Testing Testing

Skulle testa att lägga in en video här på bloggen, fick bli mina och Emma´s förfest video som vi spelade in innan det var dags för avskedsfest för henne...

Funka de tro..hmm

P&K Ellen


4 underbara månader i "Colorful Colorado"

Det visste ni inte VA att det kallades så!? =)

30/7-2010
Ellen sitter nervös på planet och tittar ut ur fönstret och undra vad hon egentligen har gett sig in på.

30/11-2010
Ellen sitter i soffan och undrar varför i hela friden hon ens tänkte sådär den 30/7.


Idag har jag varit här 4 månader och det är nog dom bästa 4 månaderna i mitt liv, I <3 USA. Firar inte denna dagen med någon speciellt mer än att jag och L har varit på storytime och sedan gick vi hem och pysslade lite, är svårt att sysselsätta en 2½ åring

Just de, ikväll ska vi iväg och käka på en restaurang för en tysk au-pair ska åka hem imorgon, blir lite avskedsbarty för henne. Tyvärr så har jag bara träffat henne 2 gånger (Läs: 1 gång, jag kommer inte ihåg att hon var på Emma´s avskeds baarty, undrar varför:P).

Nu ska jag kolla på Jerry Springer och kanske ta en powernap, är jättetrött.

P&K Ellen

NÖJD?

Mamma, nu har jag hittat ett par mycket fina skor som är LÅGA, VARMA och SNYGGA (och dyra). Tycker du att dom är fina Mamma?

Red Wings at David Z


P&K Ellen


Chailatte på Starbucks + Storlek 27 = Sant

Lugn dag med inget på schemat, J var ledig idag dvs jag har inte haft L själv sedan förra Måndagen. Hoppas inte hon blir sur imorgon när hon inser att Mamma och Pappa inte kommer vara hemma med henne, bara JAG.

Idag har jag stannat inne hela dagen MEN när klockan blev 4 fick jag nog. Tog min bok under armen, promenerade till Starbucks, beställde en Chailatte, satte mig vid ett bord, började läsa OCH njööööööt. Folk tyckte nog jag var lite crazy för jag satt och skrattade för mig själv, kom till ett roligt kapitel i boken som var ganska generande och roligt.


är så fint med alla ljus överallt

Vid halv 6 började jag gå hemmåt, insåg att jag klätt på mig för lite kläder IGEN, att man aldrig lär sig. Hem kom jag iallafall fast såg ut som rudolf med röda mulen och J undrade vad som hade hänt för jag grät, fick förklara att vädret var lite kallare än jag trott såhär en Novemberkväll i Golden.

Nu ska jag strax sussa fast först blir det ett avsnitt "Ung och Bortskämd", råkade läsa på Aftonbladet att Lorenzo åkte ur, blev lite chockard så får väl undersöka saken.

P&K Ellen

Design By Ellen Clarberg

Lite sugen är jag faktiskt på att klika hem dessa egendesignade Conversen. Hade varit lite roligt med ett par USA-dojjor. MEN är litelite kär i dom genomskinliga ännu så får se vilka det blir, kanske båda.....

 

Vilka tycker du? Genomskinliga eller USA ?

Converse.com

P&K Ellen


ESFC

ESFC


JA MAMMA

JA MAMMA, jag vet att det var låga och varma skor som stod på tur!

















MEN, dom skulle vara perfekta till våren och dom är billigare och köpa här =D

Storlek 37


Tack gode gud för den som fixade Lindt Seasalt till USA

Nu har jag precis krypit ner i min varma säng för att strax sova, först blir det bokläsning.
Innan jag åkte hit så var jag på ICA supermarket i Tingsryd och stod i kön och helt plötsligt fick syn på en bok som såg intressant ut, Storlek 37.

NU ÄR JAG FAST!
Började läsa lite smått på den för någon månard sen och då tyckte jag den var tråkig men sen på thanksgiving påväg till Fort Collins så började jag läsa igen och kunde inte sluta. Den är precis min smak, DU måste läsa den!


"Laura är en framgångsrik kvinna i trettioårsåldern som lever ett hektiskt singelliv i Stockholms innersta mediakretsar. Men hon är en rotlös själ, ständigt sliten mellan två världar, uppvuxen både i Sverige och New York med si förmögna judiska släkt. Arvet från en amerikansk pappa och en svensk mamma präglar Lauras personlighet. När hon återvänder till New York för att närvara vid sin kusins brölopp, krockar hennes två kulturella världar på ett dramatiskt vis. Hur ska hon förhålla sig till sin judiska familjs krav på att slå sig till ro i USA och hitta en lämplig make?
På uppmaning av sin familj går hon med på att träffa en framgångsrik, ung, judisk advokat. Resultatet blir katastrofalt och Laura flyr hals över huvud från New York och alla illasinnade rykten om att hon skulle vara alkoholiserad och lösaktig. Nu måste hon välja åt vilket håll hon skall gå."

P&K Ellen

Att klicka hem eller att inte klicka hem....det är frågan!

 

JA eller NEJ?

 

P&K Ellen


Första advent


Världens sötaste Hund...Figo<3

Jahopp och här sitter jag.

Tydligen är det snöstorm hemma i Tingset och såklart julskyltning med semlor för det är första advent. Här sitter jag och kollar ut på en strålande sol och ingen snö, vad konstigt det känns.

Idag har det inte hänt mycket, kollat lite "ensam mamma söker" och har nu bestämt efter sista programmet att aldrig mer ska kolla på det, hur töntigt får det blir. Mammorna är bara med för att synas i TV och i Hänt Extra ju. Väljer ju helt fel killar med!

Fundera om jag kanske ska ut och en runda eller något, vill hitta på något kul men kommer ju inte på något. 

P&K Ellen

Underbara Golden

Vaknade ganska sent idag men alltid skönt att sova ut lite ibland. Pratade med lite folk hemma som jag saknar mycket och lyssnade lite musik. Såg att solen sken utanför så bestämde mig att ta en promenad, drog på mig kläder och satte hörlurarna i öronen och glömde såklart mia solglasögon men gick bra ändå. Såklart hamnade jag på Starbucks och det vanliga i handen, Ellen+Chailatte=Sant.

Gick och satte mig vid vattnet, älska att sitta där, kolla mig runt omkring och njuta att jag bor i världens mysigaste by i USA. Blir tårögd av att jag inte kommer få uppleva dehär mera längre fram, just nu vill jag inte ens tänka på att jag åker hem till Sweden igen om ca 9 månader. När Chailatten var uppdrucken så satte jag musik i öronen igen och traskade hemmåt.

Det bästa med Golden är att det är sommarväder även om det är snö, fick ta av mig min kofta och halsduk för det var så varmt, det här älskar jag!

Nu sitter jag här i sängen och fundera på vad kvällen har att erbjuda, ska nog försöka få tag på någon som kan få berätta det för mig.

P&K Ellen


Rapunzel Rapunzel släpp ner ditt långa hår....

När jag kom till Mills igår så var pakeringen fullproppad så jag körde vidare till Cherry Creak istället, hade tur att få den sista pakeringsplatsen innan dom satte upp en skylt att det var fullt. Det var fullt med folk och alla hade tusen påsar, jag blev facinerad av allt folk, Jag själv insåg att Black Friday kanske inte var något för mig, jag hittade ingenting. Jag tror att dagen är bra om man vet vad man ska köpa, är man ute efter en tv, kamera eller en Ipad så är det ju billigt men inte något annat. När jag var påväg hem från Mallen så fick jag ett sms av J som undrade om jag vill möta upp dom på Mills och kolla på bio, tackade såklart inte nej. Vi var 5 vuxna och 2 barn som kollade på Tagled (Rapunzel), en av dom bästa barnfilmer jag någonsin sett (efter Shrek).

Efter bion drog jag en runda till Best Buy och skulle se om det fanns någon bra kamera men som sagt så var det mycket utplockat. Även där var 100-tals folk och alla hade 5 tvappareter och 4 mobiltelefoner var, heeeelt sjukt.

Stannade till på mataffären när jag skulle hem och då ringer jag Björn (som skulle komma på kvällen) och han berättar att hans bil inte startade där men såklart så skojjade han, blev ganska sur där ett tag. Körde hemmåt och där stod Bj och frös utanför, tror han är rädd för J&J;). Plockade ihop lite glass och mös ner oss i soffan och kollade på The Holiday som förövrigt är världens bästa film. Blev inte så mycket filmtittande, mer skratt åt BJ´s förkrymta tröja och någon slgas kittel-lek.

Vid halv 1 rullade Bj´s bil hemmåt till Castle Pines och jag hoppade i säng och somnade på direkten. Ännu en rolig kväll att minnas, man har aldrig tråkigt med Björn.

P&K Ellen

BLACK FRIDAY

Idag är det den stora dagen "BLACK FRIDAY" dvs dagen efter Thanksgiving och det är då ALLA gå ut och julhandlar. Det är som Sverige mellandagsrea men istället för att lämna tillbaka saker efter jul så är det folk som handlar alla sina julklappar just IDAG. Vissa affärer öppnade redan vid 00.00 inatt och några öppna vid 05.00 imorse och JO jag lovar att det är folk som står där och vänta för att få bästa sakerna först. Folk slåss och drar i samma saker, amerikaner är galna!

Vill ni veta varför dagen efter Black Friday då? Minst 2 DÖR varje år pga att dom står i dörrarna på Walmart och trycker för att vara först in och när dörrarna öppnas så springer alla såklart och blir då NEDSPRUNGNA, man förstår ju person nr 2 skiter i om person nr 1 trillade, klart man ska trampa på och få bästa saker. 

Nu har jag klätt på min svarta outfit och ska strax köra bort till Colorado Mills och kolla läget, om det nu finns något pakeringsplats. Eftersom jag och amerikaner inte klär oss likadant så bode det ju finns något iallafall som är billigt till mig, är sugen på att köpa mig en kamera men dom bästa är nog slut just nu.

Hoppas alla har en trevlig dag här i USA av mina vänner (håller tummarna att inte någon av er är någon av dom 2 som blir nedsprungna;)) och sen hoppas jag att alla i Sweden har det bra med och håller tummarna för mig att jag hittar något riktigt smarrigt.

P&K Ellen

Min första och troligen sista....

Thanksgiving

Halv 10 i morse tutade bilen iväg mot Fort Collins där vi skulle fira Thanksgiving. Hade för mig att det inte var så långt dit men ack så fel jag hade, vi tog till och med en kaffepaus (läs: Chailattepaus). Väl framme fick jag träffa J´s pappa och hans nya fru och sedan var det J´s syster och hennes familj som jag redan träffat innan. Alla stod och lagade mat medans jag höll mig i bakgrunden och kollade på och facinerades av all mat och av den stora kalkonen.


När maten var klar blev det att börja ta lite av allt, sötpotatis med socker och nötter (!?), Potatismos, gravy, gröna bönor i någon sås med friterad lök på, Stuffing (som bruka vara I kalkonen men vi hade den jämte) och såklart KALKON. Har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv efter EN potion men gott och annolunda det var det. När maten lagt sig lite så tog vi efterrätten med oss till J´s mammas nya man´s syster´s hus och träffade ännu mer folk. Om man inte var mätt efter maten (som jag var) så blev man det verkligen efter efterättERNA. Var nog ca 10 olika efterrätter, pajer, kakor och tårtor.

I huset fanns även en liten pojke på 3 år som blev en favorit hos mig, tror nog det var ömsesidigt faktiskt. Han stod och drog i mig och ville att jag skulle följa med ner i källaren och leka med hans leksaker och när familjen skulle gå så sa han:"Are you going too?", fick berätta för honom att jag var tvungen att stanna, Goa lilla söta unge!

När efterätten var nedtryckt så åkte vi hem till J´s syster igen och chillade innan det var dags att köra hemmåt till Golden igen. Kändes som en evighet att åka hem, kanske var det för jag va kissnödig också =P

Tusen tack för en trevlig Thanksgiving!

P&K Ellen

Lederhosen + Steve Madden




P&K Ellen

Happy Happy

HAPPY THANKSGIVING!


P&K Ellen

Jävla Thanksgiving!

Nu slocknar jag snart.

Efter vi ätit ikväll så drog jag bort till mataffären för att införskaffa mig lite grejer och skulle även köpa lite grädde till familyn. När jag kom bort dit så var grädden slut och min shoppingkorg va klart MEN jag fick stoppa tillbaka allt för det inte fanns grädde, körde till Target istället och handlade och plockade ihop min korg och gick bort till mjölkdisken, GRÄDDE SLUT. Ställde min korg med saker på golvet mitt i affären och körde till sista affären där också grädden var slut, åkte tillbaka till target och min korg med saker i stod på samma ställe där jag lämnade den, betalade och åkte hem utan grädde.

JÄVLA THANKSGIVING!
(inte är jag tacksam för alla som var ute kvällen innan för att dom glömt något inför morgondagen iallafall)

Nu ska jag sova, vi lämnar Golden 09.00.

P&K Ellen

GALEN!

AHHHHHHHH.....jag blir verkligen galen eftersom jag verkligen inte har någonting att göra. Kan inte ringa någon för alla jobbar för långt bort.

Imorse vaknade jag 11 istället för 8, jag hatar min mardrömmar så mycket. Var meningen att jag skulle träna idag men känns sådär att dra dit klockan 11, visst jag kanske ångra mig lite nu i efterhand men.

Imorgon är det Thanksgiving här i USAet, bara sådant man sett på tv ju. En stor fet kalkon i mitten av bordet och MASSA med mat, får se hur det är i verkligheten. Ska fira hos J´s syster i Fort Collins, vi är ca 10 pers+2 hundar.

Jag är inte taggad till någonting just nu faktiskt, vill bara träffa mina underbara vänner i Sverige och mysa och skitsnacka nu.

P&K Ellen

Får mig att gråta

Sånt här får mig att gråta, känner inte ens människan men ändå blir man tagen av vad som hänt.
Tobias Bork

P&K Ellen

Gissade du rätt?

Gissade du rätt?

P&K Ellen


Gissa vad!

Gissa vad som fick följa med mig hem!!!!!

P&K Ellen


Park Meadown

Sitter slutkörd i min säng, mina fötter värker efter 3 dagar med high heels. Idag efter lunch tog jag bilen till Park Meadows (mall) och mötte upp Kristina. Blev en lång shoppingtur med många fina köp till mig själv såklart, kanske någon mer klappis trillade ner, hoppas min låda hem med klappisar inte bli för tung......=S Det roligaste under hela shoppingrundan var när Kristina provade en klänning som hon inte fick av sig, tyckte hon var där inne länge i provrummet. Efter 15 min av svett och tårar (av skrattet) så kom hon äntligen ur den, jag var nära på att ta fram saxen jag hade i bakfickan.

Tänkt jag skulle visa imorgon vad jag köpt, är för trött för att ta kort och lägga in just nu....jag är MYCKET nöjd iallafall.

Vet jag är skitful på kortet men ville bara visa längdskillnaden på mig och Kristina

P&K Ellen


Spetsat

Min outfit idag, älskar min nya BH (och linnet)!

Nu ska jag dra mig strax till först postkontoret och sedan vidare till mallen där jag ska möta upp Kristina. Hoppas jag kan få med mig lite hem även denna gången, ni får kalla mig shopoholic men det finns sååå mycket snyggt och billigt ju.

Hoppas allt är bra med dig/er!?

P&K Ellen


Pappor är mer förlåtande

Just precis Mimmi!

;)

Tatuering på G

Då var denna dagen snart slut också, tiden går fort här borta. Klockan är bara 21.30 men efter att jag kollat allt jag ska göra på datorn så kommer hon bli minst 00.00 iallafall.

Imorgon är jag ledig så tänkte ta en tur till ett Mall som jag aldrig varit på innan, Kristina (au-pair) skulle dit och undrade om jag vill hänka och det tackade jag såklart inte nej till. J´s mamma kommer hit på besök imorgon och på Onsdag kommer hans pappa, jag är nervös för jag måste ju vara trevlig och prata hela tiden, men det kommer gå bra.....tror jag.

Jag och Kristian pratade om tatueringar idag med, hon är sugen på att göra och jag med ju. Hon har hittat en jättebra (verka så iaf) studio med seriösa tatuerare, så blir nog gaddning snart för en viss Ellen Clarberg. Jag har velat tatuera mig länge nu men inte varit säker på vad jag velat ha men nu har jag hittat den perfekta eller rättare sagt jag har hittat 10 olika som jag ska välja mellan, vad det är håller jag för mig själv. Vill inte att någon annan ska sno mina ideér så håller det för mig själv, lovar att visa när jag är klar ;)

Mamma kommer bli gaaaaaaalen

Nu ska jag kolla på "Starkeman" och "I Anneli", världens roligaste program!

P&K Ellen

Har DU aldrig gjort det?

Har du aldrig glömt något med mening hos någon för att du ska få träffa personen igen?

Det har jag gjort många gånger och där med mist många fina saker.

Nu har jag gjort det igen, fast denna gången fick jag träffa personen och trodde också då att jag verkligen skulle få tillbaka min älskade favorit ring.


Lånad bild från Johanna
Trodde du skulle ligga där på golvet där jag lämnade dig men ICKE

Hur korkad får man bli!?

P&K Ellen

Dagens outfit!


En dag i staden

Idag fick jag ett shoppingryck och drog Downtown, var tvungen att fixa lite grejer som jag verkligen saknar nu när det är kallt ute. Trodde de öppnade 10 idag så jag var där lagom till dess men när jag kommer dit så är det 12 dom öppnar så jag fick gå till Tj Maxx istället, man hittar ju alltid lite grejer där. SÅKLART kom jag inte tomhänt därifrån, den där Ville är en bortskämd liten unge, vad han kommer tacka mig sedan. Hittade en skitsnygg pälsväst som fick följa med, jag är kääär.

Drog till Forever21 och tillbringade nästan 2½ h där inne, kom ut med bra och ha saker. Halsduk (vill man ha en stor halsduk är det på killavdelningen man ska leta visst), stickad tröja (perfekt under skinnjackan), vantar (avklippta toppar), "skinn"byxor (gryyyymt snygga), undies (kan aldrig mer för mycket underkläder) OCH ett skärp skulle följa med mig hem (därför jag åkte dit) MEN när jag gick in i provrummet så tog hon som stod där skärpet och när jag gick så gav hon inte tillbaka de.

Åkte hem efter några timmar i Downtown, hade så ont i fötterna men det var det värt. När jag kom hem åt jag knäckebröd och avocado, har jag berättat att jag kan typ leva på de?



P&K Ellen

Världens bästa Bj

Igår var en galen kväll!

Björn kom vid 7 och sen stack vi direkt och käkade på Woddy´s, ni vet stället "ät hur mycket pizza du vill för $9.99", men igår blev det hamburgare för mig istället. Satt och lojjade oss mest, man kan inte ha tråkigt i Björn´s sällskap. När vi käkat färdigt drog vi hem till mig i hans snygga sportbil och kollade på film, blev Mr Deeds. Klockan blev mer och mer och vi blev mer och mer flammsiga, till slut ballade allt ur och vi satt och skrattade åt allt och då menar jag verkligen ALLT. Jag har inte haft en så rolig "lugn" kväll på länge, hade ont i magen när Bj hade lämnat Golden.

Björn är världens skönaste människa, killar ni bode SE OCH LÄRA av denna grymt coola kille.

P&K Ellen

Saker förändras...

Guuu vad saker kan förändras....

För många många år sedan började jag prata med en kille någonstans, vi höll kontakten och pratade nästan varje dag och kväll. Vi sågs aldrig men om vi skulle setts så kändes det som det skulle bli vi. Vårat snacka las ner och nu efter 3 år (idag) skrev han till mig och frågade hur allt var och jag berättade allt. Jag frågade om han fortfarande bodde i Stockholm, spelade innebandy och inget nytt hade hänt och han sa nej. Skämtade lite och frågade om han inte ville förändra sitt liv, då kläcker killen ur sig att han visst har förändrat sitt liv, han har gift sig och skaffat barn, ETT BARN.  Kunde inte mer än skratta när han skrev de där, fast tänker jag efter så är han nog 28 nu kanske och barn kanske det var dax för MEN han ville berätta något från början. KILLAR.

Visst kan det förändras fort ibland?!

P&K Ellen

Hoppas jag kan låna bilen....

Nu faller tårar längs min kind igen, vad är det med mig? Saknar alla fina människor hemma i Sverige!

Idag var jag uppe med tuppen, kändes skönt att gå upp tidigt även om man är ledig. Tog en runda bort till gymmet och körde 40 min och sen när jag tröttnade på gymmet så gick jag runda på 40 min, vädret är kallt men perfekt att powerwalka i.

Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Björn skrev sms igår och undrade om vi skulle hitta på något ikväll och sen nyss skrev Kristina och undrade om jag ville följa med på Konsert, Joshua Radin. Något händer iallafall, hoppas jag.

Nu ska jag ta en dusch och sedan kanske jag drar ut en runda, hoppas jag kan låna bilen.

P&K Ellen

Inte min dag!

Idag jobbade jag 9-12 sen blev det hem till sängen och sov i ca 4 h, när jag vaknade var jag jättevarm och kände mig snurrig.

Tess bjöd med mig på en 21års-utgång ikväll men kände verkligen inte för att gå ut ikväll så blev att stanna hemma med god mat och hmm ingenting mer. Hoppas på nya tag imorgon istället, ska till gymmet eller morgonpromenad imorgonbitti.

Sen saknar jag dig stiliga, långa, snälla, omtänksamma kille, Jag är här men vart är du?

P&K Ellen


Swedish meatballs

GUD glömde ju publicera mitt inlägg innan, får skriva om det.

Idag har jag gjort köttbullar till mitt au-pairmöte idag, det kunde gått bättre. Hade pappa på skype så han kunde förklara vilken ordningen jag skulle göra allt i. Dom första blev brända men det gick bra för mig till slut. När vi kom till mötet och jag skulle ställa fram mina meatballs så var dom röda inuti men såklart var ju PATTI sååå snäll och ställde in dom i ugnen så dom blev perfekta till slut.

Jag tycker att möterna vi har varje månard är ganska onödiga, visst det är kul att träffa alla andra au-pairer som är liak dåliga på engelska som mig (vissa sämre, jag lovar det går) MEN det snackas inte om något roligt alls. Idag var alla host-mother´s med och dom satt i ett rum och vi satt i rummet och tydligen hade en "mamma" suttit och pratat jättehögt om tjejen som var i hennes familj och samma tjej satt vid mitt bord, lite mer diskret kanske!?

Det var jättegod mat från överallt i världen, jag brann typ upp när jag åt mat från thailand (STARKT).

Nu ska jag sova, blir jobb mellan 9-12 imorgon och sedan får jag se vad som händer på kvällen.

P&K Ellen


Var ligger promlemet?

Stackars backar och målvakter jag varit så arg på i Tingsryd AIF, varför har jag inte tänkt på att problemet kanske ligger hos tränaren?

Mikael Tisell

Med typ NOLL vinster under säsongen så skäms jag över att heja på Tingsryd, jag var så kaxig innan säsong att dom skulle ligga minst 7 i tabellen men när säsongen körde igång så blev jag chockad över hur dom förlorade hela tiden, nu ligger dom näst sist. Dom har ett jättebra lag på pappret med många bra namn på gamla proffs från elitserie och NHL och grejer. Det är GAMLA GAMLA GAMLA spelare som tyvärr blir inte YNGRE, dom har varit på topp en gång i tiden men inte nu, verka det inte som iallafall.

Men glöm inte, bara för det inte går bra för Tingsryd så hatar jag dom inte. En gång Taifare ALLTID Taifare:)

P&K Ellen

Friterad Sushi

MornMorn!

Nyss uppvaken efter en låång natt, har gått upp 6 nu varje dag på senaste så min sovmorgon till 9 idag var underbart skönt.

Igår efter jag slutat jobba så kom J ner och frågade om jag ville följa med och äta Sushi med hela familjen+vänner, såklart tackade jag inte nej. Vi var 5 vuxna + 2 barn, vi fick in en hel BÅT, har aldrig sett så mycket sushi på en och samma gång. Smakade friterad sushi igår (inte så nyttigt i know) och det var de godaste sushi jag någonsin ätit.

När vi kom hem stack jag till mataffären och handlade till mina köttbullar som jag ska ha med mig till mitt au-pairmöte idag. Vi ska träffas i samma hus som förra gången så gäller att inte köra vilse som förra gången, dock ska J med denna gången så går nog bra. Vi ska ha med oss något ätbart som kommer från ens land, såklart gör jag shitballs (kötbullar). När jag handlade igår hade dom såklart inte blandfärs som min pappa sa man skulle ha men på mitt recept på nätet stod de faktiskt att man kunde ha bara Nötfärs, hoppas dom blir bra i alla fall.

Nu ska jag göra mig iordning lite, sedan äta frukost och sedan en runa borta till gymmet.


P&K Ellen

Varm jacka beställd

Godmorgon alla glada som läser min blogg!

Idag blev det lite sovmorgon till 07.15, det behövdes. Blev en sen kväll igår, R hade träning till 22.30 så jag kom inte hem förrens 01.30 efter filmmyset. Är glad att jag har någon att umgås med här i Golden i veckorna även om det inte blir ofta, men myspys kan man aldrig få nog av:)

Idag blir det storytime och kanske en runda till parken om inte L vägrar, kan förstå henne lite pga vädret. Idag är det ändå soligt men man luras lite för det är kyligt i luften. Igår klickade jag äntligen hem riktig tjockis-jacka, blev en brun Goose. Träffade en förra helgen som berättade att förra året var det snö upp till knäna vissa dagar och iskallt så även om Goose´n inte är så "inne" längre så skiter jag i de för en jacka för 1500:- som håller värmen tackar jag inte nej till just nu.

Måste köpa ett par till skor med, mina kilklack är inte så jättebra att leka i snön med. Saknar mina ridboots hemma i Sverige, får se om jag hittar några liknande här.


Nu är söta lilla L rastlös så nu ska vi klä på oss och bege oss ut i det fina vädret.

P&K Ellen

Kvällens låt

Älska denna låten av Robyn


P&K Ellen

Jelly Beans

Sitter och knaprar på Jelly Beans nu för tillfället, konstigare godis finns det inte. Att ens komma på tanken att sätta smaken "smörpopcorn" på en godisbit, men äckligt gott är det.

Snart vakna L ur sin nap och då ska vi ut och gå en promenad, var inte ute i förmiddags för det blåste så mycket. När J kommer hem från jobbet ska jag dra till gymmet, kände att min träning här i källaren inte gav så mycket eftersom jag hade mer koncentrerade mig på Jerry Springer än på min situps.

Ikväll blir det en runda bort till R, vi har mycket att diskutera. Det går inte för sig att snacka bullshit bara för man full, sånt kan man inte skylla på.

P&K Ellen


Stripparobic + Shape

Att jag ens gör de!

Idag när jag bläddrade igenom filmboken med alla filmer så hittade jag Carmen Electra´s Stripparobic-skiva, satte på och började träna så smått men blev bara FÖR porrigt:P Sen hittade jag en till skiva som som hette Shape, tydligen ska man komma i bikiniform. Känns så löjligt att stå framför tvn och göra övningarna och ännu mer töntigt är det när hon som håller i de berättar hur bra man är, det vet väl fan inte hon om jag träna röven av mig.

Till slut stängde jag av och körde egen träning samtidigt som jag kollade Jerry Springer. J har lite olika träningsverktyg som jag låna, dock hittade jag inte hopprepet=/


HAHAHA


P&K Ellen

Fågelkrock

Hoppas alla haft en bra dag i Sverige idag, vi har haft en ganska seg dag faktiskt.

När jag gick upp 05.45 i morse kände det som jag fortfarande sov, hade behövts mer sömn. Fick gå tillbaka iallafall 40 min innan L skrek att hon var vaken. När vi satt och läste så såg vi hur det helt plöstligt snöade utanför och det blev snabbt täckt på marken MEN efter 30 min så slutade det och det började då smälta bort lika snabbt.

När jag står och lagar mat för vi helt plötsligt en smäll och vi ser hur en fågel ligger på marken och flaxa runt i en ring, jag får panik och frågar ALLA på msn och skype hur jag ka göra, alla säger likadant "SLÅ IHJÄL DEN" men jag klarar inte sådant. Efter ett tag när jag skulle se hur det var med den så var den helt plötsligt borta så det var nog tur jag inte slog ihjäl den.

Vi har läst böcker, målat teckningar och haft det mysigt inomhur idag istället för att gå till parken, jag har ju inge skor o jacka att leka i snön med så vi hölll oss inne.

Nu sitter jag och kollar på Jerry Springer och väntar på att L ska vakna ur sin nap så vi kan måla lite till prinsessor i hennes målarbok.

P&K Ellen

Detta visste du inte.....

Om mig:


Jag har blivit bränd av en brännmanet på Malta och har ett ärr kvar på min arm

Jag hatar kanter på skina och andra pålägg

Jag tycker att Dolph Lundgren är skitsnygg (för sin ålder)

Jag går oftast till Babyavdelningen först när jag går in i en affär

Jag är rädd för att flyga



Jag har tvångstankar (Om jag öppnar min Brors dörr till hans rum (i tingsryd) får jag inte nudda mark innan den smälls igen)

Jag samlar på skor

När det är sommar saknar jag lukten av Dackehallen (ishallen i Tingsryd)

Jag har redan bestämt vad mina barn ska heta

Jag ska gifta mig med en norrlänning eller en dalmas



Eller visste du de? ;)


P&K Ellen

Snart redo för en kall vinter i Colorado

Idag har varit en seg dag för mig, somnade 04.00 inatt pga 2 fyllon. Drog mig upp ur sängen vid 11 och sedan satte jag igång och städa lite. Vid 1 kom Björn och hälsade på, alltid lika trevlig med besök. Vi gick till ett café och satt där i 2 h (om inte mer) och bara pratade, myspys var det. När vi kom hem lyssnade vi på musik och Bj låg i min säng och sjöng, han är gullig den där Björn.

Det är verkligen iskallt här nu, blir att beställa min jacka nu i veckan. Ska spreja mina skor med så dom håller sig och sedan är jag redo för en kall vinter här i Colorado.

Imorgon blir det jobb och träning, var ett bra tag sen jag var på gymmet nu.

P&K Ellen

American boys

AKTA ER FÖR DOM!

Den ena är så desperat så han inte vet vart han ska ta vägen.

Den andra vill gifta sig med mig efter att ha setts 2 gånger + är blivande 2 barnspappa.

STOPP!

Häagen-Dazs/peppermint bark

Sitter hemma här i soffan nu och kollar på film och ta det lugnt, är trött efter gårdagen. Kollar på Mean Girls och käkar Häagen-Dazs/peppermint bark, har nog inte käkat godare glass någonsin.

Ska kolla vidare nu!

P&K Ellen


Har gjort 2 klipp idag!

Ett bra och ett dåligt!

Klipp ETT: Förstört mitt hår!
Beställde tid igår för klippning och slingning av mitt hår, har sådan hemsk utväxt. Fick tid hos samma frisör som J har och hon är jättefin i håret så tänkte jag skulle bli lika fin. Frisören var jättetrevlig och gullig och jag förklarade hur jag ville ha det, INTE uppklippt och INTE kortare än till axlarna (dvs ca 5 cm skulle av). Jag satt och läste tidningen och jag såg hut mitt hår åkte av, mer och mer och mer. När hon sedan var klar så såg jag ut som en tant, var nära på att börja gråta i frisörstolen, det kom i bilen istället. När jag kom hem började jag platta det och det är helt hackit och färgen är fläckig. Blir att ha det uppsatt till det växer ut!!!


Klipp TVÅ: Köpt snygga skor
Var och hämtade mina skor idag på Aldo, grymt snygga är dom. Dom var lite stora men ska lägga in en sula så kommer dom sitta som en smäck. valde mellan bruna och Svarta men tog dom bruna till slut, kom på att jag inte har så många bruna skor.
Dom är perfekta nu till Vintern med gummisula, Forever21´s skor håller inte kyla!


P&K Ellen

Gårdagens Outfit!

P&K Ellen


För dig som inte vet

För dig som inte vet vad en Sake Bomb är =)

1 2 3 Sake Bombs

Nästan nyss uppstigen och trött det är jag, igår var vi ute på partaj. Tess smsa mig på dagen och undra om jag skulle hänga med till Opel (sushibar) på kvällen och eftersom jag inte hade något att göra så tackade jag JA såklart. Drog till Tess och Johan vid 8 för att dricka lite öl och snacka lite skit, alltid lika roligt. Jag träffade Annabell som också är au-pair och som jag även träffade förra helgen men såklart har jag inget minne av det, crazy Ellen.

Drog downtown vid halv 11 till baren där dom direkt beställde in Sake Bombs, såklart tittade jag på och tog kort eftersom jag var chauffören för kvällen. Träffade D.M på stället, han var där med sina kompisar och han försökte få med mig till ett annat ställen men ICKE, åker jag dit med 7 kompisar så stannar jag på de stället där dom är, här tofflas det inte. När dom tröttnat på sina bomber så gick vi vidare till Kariokebaren som vi var på förra helgen, dock var klockan förmycket och man kunde inte sjunga mer om man inte redan lämnat in önskemål men blev att man sjöng med iallafall.

Drog hem vid ca 02.00, stannade på Burger King, åkte hem till min säng och upptäckte att dom glömt lägga påå ost på min hamburgare(jävla bk), pratade med min bror i 3 min och när sänglampan slocknade då slockande Ellen Clarberg med!

P&K Ellen

Töntig

Har fått denna låten på hjärnan, den har ju världens töntigaste text men skitsamma:P

ASsnygg kille:P


Daniel Adams-Ray

Stiligare kille finns inte


Betyder!

Tack för dom fina kommentarerna alla söta <3

ESFC

Ellen SF Clarberg


Lever inget Hollywood liv bara för jag bor i USA!

Nu sitter man här på golvet i mitt rum, tänker för mycket (alldeles för mycket). Jag undrar hur allt är hemma i Sverige, händer det ens något? Ibland får jag för mig att ingen saknar mig hemma i Sverige, personer man trodde brydde sig verka inte bry sig alls. Folk verka tro jag lever glassigt här i USA, jag lever inget hollywoodliv här som jag ska skryta med när jag kommer hem jag lovar, jag jobbar och tjänar mina pengar på något jag tycker om att jobba med. Skulle vem som helst få chansen att åka till ett annat land att upptäcka och få jobba med de man tycker om skulle den personen inte tacka nej, isf är man dum.

När jag är ensam så inser jag verkligen vilka som egentligen betyder något för mig, även dom som inte betyder ett skit. Ibland kan jag få gråtattacker för jag kommer på att jag saknar någon där hemma eller när jag till och med
kommer på VART jag är, så långt bort från all trygghet.

När jag fick frågan om att komma över till familjen i Colorado så sa jag JA direkt, tänkte nog inte efter riktigt. Jag träffade familjen och dom var ursöta och jag ville bara åka på direkten. Under tiden som gick från att jag fick reda på att jag skulle åka och till jag helt plötsligt stod mitt på Manhattan så tänkte jag många gånger "vad har jag gett mig in på, vill jag verkligen dehär?"

Jag började dejta en kille precis innan jag fick reda på att jag troligen skulle åka, helt plötsligt hade jag bara USA i huvdet, han stöttade mig (trodde jag) men helt i onödan. Det var han som fick mig att gråta och känna mig som en skit pga jag valde USA istället för honom, idag är jag glad att jag gjorde detta val.

Jag vill att folk ska visa mig att jag betyder något för dom(om jag nu gör de), jag behöver stöd hemifrån även om man inte kan tror det.


P&K Ellen

I <3 Playboy

T-shirt (Urban Outfitters)

P&K Ellen


Första snön i Colorado

Hello Everybody som man säger här i USAet

Skulle egentligen åka och fixa mina ärenden idag men blev inte så, har inte ens rört mig utanför huset idag. Imorse när jag kom upp så såg jag vitt vitt vitt utanför fönstret, det har snöat inatt. Det har inte kommit så mycket ännu men det är bara bra för jag har ju som sagt ingen jacka och skor än. Idag har jag jobbat mellan 06.45-09.00, J har jobbat inatt så hon åkte igår morse och kom hem idag, snälla J hade med sig en Chailatte hem till mig.

Har inte gjort så mycket idag som sagt, man orka inte göra något mer än typ prata med folk hem och ta de lugnt. Var meningen att det skulle vara dax för en filmkväll ikväll men "som vanligt" så kom det plugg i mellan och jag får såklart acceptera de, önska jag vore lika seriös i skolan när jag var där.

Ska nog bort och simma ikväll, man tröttnar så lätt på gymmet och ut och gå i snö är inte så nice. Mitt nya liv började ju idag så nu ska jag nå mitt mål med att gå ner ca 100 kg (typ).

P&K Ellen

TAIFBLOGGEN

Sitter just nu och gapskrattar, läser en bloggen där Henrik Bankelius (#14 i Taif) skriver för Tingsryd AIF på SMP. Vilken stjärna han är på att skriva asså. Det är 3 spelare som skriver för sina lag, Mattias Persson för Troja Ljungby och Johan Markusson för Växjö Lakers. Det är kul att läsa vad som händer i dom alla lagen när man är här på andra sidan jorden.

TAIFBLOGGEN

P&K Ellen

Vinterjacka och Vinterskor!

Nu har precis lagt flickebarnet och det är tyst här i huset, är ju helt själv hemma till 23.00 (nu 20.15). Idag efter hennes vila på dagen så gick ut en runda, det är verkligen jättekallt här i Golden nu, bara snön som fattas nu. Måste beställa min jacka, har ingen vinterjacka med mig ju och skinnjackan kommer bara göra de kallare. Vinterskor har jag inte heller men jag köpte nya i Lördags men storleken fanns inte så dom beställde hem så ska hämta dom på Lördag på Cherry Creak (mallen i denver).

Fräscha skor haaa?

Nu ska jag kolla vidare på America´s next topmodel och smsa vidare med min dåliga engelska.


P&K Ellen

Svårt att sysselsätta

Då är man uppstigen för en halvtimme sedan (06.00), i vanliga fall bruka L sova till minst kvart i 7 men inte idag nej. Idag är det en långdag igen (6-23), vad vi ska hitta på är en bra fråga. Blir nog en runda (kanske 2) till parken iallfall och till storrytime på bibblan, är lite svårt att sysselsätta en 3 åring utan bil.

Igår skulle det komma snö och det gjorde de, men den försvann lika fort som den kom. J kom ner när jag var i Källaren och berättade att det snöade mycket och var jättekallt men när jag kom upp efter 15 min för att kolla så var det INGENTING på marken. Gick in på facebook och alla har lagt upp bilder "sin" snö här i Colorado, så konstigt hur det kan variera i samma stat.

Återkommer senare <3

P&K Ellen

Good Bye My Friend

Igårmorse tog jag bilen för sista gången till Evergreen för att äta avskeds-frukost med Emma. Hon gav mig ett så fint kort så jag börja pyla och det fortsatte i bilen hem, hata att säga hejdå till folk. Även om jag bara kännt Emma i 3 månader så känns det som vi kännt varandra hela livet, hon är som en syster till mig.

Jag gav henne en present som ska förknippas med mig, snapsglas och en partytrick-bok. Tänkte dom skulle passa bra hemma i hennes och hennes boyfriends lya i Iowa.


J sa att hon tyckte jag skulle åka och hälsa på dom i Iowa nu när hon ändå är där i 5 veckor, får se om jag får tag på någon biljett för det hade ju varit skoj och se lite annat i USA.

Vi syns snart igen min vän<3

P&K Ellen

Äckliga lakers


Pinsamma Växjö Lakers!
Det är väl hockey ni spela eller!?

klackarna i taket

Fredag:
Den svenska tjejen jag lärt känna som varit au-pair innan smsade mig och frågade om jag ville komma o dricka öl hos henne och hennes pojkvän i Lakewood, tydligen skulle det dit mycket folk så jag tackade inte nej. När jag kom dit stack vi direkt och köpte dricka, jag köpte bara en "Smirre" som jag drack ½ av och sedan vågade jag inte dricka mer pga jag körde. Eftersom det bara var amerikaner där så var man ju tvungen och prata engelska, Tess förbjöd mig att prata svenska. Det var jättetrevligt även om jag mest satt och lyssnade på när alla andra pratade, älskar folk som prata amerikanska. Körde hemmåt vid ca 01.00, blev sängen direkt när jag kom hem.

Lördag:
Tog bilen till Evergreen och umgicks med Emma medans hon passade barn, blev lite längre än väntat. Blev att skynda sig hem till Golden till spritbutiken (hatar namnet) och köpte på oss en låda Mike´s hard lemonade och sedan stack vi hemmåt och gjorde oss iordning för Emma´s goodbye-party. Blev lite mer stressat än vi trodde men det gick bra till slut. Kom DownTown till Karaoke-baren 20.00 där folket trillade in en efter en. Blev att käka lite och drinkarna beställdes in fler och fler. Blev lite för många för min del för helt plötsligt stod jag på scen (hade lovat mig själv att aldrig göra om de efter TGT) med en mic i handen och sjöng Red Red Wine där låten innehåller RAPP, det var jag som tog hand om en biten tydligen. Stod på scen 2 gånger till under kvällen med Dancing Queen och Be Mine, underbart skoj var det iallafall.  Är kul att det var så många som kom och joinade under kvällen, fina flickor allihop. Efter sång och dans gick vi vidare till Suite 200 och avslutade kvällen och natten med klackarna i taket, för mycket klackar för mig iallafall.

Söndag:
HELT SLUT!!
Har aldrig varit riktigt bakis i hela mitt liv, idag kände jag av de där. Har inte festat riktigt här sen första helgen jag kom hit så kan ju kanske förstå att jag mår litelite dåligt. Körde en runda till Cherry Creak och kollade runt och fixade lite grejer. Köpte mig ett par avklippta Levis 501, I like!

Iced Chai Tea Latte

Sitter på Starbucks nu med en Chai Latte i handen och prata med folk på datorn. Bruka inte ha med datorn hit men eftersom det är fri anslutning här så passade jag på idag, lite roliga att sitta här och kollar på folk än att sitta på mitt rum i källaren där hemma.

Ska dra hem nu!...

P&K Ellen

dagen är över....

Dagen har varit lång men nu "äntligen" ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 22.30 då J kommer hem och jag sluta jobba. Det har varit en blandad dag, mycket gråt och saknad till mamma och pappa (inte mina päron asså, även om jag saknar dom också). Vi följde schemat till punkt och prickar iaf även om tiderna kanske inte hölls men nu ligger hon och sussa den lilla prinsessan.

Imorgon ska jag en runda till Lakewood och prova en jacka, måste se om det är samma storlekar som hemma. Denna tiderna förra året så var det tydlingen snö upp till knäna så man får nog vara berädd med jacka och skor när snön plötsligt kommer.

Godnatt alla mina glada vänner <3

P&K Ellen

VILKEN TUR!

Vilken tur att man kan söka I.P-adresser nu för tiden!!!

I <3 Avundsjuka!

E&L´s schema för dagen

06.00-06.15 E vaknar
06.30-07.00 L vaknar
07.00-08.00 Läsning i soffan

08.00-11.00 Långpromenad+frukost+lekplats
(11.15-14.45 2 barnsmor)
12.00-13.00 Lunch
13.00-16.00 Powenap

16.00-18.00 Badhuset
18.00-18.30 Kvällsmat
18.30-19.00 Bad i badkar
19.00-19.10 Insmörjning
19.10-20.00 LÄGGDAGS



Vi får hoppas att jag håller mina tider!

P&K Ellen

Sushi i U.S.A

Idag har varit en lååång dag för Mrs Clarberg. Har varit på storytime som vanligt och en snabbis till Starbucks och chillade i solen.

Nu ikväll hörde Emma av sig och undrade om vi skulle hitta på något, var meningen att vi skulle gå på Mamma Mia ikväll men biljetterna va för tok för dyra för oss fattiga au-pairer. Efter att gått runt med chill-kläder hela dagen så kände jag för att sätta på mig klänning (min långklänning blev kortklänning) och klackar. Emma och en annan au-pair kom och plockade upp mig vid halv 8 för att sedan sticka och käka Sushi. Har käkat det innan men inte här i USA så man tycker jag bode kunna äta men var nog FÖR längesedan jag åt de för pinnarna ville inte där jag ville dom skulle. Satt och snackade lite skit, jag satt mest och lyssnade men det var intressant det med.

i know min bh syns


På Lördag är det avskedsbarty för Emma, hon sticker på Tisdag. Vi ska första till en Karioke-bar och sedan vidare till uteställe för dom som är 21. Blir nog lite knäppt när hon är borta men jag kommer vänja mig jag lovar!

Imorgon blir det jobb 06.15-23.00, en RIKTIG långdag. Har gjort ett schema som vi ska följa imorgon till punkt och prickar, nu kan ingen stoppa mig och L.

Godnatt alla glada och du!

P&K Ellen

Saknar honom mer för varje dag som går

Moster´s älskling

Snart är jag hemma igen och då ska vi spela hockey och gnugga näsa

P&K Ellen


Ta chansen att följa med!

Såg att Taif (Tingsryd) anordna en resa till Phoenix för att kolla på hockey och sedan kunde man åka vidare till Las Vegas. Tycker alla bode åka med taif på resa hit till USA, inget man kommer ångra. MEN:

Stratosphere har INGEN berg&dalbana uppe på toppen länge, dock finns det en berg&dalbana uppe på NewYork NewYork.


Ganska coolt att åka en berg&dalbana mitt i city bland alla höghus och framför allt åka berg&dalbana PÅ ett höghus. Vi hade en på vårat hotell där vi bodde men vi åkte aldrig den.

TA CHANSEN!

P&K Ellen


Att fira Halloween i USA

Under denna veckan har jag märkt att halloween verkligen är något stort här i USA, även om jag visste det sedan innan men inte stort. När man kört förbi alla hus och trädgårdar så ser man verkligen hur mycket tid och pengar folk lägger ner just på denna helgen. Gammal som ung, ALLA klär ut sig, ALLA är seriösa!


I Söndags åkte jag och min lilla "familj" till Boulder för dom hade bus&godis där med i alla affärerna. Kan nog säga att det var mer äldre än unga som var utklädda, kul att se. Käkade lunch med J´s syster+familj och sen var det dags för godisjakt, tror lilla L fyllde hela sin pumpa med masssssa godis men tror dock hon åt upp nästa allt under sin jakt på mer godis.

P&K Ellen

Maskerad + Fest = Halloween

Hade hoppats på att få ta några drinkar men icke, blev jag som fick köra eftersom det var min bil. Målade oss och gjorde oss iordning för halloweenfesten i downtown Denver. Till slut var vi en Dracula + 2 djävular som var sugna på fest, jag tycker jag var lite tråkig men orkade ine bry mig.
Måste sett roligt ut om en polis hade stannat oss, kan inte vara var dag dom stoppar någon och så är det en Dracula. När vi kom dit kryllade det av folk och alla hade så roligt kostymer, fattar inte var man får sina ideér ifrån. Stället vi var på var ett hotell så vissa rum låg ut mot dansgolvet, vill inte ens veta var et rum kostade men det hade nog vatt grymt och ha förfest, fest och efterfest på samma ställe. Den bästa utklädnaden under kvällen tycker jag en kille hade som var utklädd till en Avatar, visst vissa av dom med maskern var med äckliga men det är något annat att lägga ner flera timmar på att kroppsmåla sig.
Vi var lite missnöjda, i hade höga förväntningar på stället eftersom vi hade lagt en del pengar på det. Det var mer som ett mingelställe än ett partyställe, dom flesta satt ner och det var inge vidare bra musik. Jag är ändå glad över att ha sett så mycket folk som är så seriösa med sina halloween-kostymer, det var tur jag inte drack något.
Gav upp vid 1, åkte hem till Golden där vi stack till Burger King och sedan blev det en snabbis till en "efterfest" för mig och slutade med att jag kom hem med tårar påväg.

Tack E och A för en trevlig halloween

P&K Ellen

snart!

Jagvetattjagarendaligbloggaremendetkommerettinlaggidag.Harvaritmycketsenilördags

RSS 2.0