Colorado/Golden - tröja

Så kul när jag klickade in på Angelica Blick´s blogg och såg att hon köpt en ny tröjja från Beyond Retro där det står Colorado och Golden på. Golden är typ världens minsta håla i Colorado och där bor JAG.

Bild från Angelica

P&K Ellen

Ägghalvor med kaviar på...Svenskt?

Kunde inte uppdatera igår eftersom det var något med blogg.se så får blir idag istället.

Igår var jag ledig hela dagen, började med att skypea med folk hemma i Sveriget och sedan slängde jag på mig kläderna och stack till Starbucks och drack en smoothie. Vädret igår var underbart, satt och stekte i solen och njöööööt. Satt där ca 3 h, sedan gick jag hemmåt och slängde mig i sängen och kollade svensk tv på datorn.

När klockan blev halv 7 åkte jag upp till Malin, hämtade henne, körde vidare till Starbucks och pluggade till på Lördag. Har vårat redovisning då, ska nog gå bra hoppas jag. Eftersom det är sista lektionen på Lördag så ska vi alla bjussa på något som är typiskt svenskt och eftersom vi inte orka göra köttbullar så får det bli Ägghalvor med Kaviar på, det är ju faktiskt påsk snart.

P&K Ellen

Gårdagens Outfit!


P&K Ellen

2 sovtabletter, 2 Silicatabletter och 2 Detoxtabletter

Då var det dax att lägga huvudet på kudden snart. Idag har inte hänt så mycket mer än att vi vaknade upp till snö ute men den smälte bort och sedan har vi bara lekt och målat hela dagen. Jobbade 09.00-16.00 idag så vi hann inte ut innan det var dags att gå in igen för Lunch och Nap.

När J kom hem käkade vi lite och sedan drog jag på mig träningskläder och gick en runda på 1h, lagom. Hade nog kunnat gå längre men det blev så mörkt så snabbt så satsa på en morgonrunda imorgon istället.

Nu ska jag lägga mig och kolla Stylisterna, Halv 8 hos mig och Ullared. har precis knaprat i mig mina tabletter, 2 Sovtabletter, 2 Silica (hår,naglar,hud) och 2 Detox så nu hoppas jag på bra sömn.



NattiNatti USA, Godmorgon Sverige

P&K Ellen

NEW YORK CITY


Har ju glömt att berätta.


Nästa vecka kommer Pappa, Mamma, Bruschan, Syrran och hennes pojkvän och hälsar på här i Golden/Colorado. Jag längtar så sjukt mycket och har ju inte träffat dom på 3 månader så ska bli underbart att visa dom hur "jag bor" och visa vad jag hänger varje dag.

Dom ska vara här Torsdag-Måndag och sedan drar dom vidare till New York och JAG SKA MED. Jag har trott hela tiden att dom skulle vara i NY bara typ 2 dar men nu är det ju till på Fredag så pappa undrade om jag vill hänga med dom och sedan åker jag hem på Lördag förmiddag till Colorado igen.

Så om 2 veckor vid denna tiden (11.38) sitter jag på ett flyg till NY med min älskade familj <3

P&K Ellen

Bildregn från Helgen

FREDAG

Yardhouse


LÖRDAG

Golden + Coors Brewery + RedRocks

P&K Ellen


What happened last weekend?

Fredag
Åkte och hämtade MalleBalle i Arvada (ja Malin de är där du bor, dina hostpäron har lurat dig att du bor i Golden) och sedan körde vi vidare till Mills och bokade bord på Yardhouse. Vi gick inne i affärerna medans vi väntade på Amanda och sedan gick vi lite till. Yardhouse har verkligen världens godaste mat, jag slickade nästan min tallrik, dock inte Malin för hon fick ett lååååååångt hårstrå i sin mat som hon så fin spydde ut tillsammans med mat jämte sin stol.
När vi var klara så var klockan ganska mycket men vi hann en runda till Target innan det stängde (läs. det hann stänga men vi smög runt ändå). Jag och Malin drog hem till mig och somnade på direkten nästan, fast Malin hann skrämma mig minst 10 gånger innan man somnade.


Lördag
Eftersom vi var lediga från skolan så hittade vi på något kul och intressant under dagen. Först tog vi en promenad till Coors Brewery, dom har gratis rundturer med smakprovning av öl och även om man inte gillar öl är det kul att se hur öl görs. Efteråt mötte upp Amanda på BK och käkade innan vi drog vidare till Redrocks, bergen där uppe är såååå coola eftersom dom är röda. Utsikt bort till Denver och man kan kolla på konserter på RedRocks, förra året var U2 där och nu i sommar är det Michael Jackson tribute konsert, hade varit kul och se. När vi var klara så drog vi DownTown för att checka lite saker inför nästa helg (nervösh) och påvägen hem stannade vi och hyrde film (Due Date).
Vi satte på filmen och som vanligt somnade jag på soffan, fast jag såg nästan hela filmen denna gången. När vi skulle gå och lägga oss så somnade såklart Malin direkt medans jag låg vaken till klockan 05.30. Jag har sjukt svårt att komma till ro och somnade nästan varje kväll, måste göra något åt det.

Söndag
Igår väckte jag Malin 08.00 (jag hade då sovit 1,5 h) och slog henne på armen skithårt så hon vaknade och hon undrade varför jag gjorde så. Jag kollade på Malin och sedan insåg jag att jag nog drömt igen, denna gången drömde jag att jag var död så var jag tvungen och slå Malin för om min hand gick igenom hennes arm så hade jag ju dött, jag vet jag är psyko.
Somnade om till 12 och sedan tog vi oss en powerwalk till Safeway, lämnade tillbaka filmen och jag köpte sovpiller (inga starka). Drog till DownTown igen för att fixa saker till helgen (fortfarande nervösh) och sedan till DollarTree och köpte småsaker.
Åkte och käkade, en runda till Kohl´s och sedan körde jag hem Malin. Blev inte så sent som vanligt när jag lämnar av Malin så det var skönt att komma hem och lägga sig och kolla på tv utan att tänka att klockan var jättemycket. Jag kollade Bachelorette Sverige, hur töntigt är det inte? Känner igen 3 killar där jättemycket men kan ju inte placera=S...

Sömnpillerna funkade jättebra även om jag tror att det är psykologiskt, man vet att man tar en tablett och därför somnar man.

Det var min helg iallafall!

P&K Ellen

mega-utväxt, det nya!

GUUUU vad jag mår illa!!!

Sitter och vänta på att klockan ska bli typ 6 så vi kan åka och käka, tror kanske det är därför jag mår illa nu. Käkade bara lite sallad och tonfisk till lunch, dock ska vi ju käka gott ikväll så man vill ju inte äta något nu för annars får ju inte yardhouse-maten plats i min mage.

Har inte gjort mycket av dagen idag, hållit mig inne nästan hela tiden. Har pratat med Malin från och till idag, vi prata om att hitta på något tosigt (galet), kollat massa på nätet och ju mer jag kollar desto mer sugen blir jag såååå, kanske nästnästa vecka. Ni får hålla utkik på bloggen;)

Nu ska jag fortsätta tupera mitt hår (Malin har lärt mig), just nu älskar jag min hårfärg också även om det är lite utväxt men det ska fixas snart hoppas jag:) fast enligt alla modelejon ska man ju ha MEGA-utväxt så kanske låter de växa ändå..vad tycker ni?;)


lånade bild här

BTW, Taif vann ikväll mot Hästen (norrköping) så nu är jag glad, dock ligger dom 3 och dom måste bli 1 el 2 om dom ska vara kvar i Allvenskan nästa säsong.

P&K Ellen

solsting i Golden

Sitter ute på framsidan nu med en nygjord Chailatté och bevaka TAIF-HÄSTEN, dax för vinst nu Tigrarna.
Idag är jag ledig, det är Fredag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu på dagen, bode ju vara utomhus men vad ska jag göra?! Det är typ 20 grader här idag, UNDERBART.

Ikväll blir det att hämta upp MalleBalle och bege oss till The Yardhouse och käka en mycket god middag, om jag får tag på ett bord dvs. Nu dom sista gångerna vi varit där så har det varit typ 40 min. väntetid så vi har alltid gått vidare men ikväll banne mig får det bli käk där.

Nu ska jag "kolla" vidare på hockeyn, hörs sen!

P&K Ellen

Kvällen i bilder....


Som vanligt ville inte Malin va med på kort (starbucks)

coooola färger på conversen

På REA... Ellen på köpet

Malin tyckte hon såg ut som en flata? bruka inte sådana ha korta kjolar och uppknäppt skjorta?

Malin kollar i förstoringsspegeln om hon har nå mellan tänderna

Har har du Anna H ;)

P&K Ellen

efter regn kommer solsken...fast tvärt om..

Ledig dag för Mrs Clarberg idag, har dock inte hänt så mycket. Tog en sovmorgon till 11 sen blev det en snabbfrulle och sedan ner för att skypea lite med folket där hemma.
Var meningen att jag skulle gå ut en runda där efter men slutade med att jag hamnade här i min säng som jag ligger nu och kollade runt.


Nu helt plötsligt började det regna också, hur knäppt? imorse och fram till typ 1 h sedan var det strålande sol och nu helt plötsligt pissregn. Tänkte dra till gymmet men känner mig jättehängig så får se, ska jobba 18.00-19.00 så kanske efter.

Igår var J&J´s kompisar här med deras nya bäbis, hon är verkligen pytteliten (skulle födas typ i April). Satt och höll inne på "får jag hålla henne?" jättelänge men till slut så frågade jag, satt och höll henne till jag fick kramp i armen. Jag satt och bara tittade på hennes pyttelilla ansikte som gjorde grimaser medans hon sov, fastnade med blicken. Satt där och funderade och tänkte om det vatt min unge, skulle kunna tänkia mig att ha en liten.

kanske hemskt och säga men jag skulle lätt kunna lägga festklackarna på hyllan ett tag, jag är redo för en liten unge. Ska bara hitta en snygg drömprins först! hoppas jag inte skrämmer bort er pojkar som läser min blogg;)

P&K Ellen

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 24 – Mitt (mina) favoritprogram – och varför.

Ni kanske redan har kommit på vilka som är mina favoritprogram. Jag älskar tv-program som är på ritkigt, inga skådespelare. Jag älskar allt från matlagningsprogram till Stylingprogram

  • Halv 8 hos mig
  • Sveriges mästerkock
  • Stylisterna
  • En unge i minuten
  • Rebecca&Fiona
  • 112 - Poliser



Som sagt så älskar jag sånt om är på riktigt och handlar om folks liv.

P&K Ellen

Om Ellen fick välja

GAH, älskar dennna bruttans hår asså. Modellen heter Toni Garn och är typ den snyggaste jag vet just nu, ge mig ditt hår NU!

Vogue Spain, APRIL 2011
Vill ha mitt långa hår tillbaka, odling på G!

P&K Ellen

Orange socks + Orange belt

Dagens outfit:


P&K Ellen

Emilia Elg <3

Kolla vad som bamp ner i brevlådan igår. Blev så glad när jag såg att det var från min kära vän Emilia <3. Hade inte en jättebra dag igår så brevet med Nyponsoppa, ett jättefint Armband och en liten Ram med foto av oss 2 gjorde min dag bättre!

 

Sakna dig min fina vän!

 

P&K Ellen


Bryter mot ALLA regler....

Egentligen är det gotte-förbud på vardagarna för mig och Malin men jag bröt detta just.

En vecka i månaden mår man såhär och då är det till för att regler ska brytas, enligt mig!

 

  • Chai-koncentrat
  • Snickers Almonds
  • Butterfinger
  • Häagen-Dazs Choklad&Jordnötssmör
  • Ben&Jerry´s Cookie Dough
  • Tuggemi
  • Refreshe Lingon/Hallon

är okej en gång i månadern!!


Klockan är 20.51 och nu börja min myskväll med Sveriges mästerkock, Polis 112 och Halv 8 hos mig.

P&K Ellen


Ska man skratta eller gråta?

Höll koll på matchen mellan Tingsryd AIF - Karlskrona HK, pinsamt TAIF! Dom är en allsvenskt lag och dom ska klara att slå ett DIV. 1 lag, men nej alltid samma sak.

Jag får vara lite glad eftersom systers pojkvän spelar i KHK.

Taif, ryck upp er!



P&K Ellen

25 dagar om ESFC

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Jag vill byta liv med någon tjej som har sjukt snygga kläder och cool stil.
t.ex Ashley Olsen


Dag 18 – Vad jag åt idag.
Pasta


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Rosa Converse


Dag 20 – Min favorit film.
Ni vet ju kanske redan vilken min favorit är just nu... Dear John! Men tror jag tycker filmen är bra bara för
Channing Tatum är så snygg. Men har många favoritfilmer
  • Smala Sussie
  • Tjenare kungen
  • The Holiday


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Emma tog bilden när vi var i Las Vegas på Rebab-Poolparty på HardRock-Hotel





Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

"AHHH, äre så jag ser ut"... Chockad

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Jag gråter nästan alltid när jag lyssnar på lugnmusik. Sen har man ju minnen till vissa låtar och då kanske man gråter lite extra. Jag kan inte lyssna på "Himlen är oskyldigt blå" eftersom den spelades på min kusin´s begravning.

P&K Ellen


Eld + Storm = SANT

phuuu vilken dag!

Började vid halv 8 imorse, var grått ute så vi bestämt oss för att hålla oss inne ett tag. Vi dansade och sjöng till min Spotifylista, L älskar att sjunga och dansa till Maskinen - Dansa med Vapen (de som tjejen sjunger). Vi höll oss inne till efter lunch och nap eftersom vi kände att det blåste så mycket. När L vaknade sedan igen satte jag på henne kläder, gick och öppna garageporten och fick en stark vind med lukt av rök över mig. När vi kom ut på gatan och kollade sig omkring kunde man inte se någonting. Eftersom elden fortfarande inte är helt släckt och det är världens vind så håller sig inte röken vid bara elden som innan utan i HELA Golden.

Ner till DT Golden var inte så farligt att gå, visst det blåste men inte så mycket. Vi gick till Starbucks, jag pakerade vagnen utanför som vanligt. L berättade vad hon skulle ha och jag pratade på svenska till henne och helt plötsligt säger en tjej "Ni kommer från Småland va?" (på svenska). Hon joina oss och vi satt och pratade om vad hon gjirde här och tvärt om. Hon hade ett forskningsprojekt på School of Mines, hon bor i Denver men forska här. Hon var verkligen jättetrevlig och jag babblade på som vanligt, här är jag ÄNNU mer öppen. Hon berättade att om jag ville låna hennes bil under dagtid så fick jag det eftersom hon ändå har den ståendes under tiden som hon forska, trevlig tjej de där. Efter ett tag så kommer killen som jobbar på starbucks och berättar att han tog in vagnen eftersom det varit nära den blåste ut i gatan, EH?.

När vi väl skulle gå hem sedan så kände man verkligen av stormen på riktigt, L stod jämte mig på gatan och jag släppte ena handen från vagnen för att kunna leda henne in i vagnen och då lyfte hela vagnen från marken och jag fick släppa L för att kunna dra ner den med alla min kraft och då blåser L omkull också. Det tog dubbel så lång tid att gå hem eftersom när man gick 3 steg så blåste man tillbaka 2 hela tiden och ibland var vinden så stark så jag fick ställa mig vid en lyktstolpe och hålla i mig till vinden tog paus. Till slut kom vi hem och kunde pusta ut, vi stank rök från branden så blev att tvätta kläder.

En av dom äckligaste sakerna jag varit med om!!!

Nu ska jag gå och sova, imorgon blir det jobb 07.15 - ?. Hoppas vädret är bättre så vi kan gå till parken.

P&K Ellen

Let´s go Nuggets.....

Igår efter vi slutat bar det av till Denver för att hoppas på att få biljetter till kvällens match mellan Denver Nuggets - Toronto Raptors. Vi hade turen att möta en man som sålde biljetter, han stod jämte en polis så det kan inte varit olagligt det han gjorde. Vi fick biljetter för $25 (riktigt kap), satt på grymma platser och vi hade koll på alla spelarna. Det roliga var att när vi fick biljetterna i handen och det stod rad nr 2 så fick vi en chock, vilken tur vi hade att sitta typ JÄMTE planen men insåg sedan att det inte var riktigt så.

När vi till Pepsi Center där matcherna spelades och vi började med att kolla souvenirer och jag köpte ett skitsnyggt basketlinne som var svart med svarttext, det tillhörde en spelare som jag aldrig hört talas om och han spelade inte längre i Nuggets. Chauncey Billups hette han förresten. Vi åkte upp för rulltrapporna och skulle ta något att käka innan matchen var igång, 30 cm hotdog..... helt seriöst det sjukaste jag någonsin sett.
Jag fattade inte riktigt reglerna i Basket men Malin fick rätta mig när jag trodde dom gjorde mål och touch down. Det var kul att se, jag fattade inte riktigt att det var proffsbasket jag var och kollade på, trodde det skulle vara lite flashigare men var coolt ändå. Mer som var coolt under matchen är ju alla cheerleaders som hoppa runt och skaka rumpa.

Hittade även en favoritspelare i Nuggets (hade ju ingen innan), han hette Timofey Mozgov och kom från Ryssland. Han var grym på planen och snygg men när jag kom hem och kollade på en intervju på youtube med han så var han verkligen RYSS och han såg ut lite som han i James Bond (han med silvriga tänder).

Matchen slutade 123 - 90 till Nuggets!

P&K Ellen

"Oh, you guys must have been pretty hungry"

Fredag - The Switch
J&J hade långdag båda 2 så jag fick ha Lu från klockan 12.00-22.00, ganska mysigt faktiskt. Malin kom vid 3 med henne barn till parken så barnen lekte medans vi försökte komma på hur kvällen och helgen skulle se ut. Vid halv 4 så fick Malin sluta så vi tog barnvagnen till posten, mataffären och sedan hem. När vi kom hem myste vi alla 3 och läste lite böcker och sedan var det läggdags för trollungen och när hon lagt sig åkte vårat gottis fram. Vi hade hyrt film också, The Switch (Jennifer Aniston) så vi kollade den och sedan var vi så trötta så vi somnade nästan på direkten.

Lördag - Malins 25-årsdag
Jag väckte Malin med sång, chokladmuffins och Victoria Secret-påse. Sarah hämtade upp oss vid halv 9 för att sedan dra vidare DownTown och ha skola, var faktiskt en mycket rolig skoldag den dagen. Först hade vi lite redovisningar och sedan bar det av till Denver-Coliseum där det just nu är POWWOW, dvs Colorado är ett ställe där det tidigare fanns mycket native amerikans (indianer) så varje år firar och hyllar man de på olika sätt. Det är en av det coolaste jag varit på, insåg i Lördags att indianer fascinera mig mer än jag trott.


tror han hamnat lite fel

När vi tröttnat på indianer så åkte vi hemmåt och gjorde oss redo för kvällen. Vi pratade med Tess och hon hade tydligen festat dagen innan också så vi fick flytta fram förfesten hos henne lite. Caroline (au-pair från Växjö) kom och joina mig och Malin på mitt rum, vi blandade drinkar och hade myspys innan det var dax att åka till Tess. Vi körde Beerpong och Flipcup, jag var kung på beerpongen. När klockan blev lite för mycket så åkte vi downtown till en hemmafest och när vi skulle dra vidare till Suite200 insåg vi att klockan visst var halv 1 och ställerna stänger halv 2, stabilt läge flickor!! Som vanligt hamnade vi på Subway innan vi tog en taxi hem till Golden. När vi kom hem så började Malin med att dra ner hela min gardinstång och sedan tappade hon balansen, blev lite för mycket för dig ha?! ;)... var ju trots allt hennes f-dag, då fåre vara så!

(mer bilder kommer)

Söndag - Brand i Golden

Vaknade vid 13.00 utvilade och inte ett dugg bakis. Gick ut en runda i Golden, lämnade tillbaka filmen vi hyrt och sedan gick vi och käkade. Tog potatismos och kyckling, det var så jädrans gott och det märkte ju servitören också för när han gick och hämtade våra tallrikar så sa han "Oh, you guys must have been pretty hungry", pinsamt. När vi sitter där och käkar så ser vi hur rökigt det är i bergen och får sedan reda på att det är en stor brand uppe i bergen. Chillade hemma sedan och jag somnade som vanligt (försöker alltid somna i smygmen går inte) och sedan åkte vi till Kohl och avslutade kvällen på Donken innan det var dax att åka hem till Golden igen. Somnade gott den natten!

Elden!

 

P&K Ellen


Vädret är UNDERBART

Älskar vädret i Colorado...



P&K Ellen

GALEN!

mina 3 inlägg som jag skrev igår och i förrgår har försvunnit så får börja om.......

Golden Brinner

min näsa rinner och Golden brinner.... uppdatera imorn!

Trout Steak Revival

Sen jag kom hit har jag ändrat min musikstil lite, nu är det bluegrass som gäller för min del (kanske inte bara de). Första gången jag hörde de blev jag helt förälskad, mysig men ändå go musikstil.

 

Ja´s kompisar har en band som spelar bra låtar.

Kika nedan:

 

Trout Steak Revival - High Lonesome

Man hör lite dåligt men detta är min favvolåt av bandet´s alla låtar.

 

min hostdad försöker även få ihop mig med en i bandet, dock säger jag inte vem ;)

 

P&K Ellen


Nyshoppat


Vit virkad klänning $24 (150:-)

Rosa Converse $20 (126:-)

P&K Ellen

Första tanken: "har jag knark i bilen?"

Igår vad jag ju som sagt ledig och när J kom hem så fick jag låna bilen, körde hem till Malin och sen åkte vi vidare för shopping. I helgen ska vi DownTown bara tjejer, vi ska till och med ha förfest som man ALDRIG har annars. Vi ska leka lekar (beerpong och flipcup) och dricka ut röda muggar. Igår köpte vi dricka, röda muggar och snacks för att vara förberädda eftersom vi har skola imorgon också, orka inte stressa.

Stannade till på ett köpcenter (namnet har jag glömt) och kikade runt lite, hittade 2 saker som jag är sååå nöjd över som jag ska visa kort på om en liten stund. Hittade även ett tar vinterkängor, skitsnygga men jag väntar lite med dom eftersom det börja bli vår men sååå snygga var dom, "Ellen-skor". Vi stack till "Dollar-Tree" där allt kostar $1 så vi passade på att köpa muggar, snacks och sprite där, snåla smålänningar. Påvägen hem stannade vi till på några tatueringsstudior och kollade pris för tatueringar.

Påvägen hem stannade vi även på Mills för att köpa lite mer småsaker till Lördag, tog Target-vägen ut. När vi kom ut till bilen så var den + 2 bilar omringade av 5 stora bilar med hellyse på, ca 10 stora män stod och rotade ur en av bilarna och rev sönder saker för att söka efter något, det stod män och kollade i den andra bilen också, jag och Malin fick litelite panik! Vi gick mot min bil och mötte en polis och han kollade på mig och sa : "Ni är exakt dom tjejerna vi letade efter", när han sa det fick jag lite hjärtklappning, höll på och kissa på mig, börja prata svenska och den första tanken som flög upp i huvudet var "har jag knark i bilen?", men sen skrattade han och sa att han bara skojjade. Vi körde iväg och jag var fortfarande helt skakis och då utbröt helt plötsligt Malin: "Asså, jag skulle verkligen vilja veta hur Svenska låter i en amerikanares öga", blev mer eller mindre ett skrattanfall.

Körde hem Malin och sedan blev det hem och sova för min del, även om det gick segt att sova för mig.

P&K Ellen

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Jag använder nästan aldrig så stor väska så någonting får plats men när man väl har en väska så är det alltid:

  • Tuggummi
  • Telefon
  • Kamera
  • Plånbok
  • Iphone med musik på (så den används just nu)

P&K Ellen


Drama in Golden

Var ska man börja

Idag är jag ledig, det är självaste St Patricksday och det märks inte mer än folk har något grönt på sig annars inte. Ställde inte klockan imorse eftersom jag kände att jag behövde sova så jag fick sova till jag vaknade, 10.00 slog jag upp mina blå men nu när jag tänker efter så väckte ju Malin mig. Slängde på mig lite kläder och sedan ringde jag till S-gatan och pratade med min kära familj och söt-ville va där också, han var galen idag tydligen. Han berättade att han saknade mig jättemycket, sånt får mig att vilja åka hem på direkten.

När vi lagt på så gjorde jag mig iordning klart och cyklade till starbucks och beställde en Iced Chailatte och satte mig ute i solen, fick till och med ta av mig till linne, tog en låååångt sug och insåg att det inte var Chailatte utan Iced kaffe, gick in och fick en ny CHAI. Satte och njöt och kollade på folk och helt plötsligt hör jag massa tjejer hålla på och skrika men dom försvann sedan och jag satt kvar och stekte i solen (måste vara 25¨C idag).

Jag skulle precis gå över vägen för att cykla hem då jag hör tjejerna igen, det är grönt ljus fortfarande så jag passa på att kolla på tjejerna och se va dom egentligen höll på med. Det blev rött ljus men jag stannade kvar lite längre eftersom det inte stod riktigt rätt till, jag satte mig på en stol utanför starbucks och försökte se vad dom gjorde. Tjejerna va ca 16 år, hade massa grönt på sig och var ASKALASA. Helt plötsligt trillar en av tjejerna och dom andra försöker dra upp henne och dom trillar över henne och i samma sekund kör det in 2 polisbilar,TAGNA. Dom får sitta där på en bänk och skämmas medans poliserna förhör dom, dom gråter/skriker/skrattar.

DRAMA DRAMA DRAMA


Här i Colorado får man inte vistas ute bland folk full och som i Sverige får man inte heller dricka offentligt. (Tjejerna drack inte offentligen men dom var verkligen fulla, mindreåriga OFFENTLIGT, pinsamma och onödiga!) Här i CO om en polis ser dig om du är påväg hem från en fest eller var som helst ifrån och dom tror att du är full kan dom ta in dig och du får betala typ $400 för "detox", typ fyllecell. SÅ det sjuka är att du kan inte ens gå 10 m från en fest (utan dricka i hand), en polis kan komma och då blir det dyrt för dig!

Iallafall så satt tjejerna där och var jätteotrevliga, dom fick blåsa och till slut fick dom sätta händerna på taket så poliserna fick kolla efter vassa föremål (som man bara se på tv) och sedan fick dom hoppa in i 3 olika bilar, glömde ju säga att det kom 1 polisbil till sedan.

Efter det tog jag min cykel och cyklade hem till Ja och berättade allt, inte varje dag sånt händer i Tingsryd ju;) eller just de, innan jag cyklade hem så stannade jag till vid vattnet och egofotade.

P&K Ellen

Träning för magen

Klickade in på en blogg härrom dagen och hittade en bra träningsvideo, provade på den idag. FY FAN vad det kändes i magen. var mycket längesen man tränade sånt så det känns ju verkligen, den enda träningen jag hållt mig till på gymmet är ju typ rullband,roddmaskin och rumpmaskin.

Här är videon:

P&K Ellen


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Just nu ångrar jag att jag inte köpte den längre pälsvästen Forever21 som var på REA, ångest ångest!


Alexandra har en likande, tror hennes är från VILA

P&K Ellen

Dinosaur-Train

GodMorgon mina vänner!!

Sitter och kollar på barnnprogram med ett sjukt barn, ska snart ge henne lite medocin som Pippi skulle säga. Idag blir det jobb 07.30-16.00 och sedan får vi se vad eftermiddag/kväll har att erbjuda., hoppas på något skojskoj.

Igår blev det jobb till 13.00 och sedan chillchillchill, älskar sådana dagar.

Har inte så mycket att berätta egentligen, känner mig skittråkig här på bloggen, sorrylorry.

Nu ska vi kolla vidare på Dinosaur-Train!

Hörs senare!

P&K Ellen

FRÅGA!

FRÅGA:
Hej!
Har du någonsin besökt Littleton?

SVAR:
Jag har varit i Littleton några gånger ja, dom har ett köpcenter där som jag varit på några gånger....dock inget bra :)


P&K Ellen

Bachelor

Sitter nyduschad och tittar Bachelor nu, sista programmet och det är dax för val. Älskar Bachelor och Bachelorette, ett tag hade jag en tanke på att jag någongång skulle vilja vara med men hur skulle de gå när jag blir kär i allt och alla?.

Nu valde han han blonda, har läst på tidningarna här att hon är en mytoman, i programmet sa hon att hon hade en man som dog i en flygolycka men nu står det i tidningarna att det inte var hennes man utan någon annans tjej´s man som dog, fattade inte riktigt.

 

Tog en nap innan idag och när jag kom upp på övervåningen så möttes jag av lilla L och hon sa att hon var sjuk, hon fick några konstiga utslag härromdagen och idag var dom och kollade och tydligen var det något (glömt namnet) som va smittsamt och man skulle ta det lugnt så mycket film och chill för mig och L nu tis-ons då jag jobbar.

Drog på mig träningskläder efteråt och sprang bort till gymmet, var läääängesen jag var där och nu banne mig ska de börjas träna igen, Miami snart ju. Idag kryllade det av snygga killar på gymmet, kunde inte sluta titta på dom, aldrig gillat muskulösa män innan men GUUUUU vilka kroppar vissa har. När jag gick på bandet kom det upp en av killarna på bandet jämte mig, sneglade lite försiktigt.

Ska snart gå och lägga mig i sängen, kolla på halv 8 hos mig och en unge i minuten. Har nästan längtat en vecka att få känna smärta och krysta, haha.

P&K Ellen


Yard house

Idag blev det uppstigning vid 06.45, Ja skulle till skolan så jag fick hoppa in och jobba mellan 07.00-13.00. Jag och L har inte gjort så mycket idag, är inte jättefint väder så vi har mest hållit oss runt huset och hoppade parken idag. Åt världens godaste lunch, Chili. Det är en soppa som är som typ en tjock köttfärssoppa men med bönor i. När jag kommer hem till Sverige ska jag göra det varje dag (försöka iallafall). Jag la L vid 12.30 och sedan gick jag ner och satte på "My sweet 16), bortskämda ungar som får bilar i f-dagspresent.

Vid 1 kom Ja hem från skolan och kom ner och gav mig min lön för denna veckan, han gav mig även ett presentkort på inte mindre än mitt favorit matställe Yard House. Jag frågade varför jag fick det, han sa att dom han och Je är så glada att jag är så flexibel så dom ville ge mig något, tacktacktack snälla JA och JE!

Yardhouse har lyxig men billig mat, dom har även världens godaste drinkar och martini´s!

 

 

P&K Ellen

3 dagar med ESFC

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

LASVEGAS
i Oktober satte jag mig på ett plan till Lasvegas och mötte upp min vän Emma som hade kommit någon timme tidigare än mig. Vi tillbringade 4 dagar i LV och det var en av som coolaste platserna jag varit på någonsin. Vi bodde på "strippen", var på Hard Rock hotel´s Rehabparty som MVT filmar, var på strippklubb för första gången i mitt liv, badade på olika pooler varje dag på alla kända hotell och festade varje natt.

En resa jag aldrig kommer glömma!



Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Jag ändrar mig från dag till dag, inte så att jag sitter och tänker på hur mitt bröllop ska vara varje dag men om någon frågar så säger jag olika hela tiden. Från att stå på en strand själv med sin blivande man och gifta sig till att stå i en kyrka med fullsatt kyrka med vänner och familj. Från att ta en stor klänning med tyll till en enkel klänning.
Just nu vill jag vara i en kyrka med mycket folk, tyllklänning och grym bröllopsfest.



Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Det här är jag för ett år sedan, hittade inge bättre bilder tyvärr eftersom jag inte har några bilder på denna datorn.

Här provar jag mitt nya läppstift!


Saknar mitt långa hår faktiskt.....

P&K Ellen

Pucker---St. Patricks parad---Beastly

Fredag
I fredagskväll drog jag till Malin och hjälpte henne att passa hennes barn medans päronen var på middag. Det är annolunda att ta hand om 2 barn istället för 1, hade aldrig klarat det. Vi spelade något som hette Skip-bo, det är typ som UNO men mycket krångligare. Vid kvart över 8 kom päronen hem och vi drog oss hem till mitt och gjorde oss iordning för en utekväll i Golden. Hamnade på ett ställe som ligger i en källare och heter "the underground" (fyndigt), riktigt kul ställe. Alltid kul att träffa nytt folk och ännu roligare att träffa sådana man ALDRIG ser dagtid utan bara på helgen, nu pratar jag om Mines-killarna. Mines = NÖRDAR (snygga sådana), Ryan som jag träffade ett tag går i skolan 07.00-22.00 varje dag och på helgerna blir det fest. Träffade en skitsöt kille som hade en svensk flickvän men hon var inte med i Fredags så jag kollade lite extra(HAHA). När klockan närmade sig 2 så gick jag och malin hemmåt men såklart hade jag glömt nyckeln INNE i huset och dörren var låst så blev att försöka komma på hur vi skulle komma in i huset, provade alla dörrar och fönster. Till slut gav Malin upp, hon satte sig i en stol utanför och sa "Ellen, gör dig bekväm...vi sover ute", men jag kände att här ska vi inte ge upp så jag ringde Je som fick komma och öppna, en varmsäng är bättre än en kall stol.

Lördag
Åkte DownTown för att kolla St.patricks parad men missade helt fel vilken gata det var på så slutade med att vi hamnade på F21 och shoppade istället, mötte upp Amanda också. Satte oss på en uteservering och chillade sönder, planerade kvällen och övertalade Amanda att hänga med ut och festa på kvällen. Åkte hem till Amanda och sedan vidare hem till mig och gjorde oss iordning för kvällen, blev många Pucker-shottar och Äppelvodka-drinkar. Vid 21.30 tog vi bussen över Colfax (inte rolig väg) in mot DownTown, man är ganska rädd här man sitter där på bussen och åker den vägen eftersom det är en av dom farligaste att åka och just på kvällen (horgata), hoppade på många konstiga människor på vägen men vi var ju 3 pers så man behövde inte vara rädd själv. Väl framme gick vi till Cheesecake-factory och tog en varsin drink för att sedan gå bort mot Suite 200 och skaka rumpa. Var en kanonkväll med bra musik och trevligt folk, vid 03.30 tog vi en Taxi hem och även denna kväll glömde jag nycklen INNE i huset men som tur väl var så hade dom glömt att stänga bakdörren så vi kom in till slut, däckade gott där sedan.

Kiss me i´m irish

Söndag
Upp tidigt eftersom jag skulle hem till Malin på adoptionsfest, slutade med att Malin fick vara fotograf och jag plockade upp smålappar som folk hade skrivit fina saker på. Har nog aldrig varit så mätt någonsin, första var det snacks (chips,dippar,grönsaker) och sedan kom maten fram som var massa grillat, potatissallad och Coleslaw (pappas är godare) och sedan avslutades det med efterrätter som var typ 10 15 olika sorters cheesecakes,brownies och pajer. När klockan slog 3 så fick vi skjuss hem till Golden igen till mig och fick fnatt och ändrade om på mitt rum. Jag är jättenöjd med mitt nya rum och jätteglad att Malin hjälpte mig och kom på ideer hur det kunde se ut, är även glad att Malin sa till mig att jag bode slänga saker och inte samla på mig massa, TACK! När rummet var klart så körde vi mot Cherry Creek och mötte upp Amanda och gick på bio, Beastly. Jag tycker att filmen var en av dom bästa någonsin men tjejen jämte (läs: Malin) tyckte helt tvärt om. Efter bion åkte vi hemmåt och jag lämnade av Malin på vägen.

Malins fötter är borta

P&K Ellen

...

Ska uppdatera när lillan sover!!!!

Dagens....

VILL HA!

Skorna från Weekday är såå snygga och grymt billiga. Ska be någon där hemma köpa mig ett par, hoppashoppas bara dom finns kvar...

 

Vilka är snyggast av dom? och vilka skulle passa på mig?

 

P&K Ellen


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag oroa mig för saker som egentligen är jättetöntiga. Det jag oroa mig mest för just nu är :
  • Döden
  • Jag kommer inte kunna få barn
  • Jag kommer aldrig hitta min drömprins
  • ARBETET OM SVENSKA EMIGRANTER!!!!!


jag hatar er Karl-Oskar och Kristina....

P&K Ellen

Någon som vet något om drömmar?

Varje natt (VARJE) "vaknar" jag och tänker att jag är död, någon berättar att jag är död eller att jag håller på att dö.
Jag har hjärtklappningar och kallsvettas, jag skrämms av mig själv....

Vad betyder dessa hemska drömmarna?!

update: jag googlade mina drömmar och fick fram:

DÖDEN: Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

Roligt att jag tycker att mitt liv aldrig förbättras bara, säg till när det är min tur att få ett förbättrat liv!!

P&K Ellen

Everyone needs sleep

Somnade gott igår vid 10 av att kollat lite för mycket på svensk tv på datorn, vaknade dock en halvtimme senare av att Amanda satt jämte mig och sa "Ellen vi är döda, titta runt dig..." (jag drömde). Där låg jag vaken i 2 h och tittade runt i rummet och skulle övertyga mig själv att jag inte va död, somna om i ca 1 h sen ringer min telefon, det är Tess och jag ingnorera de. Jag skriver ett sms att jag sover att vi får höras imorgon, hon ringer igen och jag svarar. Hon berättar att jag måste komma och hämta hennes pojkvän i DownTown för han var i trubbel, okej? Tyvärr så hade jag inga bilar så kunde ändå inte hämta honom. Där ligger jag klarvaken, helt omöjligt att kunna somna om.

Loggar in på facebook, hittar en vän som jag inte pratat med på länge, vi prata om dagens match mellan Visby-Karlskrona (M spelar i Visby och min systers kille spelar ju i Khk), det verka som han är nervös inför kvällens match, det är ju avgörande eftersom KHK vann första matchen i playoffen och nu måste Visby vinna och isf blir det en avgörande match imorgon.  Han loggar ut efter ett tag.

Jag försöker somna om och det går i ½ h, klockan är 05.00 och vid 05.30 vaknar L och det var min uppgift att ta upp henne denna morgonen och hon blir sur när hon märker att det inte är mamma eller pappa. Vi går upp, jag slår på en film eftersom det är ganska tidigt jag vilar ögonen men hör fortfarande i L och när filmen är slut läser vi lite böcker.

Vid 08.00 kommer Ja hem från hans jobb som han övernattat på inatt, jag går ner och sover 2 h. När jag kommer upp igen så sover kroppen och huvudet men jag är vaken, känner mig som en Zombi. Slängde i mig lite frukost och sen cyklade jag hit, Starbucks. Nu sitter jag här, jag är snurrig och jag vill bara gråta och varför det vet jag inte.

P&K Ellen

"Magic Candle"

När L vaknade efter sin nap så hade jag en liten överaskning till henne på övervåningen eftersom hon fick tårta på morgonen så ville jag inte ge min

Doughnut med glasyr på!

Hon blev jätteglad men som jag trodde så slickade hon bara av glasyren och sen var hon klar. En annan rolig sak var när jag tänt ljusen så började dom spraka så trodde det var något fel på dom, insåg sedan att det typ var som ett tomteblås inuti så det sprakade och när man blåste ut ljusen så tändes dom igen, kollade ljusförpackningen sedan och jag hade visst fått tag på "Magic Candle".

Vid 17.00 ringde Je och sa att hon fick komma hem tidigare (hon skulle egentligen jobbat till 00.00) så då blev ja lite glad eftersom jag haft en lite svacka idag och jag behövde komma ut lite för mig själv. När hon kom så bytte om jag om och cyklade en runda, hamnade på SB med en smoothie och isvatten som sällskap. Blev faktiskt riktigt kallt när jag satt där så till slut tog jag cyklen hem och Je hade gjort jättegod (lyxig) pyttipanna och ägg.


Nyss kom hon ner och berättade att hon var tvungen att åka tillbaka till jobbet och troligen stanna till 00.00 iallafall, hon la L innan hon åkte så jag slapp bli hatad av den nyblivna 3-åringen. Imorgon åker Je 05.30 och Ja sov över inatt så jag är hemma när L vaknar men Ja kommer hem vid 8.00 så då kanske jag sover en runda till.

Nu ska jag kolla lite svensk tv på datorn!

P&K Ellen

Grattis på 3 årsdagen !

Idag är det L´s 3 årsdag!

Imorse när jag kom upp så möttes jag av en stor flicka, fina klänningen och iordninggjort hår. Gav henne min present till henne och en ballong som jag köpte igår på Safeway. Hon fick en pippiklänning och tights som jag köpte när jag var hemma i julas, hon slängde av sig sin fina klänning när hon såg pippiklänningen och ville ha den på sig istället.

Efter ett tag så kom Sandra, hon flyttade hit med sin man och 2 barn. Dom är en sådan familj som flytta var 6e månad, hade också viljat se världen på så sätt. Vi fikade lite och L sprang runt och lekte med sin ballong samtidigt. Helt plötsligt ringer det på dörren och ett ballong-bud kom, kvinna med 7 ballionger knackade på och L blev jätteblyg. Det är sådant som bara händer i USA, en av ballongerna spelade till och med en sång.

När Sandra åkte hem så lekte vi med L´s  födelsedagspresenter och sedan gjorde jag lite mat, mac&cheese idag igen. La L för en nap nyss, fundera på att gå ut och sätta mig lite, det är ca 21 grader här i Golden idag, UNDERBART!!!....

Hoppas ni alla har en bra dag!

P&K Ellen

MMM den smaka ju verkligen bacon!

Har hoppat över några dagar, sorry för det!

I Tisdags hämtade jag upp Malin och sedan åkte vi vidare till Starbucks Arvada, dom har ju trådlöst internet på SB och alltid är det mysigt o sitta någon annanstans än på sitt rum. Vi hade bestämt oss för att plugga och hitta fakta om svenska emigranter men det är totalt OMÖJLIGT, PAPPPAAAAAA? Iallfall så slutade de med att vi kollade på hotell i Denver till 19 Mars då Malin fyller år, ska fira ordentligt då hade vi tänkt. Malin sattes även på repeat (upprepning), 10 gånger sa hon 10 halv 11, 10 halv 11, 10 halv 11 (utan o typ tänka på det) , jag tror hon hade jobbat lite för mycket den dagen. Vi satt där till stängning och gjorde inte mycket nytta, men det var skönt. Sedan stack vi till King Soopers en snabbis, jag blev så sugen på chocklad. Jag kom utspringade och sa till Malin och blunda, jag tryckte in en bit chocklad i munnen och sa, "visst är den god?", det var typ Dajm. Sen satte jag in en bit i munnen och även jag hade nog jobbat lite för mycket den dagen (läs: ledig den dagen), uttryckte mig med "MMMMMMMMM JA DEN SMAKA JU VERKLIGEN BACON", whaaat? Jag som inte ens är så förtjust i bacon, hur kan jag blanda ihop det med DAJM?

Igår var jag ledig men valde att följa med J och L till en inomhus lekplats som låg i Cherry Creek, Monkey Bizness. L lekte på i ca 2 h och sedan åkte vi vidare till en affär som var svindyr (dom hade Odd Molly där) och sedan åkte vi vidare till Cherry Creek Mall, jag och J turades om att gå in på F21. Jag var på jakt efter ett par svarta tighta jeans och hittade ett par skitsnygga, det var snöring istället för knappar och när jag kom fram till kassan så var det final sale på dom så jag fick dom för $7.

När vi kom hem kikade jag lite tv och sedan somnade jag såklart i sängen utan att ställa klockan, vaknade halv 6 och jag skulle hämta Malin 6 eftersom jag skulle till au-pairmöte och hon skulle joina oss. Bowling i Littleton stod på schemat, lätt match att hitta dit men ingen var där när vi kom. Alla trillade in typ 15 min försent, även Lcc´n. Vi träffade den svenska tjejen som är i min grupp för första gången, hon heter Caroline och kommer från Växjö (knäppt ha?) och numera tycker hon nog att jag och malin är dom knäppaste hon träffat. Malin och jag är ingen bra kombo om man ska vara seriösa, dom spanska och franska tjejerna glodde ut oss totalt. Efter bowlingen stack vi hem med ett litet stopp på Safeway och köpte en heliumballong till idag. När jag kom hem provade jag byxorna som jag köpte på mallen, insåg då att jag köpt storlek 27 men jag hade turen att få på mig dom, grymt snygga!


P&K Ellen

GrattisGrattis!!!!!!!!!!!!

Grattid världens bästa mamma!


P&K Ellen

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 9 – Bild på mig och min(a) bästa vän(ner).

Jag har inte EN bästa vän, jag har många. Mina vänner hemma i Tingsryd + några jag träffat här är dom bästa som finns. Jag har aldrig tråkigt med mina fina vänner <3

Om du inte är med på bild, bli inte ledsen. Datorn var ny när jag tog med den hit så har typ inga bilder på den.

ÄLSKA ER FINA VÄNNER <3


P&K Ellen

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon. och Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


  • Jag skulle åka utomlands till något varmt ställe i en månard!
och
  • jag skulle shoppa kläder och skor!


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Är en dålig vana att alltid dras till samma sorts killar?


P&K Ellen

Chai och CookieDough

Hoppas inte Malin läser detta!

 

Just nu sitter jag på Starbucks och lata mig. Jag har jobbat mellan 8 - 12 idag, passade på att gå till Storytime för det var längesen nu. Tycker det är så kul att träffa andra folk med barn, även om inte L är mitt barn så är det kul att prata med mammor. Efteråt så gick vi hem och pratade med syster, jonas och villebus. L berättade för Ville att hon var kär i honom men hon fick tillbaka "Jag är kär i någon annan!" av Ville, snäll och ÄRLIG systerson jag har.

 

Nu ska jag strax packa ihop min grejer och cykla hemmåt, har ett rum som ser ut som kriget (alltid likadant efter varje helg, skyller på Malin;))

P&K Ellen


weekend

Friday
Jag hämtade upp Malin efter hennes jobb och drog till Cherry Creek Mall som vi bestämt, ringde dit Amanda också. Var meningen att vi skulle bara stanna en snabbis för vi skulle ha SPA-kväll inför dagen efter. Hittade bara ett glasögonfodral och en väska (som jag inte ens använde på Lördagen), tråktråk. När vi kom hem slängde vi oss i sängen direkt och slocknade.

Saturday
Uppstigning vid 8 och sedan kom en tysk au-pair och hämtade upp oss och sen iväg till skolan. Lektionen bestod ut av en liten gajdad tur runt i DownTown Denver, Art Museum, något bibliotek och sen gick vi förbi Molly Brown hus (Hon överlevde Titanic). Efteråt så åkte vi till en tatueringsstudio eftersom tysken vi åkte med skulle tatuera sig, jag och malin dregglade över en kille som tatuerat hela sin överarm under tiden så tysken pratade om sin tatuering med en annan.
Väl hemma i Golden satte vi oss i soffan och planerade våran utgång på kvällen, skulle vi köra, få skjuss eller skita i de. J erbjöd sig att köra oss till stan och vi nappade på de, JAG SLAPP KÖRA. Vi gjorde oss iordning för kvällen och J körde in oss till stan, klockan var inte så mycket så vi gick till en bar och satte oss och tog varsin drink och vin. Gick vidare mot Suite 200 där vi mötte upp några tyska au-pairer som även går i våran klass. Skakade rumpa hela kvällen och är nog en av dom roligaste kvällarna någonsin ute, har dock svårt att komma ihåg vissa stunder under kvällen, men det är nice det med ibland. En sak som jag kommer ihåg under kvällen var iallafall när jag hamnade uppe på lilla scenen (som vanligt), Malin har bild på det tyvärr. Innan klockan blev för mycket gick vi till Lavish och käkade läget, nu när jag tänker på det så kommer jag inte ihåg hur vi kom dit men iallafall. Jag och Malin tappade bort varandra men när vi till slut hittade varandra så hade vi tröttnat på fest så vi gick till subway och käkade, träffade på några killar där som ville ha mes oss på efterfest. En annan sak som jag kommer ihåg under kvällen är när vi börja rota i min väska och hittar ett par strumpbyxor och jag sätter dom på huvudet och Malin säger "jag har min strumpbyxor på mig och du har dina, vems är d då som är på ditt huvud?"ÖHHHHHHHHHHHH.
Efter käket tog vi första bästa taxi och jag var arg som ett bi på Malin för hon satt o pratade i telefon hela vägen hem, förlåt malleballe.
När vi kom hem till Golden så la vi oss i sängen och jag började kolla på min datorn av någon anledning, vaknade av att Malin tryckte på mig och sa att jag nog bode stänga av datorn, vadå lost!?.

Bilder från dagen

EN bild än så länge från kvällen.. det kommer mera snart!

Sunday
Kändes nästan faktiskt bra dagen efter, lite huvudvärk hade man väl men inte mer än så. Gick upp och gjorde Scones, år och dar jag åt det så det var mums. Vi gick och la oss på soffan och chillade, Amanda kom och vi gjorde oss iordning för Good Will och Mills. Amanda som inte gillar secondhand hittade även hon lite saker, nu gillar hon det! Åkte vidare till Mills och käkade och sedan iväg på Bio, såg "No Strings Attached. Efter filmen blev vi hemskjusade till mig och lite senaste körde jag hem Malin. Innan vi drog till Mills körde vi "modellbilder" mot en cool vägg.


Underbar helg!

P&K Ellen

GALET

Godnatt alla glada och sura!

Nu ska jag sova, helgen har varit gaaaalen. Skola, fest och idag bio. Jag berättar imorgon!

P&K Ellen

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu och Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

KÄRLEK!
jag vill och behöver kärlek just nu, vad gör jag för fel?


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Jag blir kär i allt och alla, kan vara jobbigt ibland. Jag har dejtat allt från Långt hår-->Kort hårt, Modemedvetna-->Icke modemedvetna, Långa-->Korta. Men dom har haft något gemensammt, dom har fått mig på fall. Jag faller för killar som har humor, klär sig snyggt och är snygga (han ska veta om de själv men inge skryta om det). jag faller för killar för våga ta försig och är omtänksamma.

Har sagt det innan men

Channing Tatum

är min drömkille i filmen "Dear John"

P&K Ellen

SVENSKT GODIS

Titta vad som just kom in från brevlådan!

Gud vad glad jag blev, tur att någon hemma tänker på mig och mitt "måste-ha-svenskt-godis-nu"-sug. Det var kusinerna hemma i Tingset som skickade mig en påse med en blandning av sega grodor, hem kola, ägg, hallobåtar m.m.

Synd bara att jag tryckte i mig massa och nu mår jag illa, tur för mig att det är helg.

Tack finaste Johan, Eliz, Anna och Sofia <3

P&K Ellen

Vårtecken i Golden

Dagen har varit underbar än så länge!

L vaknade vid halv 7 och sedan gjorde vi frukost, tog de lugnt till 10 och sedan gick ut på promenad. Hjulet på barnvagnen hade punka så 4 ben fick traska ner mot DownTown Golden och vi satte oss på ett Café, det är ju förallt Fredag.

Det är verkligen vår här i Golden just nu, doftar gott och vi såg massa vårtecken MEN det snackas om snö i helgen. Jag är trött på kallt väder just nu, längtar till Florida just nu.

 

Egentligen var det meningen att jag och Mr L skulle umgåtts men även denna gång blev det inget, eller han skulle höra av sig om tid i förrgår och har inte hört av sig än sååååå, tycker man om mig som sagts innan så får man bevisa det igen isf!!
Jag och Malin snackade om att dra till Cherry Creek och se om vi hittar något till imorgon.


P&K Ellen


Dagens outfit!

Dålig outfit-bild!

Byxor (F21)
Svart linne (H&M)
Kofta (Second hand)
Earcuff (Egengjord av gammalt örhänge)

P&K Ellen

Har bestämt mig!

Har bestämt mig nu, jag SKA köpa ett par Jeffrey Campbell!!!

Jag har inte bestämt vilken färg jag ska ha än dock, köpte ju ett par Steve Madden heels för ett tag sen nu och som är svarta så kanske ska satsa på en annan färg.


Vilken färg tycker du?

P&K Ellen

V som i VILL HA!

Hittade dessa grymt snygga skorna på Soletruck, blev ju inte lite sugen på att klicka hem ett par.

CLIK BIKER BOOT $280 (1830:-)


P&K Ellen

Det har hänt igen.....

Godmorgon Sverige!

Jag åkte upp och mötte Malin på Kohl´s (varuhus) och vi gick runt och kollade på allt och ingenting, jag hittade 2 par Converse (svarta och tan) men hade inga pengar med mig idag så får bli en annan dag. Hamnade på donken sedan och pratade problem, det har lixom hänt igen det som ALLTID händer. Malin försöker få mig på fötter men situationen kan inte lämna mitt huvud, killar är skit!

Nu ska jag försöka sova, btw ska kolla Halv 8 hos mig och Stylisterna först.

Imorgon jobbar jag vid 06.30 - ? (Je trodde 13.00) och efteråt har jag noll koll, som sagt planer ändras tydligen!!

Godnatt USA!

P&K Ellen

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.


Jag vill ha en kille som Channing Tatum är i "Dear John"

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Gud va svårt, alla har vi drömmar och alla har vi även drömmar som inte är realistiska kanske.

Min dröm/önskningar i huvudet just nu:
  • När jag flytta hem till Sverige igen vill jag bosätta mig i Malmö
  • Jag vill jobba på Weekday eller någon annan känd klädesbutik
  • Jag vill hitta drömkillen (killen som alla andra vill ha men han vill ha MIG)
Som sagt, jättesvårt!

P&K Ellen

Mess up my bed with me.....

Uppdatering från Starbucks i Golden på Washingtonstreet!

Sitter här och dricker min Chai, kollar på folk, lyssna på musik och fundera lite på mitt liv. Mitt liv är ganska grått just nu, kanske är det så bara för jag är småsjuk och är trött hela tiden men det är jobbigt. När jag slutar jobba varje dag hr jag noll ideér på vad jag kan hitta på, vissa dagar har jag bil andra inte. Jag har mycket att se fram emot nu men ändå tar de emot i bröstet, mest av allt tror jag beror på en sak: SKOLAN!!!! Jag har verkligen panik, en klump i magen konstant och tanken på att jag sak stå inför en hel klass och berätta om Svenska (tråkiga,fula och sega) Emigranter. Hoppas klumpen försvinner snart!


Nu ringde Malin och undrade om jag ville komma upp till hennes kvarter. Jag har ju ändå inget bättre för mig och det var längesedan vi träffades så hon kanske kan få mig på bra humör.

P&K Ellen

...

Jag jobba fortfarande... jag går till starbucks sen och ta med datorn, uppdatera då!!

P&K Ellen

GLÖM MEJ EJ!

Var meningen att jag skulle jobba 6-12 idag men J var tvungen att vara kvar till 3 iaf, sen ska jag ut o det fina vädret, sätta mig utanför starbukcks och njuuuuuuuta att jag har ledig eftermiddag.

Idag har jag och L inte varit i parken, det blåste lite innan så vi var bara precis utanför huset och lekte med bubblor idag igen. Stackars lilla L är jätteförkyld så ville inte dra ut henne i ondan heller.

Nu för tiden känner jag mig som världens tråkigaste och segaste, märks på bloggen iallafall!

BTW, jag läser andras au-pairbloggar där dom berättar att dom får kort, brev och presenter från sina vänner och familj hemmifrån, det var längesedan jag fick något nu, känner mig lite bortglömd faktiskt. GLÖM MEJ EEEEEJ!

Nu vill L klä på sig prinsessklänning så måste hjälpa henne, hörs sen!

P&K Ellen

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.



Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är en blandning av alla 4:
  • Vinter - Det är ishockey, man kan åka pulka och leka och i snön, sitta framför brasan och värma sig.
  • Vår - Man kan ta fram skinnjackan och Conversen, känna doften av VÅR, lagom varmt.
  • Sommar - Man blir brun, man kan använda fina sommarklänningar och shorts utan att ha något under eller över, man är oftast ledig mycket
  • Höst - Naturen blir så fint, perfekt väder för powerwalks, Man behöver inte klä på sig jättemycket (oftast).

Så om man ser då på min lilla lista så är det nog HÖSTEN jag gillar lite mindre än dom andra.

P&K Ellen

Strålande sol i Colorado

Strålande sol även idag.

Har planerat playdate med en tysktjej i parken om en timme, dock är hennes äldre barn i skolan så hon skulle bara med sig sin 2månaders baby. Egentligen gillar jag inte att umgås med icke svenska au-pairer, alla är jäääätttesnälla men jag är sååå dålig på engelska så är alltid så rädd att det ska bli sådan pinsam tystnad:P

Idag jobbar jag till 4 och sedan kommer Ja hem och då tänkte jag dra till gymmet, var ett tag sen nu. Je är på sjukhuset mellan 8.00-00.00 idag så har ingen bil att låna idag, Ja har en ny bil och den är växelspak men är lite rädd att köra den nu när jag är van vid automat och framför allt så är ju bilen som sagt ny. Eftersom Je jobbar sent idag jobbar hon bara 08.00-12.00 imorgon så det är chill.

Nu ska jag läsa en bok för L och sedan äre påklädning och sedan iväg till parken. Ha en bra dag allihop!

P&K Ellen

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Det finns TVÅ personer jag skulle vilja träffa över allt annat just nu.


Erik (min kusin)
Erik gick bort 2006 och jag skulle göra vad som helst för att få träffa honom nu. Han var som en bror till mig och han var världens snällaste och roligaste människa, ingen talade aldrig illa om honom. När jag kollar på kort av honom så känns det som jag träffade han igår och ibland kan jag höra hans röst i mitt huvud, han finns med mig hela tiden. Fina Fina Kusin <3


Ville (min systerson)
Ville är 2 ½ år, sötaste, coolaste, galnaste unge som finns. Han spela hockey, fotboll och amerikansk fotboll samtidigt och man kan ju gissa att det är sport han kommer håller på med när han blir stor. Eftersom min systers lilla family bodde hos oss ett tag så blev det att man tog hand om Ville väldigt mycket och därmed ser jag honom som MIN (lite iaf). Att lämna honom när jag åkte hit var det svåraste, att lämna världens sötaste unge är inte lätt. Jag längtar till jag få pussa på honom och spela ltie hockey.
Fina Fina Ville-bus <3


Det är många personer jag vill träffa just nu faktiskt, jag sakna alla hemma i Tingsryd och Sverige.

P&K Ellen

WOHO, snygg kille

Jag tog mig ut faktiskt, packade väskan med bok och begav mig till Starbucks.

Väl framme blev det att ta av sig min bikerjacka eftersom det typ var stekigt ute (ca 20'C). Jag gick in och köpte en jordgubbssmoothie och började läsa min bok men gick sådär, ringde min snygge vän Kristina istället. När jag sitter där och prata så går det in en skitsnygg kille på Starbucks och sedan sätter han sig utanför och VRÅLGLOR och när han vänner kommer står han och pekar på mig, vad ville du mig amerikanska snygga kille?

Efter ett tag stack jag hemmåt och då får jag nyheten att J&J´s närmsta vänner har fått barn imorse (en månard för tidigt), blev en liten flicka och dom alla mådde bra. Det är så roligt för jag var med när dom berättade för alla att L var på smällen och nu sitter dom här med en liten flicka i famnen, GRATTTTTTIS K och L :)

Gick in och kollade lie tv och sedan ringde Malin och sa att hon och hennes barn kom till parken så mötte uppe dom där och lekte lite, när hon slutade stack vi och käkade och pluggade lite. Åkte till Walmart och köpte mig en trippeltång, blev sååå vackert när jag provade Malin´s härromdagen. Nu sitter jag här i sängen, lämnade av Malin nyss. Imorgon blir det jobb som vanligt och sedan på kvällen tänkte jag ta gymmet, var ett tag sen jag var där nu.


Godnatt alla glada!

P&K Ellen

Mycket att se fram emot!

Jag har glömt att berätta vad som kommer hända som närmsta månaderna nu.

APRIL:
Mamma, Pappa, Bror, Syster och hennes pojkvän kommer över och hälsa på några dagar. Det ska bli så kul att visa dom hur jag bor här i USA och ska bli kul att träffa dom, var ju i julas senast. Jag ska snickra ihop ett program vad som händer dagarna dom är här, Hockeyn är redan planerat. LÄNGTAR!

MAJ
F som i FLORIDA. Jag ska åka med min hostfamily dit, dom har lägenhet i Florida och vad passar inte bättre med en semester dit då?!. Ett av mina drömresemål går till Florida så ska bli superskoj, ska vara där 10 dagar. Hoppas bara det är fint väder. GRYMME SKOJ!

JULI
Bröllop i Michigan för J´s syster och hennes blivande man. Ska bli kul att se lite annat av USA än bara Colorado. INTRESSANT!

P&K Ellen

En ledig dag i USA, vad gör man?

Godmorgon USA!

Ställde klockan på 7 igår kväll men när klockan ringde imorse så stängde jag av den, har inte så bra minne av det men jag tyckte väl att jag behövde sova lite mer. Vaknade vid 9 igen och kunde inte starta dagen bättre, skypeade med min syster och ville-bus. Det gör ont i hjärtat av att veta att det är länge till jag får träffa alla hemma, särskillt Ville. När jag åker från detta land om ett år så ska åka direkt till Ville och ALDRIG lämna honom igen, världens finaste pojke.

Idag är jag ledig och den vanliga fråga är då, "vad ska jag göra?". Det är jättefint väder ute men jag är fortfarande inte helt ok i kroppen men kanske tar en runda till starbucks och sätter mig utanför med en bok, men det är ganska tråkigt det med faktiskt..hmmm...

Ikväll blir det troligen till Malin och plugga, det är detta som får mig att må dåligt. Jag hatar verkligen att plugga och har en klump i magen hela tiden, det värsta är att vi ska stå inför hela klassen och redovisa på ENGELSKA om SVENSKA EMIGRANTER. Men jag och Malin gör tillsammans så vi kan ju stötta varandra så det är ganska skönt.

Nu ska jag klä på mig och sedan bege mig ut lite.

Ska berätta lite senare vad som kommer hända mig i USA och vad som väntas, kika in om du vill veta :)

P&K Ellen

ESFC - Outfits




P&K Ellen

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


  1. Jag älskar ishockey
  2. Jag skulle kunna bosätta mig i USA livet ut
  3. Jag samlar på skor
  4. Jag blir kär lätt
  5. Jag vill ha barn inom 2 år
  6. Mitt drömresemål är Honolulu/Hawaii
  7. Jag har 3 syskon
  8. Folk ser mig som en Clown
  9. Jag älskar överaskningar
  10. Mitt drömjobb är att jobba i en klädesbutik (mest weekday)

P&K Ellen

25 dagar om ESFC

Jag ska vara tråkig.... jag ska göra något som alla hållt på med länge nu MEN skiter i de.

HÄR HAR NI MIG
:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

RSS 2.0