Last day

Då var dagen kommen som jag väntat på, sista dagen på Dagis och Ica. Känns jättekonstigt att inte ha något jobb att gå till längre, men nu är det bara 27 dagar till jag åker så jag klagar inte (kanske lite). Har trivts jättebra på både Ica och Dagis, har ju varit på Ica i 6 år nu så visst känns det lite konstigt.

Var en lugn dag på dagis idag, lekte så mycket jag kunde och kramades med alla söta barn som jag kommer sakna mycket. blev lite presentutdelning till alla fröknarna på dagiset, dom fick en liten ljuslykta. Kände många gånger under dagen att jag höll på och börja gråta, fjöntig som jag är;).
De roliga är min jobbarkompisar (fd), dom kom ut med en skokatong och när jag öppna den är det massa utklipp på massa killar, prickat in alla de där puddingarna. Vissa vissa där jag inte trodde dom på jobbet visste om men tydlingen hade dom ringt runt (japp emma har skvallrat;)), kunde inte hålla mig för skratt när jag såg de där bilderna. Fick även en liten påse med "bra-att-ha-till-resan", stödstrumpor, handsprit, plåster, uppblåsbar kudde, mina vänner bok och lite annat smått o gott. Fick tusen kramar när jag skulle gå sen, både från personal och barn. Tusen Tusen tack för allt alla på Älvans förskola, ni är guldvärda.

Mina fd kollegor är ju allt för roliga dom;)

När jag kom hem efter jobbet blev det att bara byta om för att sedan bege sig till nästa jobb (ica), sista dagen där med. Möttes av bossen, fick present och choklad av honom också, tusen tack för den fina skålen. kändes konstigt att sitta i kassen eftersom det var så längesen nu men det gick bra. Bjöd ju mina arbetskamrater på muffins, tydligen tyckte dom om dom som tur väl var.


Tusen tack igen alla mina arbetskamrater, ni är bäst allihop!

P&K Ellen


Precis bakat muffins med daim i, är mina f...

img_1021 (MMS)

Precis bakat muffins med daim i, är mina fina kollegor på Ica som ska få smaska. Hörs sen! P&K Ellen


Ett farväl som tar emot....

Ikväll har vi samlats alla tjejer som umgås, Emma flyttar till Falun på Torsdag och hon hade lite avskeds"fest" för oss. Grillade och sen blev det glass med jordgubbar och massa skitsnack i soffan. Emma och jag har väl kanske kännt till varandra hela våra liv men var i 4an vi började i samma klass och började umgås. Emma har alltid varit den där "Mamma" som tagit hand om alla, vi alla trodde det var Emma som skulle flytta sist från Tingsryd men istället blir det först. Hon ska flytta upp till sin kille, dessa killar.



Kommer ihåg när jag och Emma åkte till Cypern/Ayia Napa förra året, en resa jag sent kommer glömma. Hon + Jag = 2 pensionärer som dansade längs väggen pga Svininfluensa. Vi tog det lugnt och gick på våra restaurangbesök varje kväll och hade det så mysigt på vår resa tillsammans.



Kommer bli svårt att säga hejdå till Emma, just nu känns det som hon bara ska iväg några veckor och sen komma men men icke. Nu åker jag till USA jag med så jag hade ändå fått säga hejdå innan jag åker så jag kommer nog inte ta de lika hårt som som andra tjejerna. Hoppas alla kommer sakna mig med, begär att dom sakna mig lite iaf:)

Kommer sakna dig EmmaPemma! Lovar att komma och hälsa på när jag kommer hem från USAet:)

P&K Ellen


Fantasivärld....

har fortfarade inte vaknat upp ur min dröm, midsommar på Öland kommer jag aldrig att glömma. Det enda jag har i tankarna är allt som hände. Kändes som en utomlandssemester, man tog de lugnt (läs:tog det ej lugnt), bara tänkte på sig själva, träffade nytt folk och bara VAR. Vissa stunder gick jag och tänkte på att det var sååå mycket svenskar på vår semester, kom ju på efter ett tag att vi fortfarande var i sverige.

Strand var så sjukt bra musik på, afterbeachen var grym, våra grannar var grymma. Släppte en och annan glädjetår där runt 20.00 på Midsommar, kalla mig tönt men klart man gråter när man får vara med om nå så underbart, Emma skrattade åt mig iaf och tyckte jag var töntig. Träffade massa från Tingsryd så det var jätteroligt, träffade även min snygge vän Jonatan. Han fick umgås med mig när Emma var någon annanstans, skojar inte om vi blev stoppade 100 gånger av folk där dom kallade honom Magnus Samuelsson, visst han är lik men inte lik ;)

När jag kom hem till Tingsryd igen så sa jag till mig själv att vakna upp ur min dröm och komma tillbaka till verkligheten, kändes som man var i någon fantasivärld när vi var borta. Tillbaka till det seriösa livet igen, inge mer drömvärld för dig Ellen, vakna upp FF!


Godnatt!

P&K Ellen


After beach

KAN INTE BESKRIVAS MED ORD HUR BRA JAG HAR DET NU. LIGGER PÅ EN FILT I TRÄDGÅRDEN HÄR PÅ ÖLAND, SOLEN STEKER OCH BIKININ ÄR PÅ FÖR LÄNGESEDAN. AFTERBEACHEN IGÅR VAR UNDERBART, SOLEN STEKTE , ALLA SJÖNG OCH DANSADE OCH DÄR SATT VI 11 TJEJER MED EN VARSIN DRINK I HANDEN. FÖRFEST MELLAN 15.00-23.30, LAGOM NICE FAKTISKT. STRAND VAR GRYMT STÄLLE MEN DOCK BLEV JAG TYP SJÄLV PÅ DANSGOLVET EFTER ATT EMMA SVEK;) LÖSTE SIG TILLSLUT IAF, TUR ATT KILLARNA PÅ BAREN MITT EMOT HÄNGDE MED PÅ EFTERFEST;) SOMNADE 5 IMORSE OCH UPP IGEN VID 8 OCH HAR STEKT SEN DESS, LIVET IS FETT NICE JUST NU! HOPPAS ALLA HADE EN BRA MIDSOMMAR, DE
HADE JAG IAF... IKVÄLL BLIR DE FEST IGEN...:) P&K ELLEN

Ööööland...

SITTER PÅ VÅRAT RUM SOM VI HYRT ÖVER MIDSOMMAR, 2*3 METER MEN VI KLAGAR INTE. KOM NÄSTAN PRECIS HEM FRÅN ATT HA KÄKAT OCH SEN TOG VI EN DRINK VID HAMNEN, KAN INTE KLAGA ASSÅ. LIVET ÄR UNDERBART OCH JAG KAN INTE MER ÄN ATT VARA GLAD. SKA DRA UT EN RUNDA SNART TROR JAG, STRAND HADE TYDLIGEN SMYGPRÄMIER IKVÄLL. DET ÄR 2 TJEJER SOM HAR HYRT RUM JÄMTE OSS, SKULLE GRILLA MED DOM IMORGON OCH GÖRA MIDSOMMARKRANSAR. SA JAG ATT LIVET JUST NU ÄR UNDERBART? =) P&K ELLEN

Ska strax dansa runt vår lilla midsommarst...

img_1015 (MMS)

Ska strax dansa runt vår lilla midsommarstången, eller som barnen säger "julgransstång" (vi har hängt röda kulor i den). Sen blir det jordgubbstårta:) P&K Ellen


packa packa packa

shit va mycket det är och packa inför midsommar, ska vara borta 4 dagar så klart det blir en del men phu va jobbigt det är.

Efter jobbet idag blev det att göra massa ärenden inför helgen, handla lite dricka, köpa sugrör, ta ut pengar och försöka prata med Emma under tiden som hon spelade match, det gick sådär. Nu ska allt bara ner i väskan och sen är jag redo att sätta mig i bilen efter jobbet imorgon och brumma på till Öland med min nybrända skiva i högtalarna.


Har fått reda på att det är mer känningar som ska dit, även min andra kompis från skåneland ska till Öland, får se om jag träffa honom. Är ett stort killgäng även där är känningar, eller en som jag saknat mycket. Det kommer bli en bra helg känner jag på mig.

Nu surrar en mygga i mitt öra så den ska smällas och sen blir det att packa vidare och raka benen, ÄLSKAR att vara ute i sista sekund ;)

Godnatt mina vänner! (och ovänner)

P&K Ellen


Gold Sparkle

Den nya trenden är ju att ha Minx-naglar (tunn plastfilm som fästs på naglarna med värme, och som tas bort genom att värmas upp igen och skalas av). Man ser naglarna på t.ex Samantha i SATC 2 och Rihanna, finns i alla färger och olika mönster, jag har fastnat för dom guldiga naglarna. Eftersom det nog är dyrt och jag gillar att byta nagellack ofta så bestämde jag mig idag när jag var på Börjes att köpa ett guld-glittrigt nagellack, nästan i klass med Minx-naglar ju.



Köpte Gallery Colors - Gold Sparkle, torka snabbt och fin guldig färg (mörkade i verkligheten) 29:- kostade det , billdigt och bra.

Duger det inte lika bra tycker du?

P&K Ellen


a summer kiss

Godmorgon allesammans!

Vaknade
ovanligt tidigt idag (06.00) och faktiskt var det av mig själv, funderade starkt på att en runda i det fina morgonvädret men tror jag hoppar det. Idag är det jobb som gäller 08.45-15.45, tror det ska bli fint hela dagen idag så lite nog lite vattenlek på dagis idag, SOM barnen har längtat. Idag om en vecka gör jag min sista dag på dagis :(

Efter jobbet blir det hem för att fixa till morgondagen då vi åker till ÖLAAAAAND. Det är jag och Emma som slirar över bron för att fira Midsommar just på Öland, ska bli riktigt nice faktiskt. Emma hittade en annons i en tidning om att man kunde hyra lägenhet i Borgholm, slutade med att vi fick ett rum istället men likaglada är vi för de, vi har ju tak över huvudet. Pratade även med min vän J från Skånelandet som tydligen också skulle till Öland på Midsommar, lite kul att vi kommer ses där när vi typ aldrig ses annars. Hade visst lovats ut en sommarpuss, får se hur de blir med den saken;)


Ellen + Emma = Grym midsommar!

Nu ska jag kolla lite Unga Mödrar som är på 5an, älska det progammet. Dock hemskt att se dom unga mammorna som hellre vill festa men vissa är ju faktiskt "normala", man ser ju även hur man själv INTE ska bli som mamma :P

Hoppas alla får en bra dag!

P&K Ellen


Ut på äventyr..


Sitter här i min säng med 2 spagettiben, var sista arobicen idag. Älskar att träna arobicen, gillar blandningenkondition/styrka/dans/step. Efter träningen blev det hem och tog en låång varm dusch och käkade lite.

Gör mina sista dagar på dagiset nu med, är inte roligt kan jag säga. Som jag skrivit innan så trivs jag så bra med jobbet har jag just nu men har ju en annan sak som ska förändra mitt liv lite, jag har chansen nu och jag tar den!



Den 26 Juli (troligen) drar jag till USA och blir au-pair. Fick kontakt med en familj som behövde en au-pair, kände jag behövde något nytt i mitt liv så jag tog chansen. Eftersom jag tycker om att arbeta med barn så är detta en perfekt möjlighet att göra något jag tycker om men på annolunda plats, låååångt iväg från Sverige. Jag ska flytta till Colorado till en liten by lika stor som Tingsryd.  

Har inte riktigt fattat än att jag lixom drar om en månard och kommer vara borta från alla mina vänner och familj i ett helt år, fast samtigt känner jag att om det är någon gång jag ska åka så är det NU innan man stadga sig. Visst jag kommer ha hemlängtan men det är fullt normalt, har ju aldrig varit borta från nära&kära mer än högst 2 veckor.

Kommer bli ett så underbart roligt äventyr jag kommer får vara med om, hade ångrat mig om jag INTE åkt. Jag kommer förmodligen blogga från andra sidan, dom här hemma kommer nog vilja veta vad som händer i min vardag i USAet.


Ni kommer får följa med mig på mitt livs första äventyr!

P&K Ellen


Design by Ellen C

Såg på framsidan på blogg.se idag att det var en som skrev om hur man kunde designa ett par egna converse, grymt smart idé tycker jag. Tydligen gick det inte att köpa dom från europa men har man en snäll vän i USA kan man ju alltid be vännen köpa dom och sedan skicka hem dom till Sweden. Var inte farlig dyrt heller, man får ju lixom dom PRECIS hur man vill.

Såhär skulle mina sätt ut om jag hade designat ett par, hur skulle dina se ut? :)

Gör ett par egna Converse vettja:)

P&K Ellen


Just nu...

Mamma trippar runt i min scorett-skor och försöker töjja ut dom lite. Jag har ju förbannat ont i min tå fortfarande och gör allt för att underlätta så jag inte kan ha mina skor som vanligt. Man hör mamma där nere klacka runt, man vänta bara på att höra en dunns för hon trillat eller något. Måste vara svårt för henne att gå i dom då hon har strl 38 och jag strl 41, tror hon går runt med raggsockar i faktiskt :P


Hej fina skor!

P&K Ellen


Trav, mina nya sport.

Som ni märkte igår var jag på trav. Emma ringde och frågade om jag ville hänga med, tydligen ville Dessie dit så jag hängde på jag med. Det är roligt att gå på sådana saker som man inte är så intressead av egentligen, man tröttnar inte lika fort (det är ju något nytt att lära sig). Vi satsade våra 20-lappar lopp efter lopp men det gav inte så mycket, Dessie vann 38 kronor. Jag satsade "plats" o varje lopp, tyckte det gav störst chans att vinna då. När det var dax för dom sista loppen så la ja min 20-lapp och satsade på Carlsson, han såg het ut under uppvärmningen. Han låg 3a längelänge men till slut kom han i mål som 2a häst, jag vann 50 kr.

Det är nog ganska lätt att bli spelberonde på sånt där, tur bara att vu höll oss till våra 20or (förutom engång då Emma satsade 50 kr, det gick åt h*lvete;) ) 




På kvällen drog jag, Anna och Sara på bio, Sex and the city. Har ju hört att den inte skulle vara så bra men GUUUUU så bra den var, bästa på länge. Älskar Carrie´s alla kläder, såå underbart snygg är hon. På ett sätt tycker jag att SATC 2 var bättre än SATC 1 men det måste varit för 2an var mer rolig, man skrattade nästan hela tiden. Måste kolla den igen på bio asså, TIPS!



P&K Ellen


Just nu: är på trav med Emma och Dessie, a...

img_1004 (MMS)

Just nu: är på trav med Emma och Dessie, alltid trevligt med annolunda saker sådär en söndag. Min häst Karlsson kom precis 2 så hoppas på hög vinns, satsade ju "plats" som betyder att jag satsa på att min häst kommer 1,2 eller 3:) ikväll blir de bio. P&K Ellen


Puss på dig min prins

Sitter och följer bröllopet ännu på tvn, att det kan vara så spännande med bröllop vet jag ej. Ikväll har det varit mycket lugnt, syster och busungen är här medans pappan i familjen är hemma och har kluns-fest (tydligen den som förlorar mest klunsar under säsongen ska fixa fest åt dom andra), tydligen förlorade han.
Har ätit mycket god mat hela familjen och sedan har vi bara tagit det lugnt som sagt, alltid mysigt sådär att samlas alla.

Victoria fick sin prins idag, jag har redan min <3

Imorgon blir det troligen en runda till Ronneby på loppmarknad, på kvällen blir det bio. Alla snackar om Sex and the city 2 så det är ju klart att man måste kolla den, vi ska in ett gäng tjejer. Har hört både gott och ont om den så upp till bevis.

Nu ska jag kolla vidare på bröllopet och sen sova. Godnatt!

P&K Ellen


Ellen <3

Hittade en rolig sak på MER´s hemsida. Man kunde göra en liten video till den man älska mest, jag älska ju mitt busfrö så såklart blev det en video med han o mig som huvudpersoner :)



E <3 V

P&K Ellen


Jag bruka inte gråta.....

Brukar inte gråta till sånthär men när jag såg konserten igår med Victoria och Daniel så dom det en och annan tår, längtar till jag gifter mig en dag.
Kanske blir det inte sådan stort kalas kanske men liknande kanske.... ;)

Kolla klippet nedan och försök hålla tårarna tillbaka;)

Victoria <3 Daniel

P&K Ellen


Underbar tid

Vilken dag det varit idag för fröken Clarberg.

Började ju med att jag skynda mig jättemycket för att sedan komma på att det var 45 min. senare och sen väl på jobbet var det underbart, GU vad man blir glad av att jobba med barn. Idag har det varit barn som gått på sommarlov så fick en lite sommarpresent, så rart av dom. Kommer sakna dagis sen när jag slutar sista Juni, jag trivs så bra med personal, föräldrar och framförallt BARNEN.

Kommer vara både glad och ledsen när jag ha min sista dag, har fått vara med om så mycket roliga saker och fått mer erfarenhet, jag är glad att jag fick chansen att jobba på dagis i 2 ½ månader.


Gulliga presenten

Godnatt! imorgon blir det jobb igen, tog på mig stängningen. På kvällen ska vi fira min syster som fyller år imorgon, ska bli mysigt och träffa släkten (inte varje dag man träffa dom även om man bor i samma by)

P&K Ellen


Asos vs. Nelly

Tittade in på Nelly nyss och skulle kolla sommarnyheterna. Tar inte lång stund innan jag känner igen en klänning, samma klänning som jag köpte på Asos till nyår. Klänningen på Nelly är av märket ELISE RYAN och kostar ca 200 :- mera där än på Asos.

Man undrar ju vem som kopierat vem.

 
Asos
VS.
Nelly


P&K Ellen


Avslutade precis bilkurragömma, så mycke...

Avslutade precis bilkurragömma, så mycket finns det i Tingsryd att göra;) Hör av dig om du är sugen på att veta hur man gör;) bästa ikväll är nog ledtråden "folo nossranie", den var klurig men klart vi hittade;) nu ska jag sova, imorn blir det jobb hela långa dagen. Godnatt! P&K Ellen


SHUTDOWN



Godmorgon Godmiddag Godkväll!

Sitter utmattad i min säng, nyduschad och go. Var på Arobicen idag, grymt rolig träning idag. Älskar blandning Kondition/Dans/Styrka, perfekt utmattad efter ett sådant pass. Blir nog träningsvärk (hoppas jag) i övermorgon men det är något jag kommer njuta av, då vet jag ju att jag tränat rätt iallafall.

Idag hade jag stängningen på jobbet, 11.15-17.45. Mycket skönt att börja så sent faktiskt, hann ju med min morgonpromenad och dunder frukost. Hoppas bara på att jag kommer upp i morgonbitti för en promenad, man vet aldrig med mig.

Nu ska jag sova, godnatt!

P&K Ellen


Min sommar....

1. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Vakna lagom tidigt för att sedan smörja in sig lite och sedan dra ner till havet och steka i solen med en bra bok. På kvällen blir det grillfest med närmsta vännerna/familjen

2. Ditt favoritställe på sommaren?
I Skåne och vid vår pool vid sommarstugan



3. Vad lägger du helst på grillen?
Kyckling

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Skåne (Falsterbo horseshow), Grill med vänner, Stek vid poolen/stranden och ----- 

5. Dina bästa sommarfärger?
Vitt och Korall

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Skåne, Grillat, Bad i poolen

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Varje sommar som jag och mina syskon spenderat nere i Gislöv (Skåne), min farmor hyrde en stuga där nere som vi var i varje sommar. Min familj har skaffat hus ett stenkast därifrån så vi kan fortsätta bada i "mumma-havet".

8. Havet, sjön eller poolen?
En blandning av Hav och Pool




9. Vad väljer du i glassbaren?
Sandwich


10. Vart går din drömsemester?
Miami/Florida


Hur ser din sommar ut?

P&K Ellen


Like butter in sunshine

Vill ha Frida´s klänning, grymt snygg. Den är från H&M/Divided och kostade 199:-, vadå bra pris!? Tror nog det inte ens är värt att tänka tanken att få tag på en klänning, dom går nog åt som smör i solsken.

Frida

Men hoppas kan man ju:)

P&K Ellen


Sugen!

Lite sugen är jag faktiskt.
 

Men vågar jag?!
P&K Ellen

Är det grillväder så är det!

img_0981 (MMS)

Är det grillväder så är det!


Shopping i Malmööö


Grymt snygga och sköna skor, Nilson

2 oversizelinnen H&M

Oversizelinne Weekday

Linne/Bustier H&M

Halsband Weekday

Vintageskärp Myrorna

+ bodylotion och mobilväska

P&K Ellen


Skåneland....

I Torsdagskväll styrde jag, Emma och Anna bilen neråt i landet, Trelleborg. Jag skulle på en intervju i Malmö så vi åkte ner kvällen innan till mitt hus så vi inte behövde åka så tidigt på Fredagen sen. Stannade på vägen och köpte hem Donkenmat, chips och dipp, vi mös till det riktigt ordentligen. Jag bjöd dit en kompis till mig som även han hade en kompis med sig, blev att kolla på Troja och sen förvandlade vi en dubbelsäng till trillingsäng och sov.

Åkte från Trelleborg vid halv 10, tog lite tid att hitta till dit vi skulle men till slut kom vi fram. Jag gick på min intervju (dumma psykologtest), jag var så nervös innan. Mötte upp flickorna på stan och käkade lunch och sen blev det shopping för min del, dom andra 2 hade ju redan "gjort stan" medan jag var borta.

Tog bilen hem till Tingsryd igen, hamnade i bilkö på motorvägen (!) men det lossnade till slut och vi kom hem välbehållna



P&K Ellen


En vecka försenad...

Har varit dålig med att uppdatera sista veckan (!).

Förra Tisdagen var det student igen, denna gången var det Amy, Sandra och Julia som tog. Var hos Sandra och käkade mat (läs: drack jellyshots) sedan vidare till Amy och käkade lite till och sen till slut hem till Julia där vi bjöds på efterätt. På kvällen stack vi på studentfest i Växjö, var på utestället Grace. Har nog inte varit så bra musik där innan, shit vad vi shakeade. Var dock grymt segt att stiga upp morgonen efter och gå till jobbet, men de fick gå!


P&K Ellen


Påväg ner till Sweden Rock för att hämta s...

img_5249 (MMS)

Påväg ner till Sweden Rock för att hämta syrrans pojkvän, Guns 'N Roses spelade ju igår. Stannade till vid vår sommarstuga påväg ner, längtar till sommaren då man kan bada i poolen (sommar = 25--->). Blir jobb i eftermiddag/kväll på Ica, var ett tag sen nu. Hörs sen! P&K Ellen


Sorry...

Sorry igen.....

Varit i Skåne sen igårkväll så har inte kunnat uppdatera men ikväll kommer det ett inlägg med massa bilder.......

P&K Ellen


vill ej....

Just nu vill jag inte


Jag vill ha Acne....

Bara jag som är förälskad i Acne´s snygga skor från höstkollektionen?
Grymt coola är dom, dock lite dyra för min plånbok just nu.

Acne

P&K Ellen


Ja tack!

Ja tack till Elin Klings outfit idag. Skjortan är köpt på Weekday (måste ju vara på secondhand dock) så blir att kika efter något liknande i Malmö på Fredag :)

Elin Kling

P&K Ellen


fullspäckad helg.....

Fredag = Student

Efter jobbet i Fredags sprang jag hem för att fixa iordning min blommor till killarna och tjerna, blev en rosa och en gul ros. Gick upp till parkeringen och kollade på utspringet, alla var så lyckliga (även jag som nästan grät en skvätt). Tog promenaden ner till torget där alla åkte i sina bilar eller på flak, solen stekte på som sator. Gick hem och svalkade mig för att sedan åka vidare till Rebecca som tog studenten (kompis till familjen), bjöds på god mat och gott sällskap. Åkte till studentfesten med ett stopp vid Guteriet där 3 killar hade student tillsammans, gick ner till Mårdan därifrån med Emma och com. Bjöds inte dirkekt på något rolig där nere, nyktrade snabbt till. Gick hem sakta men säkert i det mörka vädret, hittade min vän Sinan på vägen och vi snackade framtidsplaner, jag och Sinan ska flytta till Malmö (sagt de i snart 3 år nu).


Lördag = Maskerad

Stina
och Adam bjöd till fest hemma i Stinas trädgård, Stina ska flytta och dom båda har fyllt år. Jag klädde ut mig till Wilma i Flintstones men hade Lisbeth Salander och Avartar som förslag med. Mycket trevlig fest med tipsrunda och 5 kamp, mitt lag vann. Roligt när man går in för det, alla var så seriöst utklädda. hade sällskap med Mellis hem, var tvungen att hälsa på hans och Linns lilla Idun som är en bullterrier.


Tack alla inblandade i helgen!!!! =)

P&K Ellen


dåligt!

Uppdatering kommer inom någon timme


While the others are eating pizza...

äter jag sallad.
 
GUD vilket väder det varit idag, underbart. Efter jobbet idag drog jag en runda till affären och handlade lite inför Fredag och Lördag, är ju både Student och Maskerad i helgen. Inhandlade lite blommor och saker som man kan hänga runt halsen på studenterna.

La mig en stund ute på balkongen och stekte, råkade somna till några gånger. Vaknade av att det bara var skugga över mig så det var bara att packa ihop och gå ner och göra lite mat, nyttig och god.



Nu ikväll har jag fixat lite mer till blommorna jag köpte till alla, dom måste ju veta att det är från mig. Jag tycker om att göra lite roliga saker, är ju kul att se vem man fått sin blomma av.



Nu ska jag sova, måste vara utvilad till morgondagen.

P&K Ellen


Vitt vin och Brie

Kan det bli mer än sommar nu? (jo kanske)

Sprang hem från jobbet idag för att hinna sola lite innan den gick ner förkvällen. Brädde ut mitt duntäcke och tog alla min kuddar på balkongen, solen stod högt på himlen. Började läsa en ny bok som heter Min förlorade oskuld, älskar att ligga i solen och läsa böcker (läser aldrig annars). Smörjde in mig lite med solkräm och litelite sololja, tog lite känner jag nu.



Fick sms efter ett tag av min kompis Anna som undrade om vi skulle dra ihop ett gäng och dra ut till hennes stuga och äta Brie, vi har de som tradition att käka det på somrarna på en filt vid en sjö. Emma hade med sig lite vitt vin, kunde ju lite låta bli att ta ett glas. Vi hade jättemysigt där ute på våra filtar men knott kom det ju.



P&K Ellen


En bal på slottet...

Efter jobbet idag styrde vi bilen mot Växjö för att kolla in 3ornas bal. Eftersom vi kände folk på olika skolor så blev det lite farande mellan Teleborgsslott där Tingsryd var och stan där Växjöskolorna var. Kommer själv ihåg när jag gick på bal, var någon alldeles speciellt för inte är det varje dag man klär upp sig i långklänning och fixa håret i timmar. Jag gick med min bästa vän Daniel, vi var snyggast på stället :)



P&K Ellen


RSS 2.0