Plankan på Targetbollen

HejHej hallå!

Igår blev det jobb, L hade ingen skola så vi hittade på annat istället. Skulle gå till Storytime men när vi kom dit var det bara ett barn där så vi gick till parken istället och lekte. Vid lunchtid gick vi hem och åt lunch, och pysslade lite innan L skulle gå och sova. Jag kollade lite svensk tv på datorn som vanligt och vilade lite.
När L vaknade så var J hemma så jag fick ledigt, dock stannade jag hemma och tog de lugnt och käkade middag med J&L. När klockan blev halv 8 så ringde jag Caroline, fick myror i brallan och ville hitta på något så mötte upp henne och käkade glass, Yoghurtland is the shit!
Åkte bort en runda till SuperTarget, skulle kika om dom hade Missoni-saker kvar, var väldigt utplockat så tänkte jag skulle kolla på sista Target så jag får mina skor som jag vill ha.

Åkte hemmåt och tittade lite mer tv innan jag slumrade så gott i min säng, drömde fina drömmar


Jag och L gjorde pyssel



Vi provade oss på Plankan på Targetbollen, gick sådär.

P&K Ellen

Colorado Avalanche v.s Los Angeles Kings

Ikväll blev det som sagt hockey och jag var laddad till tusen. Åkte och mötte upp Caroline vid Pepsi Center (ishallen), tog lite kort utanför innan vi tog en runda i souveniraffären.
Som ni kanske vet så har Peter Forsberg spelat i Colorado i några år och förra året så gjorde han comeback, men klen som han var så spelade han bara en match. I Seriepremiären 8 Oktober ska dom hissa hans tröja i taket, försökte få biljett till matchen men eftersom det är första matchen för säsongen så var dom slutsålda på några minuter. Dit jag ville komma var att i souveniraffären så hade dom ett helt bord med bara massa Peter Forsberg grejer, filtar, puckar klubbor, tröjor och massa annat.
Jag köpte en snygg WCT-tröja med AVS-loggan på bröstet. När vi väl kom till våra platser så var dom jättehögt upp så vi gick ner och satte oss på några andra platser, mycket bättre precis vid kurvan så man såg perfekt. Matchen var ganska livlös, visst det är fortf. försäsongen men jag hade hoppats på lite fighter och snygga mål. Matchen slutade 7-0 till KINGS, vad hände AVS?

Har tänkt jag skulle se iallafall en match till innan jag åker hem, hoppas på vinst då. Om ni inte visste det innan så spelar det 2 svenska killar i AVS denna säsongen, såg bara en av dom på isen igår. Gabriel Landeskog, 92a, GRYMT duktig spelare för din unga ålder.

Jag har saknat att kolla på hockey iallafall, var ju April senast jag kollade.

mer bilder kommer från hockey!
Lite slagsmål =D


P&K Ellen

Första NHL-matchen för denna säsongen!

87,7´F (31´C) står vädertermometern på just nu, hur skönt? Lite svårt att fatta att det snart är Oktober!

Här ligger jag iallafall i min säng nu, bode kanske vara ute och njuta av solen men var ute innan idag. Var och lämnade L i skolan idag, gick hem, somnade på soffan, vaknade, cyklade till mataffären och sedan hämtade jag L från skolan igen. När vi kom hem var det napdags för L och "halv 8 hos mig"-dags, finns det något roligare program?..

Nu ligger jag i sängen som sagt, jag laddar för ikväll. Dags för denna säsongens första NH-Lmatch för mig,
CO Avalanche möter LA Kings.
Jag saknar verkligen att kunna se mycket hockey, när jag bodde i Tingsryd så kollade man nästan varje hemmamatch och någon bortamatch. Men när man tänker så är EN NHL-match som TIO Allsvenskan-matcher, visst?..

Nu ska jag snart dra på mig min Vinröda tröja med det stora A ét på magen.

LETS GO AVALANCHE!!



P&K Ellen

Southwest Plaza

Tess skulle egentligen komma imorse men fick förhider så istället hörde Caroline av sig och undrade om jag var ledig, det var jag ju. Hon kom förbi och vi åkte vidare till Littleton, hon har kikat ut en tatueringsstudio där som vi åkte till. När vi kom dit hade det såklart inte öppnat än så vi åkte vidare till ett Mall som ligger nära, Southwest Plaza. Ganska tråkigt Mall om jag ska vara ärlig, till och med V.S och F21 var riktigt dåliga.

Vi käkade lunch innan vi åkte till tatueringsstudion, Caroline beställde tid och jag blev lite sugen men får vänta lite. Sedan åkte vi vidare till Super Target och kikade, alltid kul att kolla där...är det inte roliga varor kan man alltid kolla på roligt folk.

God lunch i solen

Sen åkte vi hem till Golden och bara chillade innan Caroline begav sig hem till Denver, jag hängde med J,J och L till en Halloweenaffär, lilla L ska vara ett lite Bi iår. Sedan åkte vi vidare till Arvada och käkade Pizza, var nog godaste pizzan på länge, visste ni att man äter honung på pizzakanterna här?

När vi åkte hemmåt så hörde jag av mig till Mr, han kom över nu ikväll och vi kollade på film, tyvärr somnade jag men filmen och sällskapet var det inget fel på.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, imorgon blir det uppstigning 07.00.

P&K Ellen

Missoni for Target

Nu ska ni får höra bloggare där ute i landet: JAG HAR RÖRT OCH SETT SAKER FRÅN MISSONI PÅ TARGET.

Är så kul och knäppt att bloggarna skriver om hur mycket dom vill ha del av Missonisakerna från Target, och så kan jag köpa allt om jag vill.
Idag när jag var på Target och fick syn på lite saker, kände igen mönstret direkt och visst vare så, Missoni for Target.
Saknade lite av storlekarna så ska till ett annat Target en annan dag och se om jag får tag på skorna som jag provade, fanns bara förstora.
Jag blev chockad över att det var så billigt, trodde ändå det skulle bli en dyrare prislapp men icke. Gummistövlarna gick på $20 (126 kr) och det fanns mycket annat också.



P&K Ellen

Kan inte fatta att det snart är Oktober.

TjaTja!!

Igår var en sådär bra dag för mig, kände mig konstig hela dagen. Hämtade L i skolan vid halv 1, innan dess åkte jag en runda till Starbucks och kollade på folk med min Chailatte i handen. Vädret igår var som en het sommardag mitt i Juli, kan inte fatta att det snart är Oktober. Blev att ta det lugnt resten av eftermiddagen/kvällen, följde med en runda till affären med J,J och L. Kollade på svensk tv hela kvällen, var inte på humör för något annat.

Byxdressen var på

Jag på racercykel hem

P&K Ellen

En konstig känsla i magen!

Hej Hej Hallå!!

Idag är jag ½ ledig, fick sovmorgon imorse så slapp lämna L på skolan men ska hämta upp henne om ca 40 minuter. Vädret ligger på 25 grader här i Golden igen, shorts- och linneväder. Sitter på Starbucks just nu, kände jag ville ut lite innan jag ska hämta L eftersom hon även ska sova när hon kommer hem från skolan så blir det att hålla sig i huset. Får ser om jag hitta på något skoj ikväll, är sugen på något.

Har även en konstig känsla i mage, haft i ca 1 vecka nu. Det pirrar hela tiden och känns som någon ska hända, igår när jag läste mitt horoskop för denna veckan så skrämde det mig ännu mer.

För dig som läser kanske detta inte säger dig något men för mig får det att få ännu mer ont i magen, Caroline och Tess fattar vad jag menar (tror jag).

"När du försöker få ett harmoniskt liv i en behaglig omgivning, landar du på en spännande väg full av konflikter och dramatik. Är det här vad du i hemlighet har velat hela tiden? Eller snubblade du på det av en ren händelse? Svaret på dessa frågor kommer att få dig att känna dig både klok och fri."

Bode man lita på Horoskop?

Ska cykla hem nu, hejdå!

P&K Ellen

Ellen <3 Jeffrey

Glömde ju berätta vilken färg mina skor var, gissade ni rätt?


SVARTA


P&K Ellen

Swedish Meatballs!

Kvällen igår blev lyckad, äntligen fick jag mina Swedish Meatballs.

Åkte till Littleton vid halv 7, plockade upp Mr och åkte vidare och handlade. När vi kom hem blev det att börja på köttbullarna direkt, tog dock 100 år att göra dom men dom blev bra. Skulle ha potatismos och sås till, såsen blev tjock och moset var gjort av dåliga potatisar men köttbullarna vägde upp det hela.

När vi var mätta och belåtna så drog vi ner till hot-tuben, hade inge bikini med mig så fick låna short och t-shirt, hemska någonsin. Hann bada i ca 15 min innan det kom en vakt och sa att man inte fick bada efter 10 (klockan var 22.30), men "vi visste inte det". När vi gick upp till lägenheten igen tittade lite tv innan vi gick och la oss, var supertrötta igår så somnade på direkten.

Vaknade vid 9 imorse, blev serverad frukost och vi kikade lite tv innan vi gjorde oss iordning. Jag skjussade Mr till tåget så han kunde åka DownTown och kolla på Football, tydligen spelade hans hemmalag (Buffalo) och dom skulle till en sportbar och titta. Jag fortsatte hem i det fina vädret, man kan tro att det är mitten av Juli här.
Nu ligger jag i min säng och ska kolla på lite tv, även om vädret är fint ute så vet jag inte vad jag ska hitta på ute.

Tess och hennes vänner skulle till IKEA lite senare, ska kanske möta upp dom.

P&K Ellen

25 September, 30 Grader sol, 1 Bagel!

Vid 8.30 ringde klockan men blev att chilla ett tag innan vi gjorde oss iordning och åkte först till Starbucks och hämtade upp en varsin "morgonkaffe" och sedan vidare till bagelstället nästan brevid. Satt och njöt av en god frukost i solen, underbar morgon. Åkte sedan vidare till Postkontoret och hämtade ut mitt paket som jag fått från Sverige, Det var mitt VISA-kort och även medskickad lite svensktgodis, mums.
Åkte och lämnade tillbaka filmen vi såg igår, köpte en sallad+soppa påvägen hem till mig och sedan vandrade vi ner till vattnet och satte oss och åt lunch. Det verkligen stekte, ångrade lite att man inte hade typ bikini så man kunde få lite färg, har ändå varit 30 grader här idag.

Nice Frulle

Mitt paket (impad av Swebank,dom gav mig ett precis likadant kort,egobild på mig själv)

Årets halloween-kostym?!

Carre solar och spanar

Jag solar och poosar

Caroline åkte hem för hon skulle jobba och jag gick hem och har chillat sen dess.
Ikväll ska jag till Littleton, idag lovades det Köttbullar och jag ska hjälpa till att tilllaga så ny finns det ingen återvändo. Ska gå och duscha nu och göra mig klar. hoppas alla mår bra hemma!

P&K Ellen

Han tog med storm, Jeffrey <3

Idag ringde det på dörren, där utanför låg en brun låda med mitt namn på. Som jag väntat på min nya kärlek Jeffrey och helt plötsligt var han framför mig.
Kom enda från Californien, hit till Golden, till mig.

Kan ni gissa vilken färg det blev det slut?


Det bästa är att han gillar mig även om jag är osminkad!

P&K Ellen

PROM!

Dax att sova för mig nu, är jättetrött.

Idag har jag som sagt jobbat, L har varit i skolan så det var lugnt då, 4 h går snabbare än man tror. Nu ikväll kom Caroline när hon jobbat klart och vi kollade på film och käkade chips. Vi kollade på filmen PROM, skulle man varit 16 år skulle man älska filmen, jag tyckte den var ok bara.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag befinna mig på posten klockan 9 och hämta ut min paket som kommit från Sverige, mitt kära Visakort ska paketet innehålla. Måste ändå säga att det är ganska skönt att varit kortlös i ca 3 veckor, innan har man ju kännt att man kunnat handla "för jag har ju sitt kort", men jag har klarat mig galant på min veckolön och har jag hittat något som kostat för mycket så har jag tänkt att jag får köpa det när jag har råd. Åker ju till LA om 19 dagar så ganska bra att ha med kortet fall i fall då.

Nu blir det sova!

P&K Ellen

"Ellen Special" (fläder och vodka drink)

Hallå Bloggen (tänk dig Stina-Lee)

Glömde ju för fasiken att uppdatera igår, får bli idag istället dårå.

Igår jobbade jag 7.00-16.00 (L var i skolan 8.30-12.30), under tiden som hon var i skolan så kom Caroline hit. Vi tog en härlig powerwalk, gick förbi affären och köpte lite frukost innan vi traskade hem till mig och käkade. Sedan åkte vi till Mills Mall för Caroline skulle kolla efter dataväska och jag köpte även ett lås som jag ska ha på min väska när vi åker till LA (om 20 dagar), åkte sedan hem för jag skulle hämta L vis skolan igen.

J kom hem vid 16.00 och då umgicks jag och Caroline igen, vi hittade ett program på hennes dator som gjorde massa fula face och såklart kunde vi inte hålla oss borta från det. Jag blanade även en "Ellen Special" (fläder och vodka drink), den nya "inne drinken", alla vill ha den ;).
Sedan gjorde jag mig iordning för kvällen, hade blivit lovad Swedish Meatballs i Littleton. När jag väl kom dit så bjöds de på annat, såklart blev jag besviken men Butternut Squash med Kycklinggrillspett var också gott och lite glass till efterätt. Kollade lite tv och hade myspys, trevlig Onsdagskväll.
Åkte hem runt 23.30 och däckade ganska direkt i min säng till "Halv 8 hos mig".

Idag blev det uppstigning vid 8.30, gjorde mig sakta iordning, började jobba vid halv 10. Jag och L gick till parken och lekte, vädret här är underbart just nu (27 grader som varmast idag). Gick sedan hem, målade naglar, dansade till Skönheten & Odjuret innan det var dax för lite Lunch. J kom mitt i lunchen så han tog över och jag kunde gå och ta en powernap. Blev att kolla "halv 8 hos mig" och "4 stjärnors middag" som jag somnade till igår. Vaknade för ca 2 h sedan, hängde med J&L till affären och handlade lite till middagen ikväll. Nu ligger jag och ta de lungt, ska äta middag snart och sedan åker jag till Lakewood, Tess ska färga mitt hår. Mamma jag lovar att det inte är någon jätteförändring, även om jag egentligen velat ha rött hår just nu.

P&K
(vi syns på stan) Ellen

Var tvungen!


Var tvungen!

Idag när jag var inne på Good Will (secondhand) för att titta efter Levis 501 så hittade jag denna lilla coola jackan istället för en billig peng. Lite fel att köpa barnkläder när man icke har barn men den dagen jag får barn den dagen kommer min unge vara coolast.

Är den inte cool?

P&K Ellen

Jag saknar dig!


Finaste Erik!
(länk till Eriks minnessida)

Finns dagar då jag saknar min fina kusin mer än någonsin, idag är en sådan dag. Kan inte fatta att det var 5 år sedan jag såg honom senast, tiden går så fort.
För ett tag sedan drömde jag om Erik att han kom tillbaka, jag kommer ihåg jag sa till honom i drömmen att jag aldrig skulle släppa honom, han fick aldrig mer försvinna ifrån oss. När jag vaknade dagen efter så kom tårarna för allt var så verkligen och jag insåg att det bara var en dröm.

Jag saknar dig, min fluffiga kusin!

P&K Ellen

To know you means a lot of things, Lot of love, Lot of dreams!


Blev som jag trodde

Sitter här nu i en mjuk fåtölj och lyssnar på Sophie Zelmani blandat med Melissa Horn, vadå lipmusik. Sitter här med gråten i halsen, fråga mig inte varför. Det blev faktiskt lite kyligt när jag satt där ute så flyttade in och njuter nu som sagt av min varma Medium Chai H2O. Killen jämte mig sitter och glor, skrattar åt sig själv och är allmänt irreterande.

Har hemlängtan just nu faktiskt, det är tufft men man får står ut!

P&K Ellen

Dagens outfit!



Jeans - Levis
Skjorta - Urban Outfitters
Linne - F21
Skor - Minnetonkas
Jacka - Jofama by Kenza


P&K Ellen

Börjar bli Höst men känns mer som Vår


Hösten har kommit till Golden också, eller det känns mer som Vår faktiskt. Träden är fortfarande gröna och fina och det är inget höst-rusk utan solen är framme dock lite kallare bara.

Sitter just nu utanför ett salladsställe som ligger granne med Starbucks, känner jag mig själv rätt så kommer jag ha "efterätt" på SB i form av en chailatte utan vatten.

Blev en promenad imorse men blir nog en ikväll också, är perfekt väder för promenader nu. Annars idag vet jag inte vad som händer är så svårt att göra någonting när man inte har tillgång till bil, J&L är iväg någonstans nu. Golden är mysigt men efter mer än ett år efter jag kom är Golden de samma sen dess.

Har börjat fundera på hur det kommer vara om ca 6 månader då jag ska flytta hem igen, hur kommer det kännas. Som jag känner nu så skulle jag kunna vara kvar 6 månader utöver men jag saknar min familj så mycket, vi får se vad som händer.

Väntar även på ett paket från Sverige som inte verka vilja komma fram, är mitt VISAkort i paketet så skulle ju vara nice om det kom fram liksom.

Nu ska jag käka upp min sallad och sedan njuta av den friska luften här i Goldish!

P&K Ellen

Nya mål!

Eftersom jag varit på latsidan nu på sistone så har jag nya mål, startar imorgon.

Efter att ha gått powerwalks på ca 1 timmer där jag tröttnar på att musiken i öronen eller att jag redan mött samma tant 20 gånger så har jag kommit på att jag ska korta ner mina powerwalks och gå mer gånger i veckan istället. Varje gång jag är ute och går så känns det som jag gått 2 h men i själva fallet är det bara 30 min, så bättre med korta runder mer gånger istället.

Känner bara av förkylning just nu så börja så smått med mina nya mål, åker ju faktiskt till LA om ca 3 veckor. Jag är inte den som vill räkna kilon men jag har en sååå snygg klänning som jag vill ska sitta lite bättre så vi får väl se:)..
På Onsdag är det Zumba igen, även imorgon men tror jag hoppar den pga knäppa instruktören. Vi får se hur det kommer gå, tänkte jag skulle dra ner lite på kolhydraterna också men det hjälpte ju inte när min hostdaddy gjorde Laxpasta, kom på det efter jag hade ätit:P

Nu ska jag gå och lägga mig, jag avslutar detta inlägg med att visa min t-shirt som jag hade på mig igår, har inte vågat använda den innan. Jag skojjar inte om ca 20 personer kommenterade min tröja igår när vi var DownTown, och då menar jag positiva kommentarer.
Kom även på nu ikväll att jag sa till alla att det var Brenda, men det är det ju inte alls är hon utan den andra tjejen som jag inte kommer ihåg namnet på.... Syster Elin, kommer du ihåg?

P&K Ellen


Tankar om Marijuana


Cannabis, Weed, Pot, Grass.... kalla det vad du vill!

Om du inte visste det innan så säger jag det nu: Det är lagligt att röka Marijuana i Colorado!

När jag första gången hörde det när jag kom hit så blev lite helt förskräckt eftersom det var DROGER, i Sverige är det ju ett big NO NO att hålla på med droger. När jag väl pratade med folk som höll på med det så var dom så positiva till det, fattade inte varför på ett sätt.

Att röka en Cigarett är mer farligt än att röka Marijuana eftersom Cigaretter innehåller nikotin och massa tjära...Marijuna är naturliga grejer.

Så kanske är det positivt! eller?

Det som gäller för att köpa marijuana här (lagligt) är att du måste gå till en doktorn och bevisa att du ska få Marijunana för din sjukdom eller annat. Jag kan t.ex. gå till doktorn och säga att jag har sömnsvårigheter och att jag hört att Marijuana är bra för det, har jag tur så kan jag få ett papper på att jag får köpa marijuana och röka det. (dvs du kan lura dig till marijuana hur lätt som helst)

När jag varit på hemmafester här i Colorado så har jag sett folk röka det och inte minst känner man ju det på lukten, söta, äckliga lukten som verkligen sätter sig i kläderna. Jag är verkligen ANTI droger och när jag ser att någon röker så går jag alltid där ifrån. Jag skiter i om folk röker eftersom det är deras problem om dom blir besatta men om någon röker runt mig så ber jag alltid personen gå därifråm, eller iallafall fråga innan så jag kan gå därifrån.


Welcome to Colorado!


P&K Ellen

Oktoberfest (med tyskt uttal)

Jag mår verkligen inte bra just nu!!

I Lördagseftermiddags så taggade jag för utgång på kvällen men efter att jag fått mer kramp i magen, mått mer illa och faktiskt spytt lite så insåg jag att kvällen inte skulle bli så skoj om jag åkte till Denver och festade, blev att stanna hemma.
Efter någon timme får jag besök av någon som tycker lite synd om mig, räddade min kväll! vi kollade på film och bara tog de lugnt, blev inte så länge jag fick sällskap eftersom det var jobb dagen efter (inte för mig) men det räckte gott och väl för mig att kunna sova gott den natten.

Igår när jag vaknade så kände jag mig faktiskt jättebra, gjorde mig iordning och åkte DownTown och mötte upp Caroline och Linnéa. Det är "Oktoberfest" denna och nästa helg, dom har stängt av en gata där dom har öltält och massa tyskmat och musik. Är nog mer liv på kvällen men vi ville se hur det såg ut, kanske åker dit denna helgen om jag mår bättre. Sen tog vi en runda på stan, kikade affärer och käkade lunch. Kände hela dagen att det skulle vara smart att kanske stanna hemma eftersom jag kände illamående och huvudvärk under dagen. Vid ca 16.30 åkte jag hemmåt mot Golden och däckade i min säng, kollade lite tv på datorn och fick mer och mer ont i kroppen.

Blev att ta de lugnt resten av kvällen och var faktiskt redo för sängen redan vid 20.30 men kunde inte somnade förens 22.00 kanske.


Mitt hak ;)

Jag och Caroline

Blandad mat

Subway-mackan

Gäller att har muskler om man ska shoppa som jag!

Den underbara vägen mellan Golden-Denver

P&K Ellen

20.25, nu går jag och sover!

Jag har sprängande huvudvärk, täppt i näsan, mår illa och har troligen feber.

Klockan är 20.25 och nu går jag och lägger mig, hoppas på att jag mår bättre imorgon!

P&K Ellen

Bode vara svartsjuk!

När jag läser mitt inlägg från igår så verka jag väldigt bitter på livet just då men det var bara en liten svacka just igår. Ett sms från Caroline räddade min kväll, vi möttes upp lite senare.

Vid halv 8 åkte jag mot Cherry Creek Mall och mötte min nya kärlek, tyvärr kunde han inte följa med hem men vi ses om ca 5-8 dagar, jag är kär. Varnade den andra herren att han bode vara svartsjuk nu för jag har ny lover,  Svart, 14 cm och soo nice....han blev lite sur där ett tag men berättade hur de låg till så nu äre chill. 

Jag och Caroline möttes upp på en bar som heter Cherry Cricket, dom är kända för dina hamburgare men igår blev det bara 2 glas vin (med sprite) för mig och jag va nöjd. Vi pratade massa och hade jättemysigt, blev inte jättesent så kunde komma hem och sova gott sen.

osminkade sanningen

Vaknade mitt i natten av att jag mådde så illa och hade kramp i magen, har fortfarande ont och haft hel dagen. Vet inte riktigt vad det är med mig, illamåendet håller i sig,det krampar hela tiden och nu är jag dunderförkyld också. Ikväll blir det utgång med Caroline, egentligen kanske det inte är så bra men jag får vara med lite på ett hörn. Är yp sista helgen caroline kan festa eftersom hon ska jobba varje helg fram till vi åker till LA. Känner jag mig själv kommer jag hänga mycket i Littleton så, detta kanske blir sista seriösa utgången så gäller att stå på dig.

Nu ska jag gosa med en nyvaken L, goa lilla trollunge

P&K Ellen

Har man ingen att umgås med så får man umgås med sig själv!

Jag är verkligen trött på allt, jag kan sitta här i USA ("landet där allt händer") och har tråkigaste i världen. Alla andra jobbar, här sitter jag i en soffan och sliter snart av mitt hår av att jag är så uttråkad. Ni som tror att USA är landet där det händer saker hela tiden har fel!

Vaknade vid 6 imorse av att klockan ringde, skulle ut på powerwalk hade jag tänkt men hann somna om innan jag steg upp, vaknade igen vid 9. Gick upp och gjorde mig lite frukost, solen sken och jag funderade på vad jag skulle göra under dagen. Hade hoppats att Caroline skulle vara lite ledig så vi kunde göra något idag men icke, blev att fundera ännu mer. Har man ingen att umgås med så får man umgås med sig själv, vid 1 tog jag bilen till Boulder och strosade runt i mysiga lilla downtown som Boulder har, var inne i lite affärer också men fanns inget som föll mig i smaken, eller jo....det fanns en såå snygg fransjacka på en Vintage-affär men den var lite stor.

Älskar vägen till Boulder, berg så långt ögat kan nå

Sånna hittar man bara i Boulder

Som sagt, bara i Boulder

Hittade lite svenskt (falksalt)

Den coola fransjackan

Killen är grym!

Var där i ca 1,5 h innan jag tröttade och åkte hem till Golden igen, hamnade framför tvn och försökte smida planer för ikväll. Jag var glad i ca 10 min innan jag fick sms att jag tyvärr inte får besök ikväll, jag är faktiskt lite ledsen..eller bara dum att jag tror att det alltid ska gå min väg hela tiden.

Detta är en sådan dag som får mig att åka hem till Sverige direkt, just bara för min familj. Jag saknar min familj sjukt mycket och på ett sätt längtar jag till jag kommer hem och kan umgås med dom hur mycket som helst, men vet också att när jag väl är hemma så kommer jag sakna USA, alltid likadant.

Jag saknar min kompis Malin såååå mycket, hon var ledig varje helg och bodde hos mig så känns så konstigt att vara så ickeupptagen hela tiden. Sitter och gråter just nu om jag ska vara ärlig, vet inte varför.

P&K Ellen

Beslutsångest!

Jag köpte ju denna jackan för några veckor sedan men nu har jag blivit lite velig.
  • Kommer jag använda den?
  • Kan man matcha den med mycket?

ska jag behålla eller ej?

P&K Ellen

FRIENDS ARE LIKE TITS!

FRIENDS ARE LIKE TITS. SOME ARE BIG & SOME ARE SMALL. SOME ARE REAL & SOME ARE FAKE!!


Small girls eat small bites...Big girls eat big butts

Blev lite fel i morse när jag och L åt frukost, vi båda fick skrattanfall och L kallade mig "silly" resten av dagen.

Idag har L varit i skolan så jag passade på att cykla bort till affären för att fixa lite för kvällen, skulle ju på födelsedagsmiddag. Känner mig lite elak för jag gav f-dagsbarnet en t-shirt, jag klagar på hans amerikanska style...kanske är jag lite elak;)...

När jag sedan hämtade L från skolan vid 12.30 så gick vi bara hem och slappade innan det var dags för henne att ta en nap, tänkte jag skulle ta en också men blev fast i "4 stjärnors middag", om du inte sett programmet så måste du se de.

När hon vaknade igen så skrämde hon livet ur mig, jag satt med ryggen mot trappan och tyckte jag hörde någon i trappan och vände mig mot den men såg ingen och när jag vände tillbaka huvudet så stod Lu på andra sidan och jag skrek till världens tjut, L tittade på mig och sedan sprang hon ner för trappan igen och grät, stackarn. När jag sedan kom in till henne så frågade jag varför hon var ledsen, då berättade hon att jag skrämde henne troligen lika mycket som hon skrämde mig. När jag spelat lite clown och gjort henne glad igen så gjorde vi Cornflakes-kakor, tänker på Anna H när jag äter sådana, kommer ihåg att vi alltid gjorde cornflakeskakor men istället för att lägga dom i formar så la vi dom på bakplåtspapper istället och tog 2 skedar, kommer du ihåg Anna?

Vid 4 kom J hem från jobbet och jag gick och tog mig en dusch och gjorde mig redo för kvällen. Åkte till Littleton 6.30, det var väääärldens regnväder (fortfarande likadant) och jag var jätterädd att köra. Mötte upp 2 stiliga killar på ett ställe som ligger i Littleton, jag beställde in Coors Light och Fish&chips, åt typ hälften innan jag var spyfärdig. efter vi käkat så åkte vi hem lägenheten och började kolla på film men slutade med att det blev lite seriöst snacka istället, sånt behövs ibland. Födelsedagsbarnet verkade nöjd iallafall med kvällen, han gillade T-shirten med verkade det som.

Nu ligger jag i sängen och käkar M&M´s och kollar på Bonde Söker Fru, är lite kär i Gotlänningen :D

Godnatt, imorgon blir det jobb!

P&K Ellen

En heldag i Denver

Blir lite sur på blogg.se. ibland. Jag la upp ett inlägg senare idag men nu är det helt borta, why man why? Jag får försöka komma ihåg vad jag skrev.....

Igår var en dag som inte blev som jag trodde, jag räknade med en dag på mitt rum eller iallafall kanske ta mig till Starbucks eftersom jag var ledig. Vid 11 hörde Tess av sig och undrade om jag ville följa med till Denver och shoppa med henne, jag tackade såklart JA men utan att tänka lite.  Tess berättade att hon skulle ha skola i 2½ h, dvs jag skulle vara helt själv i DT, tänkte jag kunde gå runt i massa affärer under tiden men det gjorde ju jag och Tess under dagen. Vi tog oss en sväng på F21, hittade en såå snygg skinnjacka som jag kollat på innan men nu vet jag inte om jag ångrar att jag köpte den, ska tänka lite på de. Sedan köpte jag en dataväska men den är snyggare som en stor handväska. Sedan käkade vi lunch, blev sushi....så gott de var. När klockan var dags för Tess att gå till skolan så satte jag mig på en parkbänk och smsade lite folk och frågade om dom ville komma downtown för jag inte ville vara själv, dock ville ingen komma...lite besviken eftersom det känns som jag ställt upp ganska mycket på sistone men men.

Tess!

Ser ni bergen lååångt bak i bakgrunden?

Jag satte mig och tog en glass och kollade på folk, folk som såg mig måste tror att jag va världens mest uttråkade tjej, fast så var det ju. När klockan blev dags att möta upp Tess så gick jag till hennens skola som ligger DT Denver, under tiden som jag väntade på en bänk så var det världens ståhej, det var polisbilar och brandbilar och en full man. Det är ganska annolunda här, när tex en full gubbe gör något dumt eller vara är för full så skickas brandbilar,ambulans och polis till platsen..lite överdrivet ibland.

Min goda glass!

cool bil ha?

Lite av DownTown Denver

Sedan kom Tess och vi åkte hem till Golden och drack 1 (+1) glas vin och snackade massa roliga saker, ibland är det roligt att öppna upp sig så mycket, särskilt med Tess.

Vi fick ett glas vin gratis eftersom hon som serverade oss var lite lost

Sedan skjussade hon hem mig och jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem, var grymt trött där på kvällen efter en heldag i Denver.

P&K Ellen

Tacka Mamma!?

Förra Onsdagen var vi som sagt på Cherry Creek Mall, inne på Urban Outfitters.
Hittade dessa pumpsen, såklart på rea-stället och dom hamnade fort på mina fötter. Dom är inte sådär skyhöga och det är en bred klack som gör att dom är sköna och lätta att gå i. När jag var påväg till kassan så såg jag att det var en liten skinnbit borta på hälen, berättade för henne i kassan att jag "verkligen vill ha dessa skorna", hon drog ½ priset på dom, 10 dollar fattigare och ett par snygga skor rikare.

Jag ska tacka min mamma, hon är den som klagar om något är fel och ibland går det och ibland inte att få något billigare. Köper man någon nytt såklart det ska vara helt och rent då. Men så många gånger man skämts för sin mamma för hon klagar på någon sömm som är borta eller något plagg som inte är som det ska.

Tack Mamma!


P&K Ellen

En skjorta på killavdelningen på U.O

Där hängde den, framför mig på reastället och klart var det tvunget att prova den. Har sett skjortan innan och tänkt "den dagen jag skaffa pojkvän ska jag köpa en likadan till honom", istället köpte jag den till mig själv.

Den är lite större eftersom det är killskjorta men jag tycker det är snyggt att ha den både instoppad eller öppen med ett vitt linne och skinnjacka senare i höst.


här är skorna på också!

P&K Ellen

I <3 LEO


P&K Ellen

Anna, våran soppa gjorde succé!


ser ut som en spya, i know!

Ikväll var det som sagt jag som stod för middagen i huset, jag var så sugen på soppan vi bruka göra hemma i Tingset så fick bli den. Med några ingredienser - så fick jag hitta på lite annat och lägga till men ack så gott det blev. I början trodde jag att skulle misslyckas totalt men resultatet blev kanon, enligt mig själv iallafall.

Har inte gjort så mycket mer nu ikväll, tagit det lugnt. Imorgon ska jag upp 06.45 eftersom mamma J åker till jobbet då och pappa J kommer hem från jobbet 7.45, gäller att hjälpa till när det behövs.

Godnatt alla glada och sura!

P&K Ellen

LA-boende bokat!

Då var det bokat!!

Caroline mötte upp mig i förmiddags på Starbucks så vi kunde boka boendet till LA i Oktober. Det blev ett Motell som ligger i West Hollywood, nära till allting. Det pirrar i magen när jag tänker att vi verkligen ska till LA, helt sjukt.

Carre är nöjd över våran bokning (och sin kaffe)!

Hollywood-style

Idag har jag förövrigt inte gjort så mycket. Vaknade vid halv 7 i morse och lagade frukost till mig och L, vid halv 9 var vi på plats i skolan där jag lämnade av L. Jag fick nästan separationsångest när jag lämnade henne, moderkänslor!? Efter det drog jag vill Caroline och fixade boende och sedan vidare till affären, idag äre jag som står för middagen här i Golden...får se om jag lyckas.

Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska komma på något att göra ikväll!!

P&K Ellen

Urban Outfitters!

Här är mina nya underbara skor från Urban Outfitters, efter att ha velat ha dom sen dom började säljas och sedan inte velat köpa för jag tänkt jag skulle köpa dom senare, en dag var dom borta och jag blev såklart ledsen. I Onsdags stod dom där i REAHÖRNAN och bara väntade på mig. Blev glad att dom satt ner dom till halva priset ($40), ännu gladare blev jag när jag kom fram till kassan och dom bara kostade $20.

Skon är skinn rakt igenom så det är ju en bra och hållbar skor, förhoppningsvis!



P&K Ellen

Svenska, svårare än trott!

Just nu ligger jag och lyssnar på musik, dax för att sova strax.

Igår åkte jag till Littleton och umgicks md 3 killar och en hund, det var en lugn kväll med film och öl. Jag sov där och jag och Mr låg och pratade hela natten om allt mellan himmel och jord, älskar att träffa nya människor som man vet INGENTING om. Jag agerade svenska-lärare men trodde faktiskt att det skulle vara lättare, svenska är svårare språk än jag alltid trott.

Imorse när vi vaknade så var det FootBall för hela slanten, 5 matcher som dom bläddare i mellan och jag fattade ingenting av alla regler, en dag ska jag lära mig. Mycket känslor visades iallafall under alla matcherna, kul att se.

Vid 3 blev jag hemkörd och efter dess har jag legat och tagit det lugnt här i min säng, kollat lite tv på datorn. Käkade lite middag med J&L och pratade lite. Imorgon är en stor dag för mig, jag ska lämna och hämta L på skolan, uppstigning 7 först för att sedan lämna henne 8.30.

Nu ska jag sova, godnatt!

P&K Ellen

Chirre och Charre med Caroline!

I Fredags kom som sagt Caroline till mig och chillade med ett glas (läs:3). Vi satt mest och småpratade och diskuterade andras beteende, är kul hur folk kan vara så ego och knäppa ibland. Sen när J&J kom hem blev det att gå ner på mitt rum och fortsätta snicksnacka, jag väntade även in Födelsedagsbarnet på skype och när han väl kom in så blev att prata med familjen C-K i Karlskrona, Ville-Vonka ville förövrigt inte prata med sin kära moster utan leka med sina nya leksaker som han fått på morgonen.

När vi pratat klart med dom så väntade vi (läs:jag) in minnesstunden i Ryssland från flygkraschen men hackade så mycket så blev att kolla lite på nätet innan det var läggdags. Jag kunde inte sova så kollade på lite tv på datorn innan jag somnade med datorn på framför ögonen på mig, vaknade vid 4 av att datorn var på så blev att stänga av den och sedan sova igen.

På morgonen efter så tog vi det bara lugnt innan det var dags för Caroline att åka hem till Denver igen, själv tog jag en tur upp till ett bagel-ställe och åt frukost. Tog det lugnt resten av dagen också, behövde det efter en sömnlös natt.


Dålig ide med vin kanske!?

Jag vet jag har hemsk utväxt!

Härlig frukost, Härlig utsikt, Härlig dag!


P&K Ellen

YABBA NAPA DOO!

Fick en kommentar av en tjej som undrade vart jag köpt mitt Fred Flinta-Linne.

Svar: Jag och min kompis Emma var nere på Cypern 2009 och hade en grymt rolig semester och träffade nytt folk. En kväll gick vi förbi "Fred Flinta"-baren och där fick jag syn på detta ful/coola linne, var ju bara tvungen att ha de:) På ryggen står det "Yabba Napa Doo!"

 

Just nu sover jag bara i det för det är så grymt fult:P

 

P&K Ellen

 


Så minns HV71 Stefan Liv!

Gud vad jag gråter när jag kollar på filmen nedan om hur HV71 minns Stefan, så fint!


Stefan Liv

P&K Ellen

Grattis Världens bästa Ville!

Idag är ingen vanlig dag, det är Ville´s födelsedag.

Jag kommer fortfarande ihåg hur jag fick ett mms på min mobil och sedan kom Frida (min syster) upp och väckte mig och sa "Elin och Jonas har fått barn", på det lilla fotot såg man en skrynklig liten sak....jag hade blivit Moster-Ellen.
Idag har jag varit Moster-Ellen i 3 år och det är dom bästa 3 åren i mitt liv.Ville är en av som bästa som någonsin kommit in i mitt liv, han är världens sötaste unge.

Jag är ledsen att jag inte är hemma på hans födelsedag och även missade förra året men nästa år ska jag vara hemma och fira.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VILLE!

P&K Ellen

Sista dagarna

Dålig uppdatering igen, jag vet!

Sista dagarna har varit lite upp och ner, jag tänker på olyckan i Ryssland och kan fortfarande inte fatta vad som hänt. Ni tycker säkert jag bode gå vidare och tänka på annat men det är så tragiskt så kommer nog sitta länge i mitt huvud.

I Onsdag var jag iallafall ledig, tog bilen till Cherry Creek och mötte upp Caroline. Det var meningen att vi skulle gå på Au-pairmöte på en Rockiesgame (baseball) men eftersom vi har en mesig LCC (och för många au-pairer från varma länder som inte är vana vid regn och lite grått) så ställe hon eftersom det var lite regn på morgonen, finns inte "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" här?. Vi kikade iallafall runt och jag hittade lite, visar er imorgon. När vi sedan var klara på mallen så hamnade vi i 2 fortöljer och funderade ut vad som skulle hända på kvällen. Smsade Tess m vad som skulle hända och vi bestämmde att ses i Golden och käka på Mexikanska restaurangen här, blev god mat och ett par margaritas. När vi var klara så ville vi hitta på något mer så vi drog downtown Golden och gick in på en bar. Beställde in drink och sedan fick vi syn på en skylt där det stod "Ladies night, Free drinks 9-12" och det var där vi hamnade resten av kvällen. Blev några vin/sprite och drinkar innan vi åkte hem till mig och somnade, jag drömde knäppa drömmar hela tiden.



Dagen efter (igår) så jobbade jag, var lagom seg dag eftersom vädret var lite konstigt. Jag och L gick iallafall till "Storytime" som råkade vara "Babytime", L var äldst men hon hade lika skoj ändå. Efteråt så gick vi hem och pysslade lite innan det var dax för lunch och seda nap för L. Efter många försök att lägga henne så gav jag upp och då hade J redan kommit hem så han fick ta över.
På kvällen igår åkte jag till Littleton och hängde med 2 härliga killar, kollade fotball och pratade. När klockan blev mycket så tog jag bilen hem till Golden igen, somnade gott där på natten.

Pyssel-Torsdag

Idag (fredag) så steg jag upp 8 för att sedan följa med J och lämna L vid skolan, på Måndag ska jag lämna L själv så ville vara säker på så jag inte gör fel. Vid 10 kom Sandra och hämtade upp mig och sedan åkte vi vidare till Mills. Blev att kolla lite affärer innan vi käkade lite lunch och pratade en massa. Sandra är gravid med sitt 3e barn och det bästa jag vet (som vissa kanske redan vet) är ju allt som har med bäbisar att göra. För en gång skull kunde jag kolla på bäbiskläder utan att någon klagade på mig,haha. Nu vet jag allt om förlossning, vilken amningsbh man ska ha och hur det är att föda barn, tack Sandra..haha... Sedan skjussade hon hem mig och efter det tog jag det mycket lungt, kollade avsnitt av "Halv 8 hos mig".
Just nu sitter jag och chillar i soffan, J&J är ute på dejt och jag och L har myst nu ikväll. Först åt vi Pizza och sedan åt vi popcorn och sjöng, nu ligger hon och sover. Caroline kommer efter hon har jobbat, vi ska kolla på film och mysa ännu mer.

Hoppas allt är super med DIG!


P&K Ellen

Stefan Liv


Har fortfarande en klump i magen av det som hände igår.

Igår när jag vaknade så gick jag in på facebook som vanligt och ser att min bror skrivit något på sin status om Stefan Liv, jag trodde han menade att Stefan gjort nå dålig match och när jag sedan sen en till kommentar under så förstår jag vad som hänt. Går in på Aftonbladet och samtidigt som sidan kom upp med "Stefan Liv död" så kom tårarna, det kom som en chock. Att ett helt hockeylag dog i en flygkrasch är så tragiskt och även att en av Sveriges kändaste hockeyspelare var med så känns det mer overkligt.

Även om man inte hade så stor koll på Stefan Liv´s karriär så är det ändå Stefan Liv, målvakten som man alltid såg glad i intervjuder och verkade vara grym.
Att tänka att han lämna efter sig fru och 2 småbarn gör att klumpen i magen växer, förstår dom ens vad som hänt sin pappa?

Livet är orättvist!

Igår när jag kollade runt på internet så trillade jag in på en blogg (HÄR), det var en tjej som fotat Stefan och hans Fru inför deras bröllop som dom hade i somras, bilderna var så vackra och han ser lyckligare än någonsin.

Vila i frid Stefan Liv!!! (hälsa kusin erik från mig)


P&K Ellen

TRUFFLES & HÄAGEN-DAZS


Det här behövde jag!

Här sitter jag nu och tar det väldigt lugnt. Dagen har varit grå och tråkig...bara L som varit rolig idag. Inatt hade jag mina jobbiga drömmar igen, drömde att jag höll på att dö och jag kunde inte andas. Här det hållit på så i nästan 2 h så var jag nära på att gå upp till J på övervåningen (mitt i natten) och säga att jag skulle dö men tog min telefon istället och tänkte ringa till Caroline men blev aldrig så iallafall. Somnade vid 5 i morse och vid 7 knackade J på dörren och undrade vart jag var, blev att hoppa i kläderna snabbt som attan.

SÅ idag jag vi tagit det lugnt här i Golden, skulle till parken en runda hade jag tänkt men blev att vända i dörren pga regn, gick in och läste böcker och lekte Rapunzel. Vi käkade lunch och sedan var det dags för nap för L men hon ville inte riktigt sova så min sömn uteblev då med. Blev att mysa ännu mer istället, lekte ännu mer Rapunzel och sedan tog vi en runda med hunden även om det småregnade lite. Vid 5 kom J hem och vi käkade lite middag och sen åkte jag bort till affären, fick ett sådant mörkchoklad-sug så fick med mig Lindt kulor med mig hem och en Sorbetglass råkade med komma upp på bandet, men jag behövde det.

Imorgon är det en stor dag för lilla L, hon ska börja skolan. Tänkte jag skulle hänga med bort och se hur det går till när man lämnar/hämtar barn, blir nog så att jag ska lämna/hämta henne några gånger.

Nu ska jag trycka Truffel mot gommen (Malin har lärt mig) så den rinner ner i munnen och sen en klick Sorbet på de.

P&K Ellen

Taste of Colorado

Nu under helgen har det varit matfestival här i Colorado, var på "Taste of Colorado" förra året också men då bara en runda på kvällen.

Jag mötte upp Caroline vid 11.30 i DownTown Denver och sedan promenerade vi till området där festivalen var. Med en temperatur på ca 35 grader så trängdes vi med 1000-tals människor som skulle äta och gå runt och kika. Jag hade en feeling av Tingsryds Marknad när vi gick runt där, har ju missat det 2 år i rad nu. Det va små marknads- och matstånd som trängdes på gatorna, såklar fanns det lite karuseller också. När jag är på "Taste of Colorado" så måste man köpa "biljetter" för att kunna köpa saker, vi käkade Gyros och det kostade 10 biljetter..dom måste tjäna en stor peng på att folk köper biljetter och sedan inte använder dom (måste köpa minst 15 biljetter). Vi gick runt och myste runt och kollade på folk, alltid skoj. Man fick hålla sig i skuggan nästan hela tiden eftersom det var såååå varmt men det var det värt.
d
Var tydligen någon kvinna som bakade svenskt här

Jag i vimlet i Denver

Gyros och IsTe

Caroline vilar benen

Jag i Civic-park och DT i bakgrunden

"Shoplifters Will Be STABBED & BEATEN, Survivors Will Be PROSECUTED"

Bara jag som tackar nej till en Skallerorm eller Alligator korv?

Jag poosar


Jag och min dialekt på Taste of Colorado

När vi tröttnat så åkte vi vidare till Cherry Creek Mall, kikade runt på F21, Nordstroms och Urban Outfitters. Var tvungen att kolla Jeffrey Campbell-skorna en gång till, tänkte jag skulle kunna beställa dom till affären men tydligen var man tvungen och betala dom idag och så får man dom till dörren istället, men hade inga pengar och sedan är jag litelite fundesampå färgen ännu. Hittade ett par andra JC-skor men tyvärr kunde dom inte följa med mig hem idag,kanske tur. Såklart blev det en runda på Urban också, guud vad mycket fint det finns där asså. Jag blev världens gladaste tjej när jag hittade skorna som jag letat efter länge nu, dom försvann ett tag men nu fanns dom igen...på REA. Ville prova dom med långa byxor så tog bara ett par närmst och fick tag på vääärldens skönaste jeans och sedan provade jag en skjorta till, första gången i mitt liv som jag provar en hel outfit och jag blev kär i allt. Hade inte så mycket pengar med mig idag så blev bara att köpa skorna så får jag åka tillbaka en annan dag och köpa skjorta och kanske byxorna med. Just de, när jag kom fram till kassan och skulle betala skorna så kostade dom bara $20 (126:-), lyckligtjej.se.

Skorna är schnygga!

JATACK till denna outfit (skorna är mina)

Trött Ellen på Johnny Rockets

Innan Mallet stängde så käkade vi hamburgare och snicksnackade innan vi körde vidare till Target, Caroline skulle köpa födelsedagskort så hängde med henne dit. Åkte sedan hem till Golden igen, nu ligger jag i min säng och är supertrött. Imorgon blir det jobb, uppstigning 06.45....GODNATT!

P&K Ellen

Pig Rost-Party!

Igår var en galen kväll. Följde med på BBQ-Party hos mina hostisar´s kompis, dom bor va 5 stycken i olika så hus med en gemensam baksida så varje år har dom en "gårdsfest". Vi åkte dit vid 4, redan då var det massa folk och sedan trillade det in fler och fler. Alla hade med sig olika saker till en Buffe så blev massa olika mat, dom hade även Pig Rost(helgrillad gris). L trodde att grisen hade blivit dödad av en varg, kanske...vem vet?
Trout Steak Revival spelade och det var verkligen jätteskoj och mysigt när det blev lite mörkare på kvällen. J blandade en skitstark drink till mig men var bara att tacka och ta emot, kändes efter ett tag att den var stark så höll mig till Cola resten av kvällen. Vid 9.30 rullade bilen hemmåt, när vi kom hem stod det en liten katt utanför bilen så den fick komma in, det är ovanligt att ha katt utomhus här eftersom det finns så många djur (räv,mountainlion,cougar) på natten.
Jag åkte vidare på kvällen till Littleton och kollade på film, var en chill kväll även om filmen hackade. Kom hem vid 3.30 så var litelitelite trött imorse när jag vaknade.

jag och L vill ha en till hund in i huset...Daisy<3

Dödad av en varg var det ja!

Stackas "babe"

Var mycket folk där

Tallrikarna tog slut så fick "tager vad man haver"

Började lungt....

...sluta med annat ;)

Lite Cover på "the tallest man on earth
" (svensk artist)


P&K Ellen

This must be the place

Uppe med tuppen.....NOOOOT!

Blev en välförtjänt sovmorgon idag, kvällen blev inte sen igår men ändå var jag sjukt trött och vet inte varför. Jag har iallafall haft en underbar morgon även om den inte är slut ännu. Gjorde mig en finfin frukost och kollade bloggar medans jag lyssnade på "Talking heads - This must be the place", härligthärligt!

  • Jordgubbssmoothie
  • Stekt äggröra
  • Knäckebröd med Brieost


Klockan är just nu 10.59 och jag ska göra mig iordning, vad som händer idag är fortfarande oklart. Jag är som bjuden på "poolparty" som jag berättade men är fortfarande osäker på om jag vill.

P&K Ellen

Min andra päls (?)

Leoparden har ju inte skinn, men just nu har jag håriga ben så därav lite päls.... HAHA

Älskar mina nya tajta leopardbrallor som är lite förkorta och med dragkedjor vid vristen. Vart lite förvånad men glad att jag fick på mig byxorna i strl 24, inte ofta.

P&K Ellen

Glass i Golden.....Middag i Denver

HejHej Hallå!

Idag är det Fredag och 2 September, kan inte ens fatta att vi är inne i Septembermånad...var ju nyss April.

Idag har jag iallafall jobbat, blev uppstigning 7 och sedan blev det att försöka komma på saker till en livlig 3-åring. Vi blanade smoothies och lekte med hennes barbiedockor, vid 9 hörde Caroline av sig och frågade om vi skulle mötas upp och äta glass, dom skulle till Golden och kika så vi passade på att träffa Caroline och hennes mamma. Vi möttes och käkade glass, lilla L var såklart lite blyg men det släppte efter ett tag. Efter glassen gick vi längst vattnet och vi stannade till och doppade fötterna och tog kort, Golden är underbart.

När vi splittrats ifrån dom så gick vi hemmåt och åt lunch innan det var dax för L och sova middag, tänkte jag själv skulle hinna ta en nap men icke. Efter ca en timme så är jag inne på mitt rum och helt plötsligt så slås min dörr sakta igen och jag hoppar till och många tankat i mitt huvud då jag öppnar dörren och ingen är utanför och när jag kollar bort mot L´s dörr så är den stängd, hörde även steg i trappan och tänkte det var Molly (hunden). Sedan hör jag att någon är på övervåningen och tänker om det är hunden men helt plötsligt så stegar L ut ifrån ett rum och bara stirra på mig, öppnar sedan L´s dörr för att se så hon inte ligger i sängen och spöket på övervåningen är någon annan men sängen var såklart tom och jag frågade L varför hon inte sov, fick svaret "jag ville bara se om min mamma var där uppe".
Försökte lägga henne igen men hon ville hellre umgås med hennes bästavän Ellen (jag), kollade på lite film och myste innan hennes mamma kom hem.


Nu ikväll blev det att åka DownTown och möta upp Sofie, fast först åkte vi till Cherry Creek för jag ville se om Jeffrey Campbell skorna fanns där för jag ville prova storlek, dom kostade lika mycket där så kommer nog slå till på ett där än att skicka efter, dock har jag som sagt ett problem. Jag provade ett par Svarta och ett par Röda/Ljusröda och jag blev förälskad i båda. Jag vet inte vilken färg jag vill ha ännu men kommer nog snart, dom var såååå sköna och lätta att gå i men lång blev jag ju.
Efteråt så åkte vi DT Denver och käkade på Yardhouse, åt som vanligt min hamburgare med Beasås och friteradlök och drack päroncider till det. Var tänkt att vi skulle gå på bio efteråt men Sofie kändes sig sådär så blev att köra hem henne och sedan åkte jag hem till Golden, nu ligger jag i min säng och ska strax sova.


DT Denver

Vi fick lite extra pommes

Bästa maten på YardHouse

Doggybagen i högsta hugg

Hörs imorgon!

P&K Ellen

Jeffrey Campbell beslutsångest!

Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för jag faktiskt vill ha ett par Jeffrey Campbell. Ångrade mig ett tag och tänkte att jag skulle bli sjukt lång men jag känner att jag vill inte välja bort ett par snygga skor pga min längd SÅ, jag ska bli med Jeffrey Campbell skor.

Det som även övertygade mig att bestämma vad jag ville var att dom är ca 700 kr billigare här än i Sverige och jag vill inte riskera att ångra mig när jag väl kommer hem att jag ite köpte när dom var "billiga". Är det så att jag ångrar mig att jag köpte dom så kommer dom får stå i min hylla hemma i mitt framtida hem, vem har inte prydnatssaker för ca 1000:-? kan du så kan jag!


Frågan är nu: Vilken färg?

Jag känner att Svart att funkar till allt men sedan köpte jag ett par Steve Madden skor för inte så länge sedan och dom är svarta med hög klack. Är lite sugen på dom röda faktiskt, skulle matcha fint till min nya skinnpaj. Amerikanskaflaggan och Orange är coola färger och även Brunt och Grått funkar till allt.

Vad tycker du?

P&K Ellen

Minne Minne Minne....

......Minnetonkas

Efter att har varit inne i alla affärer som säljer Minnetonkas för att hitta mina favoriter och misslyckats så hittade jag dom till slut på Internet och beställde hem dom. Grymt snygga är dom och sköna, känns som man är barfota.

P&K Ellen

Röd skinnpaj


Hittade den perfekta skinnjackan på F21 förra veckan, hade den funnits i svart hade jag köpt den också. Den ser lite plastig ut på bilderna men de när döläcker i verkligheten.

Skitsnygg till ett par stuprörsjeans och höga klackar, grrrr.

P&K Ellen

"But Peter, i do we get to Neverland?....fly with your magical shoes of course"


Mitt namn är Pan, Peter Pan!

Som jag berättade härromdagen så totalförstördes mina skor i Lördags, eller en utav dom. Jag trampade snett och helt pltösligt så var jag 12 cm lägre på min vänsta fot, klart att mr storstark var där och ryckte av andra klacken också, bode jag tacka?
Istället för att deppa sönder kvällen så fick jag göra det bästa av situationen, det var mina favoritskor men dom skulle ändå gått sönder en annan dag (läs:dagen efter typ). Jag gick runt hela kvällen och såg ut som Peter Pan, eftersom skona lutar (läs:lutade) neråt när dom är höga så kan ni kanske räkna ut hur dom ser ut när klacken inte är på, tån pekar uppåt....Peter Pan!

Varje gång någon kollade snett på mig så drog jag upp en klacken som jag tryckt ner i väskan och fick förklara vad som hänt och varför jag hade sååå fula skor på mig med en tå som petar upp i taket.

Kvällen blev lyckad även om jag inte hade dom snygga skorna och var över 180 cm, gick ju susen ändå.

P&K Ellen

Jag ÄLSKAR

Min nya Vera Wang clutch, den är underbar!

P&K Ellen

Är jag värd det?

Jag är verkligen kass på att skriva här nu för tiden men jag har inte haft tid att kunna göra de så, sorry för de. Det jag gjort senaste dagarna är att jag umgåtts en person som kom från ingenstans och helt plötsligt stod han där, framför mig. Är första gången i mitt liv som jag träffade en sådan trevlig och väluppfostrad människa, han är unik.

I Tisdags åkte jag till Littleton och kollade på film och tog det lungt. Tog med lite Daim, klart man måste bju på lite svenskt när man väl träffa på en trevlig amerikan. "Little Miss Sunshine" som vi såg är förövrigt en av dom bästa filmerna jag kollat på någonsin och med rätt sällskap blev det bättre.

Igår bjöd jag tillbaka, filmkväll hemma hos "mig" och vi kollade på "The Big Lebowski" som var den knäppaste filmen jag någonsin jag sett. Innan det blev filmkväll så var vi ute och käkade här i Golden, blev Ceasarsallad och Chardonney för mig, inte varje Onsdag man bli utbjuden på middag och dricker gott vin och pratar om sitt liv i Sverige. Killen öppnade till och med dörren på bilen till mig, är jag värd de?


Har blitt en funderare i mitt huvud, varför skulle den där kille jag träffade aspackad i Lördags vara sådär trevlig och urgullig? Det återstå att se, på Lördag är jag bjuden på poolparty!

P&K Ellen


RSS 2.0