

När jag vaknade i morse och kollade ut ur mitt fönster fick jag min livs chock, SNÖ SNÖ SNÖ.

Fick sms av Emma (kors i taket), hon ville dra ut mej på promenad och såklart tackade jag inte nej. Blev inte så seriös runda, typ 1m snö.

Emma och jag kastar snö

Man ser inte riktigt hur mycket snö det är men det är MYCKET

Ikväll blir det mys med mat och melodifestival med tjejerna, längesen nu. Ska faktiskt göra mig iordning, alltid kul och göra de när man väl är ledig. Bild kommer nog senare på min outfit:)

P&K Ellen


Glömde...

Glömde ju berätta att det var Simon Dahl som fick från Erik´s minnesfond.

Erik Clarberg var lagkapten i TAIF:s J 18-lag säsongen 2005-2006. Efter hans alltför tidiga bortgång sommaren 2006 instiftades en fond till hans minne. Fonden ska belöna insatser inom juniorhockeyn i Tingsryd som speglar egenskaper som karakteriserade Erik;

  • God lagkamrat och kompis
  • Flitig
  • Lojal
  • Målmedveten
  • Ett gott uppförande både på och utanför rinken.


Tingsryd vann även matchen mot Mariestad med !

P&K Ellen


Tja där....

Mallen på den perfeka killen´s style


Hur snyggt är det inte?

P&K Ellen


Nyttiga Fredag.....

Än sålänge iallfall. Tog mig en lång och skön promenad när jag vaknade, dock var det svårt att ta sig fram efter gårdagens snöoväder men de gick.

Kom hem och gjorde min vanliga frukost med Smoothie och nötter, man blir precis lagom mätt. Kollade lite Biggest looser och OS för att sedan och ställa mig och göra lunch.


Avokado, Svarta oliver, Kycklingfilé, Champinjoner, Creme Fraiche

Idag blir det jobb 3-9 sen blir det nog en runda ut till min syster och checka läget. Är ju hockey ikväll med, Sverige-Vitryssland.

P&K Ellen


Ska klickas hem....

Asos

P&K Ellen


Trodde fel....

Och jag som trodde jag bara hade kunder i huvudet, trodde visst fel.

Kollar på filmen på 3an nu, Flirting with forty. Har gått och blivit förälskad i en film, eller är det huvudpersonen rättare sagt! Fick till och med gåshud på benen (mina ben är nyrakade), då är det verkligen "Ellen LIKE" när det jag upplever så ;)


Huvudpersonen heter Robert Buckley och jag är INLOVE.


"Amerikansk dramakomedi från 2008. En frånskild mamma som närmar sig 40-årsdagen reser på semester. Hon inleder en romans med en betydligt yngre man och inser att livet faktiskt kan börja vid 40"

Filmen är väl kanske inte den mest realistiska jag sett för vart befinner sig alla som där tjejerna i hans ålder? en kille med hans utseende väljer inte en 40 åring som har massa skönhetsoperationer. Redan andra kvällen hångla dom upp varandra och den tredje håller han hennes hand och tar henne till ett vattenfall, sådär fort går det väl inte, inte för mig iallafall (även om jag velat). Nu blev dom ihop med, vart ska mitt liv ta vägen?

P&K Ellen


Snygging där mellan hyllorna.....

JobbJobbJobb idag, ändå gick dagen mycket fort även om jag längtade hem till min säng, kollade hockeyn inatt.

Jag har ett ändå ett roligt jobb, varje dag får man träffa folk (oftast trevliga), varje dag är inte den andra lik. Visst pipet låter detsamma när man drar streckkoden varje dag och det där trevliga "Hejet" kommer ju till varje kund så varje dag kanske är likadan ändå, men ändå inte.

Dag in och dag ut kommer samma folk in, Varje dag sitter man i kassan och hoppas på att det ska komma in någon man aldrig sett innan och när det väl kommer in någon man aldrig har träffat så är det en person som bara är på genomresa och man får bara skymten av personen när man säger Hej, Tack och Hejdå, sen är han iväg.

Har en i kikarn nu, kanske inte inne dagligen men någon gång i veckan och varje gång blir blir jag stel i kroppen när personen kommer in i dörren. Fixa håret, kolla spegeln, öva smajlet! Det är inte okej Ellen, han är gift.

HAHAHAHAHAHAHAHA

Underbara Underbara jobb!



Hur är ditt jobb? Lika intressant som mitt?;)

P&K Ellen


Erik Clarberg´s Minnesfond.....



Ikväll blir det hockey i Dackehallen mot Mariestad, vinst hoppas jag på. Idag är det utdelning av Erik´s minnesfond (min kusin) också så blir nog lite ledsamt i hallen idag. Jag undra vem som får de iår, den person ska iallafall vara mycket glad!


http://www.erikclarberg.dinstudio.se/

Saknar dig Erik :'(

P&K Ellen


Duktigt bra!

Gissa mig vem som ställde klockan på 08.00 OCH GICK UPP för att gå en runda? jo JAG! Igår när jag ställde klockan på mobilen så var jag tveksam om jag verkligen skulle gå upp på morgonen efter men när klockan ringde i morse så tänkte jag efter lite men kom fram till att jag bara skulle arg på mig själv om jag inte gick upp, så jag gjorde de.

Blev en runda på 40 min, precis lagom. Gick förbi ICA när jag var påväg hem för att köpa lite frukost sen blev det hem och köra mixern med hallon, ägg, banan, linfröolja och pressa citronen i mitt vatten och hälla kanel på mina äpplen.

Håller på och gör mig iordning nu för att möta upp Emma snart hoppas jag, hon ligger säkert och sover nu.



Min goda frukost

Hoppas du får en bra dag:)

P&K Ellen


I love.....

RÖTT!

http://www.polyvore.com/

Hittade en grym sida på nätet där man kunde pussla ihop sin dröm outfit. Just nu är jag lite kär i färgen RÖD så såhär blev resultatet. Röd är ju en väldigt stark färg och även en färg jag skulle vilja våga ha mera på mig, får se hur det blir av de :)

Älskar dom röda sandalerna

P&K Ellen


Sååå tråkigt...

Har ingenting att skriva om egentligen. Mitt liv är inte så händelserikt som jag egentligen hade hoppats på men man får gillar läget.

Idag blev det jobb 9-16, lagom tid. Hem, slängde på mig mjukis kläder, slängde mig i sängen och nu sitter jag här ännu i samma kläder, samma ställning (visst har väl gjort lite annat under tiden men inte mycket).

Imorgon är jag ledig så blir en promenad på morgonen och sen ska jag träffa Emma över fika, har mycket att diskutera om våra liv.


Sötfisen Emma

P&K Ellen


Min nya klänning.......


H&M

P&K Ellen


Urgulligt!

Hittade en så söt sida där man kunde skicka en hälsning till sin käraste. Jag har ingen käraste just nu (bara hemliga) så får jag ju drömma mig bort med min hemliga lover Dolph....hahha



http://www.varkanslor.nu/
  Prova du med vettja:)

P&K Ellen


Bambi på hal is..........

Villes debut på isen blev mycket bra. Var meningen att vi skulle ta oss en runda på sjön med efter all storm hade det snöat igen, men ishallen gick lika bra. Var länge sen jag åkte nu så var lika halt för mig som det var för lille Ville. Blir att köpa barnet skridsko-skydd så han kan öva balansen hemma på lägenheten, vid 3 års ålder ska han va proffs!


Igår var det Millans tur att fylla år, 21 år. Började med förfest hemma i hennes hus där också hennes syster och hennes 2 kompisar från Karlshamn var. Blev en ganska lugn förfest med goda drinkar och sms-roulette, får säga förlåt till alla dom som fick konstiga sms av mig igår, FÖRLÅT! Vidare in till Växjö med skjuss av Millans snälla mor, ingen kö och dansgolvet bara väntade på oss. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig väl där inne men UNDEBAR kväll blev det iaf, var ju förallt Alla <3-dag:)

Bussen hem var seg som vanligt men hem till en varm säng kom man. Vaknade upp i morse med en donkenpåse med en hamburgare i, köpte jag ens de?.

Enda bilden från igår enså länge

P&K Ellen


Saknar honom!

NOT!

Sitter ensam i min säng!

 saknar någon att prata med, saknar någon att diskutera saker med, saknar någon som bryr sig om mig!

 saknar dina bruna lockar, saknar din konstiga dialekt, saknar din hand på min rygg, saknar sina skämt, saknar hela dig!

Vad gick fel?


Hello Handsome....

Kan man bli mer än kär eller? Tro inte de!


Topshop


P&K Ellen


Slut i rutan

sitter helt utslagen i sängen nu, jobbet slet ut mig idag.

Eftersom jag varit sjuk så mycket på sistone och varit borta från jobbet så är jag helt slut när jag kommer hem. Idag blev det kassan mycket för mig, hade några sjuka så jag fick ta kassan 9-14, är ganska påfrestande att sitta ner i 5 h men kul är det ju för det är ju i kassan man träffa allt folk. När jag slutade vid 5 så blev det att sitta med Marie när hon hade rast, snackade så mycke skit :D



Tacos till kvällsmat, var längesen vi käkade de nu så det var gott i magen.

Förresten, Tingsryd vann igår över Skövde efter mycket om och men. Första målet satt långt inne men när det väl satt där så rullade de på. Vinst med 3-1.


P&K Ellen


Om sanningen ska fram......

Jag HATAR: Bacon

Jag HATAR: Disktrasor

Jag HATAR: Fötter

Jag HATAR: Spyor

Jag HATAR: Stötar

Jag HATAR: Otrohet

Jag HATAR: Plåster



P&K Ellen

Önskelista...

Älskar dessa skorna från Modekungen.se, mest dom röda. Lika fina på sensommaren med shorts, linne och brunbrända ben som till vintern med ett par stuprörsjeans, tjocktröja och isigt väder

Kilklack med snörning (699:-)

P&K Ellen


Glamourama

Kollade precis första avsnittet av Glamourama på tv3 Play, har nog inte sett ett töntigare program. Handlar om Anna Hibbs, Michaela Forni och Petra Tungården, deras UNDERBARA liv på stureplan. Har läst Petras och Annas bloggar innan och aldrig trott att dom är så blåsta, eller blir man sån när det är kameror inblandat?!

Blondinbella var med i programmet och hon var hon den värsta, henne har jag ändå börjat tycka om mer och mer nu på senaste men NEJ Bella, det var INTE okej!



Blåsta och Skrytsamma...Inte okej!
http://www.tv3play.se/program/glamourama


Håller du med eller?

P&K Ellen


Finbesök

Kunde inte få en bättre väckning imorse.....

Elin och Ville är på besök idag medans Jonas jobbar, tur att jag är ledig. Gick ner en runda till Mormor och blev bjuden på mat, Ville sprang runt och var gaalen. Tog en runda på byn för att fixa lite inför helgen, partyparty. 

Ikväll blir det hockey i Dackehallen. Taif spelar mot Skövde, kan bli spännande.

 

(Världens coolaste unge)

P&K Ellen


SICK......

Kände det redan förra Onsdagen när lille Ville spydde ner hela min säng, när är det min tur?..

I Söndags morse vaknade jag av att jag mådde så illa och det satt som en klump i magen, höll på så hela dagen. Tog en långpromenad i Tingsryd för att jag trodde de skulle släppa men icke. Mådde konstant illa under hela jobbkvällen och när jag kom hem släppte allt, finns det något värre?

SPYSJUKAN!!!!!!!!!!!

Först var det min sen kom halsflussen och nu spysjukan, vad kommer näst?

P&K Ellen


Lackat!


Viva la Diva 108 (50:-)


80 år....

Morfar fyller år idag!

Tänk själv när man fyller 80år, då har man levat många år och mycket måste ha hänt. Jag tycker redan nu att jag har fått uppleva mycket bra men även dåliga saker i mitt liv, om 60 år är jag där och mycket kommer hända på vägen.

Klockan 16.00 börja kalaset, släkten kommer vara där och som jag längtat efter "Clarbergarna". Våran släkt är crazy så ser fram emot varje möte med dom.

Ikväll är jag sugen på utgång, hörde att Emma är det med så får se vad som händer. Hade kanske varit skönt att vara hemma, kolla melodifestivalen och ta det lugnt menmen vi får se.


Ha en bra dag!

P&K Ellen


Ellen S F Clarberg


P&K Ellen


Kan inte bli mer än galen......?

Idag, 5 Februari, dagen man längtat man till nu ett tag, dagen som trodde skulle bli speciell och annolunda...... Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

För ett tag sen ringde en kille till mig och frågade om jag skulle vilja bli fotade, fick ta med mig 2 kompisar till Malmö och vi skulle bli stylade. Gick och längtade, planerade vilka kläder som skulle få följa med. IGÅR ringde dom (20.30) och berättar att det inte bli någon fotografering PGA sjukdom, kan man bli mer än galen eller?
Hade sett fram emot denna dag mycket länge!!!!!

För att trösta mig själv blev det att ta en tripp till Växjö med Emma, hon va sugen på shopping och jag hängde bara på. Var väl meningen att jag inte skulle köpa något (som vanligt) men fick med mig lite hem ändå.

SKORNA som jag länge velat ha på Scorett stod där framför mig, ETT par och MIN storlek. Slog till på dom och sen hittade jag lite småsaker också.


Är glad att de blev återbud från Malmö ändå, annars kanske jag inte fått tag på skorna ju. Ikväll blir det lugnt, strax på hockey (J20-Västerås(?)) och sen blir det nog chill någonstans.

Hoppas du får en trevlig kväll!

P&K Ellen


Vinst!

Tingsryd vann, Hästen förlorade, spännande match, I LIKE


P&K Ellen


Jag, Ville och Teletubbies

Finbesök av Elin och Ville idag, Jonas är iväg och spelar i Gislaved så dom passade på och bo här över natten.

Ledig idag från jobbet med, varje Onsdag samma sak. Ställde klockan på 8 för jag visste att dom skulle komma ungefär då. Hängde med på sångstund, många av barnen som som jag har på barngympan var där så jag fick vara barnvakt medans alla mammor ville jämföra blöjmärke och skryta om vad sitt barn har lärt sig.

När vi kom hem slocknade Ville ganska fort i mitt knä till Teletubbies, hans favoriter.


Snart är det hockey Dackehallen och JAG ska dit, var längesen jag kollade på hockey nu. Taif spelar mot HC Vita Hästen (Norrköping) ikväll, vinst hoppas vi på!


Emma kommer och hämta upp mig snart för att sedan ta oss till Dackhallen, rad 5, perfekta raden för den perfekta hockeyn.

P&K Ellen

Outfit



Gråa jeanstights med skinndetaljer Veromoda/Pieces
Vitt baslinne Indiska
Vit kort t-shirt med text Weekday
Svarta mocka kilklacksskor Zara
Glasögon Bikbok

P&K Ellen


Hard workwork!

JobbJobb och ännu mera jobb idag.

Ställde klockan på 8 och va hur pigg som helst när klockan ringde i morse. Hade en sådan perfekt jobbdag idag, 09.00-16.00. Tycker om Tisdagar och Torsdagar faktiskt, alla nya tidiningar kommer och jag är första plockare.

Efter jobber blev det att sticka hem och träffa syrran, inte ofta nuför tiden att man träffa henne pga hennes jobb på nätterna eller om det är hennes hästar som är i mellan.
Ska strax klä på mig varma kläder och dra mig till ishallen, J20-Troja spelar. Min kompis som är gammal Troja-spelare är på plats i Dackehallen så hoppas jag får träffa på honom en snabbis iallfall.

Måste visa ett så gulligt kort jag fick på barngympan igår, barnen är så söt och så duktiga på allt.

Hur söt får man vara?

Ha en bra kväll alla!

P&K Ellen


På Önskelistan

Skulle offra min högra hand för dessa skor......

Vagabond


P&K Ellen


Ayia Napa-Ellen

Mitt nya smekis för helgen.

Förra sommaren när jag och Emma var i Aiya Napa träffade vi några killar från Jönköping (Hampus, David och Mats)

I Fredagskväll blev jag upphämtad av Hampus för att sedan köra ner till David där han bor och pluggar just nu. Blev att tillbringa hela helgen i en stad som jag inte varit i mer än i en dag innan, Kalmar. När vi kom fram blev det bara att börja smutta på sin cider direkt för att sedan invänta resten av gänget, Davids klasskompisar. Tog det mycket lugnt pga jag inte kunnat äta dom senaste dagarna pga min halsfluss, hade kul iallfall. Tog oss till stället (Palace) som bara låg nedanför Davids lägenhet, kunde inte bli bättre. Dansade och skakade rumpa hela natten lång till mycket bra musik, gav upp lite innan stängning. Gick hem och bädda oss en stor trillingsäng, såklart är jag tjej och får den sämsta platsen (mitten/i skarven/tunt täcke), men jag gillade de;) Efter mycket skitsnack så somnade vi till slut, alla 3.


Lördagmorgon började med en lång sovmorgon för att sedan göra oss iordning och ta oss till stan. Skulle undersöka om mina skor fanns på Scorett men tydlingen var min storlek slut där med, får ringa Växjö imorgon tror jag nog. Hem och slänge oss i trillingsängen, kollade film (läs: jag kollade, killarna somnade) och vilade upp oss för kvällen. 20.00 var alla på plats igen och förfesten var igång, andra kvällen i rad. Var på samma ställe som kvällen innan men Lördagkvällen var lite bättre faktiskt, skakade rumpa och dansade på, ville inte gå hem sen när det var dax men var ju tvungen. Armkrok gick vi upp i trapphuset, la oss ner och somnade på direkten.


Imorse, söndag blev det sovmorgon till 1 som är för tok för mycket för mig, hatar att sova förlänge ju. Kollade på när D och H spelade fifa och sen blev det film, idag var det jag som somnade och fick klagomål på att jag störde i filmen. Gick och tog oss en "bakis-pizza" och sen blev det hem och tog de lungt innan avfärd.
Resan hem var ganska lugn, dock snö och lite halt överallt.

Underbar helg med underbart sällskap. Älskar att träffa och lära känna nya människor, hoppas det blir snart igen.


TACKTACKTACKTACKTACK för en underbar helg pojkar! Saknade Emma och Mats bara:(

P&K Ellen


RSS 2.0