Dumma kungliga bröllop!

Dum som man är så är man en av dom som ville se de kungliga bröllopet i England, varför fråga jag mig själv nu i efterhand. Igår gick jag och la mig vid ca 22.00 men efter att ha kollat lite svensk tv på datorn så var helt plötsligt klockan 00.00. Kom på att bröllopet var idag så jag ställde klockan 03.00 bara för jag ville se Kate´s klänning, var ju bara det att när klockan ringde så var det + 1h eftersom alla andra kungligheter skulle komma före henne.

När hon väl kom så var klockan 04.00 här i USA och 04.30 när dom sa JA tillvarandra, tyckte dom båda såg sååå sura ut men dom var väl nervösa, skulle jag varit me. Som ni kanske fattar nu då är att jag somnade med datorn framför mig i sängen och vid 8.00 ringde klockan då jag skulle göra mig iordning för en powerwalk, jag hoppade den.

Vaknade av mig själv, kollade ut genom fönstret och där var strålande sol så slängde på mig shorts och linne. Satt utanför i någon timme och började på en ny bok, STAR heter den och tror det är Pamela Anderson som skrivit den. Efter ett tag blev det lite molning så flyttade in lite men sen kom solen fram igen och jag tog mitt pick och pack, gick ner till vattnet, satte mig på en sten och började läsa där jag slutade innan.


Utanför huset

Nere vid vattnet

Tess är sjuk fortfarande men hoppas på att hon ska bli lite friskare så vi kan grilla ikväll som vi ½ bestämde igår, eller hitta på något i allafall. Nu ska jag kolla på lite tv, J ville bort och träna lite så passar trollungen medans hon sover.

P&K Ellen

Parkhäng med halvnakna killar

Som jag skrev så åkte jag till parken efter Starbucks, nöjd blev jag med min utsikt. Även om boysen inte var SÅ snygga så vare ändå nice med killar som spelade volleyboll utan tröjor. Insåg efter en stund att jag bränt min vänstra arm så blev att vända ryggen till killarna och bränna den andra armen också, var inte lika kul utsikt så åkte hemmåt istället.

Måste nästan varit 22-23 grader här i CO idag, det gillas väldigt mycket. Imorgon ska det bli fint igen och på Lördag ska det blir snö, ja SNÖ. Vilken tur man åker till värmen på Onsdag:) Snackade med Tess nyss om att ses imorgon och grilla eller nå, hade varit så trevligt så hoppas det blir av. Det är ju Valborg på Lördag men det skulle vara snö så kanske firar det imorgon istället OCH tydligen firar man inte det ALLS här så kanske vi samlar ihop till ett bål och bränner imorgon, allt för att kännas som man är i Sverige.;)

 

När jag kom hem från parken så blev det att ta de lugnt och gömma mig lite i från solen, även det är skönt ibland. Sen blev det middag med J,J och L, mycket gott mycket gott. På med träningskläder efter det och tog en promenad på 45 minuter, sjukt jobbigt och skönt eftersom jag tog rundan med många uppförsbackar idag,

Imorgon är jag ledig igen så ska ta en morgonpromenad och sedan chilla i solen:)

Godnatt mina vänner!! och ovänner

P&K Ellen


Veronica Maggio

Vilken stjärna hon är, Veronica Maggio. Kan sitta dagar igenom och bara
 lyssna på henne och hennes låtar,
man känner igen sig i nästan alla hennes låtar.



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej



Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän


Oooh, ooh sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång'
För det är kö från gatan upp till hallen


Lyssna och njut!

P&K Ellen

Solen steker mot min hud...

Här sitter jag just nu och chillar, mycket skönt mycket skönt. Idag är jag ledig och vad ska man bara hitta på!? Jag älskar att bara sitta utanför SB, kolla på folk och smutta på en ischailatte.
Ska snart bege mig till parken och lägga mig i solen och njuta ännu mer av mina lediga dag i solen. Tänkte jag skulle snöra träningsskorna lite senare när det inte är lika varmt, varit lat senaste dagarna IGEN!.

I lööv!

Har ni haft en bra dag Sverige?

P&K Ellen

USA, ett farligare än men tror!


Ingen fara på dagen.... men gå där aldrig ensam på kvällen!

Efter att ha bott här i snart 10 månader (om 2 dar) så har jag insett att USA är farligare än men tror. Jag vet att gatan Colfax inte är att leka med på kvällen/natten men på dagen är det ganska okej, jag har bara sett dom bra sidorna av USA. När man kollar på COPS är dom stoppar knäppa människor på gatan som slagits, skjutit någon eller gjort inbrott så tror man inte det är så det går till, kan meddela att det verkligen är så.

Igår när jag t.ex körde hem från Denver så tog jag Colfax hem eftersom det är den enda vägen jag hittade till och som jag vet går hela vägen hem till Golden. På vägen som är ca. 20 min. körningstid så såg jag:
  • ca 3 bilar som blivit stoppade av polisbilar där förarna stod utanför bilen med händer på taket och poliserna kände igenom dom.
  • ca 3 bilar som blivit stoppade av polisbilar där förarna låg jämte bilen med handfängel och poliserna kollade igenom bilarna.
  • En polisbil, brandbil och en ambulans stod vid en kraschad bil
Det är det som händer på Colfax en vanlig Onsdagkväll, hemskt och säga men jag börja bli van.

Efter att vara uppvuxen i världens minsta håla i Sverige där men är van att kunna gå på kvällen ensam utan att känna att man är rädd så känns de lite som man kan göra så här också, i Golden går det men kanske inte i Denver. Man vet aldrig vad man kan möta för knäpping där på gatan mitt downtown i Denver.

Håll er borta från COLFAX!

P&K Ellen

Sushinight

Igår efter mitt chill i soffan så blev det att slänga på sig skor och ta skinnjackan påvägen. Mötte upp Caroline DownTown Denver, mötte på en parkering eftersom smarthuvudet Ellen C hade glömt sitt kort hemma och snål som man är ville jag inte stoppa in $10 i parkeringsappareten, parkeringen kostade $5 och man får inte tillbaka något när man stoppar in jämt över (äru me?). Satt där i bilen och väntade på Caroline och helt plötsligt hörde jag ett brummande ljud o tänkte "kul om de är Caroline" och så var det, hon rullade in sakta in parkeringen i sin skrothög:P

älskar när man rullar in mot Denver downtown

Tog gratisbussen ner på 16th street mall och hittade sushistället Carro letat upp innan, såg sådär ut från början men när vi såg att andra gick in där så var vi ju inte ensamma iallafall.

Väl inne så skulle vi beställa, för ni som inte vet hur man beställer så kan jag meddela att det är SKITSVÅRT. Allt har olika knäppa namn och man vet inte hur många bitar man får på varje rulle, som sagt: SKITSVÅRT. Efter ca 10 bitar så kände jag mig spyfärdi men dom sista 5 trillade ned lite senare, man bode äta sushi oftare synd bara att det inte är många som tycker om det.

Carolines tallrik ;)

Mums

AJ!

Hopp upp på kossan

Skyllerp på att den va hal och ostabil!

Efter mycket snicksnack så begav vi oss till parkeringen igen, Caroline tvingade mig att gå, dumt enligt mig eftersom det går gratisbussar men visst det var skönt men lite småkallt.

Tog colfax hem och sedan hem till en varm säääng, som jag förövrigt va tvungen och bädda eftersom jag hade tvättat lakanen tidigare under dagen, tråkigaste som finns att bädda men jädrans nice när man väl ska krypa ner.

P&K Ellen

Sol ute, Sol inne Sol i sinne!

Här är strålande sol och jag njuuter. Precis varit en vända i parken med trollungen, var proppat med små barn och jag fick tillsägelse av L att jag inte fick leka med henne eftersom hon lekte med sina vänner. Sen på påvägen hem så gick vi till inomhus lekplatsen också, där sprang hon efter pojkar hela tiden, inte jag som lärt henne ;)

Pratade med Caroline igår och vi bestämde att vi ska ses ikväll och äta SUSHI, sååå längesedan jag fick äta de eftersom min förra umgängeskrets (läs. Malin) inte tyckte om det. Alltid mys och träffa folk när man slutat jobba, vem klagar?

See you later!!

P&K Ellen

grymt snygga shorts på F21.....

Det spelas The Script - Breakeven från min Spotifylista och jag är strax redo för sängen, ska bara kolla några avsnitt av Glamourama.

Glömde berätta att jag köpte ett par grymt snygga shorts på F21 innan idag, kommer bli råsnyggt med min bränna sen. Ska ta kort på allt jag köpt jag lovar, det kommer till helgen tror jag (om jag orkar).

Imorgon jobbar jag 8.45 - 12.00 (tror jag), innan dess ska jag ta mig en powerwalk in Golden, hoppas bara att min knäppa "sträckning" ska släppa. Känns som en nerv är klämd eller något för när jag suttit stilla eller något och ska gå så viker sig nästan benet, även när jag ska böja benet eller stödja så sträcker det.

Godnatti natt!

P&K Ellen

Monki och Weekday

kollage by me

Skulle jag varit i Sverige nu hade jag sprungit till närmsta Monki och Weekday och plockat åt mig detta här över. Jag är glad att USA är billigt med kläder men kläderna som oftast säljs här känns som dom fanns i Sverige för x antal år sedan, man tycker ju att USA bode vara dom som är först med mode men icke.

Jag skulle döda för en Monki och Weekday nu!!

P&K Ellen

I <3 Minnetonka


Som ni kanske vet så är jag ju lite indian innerst inne så det var självklart att ett par Minnetonka med fransar skulle följa med mig hem. Dom är världens mjukaste skor så mina fötter kommer tacka mig.

P&K Ellen

Fixa ärenden!

Tjatja!! Hoppas det är bra med alla människor där ute!!

Idag blev det uppstigning vid 07.45, J åkte vid 8 och jag och L har levt loppan hela dagen. Blev en runda till parken men vände lika snabbt som vi kom dit, gick till inneparken i träningscentret istället.

Nyss kom J hem och jag tänkte fråga om jag fick låna bilen och köra en runda och fixa lite ärenden. Jag måste fixa lite till resan nästa vecka, om ni glömt det så säger jag det igen: JAG ÅKER TILL FLORIDA NÄSTA ONSDAG.
Jag har Till exempel sandaler och converse MEN jag måste fixa några andra skor som är lite sköna men inte som är converse, är ni mé? Har lite rabatt på Offbroadway så kanske blir ett par därifrån.

Annars mår jag bättre idag, lite huvudvärk ännu men det går nog över snart.

TjingTjong!

P&K Ellen

Like my as?


Victoria Secret

Bruno Mars--29 Maj--Denver/Colorado

Sjukt att jag ska se Bruno Mars 29 Maj här i Denver/Colorado. Han är ganska snygg och han sjunger ju som en guuuud så ska bli sjukt skoj.

Love this song!!


P&K Ellen


TROR!

Jag tror jag vaknat till liv nu, men bara tror!

I Lördags var det dags för skola igen, jag åkte med den nya au-pairen som heter Angela och kommer Österrike. Det var lektion i Colorado Springs så var en bit att åka men det gick fort. Hon kom för ca 5 veckor sedan och är i Dennis gamla familj, hon pratade hela tiden om hur tråkig familj hon hade och jämte satt jag och njöt och berättade att min familj var den bästa man kunde ha :D påvägen dit såg jag framtisa IKEA också, längtar till de öppnar.

Väl framme så insåg jag att jag inte var själv svensk, va typ 6 st till och alltid trevligt och träffa mer svenska au-pairer. Vi kollade på en jättebra dokumentär om en man som höll på med återvinnig, hur mycket PLAST vi har i vår värld (plast bryts inte ner), förstör en del. påvägen till käket så var vi på något armemuseeum, cooolt tycker jag. Sen stack vi ett gäng till Subway och käkade och sedan gick vi vidare till Starbucks och köpte Chailatte. Sen möttes vi i skolan igen för att åka vidare till Olympiska Spelens Träningscenter, där alla tränar till OS. Det fanns simhallar, brottningshallar, gymnastikhallar m.m och dom hade även "hotell" där man kunde bo, äta och träna gratis i alla hallar. Det var så coolt att se och lära sig lite mer om det, synd man inte höll på med nå sport dock.

När klockan var typ 15.30 så åkte alla hem, jag och Angela åkte hemmåt till lilla Golden igen. 100 gånger höll hon på att köra av vägen för hon kollade på mobilen, blir man sur eller blir man sur? Väl hemma så blev jag uppringd av Caroline som tjatade till sig att komma och hämta upp mig för att jag skulle kunna festa på kvällen, egentligen kände jag mig sjuk men hängde på iallafall till slut (ska jag tacka carro eller inte). Hon kom lite tidigare så vi gjorde oss iordning här, stannade till på Safeway och köpte fralla (vår middag) och sedan bar det av hem till Steffi där förfesten redan var igång. Var inte länge vi skulle stanna så blev typ att hälla i sig drickan och sedan bar det av DownTown till en bar som heter Lime, förra gången jag var där så nekade bartendern mitt svenska körkort så det var väl mer än tur att jag hade Linnea med mig nu eftersom bartendern tydligen va en kär vän till henne;). Efter 2 drinkar (2 för mycket) så gick vi vidare till Wicked Garden där vi körde järnet, alla tappade bort varandra heeela tiden men det gjorde ingenting. Jag har inte mycket minne vad som hände mer än att jag träffade SB och hängde med han hela kvällen och alla andra var borta. När det väl stängde så möttes vi upp alla utanför (läs: inte carro, pga något vet inte vad) och sedan tog vi en taxi hem till Steffi och deckade. Vid 10 vaknade jag och sedan kom carro och hämtade mig. Vi stack till Golden, käkade lääänge och drack starbucks efter de. Eftersom det var påsk så var alla Mall stängda så blev att hänga på starbucks till 16.00 och sedan körde Caroline hem mig.

och jag undrade hur jag kunde bli SÅ full


Jag har aldrig varit så bakfull i hela mitt liv. Jag blir bara trött och seg i huvudet i en vecka efter men denna helgen var den värsta någonsin. pizzan i caroline´s bil var inte rolig och även har jag haft huvudvärk sen i igårmorse, nu vet jag hur det känns också! JAG SKA ALDRIG MER DRICKA! (bruka heta så). Frågan var ju "skulle jag tacka Carro för hon tvingade med mig Lördags eftermiddag"

huvudvärkstabletter

TACK iallafall alla tjejer för i Lördags kväll, även om det bara är Caroline och Linnéa som fattar eftersom dom andra inte är svenska men TANK YO anyway!!

P&K Ellen

Huvudvärk med stort H

Klockan är 19.45, mitt huvud sprängs snart, ska ta en dusch och sedan sova!

Hörs imorgon!

En little Cricket och Öl

Igår efter att alla slutat jobba så bestämde vi oss för att ses ett litet gäng men trevligt hade vi det. Jag mötte upp Caroline, Steffi och Linnea på ett ställe som heter Cherry Cricket (kända för sina hamburgare), jättemysigt ställe. Beställde in öl först och främst och såklart kom en hamburgare sen också. Var inte där jättelänge pga vissa skulle jobba och jag skulle ju till skolan idag.

När jag skulle hem tänkte jag att jag kunde stanna till Walmart för jag behövde lite saker därifrån, så klockan 23.30 traskade jag in på Walle och inhandlade lite saker, vid 00.00 traskade jag ut igen. Sedan åkte jag hemmåt och däckade skönt i sängen sedan.

20 cm vit chokladkanin, alltid behövligt!

P&K Ellen

Gårdagens Outfit!

P&K Ellen


Förkorta benen någon?

Sitter kvar här på SB, jag älskar att hänga här, bordet jämte har bytt personer minst 10 gånger och lika roligt varje gång vad det är för folk som sätter sig jämte mig.

Blev så sugen på att klä upp mig lite ikväll och dricka ett glas Chardonney med ett trevligt gäng så jag smsade Caroline nyss och frågade om hon var sugen hon med. Hon skulle höra med lite folk, jag har inte så många som jag vet om tyvärr.

Sitter här och lyssnar på Rihanna nu, blev såååå partysugen och det var ju sålänge sedan jag var ute och skakade rumpa så hoppas på de imorgon. Sitter och kollar runt på lite skor som jag vill köpa, är allt från Jeffrey Campbell till ett par på Steve Madden och såklart är dom skyhöga. Det är hemskt för mig att jag är så lång som 177cm, jag älskar höga skor men ibland måste jag plocka bort par som jag egentligen hade gjort allt för, gör mig lite ledsen.
har hört att folk från kina inte vill vara korta, dom drar ut benen med någon maskin. Någon som vet en maskin som gör tvärt om, kanske bode klippa borta en bit av vaderna som jag ändå är missnöjd med!? ;)

Men dom från Steve Madden var inte så höga så blir nog ett köp snart:)


JC

P&K Ellen

Soliga härliga dag!

Som alltid så försover jag mig alltid när jag väl vill gå upp tidigt, sen tycker jag det är nice att ställa klockan på typ 05.00 för att kunna vakna och sen tänka "åhhhh jag får sova längre", sen har jag redan ställt en senare tid också och det som händer då är att jag råka stänga av båda när jag väl stänger av det första.

Klockan hann bli 10.30 innan jag vaknade till liv, slängde på mig kläder och sedan gick jag ut i det fina vädret. Idag är det 18 grader här i Golden, linnet är på men shortsen fick stanna hemma. Stack och käkade lunch på nå sallads-ställe jämte starbucks så ni kanske kan räkna ut va efterrätten blev, starbucks såklart. Sitter här nu och smutta på min is chailatte och lyssna på Anine Bing.

Får se vad eftermiddagen och kvällen har att erbjuda, egenligen är jag sugen på lite fest men imorgon är det skola igen så måste ju vara fräsch då. Resten av helgen är lite osäker också, Caroline snackade om att dom skulle ut imorgon och partaja, kanske hänger med dom en runda och sedan på Söndag ska jag, J och L till FortCollins och äta påskmiddag, kan bli trevligt!

Nu ska jag kolla vidare här på nätet innan det är dax att dra sig hemmåt igen.


P&K Ellen

Anine Bing

Innan jag stänger mina ögon ska jag lyssna på lite musik. Just nu spelas mycket "Kill your Darlings" från min datorn, älskar hennes låtar. Det är Anine Bing (Anders Svensson´s gamla flamma) som sjunger och hennes röst är ljuvlig.

Bästa låten: Everybody Else

Läser även hennes blogg som hon har på mama.nu, hon har nyss fått barn. Hon bor i LA med skitsnygg man och världens sötaste unge, när ska det vända för mig? ;)

Bild lånad från Anine

Snyggare kvinna får man leta efter!

P&K Ellen

Bara jag som trott det varit Onsdag hela dagen?

Jag har verkligen gått runt hela dagen och trott det varit Onsdag....

Denna dag har varit bra med mycket blandning på väder, började med regn i morse, stekig sol på för- och eftermiddag och nu ikväll blev det molningt och blåsigt.


Blev en runda till parken idag när det var som varmast, vi tog med lilla snackspåsen och L lekter runt med dom andra barnen. Jag satt mest och kollade så hon inte sprang ut på vägen och varje gång jag gick till henne så sa hon "Ellen, gå härifrån jag leker faktiskt med mina vänner", gulligt att dom hittar vänner så fort. Efter parken gick vi till Starbucks, jag fick min efterlängtade is-chailatte och L drack choklad. När vi satt där så kom såklart den där jobbiga mannen som tror han känner mig bara för jag sa tack när han sa att jag hade fin tröja. Jag försökte kolla åt andra hållet men ändå hörde jag en röst bakom mig, "Ellen, is that you?". Var tvungen att vända mig om, hälsa och berätta att läget va bra när han frågade. Sen tjabbade han på medans jag försökte prata med L som frågade vem gubben var.
Sen när han hade gått så tog de inte 10 minuter då han kom in igen och jag lossades prata i telefon och när jag trodde det var lugnt så la jag ner telefonen och hörde hans röst igen: "vill du se min syster´s häst, den är jättestor", kollade snällt på hästen och sedan vände jag på mig och pratade med L igen som ännu en gång frågade vem gubben var och då gick han.

Det är alltid trevlig med trevliga folk men han är FÖRTREVLIG och nyfiken hela tiden, måste komma på ett sätt till nästa gång hur jag ska slingra mig.


När vi kom hem så åt vi lunch och kollade på Mumin idag igen, L har börjat sjunga på mumin-låten på. Sen var det nap-time och Jerry Springer för mig som vanligt, börja tröttna på det men har blivit en vana nu så den får förbli. J kom hem vid 4 och då slängde jag på mig träningskläder och gick en runda, blev inte så lång men skönt att komma ut ändå och röra på fläsket lite. Ska ta en längre runda imorgon bitti hade jag tänkt, är ledig så hoppas på en skön dag.

Bara jag som tycker jag ser sne ut i nacken?

P&K Ellen

Dolph och Jag

Idag hyllar jag en av mina drömkillar med att ha honom på min tröja, skämt o sido. Ni som känner mig och som jag kanske berättat innan vet att jag är lite småförälskad i Dolph Lundgren, han är snygg för sin ålder enligt mig.

Blev så glad när ja hittade denna tröjan på Urban Outfitters på REA, troligen ingen som tycker som jag här.

P&K Ellen

Malin "malleballe" Andersson

Sitter och kollar på bilder från min och Malin´s sista dag tillsammans, jag blir tårögd.

Sakna Malin så sjukt mycket så det finns inte, hon gjorde dessa senaste 3 månaderna UNDERBARA här i USA även om jag trivs som fisken i vattnet annars också. Varje dag ringde hon minst ETT samtal och vi träffades nästan varje dag sen hon kom hit så klart det är tomt, telefonen ligger tyst där på bordet.

jag och Malin klickade direkt, det kändes aldrig jobbigt att umgås med henne. Kanske var det händelsen (HAHA) på Walmart första gången vi sågs som gjorde att vi kunde vara oss själva med varandra efter de. Allt vi gjorde tillsammans här i USA var så kul och jag kommer aldrig glömma det. Alla fester, superbowlen, ALL shopping, Walmart 03.00 en Lördag och allllt annat vi gjorde, kommer aldrig glömma. Det var även malleballe som insåg att jag är värd bättre än jag trodde, hur skulle de se ut nu annars?

Jag har träffat en vän för livet och jag hoppas att vi föralltid bli vänner och att vi en dag kommer tillbaka till USA med våra snygga män och kids, visa dom allt vi har fått se.

Vi syns när jag kommer hem malleballe

I Love you fina Malin Andersson


Syns snart! <3

P&K Ellen

Sensual Body Lotion!

Kvällen avslutades i soffan tittandes på Top Model, nyduchad och insmörjd med Bath&Boby Works´s Sensual Body Lotion. Malin fick olika body lotion´s av hennes hostpäron så nu när hon åkte så fick jag några av henne och tydligen tyckte hon jag skulle känna mig lite mer sexy, tack Malin;)



Nu ska jag strax knapra mina 2 blå piller så jag kan sova gott hela natten men innan dess blir det lite svensk tv på datorn. Jag var så dum, jag visste att det var final i Sverige´s mästerkock ikväll och därmed höll jag mig borta från Aftonbladet eftersom dom troligen skrev vem som vann, vad tror du jag gör typ för någon timme sedan? JO gå in på aftonbladet och där står det klart och tydligt vem som vann, skitkul verkligen!



Godnatt alla fina!

P&K Ellen

Rött skär sig mot Rosa

Idag blev det jobb, uppstigning 06.15 och sedan var man igång. Trollungen bad om pannkakor och vad gör man inte för att vara världens bästa barnflicka? JO MAN GÖR SVENSKA PANNKAKOR. L älskade dom så jag fick slänga ihop en liten smet till. I var det så tråkigt väder så påvägen till parken så gick vi en annan väg längs vattnet och hoppade parken. När vi kom hem lagade lagade jag lunch och sedan kollade vi lite mumindalen, my family hade med dig från Sverige. Inte ska jag bara läsa L svenska nu blir det findlänska också;)

När jag lagt L efter lunch så slänge jag mig i soffan och kollade på Jerry Springer samtidigt som jag pratade med massa folk på  facebook,skype och msn så vad som hände på Jerry idag det vet jag inte. Vid 3 kom J hem från jobbet och jag blev fri, kollade klart på Let´s make a deal dom hunnit börja innan jag va klar med allt folk från Sverige.

Snörade på mig mina nya skor som jag köpte i New York, har ju rosa/svarta träningskläder så mina röda RunTone skär ju sig mot det rosa så behövde ett par till;) Hittade ett par Nike för $40 (252:-), grymt bra pris tycker jag.

Nike

P&K Ellen

Senaste shoppingen

Det där med att visa vad jag köpt dom senaste 10 dagarna med min familj här i Denver och New York får komma lite när som helst. Är så sjukt mycket så det kommer trilla in lite när man minst ana det så håll utkik ;)

Tillbaka i vardagen igen

Då har man gjort sin första jobbdag efter min lilla semester med min familj, känns otroligt skönt faktiskt. När jag blev lämnad på flygplatsen av mamma och pappa var jag jätteledsen och jag ville bara följa med dom tillbaka till hotellet till dom andra och sedan åka med dom till Sverige. Var sjukt jobbigt dagarna efter men nu har det lugnat ner sig och jag har mycket at se fram emot framöver så jag ska klara de här.

Började 8 idag, tog de lugnt fram till 10 då vi klädde på oss och gick ut i de fina vädret. Gick till parken och L lekte med alla barnen medans jag stod och pratade med några yngre mammor, det är alltid NÅGON som fråga hur gammalt mitt barn är och jag får förklara att jag bara är barnflickan och så fråga dom vidare om mitt liv här i USA.

När klockan blev halv 12 gick hem, gjorde lunch och kollade på Mumin-trollet, L älskade det. Sen blev det naptime och jag satte mig och kollade på Jerry Springer (vad annars). J kom hem nyss från fisket så nu är jag ledig, dock vet jag inte vad jag ska hitta på nu. Känner att jag måste gå till gymmet men vet inte om jag orkar, kanske blir en runda ute i det fina vädret istället. Amanda ville ses senare också, hoppas jag har bil bara.

P&K Ellen

Soul Surfer

I Lördags hämtade Amanda mig från flygplatsen, vi käkade en snabbis på Chippotle och sedan bar det av hem till henne. Jag fick visa alla min inköp och sedan blev det en snabbdusch innan det var daxa tt bege oss till DownTown Denver och fira en au-pair som fylldre år. Vi käka på Cheesecake Factory, jag beställde ceasarsallad och ett glas vin (+ en pinacolada), grymt gott var det. Medans dom andra gjorde sig klara för fest så åkte vi hemmåt istället, jag skulle jobba dagen efter så inge värt att vara trött och seg.

Åkte hem vid 11, passade en liten trollunge medans hons sov så det var ju en ganska chill jobbdag. Efteråt kom Amanda och plockade upp mig och vi stack på Bio på Mills. Sedan reklamen kom för "Soul Surfer" så har vi sagt att vi ska kolla på den och nu när den hade premiär så var det en självklarhet att se den så fort som möjligt. När vi kom dit blev vi stoppade av en kille som berättade att man kunde få gratis biljetter till filmen och såklart nappade vi på de (innan dess köpte vi biljetter men fick lämna tillbaka dom).

Filmen är en av dom bästa någonsin, som jag kanske berättat innan så älskar jag verklighetsbaserade filmer. Filmen handlar om 13åriga Bethany som lever för sin surfing, en dag när hon ligger ute i vattnet så kommer en haj och biter av hennes arm. Hon ger inte upp hoppet om att surfa vidare med bara en arm.

En annan rolig sak som hände efter filmen var att hon (Annasophia Robb) som spelar Bethany i filmen var där och blev intervjuad, tydligen bor hon här i Colorado och går på Highschool här.

Alla måste se filmen!!!

P&K Ellen

I <3 NY

Jag orka inte skriva en text med allt vad vi gjorde så får bli en pricklista + 1000 bilder istället, hoppas det är okej? Mer bilder kommer senare + dom som är understrykna har syster på sin kamera

Släpat tunga väskor från flygplats till hotellet

Varit på Time Square


Frihetsgudinnan

Varit på Coney Island
Shoppat för mycket (enligt mig bara bra saker)
Empire State Building

Åkt tunnelbana varje dag

Bott på Brooklyn med utsikt över Manhattan

Kollat på killar som dansat i en park + blivit kär i en av killarna som dansade


Gått i Central Park

Ätit och gått i China Town

Filmat killar på tunnelbanan i smyg

Gått över Brooklyn Bridge

Varit på American Museum of Natural History




Ätit donut´s till frukost

Varit vid Ground Zero + Museet för 11 Sep
Rockefeller Center


Shoppat på H&M


P&K Ellen

H&M Collection Conscious

Var såklart inne på H&M i New York och jag hade turen att vara där dagen då dom släppte CC, såklart fick jag med mig lite hem. Det roliga var att jag var på H&M på Tisdagen och såg att dom fina virkade shortsen var i skyltfönstret så jag frågade vart dom hängde, collektionen skulle släppas på Torsdagen.
Onsdagkväll ställde jag klockan på 07.00 för att kunna gör mig iordning och äta frulle innan det var dax att släpa med mig hela familjen till H&M för att köa.

När vi kom dit var vi typ ensam utanför dörrarna och dom andra som stod där såg inte ut att vilja ha någonting av CC så när dom väl öppnade dörrarna så kunde jag sakta gå in och ta allt vad jag ville ha, ingen ville ändå inte ha de jag ville ha.

Vet ju hur det kan se ut i Sverige när H&M släpper collektioner, alla ska ha samma plagg och alla drar och sliter så ni kanske förstår att jag blev paff att jag var den första och typ enda som drog i dom där virkade shortsen som ALLA vill ha.

Dock var dom typ slut när jag var där 2 dagar senare!

Detta fick jag med mig av CC:

Provade även:

Men dom satt inte snyggt på mig!

P&K Ellen

Finbesök från Sverige

Nu är det dax att berätta vad jag och min kära familj gjorde här i Colorado och New York.

I Fredagsmorse kom dom till "mitt hem" här i Golden, jag bjöd på frukost (amerikanskt såklart) och jag fick allt dom köpte med sig från Sverige. Jag bad om LITE svenskt godis men fick istället ett förråd som kommer hålla i minst ett år, men blev glad iallafall. Jag visade runt dom i huset och sedan var det dax att åka vidare. Först åkte vi till Mét uppe på berget, är ju så fin utsikt där uppe och sedan åkte vi vidare till Red Rock, dom blev lika fasinerade som jag blev första gången jag såg de röda bergen med konstig form. Efter bergen åkte vi DownTown Golden och tog en runda på Coors Brewery, uppskattades killarna (läs:alla utom Petter som är under 21 år) mest tror jag. Även om man inte gillar öl så mycket så är det alltid kul och kika hur de görs ändå. Efter touren åkte vi vidare till Colorado Mills Mall, där började shoppingen på riktigt, var där till det stängde och alla fick med sig iallafall någonting ifrån Millsen.
På kvällen var vi alla trötta så vi åkte hem till hotellet, chillade och diskuterade morgondagen. Pappa skjussade hem mig till mitt place och jag somnade nästan på direkten.
Mitt nya liv börjar när?

Mina fina gäster från Sverige

En gång hoppkort alltid hoppkort!

Frida försökte fånga något men lyckades inte:P

Bror på RedRocks

Pappa o Mamma va tvunga dom också..hahahaha

Petter var ledsen för han inte fick dricka öl som alla andra

Fina syster och bror

Petter gillade F21

Lördagen kom dom vid 9, vi tog en runda nere vid vattnet här i Golden, gick sedan en runda nere i DownTown och kollade affärerna. Vi tog bilen ner till DownTown Denver och gjorde stan där med, Denver är tyvärr inte mycket för världen men det är mysigt på sitt vis. Vi gick runt och mös, käkade lunch och blev lite shopping där också. När vi tröttnat på DownTown så åkte vi vidare bort till Cherry Creek Mall och fortsatte shoppingen där. När vi skulle hem stannade vi till på Walmart där vi förövrigt tappade bort mamma minst 20 gånger, fast alla tappade nog bort varandra hela tiden nu när jag tänker efter. Innan vi kom hem till Golden igen stannade vi till på Dollar Tree (allt kostar $1) med, man får mycket skit för lite pengar där. Sedan åkte vi hem till hotellet igen och avslutade kvällen med kortspel i lobbyn, var ett tag sedan man spelade 7an och Gurkan nu. Pappa skjussade hem mig till mitt place när klockan blev mycket, somnade på direkten även då.

DownTown Denver

Frittan passade på att shoppa, var ju så billigt!

vem är tönten i bakgrunden

På Söndagen rullade den stora blåa bilen och hämtade upp mig, körde till Boulder och myste runt. Dock var det inget öppet när vi kom dit så blev att åka dit och dricka chailatte på Starbucks. När klockan blev 11 tog vi den stora blå igen och körde mot PepsiCenter för NHL-hockey, Colorado - Edmonton. Det var sista matchen därmed mycket folk och sedan var det sista matchen för Adam Foote så det var mycket avbrott med applåder och grejer för honom. Det var en rolig match med många mål, sen var de ju kul och se Magnus Pääjärvi och Linus Omark som spelar i Oilers, matchen slutade 4-3 till AVS förresten. Efter matchen delade dom ut alla svettiga tröjor som dom haft dragning på, jag höll tummar för att dom skulle dra mitt stol´snummer men ICKE.
Efter matchen åkte vi till Mills en sista gång eftersom min köära familj troligen tyckte dom shoppat för lite, blev bara massa nödvändiga saker. Var bjudna på käk hos mina hostpäron på kvällen så åkte sakta hemmåt till Golden City och blev bjudna på god mexikansk mat och alla pratade med alla, mycket mysig kväll. När klockan blev lite senaste så drog min family hem till hotellet och jag packade väskan till morgondagen, NEW YORK CITY.

Frida´s nya intresse.. hästar kan ju slänga sig i väggen
Pääjärvi


Blev bara en liten fight pga tråkiga domare

Adam Foote

 

P&K Ellen


Inlägg kommer

Efter att ha tillbringat 6 dagar borta från min egna dator har jag inte kunnat blogga. Imogon kommer inlägg + bilder från min vecka med min familj + resan till NewYork!!!

P&K Ellen

Hemlighet 2 (Malin befinner sig i Sverige numera)

För ett tag sen bestämde sig Malin för att bryta sitt år här i Amerikat, dock fick ingen mer än hennes mamma och pojkvän veta det i Sverige. Det har varit ganska svårt at INTE skriva något på bloggen om att jag kommer sakna henne eller som att dom sista 6 dagarna i USA bodde hos MIG.

I Fredags efter tatueringen åkte vi hem till mig och sedan stannade hon hos mig till Onsdagen då det var dax att åka hem, ännu svårare att säga hejdå efter 6 dagarnas intersivt umgänge.

Söndag-Måndag hjälpte  hon mig att jobba, vi lekte och dansade med L och det var ganska skönt och roligt att ha hjälp och nya ideer, även om L (o alla andra barn) inte bryr sig om man gör något 1000 gånger så tröttar man lite själv så det var skönt med nya ideer av Malin.

I Tisdags var vi lediga och började dagen med Chardonney och en sallad på ett matställe, underbart. Där satt vi 2 lediga tjejer och njöt av den 30 gradiga värmen och vi pratade minnen från USA-tiden som Malin fått vara med om och vi bestämde även lite framtidsplaner (vad får ni veta senare). Vi bara gick runt och kollade överallt och till slut hamnade vi i parken, la oss utsträckta i gräset och njöt av den sköna värmen och avslutade med några hoppkort, såklart. Vandrade hemmåt vid 5, bestämde att dra ihop lite folk, köpa med lite öl/vin och sätta oss i park och ha avskedsmys för Malin sonm skulle åka dagen efter.

I Onsdags var inte en rolig dag, ville bara inte att dagen skulle komma. Vid halv 10 stod hennes värdmamma utanför (läs. långt iväg, latröv) och vi plockade in alla väskor i bilen och när jag skulle krama Malin hejdå så kom tårarna, jag ville inte att hon skulle åka. Jag och Malin bodde 8 min ifrån varandra och där med sågs vi varje dag och från första stund så klickade direkt så det var inte lätt att säga hejdå Onsdagen den 6/4-11.

Jag kommer sakna Malin jättemycket!

P&K Ellen

Hemlighet 1 (Tatueringen)

Dax att berätta vad som egentligen hände förra Fredagen.

I Fredags hämtade jag Malin vid ca 5.pm (17.00) och sedan körde vi till Mills för att lugna nerverna, vi skulle lixom göra något stort. Vid halv 7 körde vi mot våran slutdestination, TATUERINGSSTUDION.

(Redan när Malin kom hit snackade vi om att vi båda ville tatuera oss och en dag åkte vi där på Colfax och hittade den perfekta studion och helt plötsligt hade vi både en tid 4 dagar senare.)

Eftersom jag hade bestämt att tatuera revbenen så var jag sjukt nervös dom 4 dagarna och när det var Fredag så vaknade jag av fjärilar i magen och höll på hela dagen. Jag kunde inte äta något och när jag väl fick ner något så kom det upp lika snabbt. Jag ville på de gjort men ändå ville jag inte att tiden skulle gå fort den dagen, tatuering = SMÄRTA. Jag googlade och Youtubeade hela dagen på hur det såg ut, hörde och hur alla reagerade på när nålen bryter in i skinnet.

När vi gick in i studion den kvällen så ville jag bara säga att jag ångrat mig och att jag ville ha mina pengar tillbaka, efter vad alla sagt som jag pratat med innan så skulle revbenen vara värst och såklart skulle jag göra min första tatuering (tydligen blir man beronde efter första?!) på just REVBENEN. Läste på på något forum att det känns som tusen nålar borrar sig in i ryggmärgen, man får dödsångest och att man ångrar sig när väl nålen rör vid revbenen SÅ ni kan ju förstå att jag var nervös.

En kille gick till mig och Malin i soffan där jag satt med händerna framför ögonen och undrade vem det var som skulle göra fjäderna på revbenen, det var ju JAG så han målade en skiss på en fjäder och visade, P som i PERFEKT. Sedan kom en ny kille som presenterade sig som Kidd, det var han som skulle printa in en fjäder på mina revben, han lugnade mig väldigt snabbt efter att han sagt att det "bara" kommer ta ca 1h (pga mig), blev lite panikslagen där. Sedan kom det en kille till Malin och tog hand om henne, Malin´s var mindre än min och skulle ta ca 10 min att göra, glad var jag för hennes skull (not).

Vi gick in i ett annat litet hus och hans tatuerings-assistent rengjorde min hud och sedan "klistrade" på skissen, riktigt snyggt vart de. Han bad mig att lägga mig ner på sidan, fick mer panik eftersom jag önskat jag kunde ligga på mage och skrika ner på huvudstödet, men NEJ på sidan skulle jag ligga. Tryckte in musik i öronen och blundade, kände hur nålen trycktes in mot mina revben och ska jag vara ärlig så var det en skön känsla. Han höll på, visst brände det till ibland rejält men det gjorde inte ett dugg ONT mer obehagligt. Ska inte vara kaxig och säga att jag gillade det men jag sa inte ett ord under hela tiden, ganska starkt gjort av mig Ellen Clarberg.

Efter Malin´s 10 minuter så kom hon in, jag såg hur det blixtrade i ögonvrån, tog en snabbtitt i min iphone som speglade Malin med en kamera i handen. Min var nästan klar, 1 h var ju bullshit, bara för jag vara så tyst och inte behövde nå brejk så tog det bara 25 minuter och det tackade jag för. Efteråt när jag såg tatueringen i speglen blev jag sjuuukt glad, den va verkligen lyckad.

Kidd is the MAN, vilken kille asså!

Stackars Malin blev inte så nöjd med sin, hon blev nöjd men hon blev inte nöjd på hur den satt. Hon tatuerade in ett Timglas på sin handled men tänkte inte på att armen vrider sig när hon ta upp den i luften så dagen efter åker vi tillbaka, Malin är öm i skinnet från gårdagen men hon lägger till lite på sin tatuering och den blev underbar.

Jag är så stolt över mig själv att jag ens vågade och när jag visade mina föräldrar idag så tyckte dom den var fin också <3

P&K Ellen

För lite mer än ett år sedan.....

Kollade tillbaka på ett gammalt inlägg från lite mer än ett år sedan, handlar om att jag skulle till USA... kan inte fatta att det var ett HELT ÅR SEDAN jag träffade J, J och L i Tingsryd..och dom "intervjuade" mig och frågade om jag ville komma till USA och bo hos dom o ta hand om trollungen. Ångrar inte en sekund att jag åkte hit, har upplevt saker på 9 månader som inte många gjort!

"Nu är det VERKLIGEN...nära!


Fick precis mitt andra mejl av personen som kan förändra mitt liv för ett tag, första mejlet fattade jag inte riktigt men nu börja det sakta gå in i skallen att det verkligen blir av.

Jag ska göra något jag längtat till länge nu, något som är lite annolunda. Jag ska göra något jag först ville sedan ångrade jag mig men nu gör jag det ändå.

Berättar när det är helt klart!

Gör jag det inte så kommer jag ångra mig!

P&K Ellen

2010-05-03 @ 14:36:52"

P&K Ellen

Aaron heter han förresten!

Vill bara att natten ska gå så jag får träffa min family. Dom ringde innan från JFK men det var ett tag sen så nu sitter dom troligen på flyget mellan New York - Denver. Hoppas på bra väder imorgon, en av aktiviterna är att ta oss till Red Rocks, vill visa min family en av dom finaste platserna (enligt mig) i Colorado såååååå Red Rocks imorgon.

Nu sitter jag nydushad i sängen och väntar på att håret ska torka, orka inte föna. Det var inte det lättaste att duscha idag eftersom jag haft "förbud" på en vecka pga NÅGONTING (berättar sen). Fick bli en snabbdusch iallafall. känner mig myycket fresch och luktar gottt det gör jag med.


Idag var jag ledig som sagt, gjorde mig iordning, gick till Starbucks som jag sa. När jag suttit där ett tag kommer den man som jag träffat på innan gåendes förbi, vet inte om jag berättat om honom än.


Förra gången jag träffade honom så gick han förbi mig, gick tillbaka, sa något men eftersom jag hade musik i öronen så hörde jag inte (han sa att jag hade en fin tröja). Han slog sig ner vid bordet jämte och pratade om vad man skulle uppleva här i USA, han sa till mig att ringa om jag ville ta en fika, hajka eller "bara gå en kort promenad", han ville som sagt ha mitt mobilnr men eftersom jag inte ville ge ut de till en 45-åring så sa jag att han kunde skriva in de på min mobil, såklart så ringer han upp sitt nummer från min telefon och därmed fick han mitt nr
. När han hade gått så kom jag på vem det var, det var mannen som går runt parkn typ 10000 gånger om dagen med tighta träningstights och så vickar han på rumpan, troligen lagd åt andra hållet, Aaron heter han förresten (kollade på min mobil nu).

MEN det jag skulle säga var att han gick förbi idag igen men jag vände bort huvudet i sekunden han kollade mot mig, såg att han gick in på starbucks och det var ju då jag passade på att ta min cykel och cykla iväg.

Cyklade till parken och där var J, L och J (Je´s mamma som ska vara här under tiden min family är här). Vi lekte lite och gungade, var jätte längesedan man gungade ju! Efter en stund så gick dom hem och jag tog min cykel hem också. Gick och la mig för att kolla på Ullared som jag somnade ifrån i Tisdags, somnade även denna gång ifrån det och när jag vaknade hade jag sovit i 4 h. Fattar inte hur jag kan sova så mycket, sov ändå hyffsat bra härrom natten ju.

Nu ikväll har vi iallafall ätit och jag har chillat, känns konstigt att inte inte längre umgås med Mrs Andersson (berättar sen).


P&K Ellen

Besök påväg till MIG

Nu sitter mina föräldrar + bror + syster + hennes boyfriend på ett flyg över Atlanten, påväg till MIG!
Jag är nästan lite nervös för att träffa dom även om det inte var såå längesedan vi träffades sist (Julas). Jag har gjort ett schema på vad vi ska hitta på undertiden dom är här, många roliga saker.

Jag vaknade nyss här nu i Colorado och ska snart göra mig iordning lite för att sedan gå ut en runda hade jag tänkt. Handla saker till mitt besök imorgon, familjen kommer sent ikväll hit så ingen mening att jag träffa dom ikväll så får bli imorgonbitti.


LÄNGTAR TILL IMORGON <3

P&K Ellen

Underbar helg <3

Fredag 1/4-11
Var ledig hela dagen så vaknade lite senare, tog en låååång dusch och käkade frukost. Gjorde mig iordning för att gå en runda i det fina vädret och sedan sätta mig på Starbucks och njuta av solen. Gick hem och pratade med lite folk på skype, längta verkligen till min familj kommer nu. Vid 5 åkte jag till Malin, hämtade upp henne och IVÄG. Stannade till på Target innan och kikade innan det var dax för något stort. Nervöst som satan men det gick jättebra, vi var nöjda efteråt. På kvällen chillade vi i soffan med en bra film (kommer inte ihåg:P) och såklart så somnade jag typ direkt som vanligt, sov mycket dåligt på natten.


Lördag 2/4-11
I Lördags var det dax för skolavslutning i skolan, jävligt tråkigt fram till lunchen faktiskt men när lunchen kom var det nice. Alla hade med sig saker från sitt hemland, jag och Malin hade ju såklart tankarna på annat på Fredagen så vi glömde heeelt bort det men vi räddade det med nyponsoppa och kaksmulor, tyvärr visste vi inte vad det hette på engelska så det blev "this is NYPONSOUP", tror ingen tyckte om det heller men äsch vi gjorde ju våran uppgift. Efter skolan åkte jag, Malin, Sarah (tysk) och mötte upp Isabel (tysk) i en park där hon bor och köpte glass. Vi (läs: JAG) var galna i parken och stod på händer och tyskarna tyckte vi svenska nog va knäppa i huvudet eller nå, skylle på solsting isåfall:) Där satt vi till typ 18.00 och sedan åkte vi hemmåt till Golden och innan det var dax för sömn så mötte vi upp Sarah igen och käkade på BK och när klockan blev 22.00 så traskade jag och Malin hem i linne och sandaler för det var ju faktiskt 22 grader just då. När vi kom hem somnade vi på soffan även denna gång.

"Nyponsoup"

Världens coolaste Christian (uttalas krischtian)

Den blomstertid nu kommer

Malins försök går sådär

Det närmsta jag kunde komma

"Sandwich"


Söndag 3/4-11
07.00, Ellen började jobba och Malin fick vara med på ett hörn. Vi vaknade upp till snö, helt sjukt att det kan ändras så snabbt dag till dag. Vi tog en riktigt chilldag inne och myste i soffan till "Black Swan", skitskum film om jag ska vara ärlig

Måndag 4/4-11
WorkWorkWork hela dagen, Malin var med mig på kvällen, kollade film och myste. Gick en långrunda innan kvällen var slut. Kommer inte ihåg vad som hände av Måndagen, säkert inget speciellt.

Tisdag 5/4-11
30 grader, sol, Chardonney till frukost, stek i parken, Chailatte, varma vindar, Öl och Vin i parken med fina vänner. Det förklara min dag ganska så bra!!
(Bilder kommer)

P&K Ellen

Mamma!

Ni vet att det var första april i Fredags eller??

MAMMA!

Large butterflies and Smaller butterflies in my stomach

fjärlilar i magen så det smäller om de!

Sitter nyvaken i min säng, klockan är 10.12 och jag är LEDIG! Tänkte jag skulle göra mig iordning, gå en runda till mataffären och fixa lite grejer för nästa vecka. Det är jättefint väder här i CO idag, just nu är det 17 grader (sol) och efter lunch skulle det bli mycketmycket varmare. Tar nog datorn med mig till starbucks och sätter mig utanför i solen och laddar.

Ikväll händer något speciellt, jag är nervös så jag kissar på mig snart och Malin likaså!!!

uppdaterade inte igår men det hände inte så mycket mer än jobb från 9-4 och sedan chillade jag framför datorn, ingen Malin-dejt igår.

Ha d bra så hörs vi när vi hörs!

P&K Ellen

RSS 2.0