Regndag=Städdag! Har precis städat mitt ru...

img_0813 (MMS)

Regndag=Städdag! Har precis städat mitt rum och rensat ut lite gamla saker, passade på innan jobbet. Ica-jobb idag, längesen nu. P&K Ellen


Inte okej!

Känner mig inte helt okej faktiskt.
Har en konstig känsla i magen, vill bara gråta (fråga mig inte varför).
Går och lägger mig nu och hoppas det är bättre imorgon!

P&K Ellen


Tjatja

Tjatja


Knäckt

Hemkommen för en liten stund sen, varit hos naprapaten ju.

När jag vaknade i morse så kom jag upp ur sängen men hade fortfarande lite ont fast mer i svanken nu, lika bra att bra och kolla upp ändå. Det var lite snett i ryggen så det fick knäckas och masseras satan, men så SKÖNT var det.

Sitter och kollar The Voice nu och laddar inför jobb, blir inga lyft på barn idag kan jag lovar. Den smärtan jag kände igår vill jag EJ känna igen.


Hoppas du får en bra dag!

P&K Ellen


Berörd

Tänkte gå och lägga mig nu, var tvungen att ta fram min dator lite, känner min rygg har lugnat ner sig lite nu (måste vara efter alla piller jag knaprat). Ska gå och lägga mig nu och försöka sova bort smärtan, 07.15 blir det naprapaten.

Måste visa en video som berörde mig just precis, var nära till tårar. Är så glad att Taif gick upp i Allsvenskan till slut efter alla dessa säsonger där det varit så nära. Är så glad och stolt att komma från Tingsryd, bättre hockey finns det inte någonstans!



EN gång Taifare ALLTID Taifare

P&K Ellen


Ryggskott?

NU LIGGER MAN HÄR I SÄNGEN OCH TYCKER SYND OM SIG SJÄLV. IDAG PÅ JOBBET KÄNDE JAG ATT DWTDET GJORDE LITE ONT I RYGGEN MEN DET FÖRSVANN SEDAN UNDER DAGEN. NÄR EFTERMIDDAGEN KOM SÅ SKULLE JAG BÖJJA MIG NER FÖR ATT TA UPP ETT GLAS OCH DET BÖRJADE STRÅLA I RYGGENS VÄNSTRA SIDA OCH HÄR LIGGER MAN NU. HAR ALDRIG HAFT SÅ ONT I MIN RYGG INNAN, VILL BARA GRÅTA. SKA TILL EN NAPRAPAT IMORGON SOM SKA KOLLA RYGGEN, HOPPAS DET BLIR BÄTTRE FÖR JAG VILL JU FAKTISKT JOBBA!

P&K ELLEN


Fy Ellen.....

FÖRSOV MIG IMORSE, SÅ DÅLIG KÄNNER JAG MIG. VAD SOM HÄNDE MED MORGONPROMENADEN VET JAG INTE, INGEN ANNAN HELLER TROR JAG. SKA TRÄFFA EMMA SENARE OCH TA EN PROMENAD OCH FIKA, LYLLOSEN HAR VARIT I BARCELONA. ÄR INTE LITE AVUNDSJUK. HÖRS SEN!

P&K ELLEN


övertid....

Jaha, då har man gjort sin första stängning på dagis.

Var meningen att jag bara skulle jobba min vanliga tid idag (8.30-14.45) men fick ett samtal igår om att jobba till 17.45 istället, hade ju inget att göra idag så kunde likaväl ställa upp och jobba dom sista timmarna där. Jag trivs verkligen på dagiset, alla barn är sååååå söta och inte tala om personalen som är guldvärda.

Imorgon blir det att ta upp mina morgonpromenader, uppstigning 07.00. Vet ju hur bra jag mådde när jag var ute och gick varje morgon innan jobb för ett tag så upp och hoppa Ellen

Bilder från en av alla mina morgonrundor för några månader sen, är de inte underbara?

Godnatt!

P&K Ellen


Lång blir kort klänning....Blommig blir ehh blommig klänning

Provade mina nya klänningar idag från H&M. Kom på när jag provade min långklänning att om man vill göra om den till en kort klänning över en dag så kan man ta ett gummiband undertill, WALLA!


P&K Ellen


ett leende

Va ett leende kan göra mycket.....

Kommer somna gott nu!

Godnatt (igen)


H&M-paketet

Jag hade rätt, det var H&M-paketet som hade kommit.

Den blommiga klänningen från Garden Collektion var ljuvlig på, dock lite genomskinlig men äsch. Även den randiga långklänningen var grymt snygg på, underbart att det var LÅNG (bruka alltid sluta på vaden annars eftersom jag är lite förlång för alla långa klänningar) så det var nice. Skorna är jag inte sådär sugen på, nu när jag sett dom i butiken så tycker jag dom ser lite plastiga ut så dom skickas nog tillbaka.

Bilder på klänningarna på mig kommer imorgon, hann inte lägga in bilderna på pappas dator.



Godnatt!

P&K Ellen


Skulle jag.....

ta studenten i år vet jag iallafall vilken klänning som jag skulle satsat på, är helt kär i klännigen nedan från MQ. Såg även att Linda skulle ha denna vackra sak på sig på sin stora dag.

Bild lånad av Linda

Ska du ta studenten iår och isf hur ser din studentklänning ut?:)

P&K Ellen


Som ett paket på posten....

Fick hem brev idag där det stod att ett paket väntar på mig hos Preem, undra om det kan vara mina kläder från H&M som jag beställde för ca 1 månard sen.

HOPPAS!

P&K Ellen


Helgen

5 fina bilder från helgen

P&K Ellen


Vaknade i Göteborg....

Kommer somna i Tingsryd.

Haft 2 riktigt trevliga dagar i storstaden. Igår när jag kom hit kom N och hämtade mig på stationen och sen åkte vi hem och chillade. Åkte en runda och köpte glass och satte oss vid en sjö, blåste ganska rejält men mysigt var det ändå att blicka ut på sjön där små segelbåtar seglade förbi. Körde några hoppkort innan det var dax att ta sig till Allum för att införskaffa mig en tjocktröjja från Åhlens, glömde ju min hemma såklart.

Vi ska gå på Thaiboxningsgala! vad är de? kom fram i mitt huvud när jag fick höra vad vi skulle hitta på. Går man i långa galaklänningar då och den bästa thaiboxaren vinner pris och ska hålla tal inför allt folk (ja allt sådär där man gör på galor)? Nejdå, tydligen heter det så när massa boxare slåss under en och samma kväll, inte med varran samtidigt asså. Eftersom jag inte är intresserad av sådan sport kände jag mig inte så sugen på att sitta 4 h och kolla på något jag inte ens tyckte om, men ändrade mig snabbt. Sådan ACTION asså, sådana fighter det var asså.

var 4 tjejer som var med också, kan säga att dom var värre än killarna på att slåss, blodet sprutade på en av tjejerna och jag blev allt lite sugen på att slåss jag med när alla andra höll på. näst sista matchen hamnade en av av killarna så dåligt på sin arm så armbågen gick ur led (såg först ut som den var av), benet? petade rakt ut, ingen härlig syn.

Åkte hem och kollade Sällskapsresan sedan men såklart somnade vi ifrån det. Tog tåget hem vid 12, 3 h på ett tåg själv är inte roligt, jag som hade bestämd plats var den som fick flytta när någon ville ha sin plats pga jag ville vara snäll mot ett par som ville sitta jämte varandra, japp jag är snäll!

Tack för 2 trevliga dagar N :)

N tog fina bilder, mer bilder kommer:)

P&K Ellen


Påväg....

SITTER PÅ TÅGET NU PÅVÄG TILL GÖTEBORG, ÅTERKOMMER IMORGON TILL TINGSRYD. SKÖNT ATT ÅKA IVÄG LITE FAKTISKT:)

P&K Ellen

Last weekends...

Outfit

P&K Ellen

Carola är mitt nya namn

Har fått tag på 2 bilder från mitt "uppträde" i Lördags, kommer mera sedan:)

Ellen Carola Clarberg

(Kolla inte killens min ;))

P&K Ellen


Irre...

Är så irreterande att min dator fortfarande inte funkar med USB. man blir inte sugen på att skriva inlägg när man inte kan lägga in bilder till dom.

Ute faller SNÖN (ja du läste rätt) tungt mot marken, vill bara lägga mig ner och dra täcket över huvudet och det är de jag kommer göra nu. GODNATT!

P&K Ellen


Stolt....

Blir ju glad och stolt när man klickar in på Aftonbladet och ser detta. Oliver Ekman-Larsson till NHL (Phoenix Coyotes).
Oliver som stack från Tingsryd 2007 för att spela i Leksand har bara blivit bättre och bättre, coolt tycker jag.

Tingsryd har många spelare som det gått bra för, kolla bara t.ex. Fredrik Emwall (LHC) och Andre Pettersson (HV71).



Lycka till Oliver på andra sidan:)

P&K Ellen


Grattis!

Grattis Fia-lotta som idag fyller 16 år:)

P&K Ellen


Ellen "Carola" Clarberg

Ja vad ska man börja? Lyckad kväll igår, ingenting annat kan ju säga.

Förfesten var ganska lugn, vi var 3 unga och resten "gamla". Lyssnade musik och drack bajapäron, mumsfillebabba. Tog oss bort till Tinghallen där festen var, tog plats vi 3 tjejer bland ca 20 killar runt oss. Showen började och alla var jätteduktiga på scenen, tog massa kort som jag måste visa.  Maten var god och sällskapet var mycket bra det med, hamnade jämte Robin.

När det börja närma sig slutet på showen så ska dom kröna Miss Tingsryd och alla började sträcka upp sina händer, även jag. Fortsatte snacka med mina bordskamrater sen kollar jag upp på scenen igen och han på scenen pekar på mig och säger "Ja du i blondt där, kom upp". Tog tunga steg upp för trappan till scenen och tar microfonen som han ger mig i handen, sätter på en låt och jag sjunger. Ellen "Carola" Clarberg kan man ju börja kalla mig nu känns de som, Fångad av en stormvind för ca 400 personer i publiken, måste tilllägga att jag INTE kan sjunga (satte inte en enda ton rätt). Folk kom fram efteråt och berömde mig, tänkte då "vad har jag gjort?", men nu i efterhand känner jag att det var en rolig grej, bjuder på de=)

Mycket roligt på festen efteråt, alla skakade rumpa. Tog mig hem i mökret med en telefon i örat, vågar inte gå själv sådär i mökret även om det bara är lilla Tingsryd. Somnade med kläderna på, jag var väldigt (hade ju dansat hela kvällen). Vaknade med världens huvudvärk i morse, undra varför.

Alla bilder kommer sen!

P&K Ellen


8 år...

idag blir det bartybarty, tgt-salonger som jag snackat om innan. Ska strax börja klä på mig och göra mig iordnig och sticka bort till idrottsvägen på förfest, eftersom festen börjar 6 så måste man ju börja förfesta tidigt.

Gick och la mig relativt tidigt igår men fick bara sova någon timme innan telefonen ringde, men som jag kommer ihåg så vet jag vem som ringde men inte vad vi sa. Sov 2 timmar till sen ringde igen, en gammal taif-spelare faktiskt. K spelade i TAIF 02-03 (8 ÅR SEDAN) och jag kommer ihåg att alla var så kär i honom (japp,jag med). Jag gick i 7an medans han jobbade på lågstadiet, kollade in honom i skolmatsalen varje dag,HAHA.

Klart killen har förändrats på 8 år men vilken kille han är fortfarande, mycket rolig. Snackade i typ en timme om Tingsryd, han kommer till och med ihåg vart allt låg och såklart Börjes, tycker han bode komma tillbaka och hälsa på snart.


Nu är det annat som gäller för honom:)

Nu blir det påklädning och sminkning, hörs sen!

P&K Ellen


Sorry...

Har haft mycketmycket att tänka på nu denna veckan, förlåt för dålig uppdatering.

I Måndags fick jag ett brev på posten av polisen, en av anledningen till att det inte varit som vanligt som senaste dagarna men nu är allt över och det är en sådan lättnad i min kropp, även om jag är lite orolig än.

Nytt jobb har jag med börjat på, underbart är det. Barnen är hur gulliga och roliga som helst och personal är så snälla. Från att sitta instängd i en kassa på ica till att vara ute i det fina vädret med barnen är en stor skillnad.

Idag har jag varit en runda i Karlskrona och hälsat på Elin, Ville och Sixten. käkade lunch på stan och shoppade lite, hittade en bustier/linne inne på Cubus för ynka 29:-, ja du läste rätt TJUGONIO KRONOR, grymt snyggt till sommaren tror jag nog.

Nu ska jag lägga mig eftersom det är en väldigt stressig dag imorgon. Mycket ska fixas inför kvällen, TGT-SALONGER. Gud va det ska dansas imorgon, är van att vara på scenen men denna gång är jag i publiken. Tar en outfit-bild innan jag bege mig på förfesten.

Bilder från förra årets tgt-salonger

jag inför ledardansen

Innan vår dans

Jag på festen efteråt med prinsess-krona


Godnatt!

P&K Ellen


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


P&K Ellen


instängd!!

sitter ensam i mitt rum, dörren är stängd, rullgardinen är neddragen. Jag vill sitta ensam nu och kommer vilja göra det de 2 närmsta timmarna nu. Känns som magen vänder sig ut och in snart, jag är så nervös. Känner på mig att det inte kommer gå vägen som jag vill.

11 minuter till nedsläpp!


Killar med Stil


Boys

P&K Ellen


Kvällens...

Outfit


P&K Ellen


finbesök

Världens sötaste Ville är på besök hos oss, Elin och Sixten är också med för Jonas jobbar. Trodde busfröet skulle komma och väcka mig i morse men icke, störde honom mitt i frukosten istället.

Han har sprungit runt hela dagen med sin hockeyklubba och puck, kommer han gå i sin pappas fotspår tro!?. Dom ska stanna till imorgon så efterfest med Ville inatt är givet.

Världens finaste Ville

P&K Ellen


bilder från gårdagens match mot Enköping

TAIF

P&K Ellen


Deppig...

Nä nu blir det att sova, känner mig fortfarande lite deppig om jag ska vara ärlig.

Imorgon kanske det händer något spännande för mig, vet inte än. Berätta mer imorgon.

I morgonkväll åker jag och Emma till Växjö och slår klackarna i taket, kanske grillfest först på Campus om Emma är med på de.

Godnatt!
P&K Ellen


Hade kunnat vara glad nu....

men tyvärr är jag mer nervös.

Kom för en stund sen från ishallen där Tingsryd vann med 3-1, dom skötte sig bra killarna idag. Allt dom behövdes var att i matchen Nybro-Sundsvall skulle sluta med vinst för Nybro, vinst för Nybro och Taif skulle vara klara för Allvenskan. MEN med 1,5 min kvar av matchen så gör Sundsvall 2-2 och vinner sedan straffarna, inte bra inte bra.
 Nu gäller det att Tingsryd Vinner eller spelar lika på Söndag mot självaste SUNDSVALL, 2 lag 1 lag går upp. Hade Nybro vunnit straffarna ikväll hade Tingsryd kunnat förlora på Söndag, bara inte Sundsvall hade gjort mer än 6 mål men nu är det som det är.

Kan säga att jag inte har varit så nervös på länge som jag var ikväll när vi stod och väntade på resultatet ifrån Nybro. Stod och skakade och hjärtat dunkade MYCKET fort.


Komigen TAIF

P&K Ellen


Sista dagen....

Då var man hemma efter "sista dagen"ICA för ett tag, ska ju vara där några dagar i veckan så sista dagen kanske man inte kan säga. Ska ju som sagt börja på dagis nu istället i 2 månader, ska bli skoj med något nytt kände jag även om jag trivs som fisken i vattnet på ICA.



Måndag börja jag på Älvans förskola, spännande. Tänk om ingenting går min väg, barnen skriker eller mina kollegor inte trivs med mig, hur ska detta gå!?

Ska strax göra mig iordning för att sedan ta mig iväg för att käka med mina vänner, vi blev dock bara 3 till slut men det blir nice ändå. Vidare upp till ishallen där Tingsryd ikväll spelar sin sista hemmamatch mot Enköping, kan inte bli mycket mer spännande för Tingsryd måste vinna och även vinna matchen på Söndag för att gå upp i Allvenskan, är tvekis men kan alltid hoppas.


Vi som ska käka (Emma, Anna och Jag vi var modeller åt en kompis i höstas)

Skriver när jag kommer hem från hallen, antingen glad eller ledsen.

P&K Ellen


En dröm

Grymt snygg sko från Edelman, dock lite dyrt för min stackars plånbok. Turen finns då att Modekungen har en kopia på skon som är i ett bättre pris, för mig iallafall. Dom kommer ut på hemsidan efter påsk så det gäller att vara kvick om man vill ha dom. jag är ju lite sugen på ett par, synd bara att jag blir ca 2 m med dom:)

Modekungen

Sam Edelman

P&K Ellen


Söt

Du är söt


Saknar lite....

Skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar dig alls!


Sommaren, vart är du?

Åhh, kan de inte bli lite varmt någon gång och hålla i sig?

Sitter i sängen med ett glas flädersaft, kollar bilder från förra sommaren, längtar till sommaren nu! Tänk ringa the gang och fixa grillkväll, dra ut till vår pool vid vår stuga, äta glass på torget, ligga på klipporna vid havet och bara vara, äta brieost nere vid sjön på bryggan, sticka till Trelleborg till vårat hus och dra fötterna i sanden, listan kan bli lång.


Det är inte en Quasimodo knöl man ser till höger, måste vara min skuldra som är mongo:) 



Är trött på att solen inte kan hålla sig framme mer än den gör nu, kan inte sommaren komma lite tidigare iår? bara lite.

P&K Ellen


DJURGÅRDEN

När det går dåligt för Taif går det bättre för Djurgården.

Djurgården är det andra laget som ligger nära hjärtat. Vet inte varför jag egentligen tycker om ett lag ingen (Vet en till okej) annan tycker om. Kan vara när min favoritspelare i Tingsryd gick till Djurgården för typ 100 år sen som jag började gilla dom mer och mer.

Fick en resa till Stockholm i födelsedagspresent förra året för att kolla på hockey och shoppa, har dock glömt att åka upp så får nog bli en resa till hösten/vintern istället för nu är nog biljetterna slut framöver.

P&K Ellen


däppt i däsan

Usch va det har täppt igen. Tror det faktiskt är på slags bihåleinflammation, j*vligt tryck i skallen asså. Knaprar lite tabletter så hoppas det släpper snart.

Idag är det en mycket solig dag här i Småland, underbart. Imorse blev jag väckt av min kompis och syster som undrade om vi skulle ta en fika, klart man inte tackar nej till de. Blev en liten runda på byn och kikade runt.



Hem till sängen och chillade, orka inte göra så mycket mer. Trodde inte de fanns så mycket (sorry) slem och snor i kroppen som det bode göra, tycker jag snyter mest hela tiden. Ska nog ta mig ut på en promenad snart, solen skiner som sagt, men inte så länge till.

Matchen igår för Tingsryd vill jag inte ens tala om, så dåligt. Nu måste dom vinna sina 2 matcher för att komma på 1a eller 2a plats, NERVÖST.


P&K Ellen


Inspiration

Såhär kommer jag se ut i sommar. Köpte mig ett par leopardfärgade strumpbyxor förra året som jag skulle klippa av men glömde av de, nu ryker benen =)

Grymt snygg outfit!

P&K Ellen


I påskägget

Vad fick du i ditt påskägg iår?:)

P&K Ellen


JOBB

Ja, vem jobbar idag egentligen?

Onödig dag enligt mig, varför är det en röd dag idag? Jag har inte gjort allt för mycket idag, jobb strax som sagt.

Sitter och kollar lite lägenheter i Malmö, än har min dröm inte försvunnit om att en dag flytta till Malmö. Hittade just en underbart fin 2a med trägolv i hela lägenheten, vill gärna ha den!

Måste visa vad jag fått i påskpresent, kanske inte är så onödigt med påsk iallafall. Ska försöka lägga in bilder lite senare.

P&K Ellen


Hemklickad

Hittade denna klockan på nätet idag, cool tycte jag.


170:-

P&K Ellen


Slut i rutan

Sitter i sängen, halvsover, Varför är jag så trött?

Utgången i Fredags var lyckad. Blev förfest på Campus hos Emilias klasskompisar, mycket trevliga killar. Tog en taxi in till stan/Oléo, Dansade hela natten lång. Träffade inte på så mycket folk ute som man kände, lite tråkigt faktiskt. Fick ta nattbussen till Campus och gå sista biten hem till Millan där bäddsoffan väntade, skönt att jag slapp ta duschen.


Från förra gången vi var ute

Upp tidigt Lördagmorgon, Millan skulle jobba (gött att jag bor granne med hennes jobb). Blev att slänga på sig lite andra kläder och städa lite innan jag fick finbesök från Göteborg. Blev chill hemma på Storgatan igår, vi orkade inget annat men skönt var det med.

Jobb idag, 12-19. Trodde det inte skulle vara så mycket folk idag pga påsken är över men där hade jag fel, kryllade av folk. Imorgon blir det jobb igen men bara 17-21.


Hade lite koll på Tingsryds match idag med, Taif vann till slut över Nybro med 2-1. Vann även i Fredags mot Olofström, är såååå glad för de. Dom leder serien med 3 matcher kvar, det är  nära nu...SPÄNNANDE!



P&K Ellen


Kvällens outfit



Svarta strumpbyxor H&M
Svart hög kjol GinaTricot
Svart spets BH Lindex
Vitt oversizelinne med neonränder Monki
Rosa flätat skärp Monki
Svarta skor DinSko
P&K Ellen

Långfredagen....

Glad Påsk bode jag väl säga först.

Idag blir det käk hos mormor och morfar sen vidare till jobbet för att jobba 3-7 sen hämtar Millan upp mig och sen vidare in till Växjö för att slå klackarna i taket.

Missar dock hockey idag, Taif möter Olofström. Tror faktiskt som klarar sig utan mitt stöd idag:)

Undra vem som ska få detta fina ägg;)

Hoppas ni får en trevlig kväll alla glada:)

P&K Ellen

10-04-01

Sitter nyvaken i min säng nu, egentligen vaknade jag första gången vid 4 och var pigg men gjorde valet att försöka somna om och det gick. Sitter och kollar Vakna med the Voice nu, Katrin Zytomierska är seriöst den klokaste människan jag vet just nu.

Idag blir det jobb 11-6 och sen tar jag nog mig ut på en kvällspromenad, bra vana jag fått in nu. Härrom dagen var jag uppe vid 7 och gick en runda, morgonen därpå vaknade jag samma tid men valde att gå på kvällen istället.


Igår var jag ju och hälsade på på dagiset jag ska jobba på i 2 månader. Personalen och barnen var jättesnälla så ska nog går bra. Efter besöket blev det en runda på byn där jag träffade kusinernas mamma som skulle till Växjö med the family, jag hängde på. Kom hem med 2 linnen från Monki, när ska denna shopoholic försvinna ur min kropp?ALDRIG?!:S


På kvällen gick jag och Emma en runda, kom på att det var studentfest i bollhallen så blev en runda dit och checka läget. Är lite besviken att det inte var mer studenfester när jag skulle ta studenten, fick nöjja mig med en "jultema-fest" och "rocktema-fest"



Ha en bra dag!

P&K Ellen


RSS 2.0