Konsten att äta Kiwi med skal......

Något nytt jag lärt mig här i Amerikat är att käka kiwi med skal, men orka skala eller gröpa ur när man bara kan ta ett bett eller två? :)

P&K Ellen

Lugn helg = Bra helg (ibland)

Även denna gång missade jag att uppdatera i helgen.... sorry!!

Fredags:
Hämtade Malin efter hennes jobb för att sedan köra vidare hem till mig så Malin kunde lassa av alla hennes grejer, Malin har börjat använda sin RESVÄSKA när hon ska till mig på helgerna. Vi bestämde oss för att denna helgen skulle bli en lugn helg eftersom det varit galet dom 2 sista helgerna, FÖR galet. Vi åkte till Safeway och köpte godis och hyrde film (My sisters keeper), Malin låg och stört-lipa och jag låg och skrattade eftersom jag trodde att hon skrattade när hon lät men icke, det är ju en jättehemsk film så vet inte varför hur jag INTE kunde gråta. Jag hann somna 10 gånger under filmen och när filmen var slut så gjorde vi det sista på våran läxa som skulle vara inne dagen efter, klockan var 23.30. När vi väl va klara så gick vi till sängs och skrattade sönder oss men till slut somnade vi gott.


Lördags:
Uppstigning 07.00 (för mig, 07.30 för M), gjorde oss iordning och åkte iväg till skolan. Världens segaste skoldag ever, hon babblade heeeela tiden och jag råkade somna när vi kollade på film (bara lite). Efter skolan åkte vi hem och försökte komma på va som skulle hända under dagen, kom inte på någonting. Vi åkte till Mills och käkade och hoppades på att vi skulle bli festsugna så vi kunde åka DownTown eller ut i Golden men när vi kom hem så satte vi oss på golvet med varsin dator och kollade på varandra och sa "vi orka inte". Vi hamnade i soffan även denna kväll och kollade på dåliga serier, somnade båda 2 klockan 22.00 och sov HELA natten på soffan till 07.00 då en viss lite L var lite ledsen så vi flyttade in i sängen och sov till 11.00.

mer bilder kommer!

Söndags
När vi väl vaknade sedan så åt vi en brakfrulle och sedan gjorde vi oss iordning och gjorde en liten utflykt till Mét uppe på berget. Vi tog massa kort och kollade utsikten, är underbart där uppe. Efteråt så körde vi en runda till Good Will och käkade för första gången i våra liv på Taco Bell och sedan körde vi vidare till Mills för jag har kommit på att jag har INGA "jobb-kläder", hittade 3 perfekta stickade tröjor på F21 som va på rea så de blev billigt. Efteråt åkte vi hemmåt och påvägen köpte vi med oss mat, för att sedan åka hem och landa framför Oscar´s galan, det enda roliga med galan är att kolla på alla fula/fina klänningar. Efteråt körde jag Malin hem och sedan landade jag i min stora sköna säng med Solsidan, somnade gott efter de.

Även om detta var typ den lugnaste helg i mitt liv så var det sååå underbart, alla behöver vila ut sig ibland!!
Tack Malin för ännu en rolig helg!


P&K Ellen

slut

klockan är 07.38 och vi är helt sluuuut. Måste sova lite till.. uppdatera senare!

gratis byxor

FRÅGA
Btw vadå gratis brallor på F21!?

SVAR
För några veckor sedan jag och shoppade kläder och när jag kom fram till kassan så pratade jag med den trevliga killen i kassan och troligen tyckte han att jag intressant för jag kom från Sverige och frågade mig massa frågor så han glömde bort att slå in byxorna i kassan...DVS dom blev gratis och jag kommer inte ihåg hur mycket dom skulle kostat heller:)

På jakt!

förra helgen när vi var downtown så var vi inne på American Apparel. Jag hittade dom perfekta (nästan) brallorna, jag är på jakt på ett par RÖDA SKINNBRALLOR så där hängde dom. Det är inte skinn men dom är snortajta och glansiga, perfekta dvs. Det enda problemet är att fickorna sitter på ryggen eftersom byxorna är så höga så man får jätteful rumpa och sedan är jag mitt i mellan 2 storlekar så blir att banta bort lite och kanske göra om fickorna;)

Visst är dom snygga !?

Såhär ska byxorna sitta

P&K Ellen

SnöSnöSnö

Imorse när jag kom på övervåningen för jobb så kollade jag ut i fönstret, SNÖ! Jag är trött på snö här nu faktiskt, även om den inte ligger kvar för sol och lite regn kommer samtidigt.
Idag mötte jag och L upp Malin och hennes 2 barn i byggnaden där badhuset är, finns även en lite lekpark där så dom fick leka inne idag barnen. Även om Malin´s äldsta är 5 så lekte hon med Lu (ibland iaf), lilla L vill leka med allt i alla.

Vi hade med oss lunch till lekplatsen och där satt vi 2 au-pairer med våra barn, alla andra mammor trodde det var våra.

Vid halv 1 stack vi hem för jag ska hjälpa till om ta hand om S idag, Mamma L skulle på massage.

ikväll får vi se vad som händer..

P&K Ellen

Absoluta favorit-bloggerska!

Alexandra

Alexandra är min absoluta favorit-bloggerska, hon inspirera mig med alla hennes snygga och coola outfits. Är någon jag skulle vilja byta garderob med så är det med henne =)


Alexandra


P&K Ellen


Outfit today



Tröja - Kohl´s ($10)
Jeans - Forever 21
(gratis)
Skor - Converse
($20)


P&K Ellen

HÄMD!

Glömde berätta!

Igår fick jag nog, jag hörde av mig till Mr L och frågade vad fan det var som för-sig-gick. Fick svaret tillbaka att han var askalas i Lördags och inte kommer ihåg någonting + han är busy just nu! På ett sätt känns det skönt att han berättade det för nu vet jag att det inte var något annat som jag trott....

Vi smsade hela kvällen igår och han skulle höra av sig idag om han kunde umgås, på ett sätt vill jag dissa!

HÄMD!


P&K Ellen

Sun shines but the wind is cold

Det är verkligen kanonväder här i Golden idag men som sagt, vinden gör det kyligt.

 

Idag är ledig och har inte gjort något vettigt alls, sov till 10 och sedan pratade jag med lite folk på datorn. Pratade med N (killen jag var på G med när jag åkte), vi har inte pratat sen typ Oktober så det var faktiskt skönt för vi varit typ ovänner sen dess.

 

Sen stack jag till Starbucks och satte mig i solen med en chailatte icetea och njöt i solen, hade kunnat sitta där hela dagen. Efter ett tag kom det fram en man till mig och sa att han tyckte om min tröja, jag sa tack och sedan kom han och satte sig vid mitt bord, EH? Jag vet vem mannen är eftersom jag alltid ser han gå runt parken typ 1000 gånger med sina tajta träningsbyxor, han ser lite bögig ut. Han gav sitt nr till mig och sa att om jag ville hajka med honom eller bara ta en kaffe skulle jag höra av mig, EH?....

 

Nu sitter jag i soffan och kollar lite Made och fundera vad resten av dagen har att erbjuda.

 

Tänk bort det gula håret, har inte börjat med mitt silvershampoo än ;)

P&K Ellen


Bubbles in the park

Idag är det underbart ute, solen skiner och all snö är borta från marken.

Jag och L tog fika med oss till parken och packade ner blåsbubblor i väskan också, man får passa på att vara ute när det är så fint väder ju. När vi packade upp bubblorna så sprang alla barnen till mig och ville smälla bubblorna när jag blåste, jag förvandlades till en lektant och alla mammorna tackade mig för jag sysselsatt deras barn efteråt eftersom dom fick en lugn stund.

När vi kom hem lagade vi mat och sedan var det dags för lilltösen att sova middag, jag bode behövt det också men vet inte vad som hände för helt plötsligt var hon vaken. Nyss kom J hem från jobbet och jag fundera på att sova lite innan det är dags för att åka hem till Malin och göra lite homework och sedan drar vi nog vidare till solariumet, jag måste bli brun med min nya hårfärg.


P&K Ellen

Omtyckt av någon....

Gick nyss in på Nattstad.se och titta vad jag hittade... Ett meddelande från en gammal "pojkvän".


pluttis saknar dig så mycket tänker på dig då å då...du e helt underbar men det har jag alltid tyckt å kommer alltid att göra det med..du har fått mig å känna som nästan ingen annan har fått mig att göra..du e bäst...vill träfffa dig snart hoppas du komme rhem å vill träffa mig...saknar dig din *****..pussa♥


Känns skönt att vara omtyckt av någon iallafall


P&K Ellen

Manikyr

Första gången och........

Igår gjort jag något jag aldrig gjort innan, manikyr. Efter jobbet igår hämtade jag upp Malin och vi åkte till Mills och checkade läget. När vi hade gjort de gamla vanliga (kolla kläder) så gick vi till nagelsalongen och beställde Manikyr. Jag valde min färg, blyetsgrå. Allt var underbart MEN jag hatar nagelfilar eftersom det känns som dom filar på tänderna så jag satt och bet ihop käkarna så dom värkte. Efter nagellacket satt hon på en 2 stenar på ringfingernaglarna, hade egentligen velat ha runda men dom var slut och hon som gjode naglar tyckte verkligen att jag skulle ha blommorna så till slut sa jag ja, ser ut som en liten flicka......

...... absolut INTE sista gången!

P&K Ellen

Helgen som gick snett

Bode kanske förklara varför min helg inte blev som jag ville!

Fredagkväll var den roligast på länge, en bar med 40-50 åringar och typ en 60 årig DJ som spelade piano på alla stolar, galet kul var det. När alla Mines-killarna kom, det kunde inte blivit roligare.

Hela Lördagen som började Downtown med Amanda och Malin var så mysigt, vi gick runt i affärer och stressade inte runt alls. Pirrade i magen hela dagen eftersom jag skulle få träffa någon jag sett fram emot i en vecka, hur kunde det gå så fel. Lördags kvällen började så sjukt roligt, jag har aldrig varit på en roligare förfest, dock satt jag utanför och grät sista timmen för personen som lovade mig komma, han kom inte.
Vi kom till utestället allt var jättebra, fick träffa honom. När vi gick till andra stället förändrades allt, han tittade inte ens på mig. Killen som varit världens underbaraste människa var helt plötsligt killen jag hatade mest men enligt honom var det ingenting.

Natten tillbringade jag i en 2mannasoffa, själv, från början skulle det varit en till jämte mig. Grät hela natten för jag var så förvirrad, vad hade jag gjort för fel!?

Dagen efter ringde vi efter Amanda och hämtade oss, fortfarande förvirrad satt jag i bilen och tänkte på allt och ingenting. Vi stannade till på Donken och käkade och sedan vidare till Walmart och jag köpte blonderingfärg, jag ville förändras! På kvällen åkte vi och kollade på bio, Never Say Never (Justin Bieber´s film). Innan filmen tyckte jag ganska illa om den där Biever men när filmen började så fick jag rysningar i hela kroppen och gåshud, hur kan en 16 åring får mig sådär? där satt vi en 25åring, 22åring och 20åring och blev kära. En och annan tår kom även den kvällen, vilken talang han ÄR!

Efter filmen körde jag hem Malin, hennes ord till mig i bilen gjorde mig lite starkare, hon fick mig att inse att jag är värd något bättre just nu än Mr Långhårig!! en kille ska inte förstöra min vistelse här i USA!

Den enda som är värd mina tårar just nu är Justin Bieber

P&K Ellen

jag orkar inte!

Jag skickar er vidare till Malins blogg om ni vill veta vad som hände i helgen!!!

Jag vill helst inte prata om helgen mer än att jag hade världens roligaste Fredag-kväll och Lördags-För/eftermiddag, resten vill jag bara glömma.

Jag lägger in bilder ifrån helgen sen!

P&K Ellen


Underbar dag i Golden

GUUUU vilker väder det är idag DÅH!

Idag började jag vid 8.00 och när jag kom upp på övervåningen och såg att det var strålande sol så strålade jag med. Vi tog det lugn, åt frukost och läste böcker innan det var dags att klä på oss och gå ut. Jag behövde bara jeans, converse, linne och min bikerjacka (DVS. INGENTING). Det är fortfarande snö på vissa ställen men solen stekte på som bara den så vi njöt när vi gick till parken, där var vi inte ensamma! 

Jag kan bli så förbannad på barn ibland, JÄVLA UNGAR! Idag sa jag till en pojke som gick upp i ruschkanan och ingen kunde åka för han åkte ner och sen gick han upp igen och åkte ner. Jag sa till han att i en rushkana åker man neråt och att det är andra barn som vill åka också, då sa han något fult och sprang därifrån. Sen när jag går och sätter mig på en bänk så står killen och prata med sin mamma och säger: "Mamma, det är hon bakom mig som sa till mig att jag inte fick åka rushkana"...EH URSÄKTA? Det som var bra var att hans syster stod jämte när jag frågade snällt om han kunde åka neråt och hon hörde att jag frågade snällt och därför gick sedan pojken fram till mig och sa "förlåt"...


En annan sak som hände var att det var massa pojkar som sprang runt och jagade varandra och till slut så ville inte en kille vara med längre så han gick och satte sig hos sin farmor/mormor och sen kom en kille som var med och lekte och frågade varför killen inte ville vara med mer och han berättade han var trött.....DÅ trycker den andra killen upp sitt ansikte i killens ansikte och säger nå riktigt fult och säger att killen är en mes för han inte vill vara med.. Då tar farmorn den gråtade killen och gå till den elakas killes pappa och säger att dom inte kommer överens.. den elaka fortsätter skrika saker och är så JÄVLA elak och sen går den gråtande killen iväg med sin farmor igen och så skriker den elaka igen "naaawww nawww gråter du som en bäääääbis, jag vill ändå inte leka med dig...".. Skulle kunna gå fram och ge honom en snyting, pappan stod jämte och sa ingenting.

L hittade en jättesnäll flicka och leka med, dock var hon 8 år men det gjorde henne ingenting. dom satt säkert 1 timme och gjorde sandslott och när jag skulle hämta henne för att gå hem så berättade flickan att hon hette BB (what?) och sedan gav hon L en stoooor kram, hela vägen hem gick L och pratade om BB.


Nu sitter L och äter och jag gör mig redo för en powernap jag med, är grymt trött. Ikväll får vi se vad som händer, har gett upp nu!

P&K Ellen

ännu en kväll på Mills...



Igårkväll hämtade en au-pair upp mig och i bilen satt även en annan au-pair och malin. Dom andra au-pairena hade bestämmt att åka till Mills så jag och malin hängde på. När vi bäl kom dit gick dom och fixade naglarna och jag och malin satte oss kollade på folk, vi hade missat att dom skulle fixa naglarna så vi fattade inte riktigt varför vi skulle med. Men när vi sitter där och käka så kommer det fram 2 tjejer, jag känner igen den ena eftersom hon är svensk och hon är bästa vän med DENNIS (min fd. vän). Vi satt där vi 4 och pratade om våra liv här i Colorado, alltid kul o höra hur andra har det också.

När dom var klara med sina naglar så åkte vi hemmåt och dom lämnade av mig och sedan gick jag och la mig nästa direkt.

Kände jag behövde hitta på något på kvällen eftersom jag hade en ganska dålig grå dag så TACK!

P&K Ellen

Ledig dag = Ledig rolig tid = BULLSHIT

Igår var det 23 grader här i Golden, Idag 10!

Eftersom vädret var underbart igår tänkte jag det skulle bli samma idag men icke. Jag ställde klockan på tidigt för att jag skulle kunna klä på träningskläder, gå uppåt och komma fram till mitt favorit frukostställe. När jag drog undan gardinen för att låta solen skina in genom fönstret så såg jag istället en himmel som var vit (snö vilken sekund som helst) så blev att lägga huvudet på kudden igen och sova 2 h till och sedan inse att jag måste ta mig ur sängen någon gång under dagen iaf. Jag klädde på mig träningskläderna men när jag kom utanför dörren så gick jag 10 steg mot backen men vände att vända och ta Starbucks DownTown Golden istället.

Det är såååå blåsigt och grått här i Golden igen.... Längtar till solen kommer!

BTW, som ni kanske vet så jobbar jag max 3 dagar i veckan så är ledig grymt mycket och vissa tror det är lyx men så är det inte, alla andra jobbar ju!?.... som idag, vad har jag gjort? jag har suttit nere i källaren sen jag kom i morse, visst jag har pratat med kusinerna Clarberg i Sverige och det var ju skoj men mer då?!... Klockan är 15.03 och har ingenting att göra.
Pratade med Mr L och tydligen gillar han inte att bestämma saker i förväg så jag får väl sitta här till han hör av sig, jag har ju ändå inge liv.

P&K Ellen

inte på humör...

klockan är 20.30 och nu säger jag godnatt!

Har inge att hitta på så får bli sängen med svensk tv på datorn.

Har lite planer för imorgon, är ledig så ska bli niiiiiiice


P&K Ellen

GOT LOVE ?

M´et uppe på berget var ROSA denna dag

Fick ett fint Alla <3-dag´s kort!

Fick en fin Alla <3-dags present

Hoppas alla hade en bra ALLA <3-DAG!!


Min helg....

Fredag
Jag var ledig hela Fredagen så passade på att storstäda mitt rum innan det var dags för min favoriter att komma, Malin och Amanda. Amanda kom kom och hämtade upp mig och sedan åkte vi och hämtade Malin för att sedan köra vidare till Mills och käka, var meningen att vi skulle äta på The YardHouse men det var proppat med folk så vi hamnade på ett annat ställe, helt ok det med. Efteråt åkte vi hemmåt till mitt place och lojjade oss, jag var tröttast i världen så jag bjöd på en och annan show där nere på mitt rum. Slutade med att vi alla 3 däckade.

Lördag
Klockan ringde 07.00 och det var dags för Ellen och Malin att göra sig klara för SKOLAN, dock hade det varit skönare om man legat kvar i sängen heeeeela dagen. Väl iväg skulle vi försöka hitta skolan som vi inte hittade, alltid lika kul med mig och malin i bilen för vi båda blir irreterade (läs:JAG). Satt och svor för mig själv och Malin bara skrattade, det där ska hon få fan för någon dag. Väl framme i skolan var det j***vligt chill, nice skolkamrater och trevlig lärare. Vi fick läxa i att leta fakta om Amerikanska Presidenter, jag fick att leta om P nr 7 (Andrew Jackson) och P nr 35 (John F Kennedy).
Efter skolan åkte vi hemmåt men på vägen hem blev det problem, vår skjuss för kvällen kunde visst inte hämta oss så där fick jag utbrott nr 2 för dagen, men det löste sig till slut. Innan vi kom iväg hann varmvattnet ta slut (Malins fel) så jag kunde inte tvätta håret och sedan hittade jag inga kläder (som vanligt) MEN tillslut så kom våran skjuss och våran partykväll började. Hamnade i samma lya där vi kollade superbowl, dock andra folk som var där denna gången. Det blandades drinkar och hade superskoj, drog vidare till en bar och drinkarna blev mer och mer så till slut tog jag Mr långhårig i handen och gick hemmåt. Mr L fick sova på golvet och jag tog HELA 2mannasoffan...


(Bilder från kvällen kommer)

Söndag
När vi vaknade upp på morgonen efter låg Malin på golvet också och Mr Långhårig´s bror i andra soffan, vilken gentleman HA? vid middagstid fick vi skjuss hem till Golden igen och vi var helt slut både jag och Malin. När vi kom hem så gick vi direkt och åt och sedan satte vi oss utanför Starbucks, drog av oss kläderna för så varmt som det var i Söndags eftermiddags har det inte varit på länge här (ca 25¨C).
Senaste på kvällen körde jag hem Malin och jag hamnade hemma i min egna säng, heeeela sängen för mig själv.

Måndag
Alla <3-dag i USA är såå stort, man blir chockard. Jag jobbade hela dagen fram till 5 då jag hämtade upp Malin, ingen Mr L hade ju hört av sig. Vi hamnade på en mexikansk restaurang nära mig och sedn åkte vi vidare till Mills där vi skulle kolla på bio men när vi kom dit så gick alla jättesent så vi bestämmde oss för att gå till en affär (glömt namnet) där som säljer märkesvaror fast på REA. Jag hittade lite saker, farligt att shoppa med Malin. Lämnade av Malin efter våran shopping och sedan åkte jag hemmåt och slog ner mina ögon.

Tisdag
Ledig,Ledig,Ledig fram till klockan 14.45 då jag gick bort och passade S, var längesedan jag passade henne själv nu men det gick jättebra. Är lite skraj att vara i L&S´s hus efter allt som hänt så vi var ute nästa hela tiden, tönt jag är.
Efter mitt jobb i 2 h så åkte jag vidare till Malin och hämtade upp henne för att sedan åka tillbaka till Golden och gå till gymmet, kände vi behövde det efter helgen;). Vi körde maskiner och grejer, idag har jag faktiskt lite ont i kroppen, hjälpte att ta någon med mig till gymmet som jag kunde tävla emot lite, även om Malin körde hårdade än mig...hahahh...

Onsdag
Morgonen började med ett fint sms eller ska vi säga POESIIIIII, vilken kille asså :)

Jobba idag 1-4, nice dag va?

P&K Ellen

Min helg... kommer imorgon

haha oj va jag glömt att uppdatera där....

Imorgon kommer min fre-lör-sön-mån-tis.... lovar!

LOVE - Profoundly tender, passionare affection for another person

Hittade denna ringen för ett tag sen, blev lite inlove.

Visst är den söt?

P&K Ellen

Storstädning + pyjamasparty

Eftersom jag är ledig idag och inte hade så mycket gatt göra så kom jag på att jag kunde storstäda mitt rum, så fick de bli. Blev att plocka undan sådant jag inte använder och ställa det lite mer iordning så jag vet vart jag har mina saker.

 

Ikväll ska jag hänga med dom gamla vanliga, Malin och Amanda. Eftersom jag o malin har skola imorgon så måste vi sova ganska tidigt så blev att ta en chillkväll ikväll, det behöver vi!

Ska hämta upp Malin efter hennes jobb och sedan invänta Amanda om hon inte redan har kommit då.

 

P&K Ellen


Cherry on top

Jag gjorde en dunder diss mot Mr L, det var inte han som gjort att vi inte sågs på kvälle så lite synd om honom tyckte jag nog.
Jag plockade upp Malin efter hon jobbat sen stack vi till Cherry creek Mall och spanade in lite, alltid lika skoj. Hittade lite sommarkläder, måste ju börja någongång.

Kollade runt i några affärer innan de stängde och sedan avslutade vi med glass (är faktiskt nyttig)Cherry on top, man tar hur mycket glass man vill och vilken topping man vill och sedan väger dom glassen, skit billigt och FARLIGT.


jag och malin på Victoria Secret

glassstället

Malin med sin glass

Min goda glass

P&K Ellen

Chock Chock!!!

Nyss när jag kom in på facebook så skrev min kära vän Amanda och undrade om jag hade sett nyheten. Vilken nyhet undrade jag och så berättade hon att det var au-pair som hade dött i LasVegas. När jag undersökte det mera så bodde hon där hos sin host-family.

Tydligen hade hon fått andningsbesvär och bröstsmärtor som var en propp i lungan och efter där hade hon svimmat och hamnat i koma. Hennes familj kom över och bestämde nu efter några dagar att stänga av maskinerna som höll henne vid liv och hon förklarades hjärndöd igår.

Är i lite chock nu faktiskt. känner inte tjejen men jag vill bara gråta, det är så hemskt.
Skänker en tanke till hennes nära och kära!



Livet är orättvist ibland!

P&K Ellen

Mig leker man inte med....

Smsade precis med Malin. Vi skulle ju egentligen träffa boysen ikväll MEN dom har inte hört av sig än och kommer nog ta ett tag innan dom gör det så här och nu bestämmde jag och malin att vi ej ska träffa dom ikväll, oss leker man inte med.

Man ska inte behöva sitta och vänta på att folk ska höra av sig, då planera vi in annat istället. Verkar som dom tror att vi inte har några liv men så är det inte.

Ingen ska få tro att dom kan ha mig lindad runt lillfingret!


P&K Ellen

Einstein + Turtles = SANT

Här är tröjorna jag köpte igår. Jag köpte på killavdelningen i lite större storlek, tänkte jag skulle klippa av armarna eller kör jag bara på uppvik.

Coola ha?


2 för $20

P&K Ellen

I used to be fat

MornMorn!

Blev sovmorgon imorse, skulle egentligen gått till gymmet i morse igen men när klockan väl ringde så var jag supertrött och la kvar och glömde att ställa om klockan, men det är lugnt. Fundera på att ta ett arobic-pass fast instuktören är hon jag haft innan och hon väger 200 kg, får se hur jag gör. Är jättesoligt utomhus också så kanske blir en långpromenad i Golden istället, alltid skönt med frisk luft.

Förresten så var färgen efter sol-tannen jättefin, även om det inte tog ryggen ;). Hon som jobbade på stället där vi gjorde det sa att det inte skulle lukta eller någonting, bullshit, jag stinker "brun utan sol". När jag kom upp i morse så sa J att det såg jättenaturligt ut, skojskoj.

Ikväll pratas det om träff. Det är Mr Långhårig och hans bror som ville hitta på något (läs:hans bror), hoppas bara dom kommer på något skoj och göra, har tröttnat på baren som vi alltid går till:P Har fått reda på att Mr L är skitbra på bowling så kanske ska utmana honom ;)

Nu ska jag kolla vidare på "I used to be fat", det pusha mig att röra på mig:)

P&K Ellen

Sun-tan

M:
Hahaha! De påminner mig om avsnittet från vänner när Ross gick till ett sånt spray tanning ställe ;) Har du sett de?


Svar:
Det rolig var att alla de folk jag träffat på efter jag gjorde tannen och jag berättade att jag gjorde fel säger samma sak som du: "Det är precis som Ross i Vänner-avsnittet"...hehe..... Jag har inte sett avsnittet men googlade det precis och det var PRECIS som jag såg ut igår..hahahaa


Ross Sun-tan

P&K Ellen

Spray-tan

Kom precis hem från mitt möte med Malin och Amanda, det blev "solning" för oss alla 3. Jag provade som sagt på spray-tan och det var de knäppaste någonsin. Det var en Gay-kille som visade mig att först ska man stå frammåt till en röst säger "ställ dig åt höger" och så skulle man göra en poos och sedan vänster och sedan tillbaka till basposition men jag hörde inte när rösten sa att jag skulle ställa mig till höger så det blev 2 sprut frammåt och INGEN på ryggen..hmmm... fattade inte men nu vet jag hur det går till...till nästa gång typ...

Innan solningen var vi till Kohl´s och kollade lite, hittade 2 coola t-shirts med tryck på (visar imorgon).

Imorgon är jag ledig eller iallafall till 14.30 då jag ska jobba 1,5 h för J&J ska till tandläkaren. Tror jag ska till gymmet imorgon på morgonen, älskar att jag känner av träningsvärken men ändå träna på ändå. BTW har sett världens snyggaste kille på gymmet nu 2 dagar i rad, nästan så det är pinsamt varje gång vi är där samtidigt, han kanske tror jag förföljer honom!?..

Godnatt!

P&K Ellen

Mac&Cheese

Idag är fortfarande lite kallt här så vi har hållit oss inne idag igen, bra böcker framför en mysig brasa är bättre tycker jag och L. Till lunch lagade jag Mac&Cheese för första gången i mitt liv och L älskade det, vilken bra nanny jag är:D

Sitter redo nu att gå till gymmet, J kommer snart hem från jobbet och L sover middag. Ikväll blir det att hänga med dom bästa flickorna här i CO, Malin och Amandy. Det pratas löst om att bli bruna och eftersom Malin är en storsolare i solarium och jag är lite skraj för sådant så tipsade hon om spraytan istället, men nu är jag skraj för att bli orange istället.... bode jag?=P

Som sagt så är jag redo för några timmar på gymmet innan det är dags att möta flickorna!

P&K Ellen

Golden CO


Ni kanske förstår att jag älskar att bo här?!

P&K Ellen


Saker jag ska köpa.....

Här är lite av alla saker som jag har kvar att köpa innan jag lämnar detta land.


Något som saknas??

P&K Ellen

Dax att säga...........

GODNATT!

Idag har varit en ganska seg dag, eftersom det är så kallt här just nu så kan man inte gå ut och leka så fick bli innelek istället. Jag och L gjorde dunderfrukost och sedan satt vi och myste med massamassa böcker. Medans L sov middag så pratade jag med lite folk hemma i Sverige, GUU vad jag saknar dom.

När J kom hem från jobbet så gjorde hon jättegod pasta och vi pratade om vad som händer i helgen, SKOLA. Folk hemma som känner mig blir nog chockad nu när jag skriver att jag ska gå i skola men jag är tvungen (jag hatar att plugga över allt annat). Att åka som au-pair till usa innebär inte att bara passa barn hela dagarna, man måste gå på en skola och läsa 6 credits (ca. 60 h). Björn tipsade om en kurs som heter "Culture and Language" som lät ganska kul så den fick det bli, är Bj, Malin och jag som ska gå den (som jag vet).

Efter middagen ikväll drog jag på mig träningskläderna och gick bort till gymmet, körde lite rullband,benpress och roddmaskin. Måste börja mitt nya liv på riktigt nu asså, finns inga genvägar!

GODNATT SOM SAGT!!


P&K Ellen

Erik Clarberg


Världens finaste Erik <3

I Fredags var det utdelning hemma i Tingsryd. Det var min kusin´s minnesfond som delades ut på matchen mellan TAIF-TROJA. Tyvärr kunde inte Troja-supporterna hålla käften och bete sig som normalt folk så det gjorde mig mycket ledsen, dom kunde varit tysta 5 min!

I år fick Johan Salomonsson från Erik´s minnesfond och det är han värd.
Grattis Johan till det finaste "pris" man kan få!!

Gå gärna in och kollar på Eriks minnessida

P&K Ellen

Hemmagjord Chailatte

Berättade för J härromdagen att jag är så ledsen för jag inte kommer kunna köpa min Starbucks chailatte någonstans och allt jag har provat som bode vara samma inte smaka samma, är ju van vid SB´s nu ju. Hon berättade något för mig då som gjorde mig lycklig: "Starbucks Chailatte kan man göra själv!!!".... Tydligen är SB´s chailatte gjort av ett ekologiskt koncentrat som man kan köpa på matbutiken här, WHAT???????

Så J va så snäll härrom dagen och köpte hem en förpacking och WALLA där stod den framför mig, min egna gjorda Chailatte.

Undra om jag kan smuggla över till Sverige!?...hmmmm..måste försöka...

P&K Ellen

The Yardhouse - "swedish-tacos" - SUPERBOWL

Torsdag:
Träffade Mr Långhårig ute på samma bar, skulle gå och spela bowling men jag kom på att jag nog inte ville göra det så vi hamnade på ställe som sagt. En kompis till honom joinade oss, tydligen Mr L´s bästa kompis, fick 1000 frågor och kunde typ svara på ½ av dom. Vid 12 tröttnade vi på baren så blev att ställa oss ute lite, dock var det typ -20 grader så man var som en isbit när man skulle sätta sig i bilen. Rolig kväll.....

Fredag:
Malin kom till mig efter jobbet och vi hade bestämt innan att vi var sugna på fest men efter en kass natt hos mig så blev det till slut att bara göra oss iordning och åka ut till Mills och käka på världens bästa restaurang "The Yardhouse". Ville inte förstöra våra planer helt så vi beställde in en varsin drink, "The Yard House" har världens godaste Martini´s. Jag tog samma mat som i Phoenix, hamburgarna är underbara också. Efter en lång mysig middag och efter några sms var det tal på att åka hem till Mr Långhårig och hans bror men klockan blev lite mycket och sedan var vi ju inte riktigt friska. Vi stack in på Target en snabbis innan de stängde (det hann stänga) för Malin skulle köpa tofflor och jag köpte hmm ingenting.
Hamnade hemma i min soffa senare med filmen "The Girl Next Door" och halvsomnade gjorde nog vi båda, vi behövde de. Efter filmen gick vi och la oss och somnade på stuss, fast lite flamms blev det nog. Rolig kväll.....

Lördag:
Vaknade upp lite försent men efter lite skype-samtal med våra nära och kära hemma så var vi redo att gå utanför dörren. Gick ut i det fina vädret och tog oss till Starbucks när vi började våran morgon med jordgubbs-smoothie och inväntade Björn som aldrig kom. Efter ca 1 h kom han och vi käkade lunch (våran frulle) och sedan bestämde vi oss för att spela bowling, var typ 100 år sedan jag spelade så det var skojskoj. Bowling är roligare än man tror, fast var kanske roligt bara för jag vann första serien och sedan när Malin vann dom andra 2 så var det inte lika roligt längre. När vi kom ut ur bowlinghallen så fick vi värsta chocken, ca 20 cm snö på 2h och blåste gjorde det också. Bj körde hem oss och sedan åkte vi direkt till mataffären och inhandlade mat och smaskigheter för kvällen, jag jobbade och snälla Malin höll mig sällskap. Vi satte igång med våran "svenska-tacos", vet egentligen inte skillnaden mellan "usa-tacos" och "sverige-tacos" men vi lägger det annoliunda på brödet,haha. När vi lagt lillan blev det att sätta på film nr 2 "The back-up plan" med J-Lo, filmen var OK. smaskigheterna kom fram men allt var nästa kvar efter filmen, åt nog lite för mycket tacos. Efter mycket flamms även denna kväll som hamnade vi i sängen och skrattade nog hela natten, hade ont i magen efteråt. Rolig kväll.....

Söndag
:
Dax för dagen alla i USA har väntat på, SUPERBOWL. Tog bilen vid 15.00 och körde DownTown Denver och mötte upp Mr Långhårig och hans bror hos deras vänner. Kändes lite stelt i början men när alla hade fått dricka i sig så blev alla lite socialare men jag fattade fortfarande inte hur man spelar Amerikansk fotboll men man fick gissa sig fram, Packers vann iallafall över Steelers för så mycket fattade jag. Medans alla andra satt och drack öl och drinkar så fick jag sitta och dricka vatten, ÄLSKAR att jag är den enda som kan köra (not). Jag och Malin hade med oss mat som vi skulle äta men vi var inte sugna på det och sedan glömde jag bort det så min huvudvärk kom mer och mer. Dom andra gick ut och festade och vi körde hemmåt eftersom Malin måste vara hemma innan 23.00 dagen innan hon jobbar. Stannade till på Donken när vi skulle åka hem men blev att slänga i sig maten för man var så hungry men slutade med illamående. När jag hade släppt av Malin kände jag hur det tryckte i skallen och kände även hur det vände sig i magen och min mat ville komma upp. När jag väl kommer hem springer jag ner till toan, hinner säga till J att om hon undrar var jag gör så kräks jag bara för jag hade ont i huvudet och inget annat. Tar huvudvärkstabletter men efter 1 min så spyr jag rakt ur, hinner dock fånga upp det i en påse men mysigt var det INTE. Låg och skakade hela natten men huvudvärken försvann efter ett tag och jag kunde somna gott och drömma. BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE......


Tack för en finfin helg <3

P&K Ellen

Dålig....

Dålig uppdatering IGEN!!!

Skriver ikväll!!!

Vandrande snögubbe

Iskallt Måndag-Onsdag men idag lovade dom lite varmare men icke. Det är varmare i luften men snöade mer idag, mer blask. BTW ni har väl hört om den hemska snöstormen här i USA som dödat minst 12 liv, vi är en litenliten del av de ovädret. Läs här om du inte är med i svängarna.

Imorse (läs:11.30) så vaknade jag till liv efter att ha stängt av min väckarklocka 3 gånger och jag insåg att jag inte orkade gå till gymmet, imorse IGEN. Känner att jag har typ ont i ryggen och helt slö i huvudet efter ännu en dålig natt med knäppa drömmar så hoppade det. Städade undan lite på mitt rum och sedan slängde jag på mig lite kläder och insåg när jag kom utanför dörren att det SNÖADE men valde att gå ut ändå, J skulle till ett cafe så jag fick skjuss till Starbucks där jag satt och kollade på videoklipp på min mobil som jag spelat in på VilleBus, han är världens finaste och roligaste lillkille.

Efter 1,5 h på SB med en stor, varm, god Chailatte i handen så gick jag hemmåt, såg ut som en snögubbe när jag kom hem.

 

Ikväll ska jag träffa Mr Långhårig ute på samma ställe som första gången jag träffade han. Han ställde ju in i Sönsdags och Tisdags så nu väntar jag bara på ett sms att han även ställer in ikväll, eller är det jag som ställer in för det är så dåligt väder och jag inte våga köra men jag håller en tumme.

 

P&K Ellen


Världens finaste Mumma

Kollade runt på min gamla blogg och hittade ett inlägg då jag och mina systrar hade varit i Alvesta och hälsar på hos våran farmor.


Hon gick bort förra hösten när jag hade varit här några månader och det är en sak som varit jobbigt för mig eftersom jag hade velat vara hemma på begravningen och säga hejdå en sista gång. Jag är glad att jag fick säga hejdå riktigt innan jag åkte iallafall.


Min farmor kommer alltid finnas i mitt hjärta<3 hon har till och med ett hav tillkallat efter sig....Mumma-havet (Östersjön)

Världens finaste Mumma (och jag)

 

P&K Ellen


En gammal kärlek sätter sina spår.....

hejhej hello!.

Klockan har nyss slagit 00.00 här i CO/USA och jag har börjat gäspa så snart blir det sängen.

Idag har inte hänt så mycket, skulle gått till gymmet i morse men sov inte på hela natten så sket i det. Har varit riktigt kallt även idag så vi har hållit oss inne hela dagen, mys det med.

När J kom hem körde jag och hämtade upp Malin och sen åkte vi till Mills, jag var tvungen att fixa örhängen till mitt nytagna hål och hittade även andra snygga också. Passade på att käka på Mills också, Panda Express is the shit.

Slängde mig i sängen det första jag gjorde när jag kom hem och kollade Mästerkocken, älskar allt som har med matlagningsprogram och göra (visste du de?)

Efter programmet skrev en gammal "pojkvän"´s mamma till mig på facebook, jag har kontakt med henne men inte med killen. Jag har dagar då jag saknar honom fruktansvärt mycket, alla fina och mysiga resor till Linkon. Men han har gått vidare och jag med (typ) så man får gilla läget.

Väderomställning


Längtar till sommaren här i Golden

Idag när jag vaknade upp vid 06.30 och kom upp till övervåningen så var brasan igång och J berättade för mig att det var mycket kallt ute, fattade nog inte hur kallt det var när hon sa de.

Stack ut huvudet när jag skulle släppa ut hunden och fick världens chock, idag är det -25 C här i Golden/Colorado. Under natten har det varit -30 C och det ska hålla i sig nu till på Torsdag.

Det som är så skönt med Colorado är att vädret skiftar så hela tiden, som tex nu då så är det ISKALLT i 3 dagar och sen på Torsdag är all snö borta....och som härromdagen var det ju +20 C här, crazy men coolt.

Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle träffa Mr Långhårig men jag är lite rädd för att köra när det är så dåligt väder så jag ställde in, får bli på Torsdag istället. Jag drar bort till gymmet istället och kör ett mördapass hade jag tänkt, tror jag ska fråga J om man kan finna ett solarium här någonstans också, räcker med att sola typ 1 gång för 1 gång här = 5 gånger hemma.


Nu ropar L att hon är vaken så jag får hämta henne och sedan ska vi mysa ner oss i soffan med en film innan mamma J kommer hem och jag kan gå till gymme.

P&K Ellen

GoodWill


Väst 30:-

Stickad tröja 25:-

Levis jeans 30 :- + 30 :-

Paljettjacka 48:-

Scarf 14:-

P&K Ellen

RSS 2.0