Mys och Girltalk på S.B

Igår var jag och kollade med körkort i Colorado, satt i ca 2 h och väntade på att min tur skulle komma. När vi väl kom fram fick vi reda på att man kan ta körkort här men måste man skriva och köra upp och även kostar de pengar. När vi kom hem kollade vi på nätet och där står det att jag kan köra på mitt svenska+internationella körkort så nu kör vi på de, får se när dagen kommer då jag våga sätta mig i bilen bara men J sa att det inte var farligt att köra här.

På hörde jag av mig till Emma, hon bor i Evergreen och har typ nyss flyttat hit med sin hostfamily. Vi möttes upp på Starbucks och tog en kaffe (läs: läsk) och kaka. Innan när jag träffade nytt folk var jag så blyg av mig men här är det helt tvärt om, jag var inte ens nervös av att träffa Dennis och Emma, dom är lixom så lätta att prata med.
Jag och Emma babblade på om allt hon varit med om och berättade hur hennes år hade varit (hon åker hem i jul). Hon har till och med träffade en kille här i USA som hon är såååå förälskad i, kunde inte mer än le av deras kärleksberättelse. Hon sa innan hon åkte hit att hon inte skulle bli kär i någon och så träffade hon honom och så blev de som de blev. Nu hoppas jag bara att jag hittar en riktigt snygging, eller just de man skulle ju leta.


Med den blicken kan man ju förstå att hennes boyfriend föll för henne,hehe;)

Idag träffade jag Dennis i parken en snabbis, han hade ett av "sina barn" med sig. Lillkillen var så gulligt men blygt, synd jag inte hade L med mig, hon hade nog fått liv i honom=P Jag fick leka barnpsykolog, killar kan ju INGENTING om barn JU... ;) jodå de kan dom!



Ikväll blir det ett stort gäng som ska käka pizza och sen ska vi på sista bion i parken. Vi var visst 12 stycken, jag och dennis var dom enda svenskarna så vi får se hur det går för mig med mina engelska.

P&K Ellen

Kommentarer
Postat av: Mia

Ååå starbucks åå Chailatte... Jag vill tillbaka till USA kul att läsa om din resa Ellen.

2010-08-30 @ 10:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0