Det som händer i Vegas det stannar i Vegas (nästan allt iaf;))

Fredagnatt klockan 03.15 var vi redo för att bli hämtade av vår super shuttle som skulle ta oss till Denver flygplats och sedan vidare till Las Vegas. Vi käkade lite frukost och sedan var det dax för dom andra tjejerna att åka ditt flygplan, jag fick vänta till 11.30 (fick en standby-biljett). Där satt jag i en stol på flygplatsen och sov, kände efter ett tag att jag nog satt lite knäppt för hade ont i hela kroppen.
Flygresan gick fort, tog en shuttle till hotellet där dom andra töserna låg och vilade middag. Drog på oss bikinis och gick ner till hotellpoolen och stekte i solen. Gick en runda i city och checkade läget. På kvällen var på ett uteställe som hette Jet, skulle kostat 50$ egentligen men vi hade vipbiljett så vi slapp kön och inträde. Stället var ganska litet och det var roligt, dock inte så roligt så jag skulle betala 480:- för det. Jag och Emma tog av oss skorna och GICK hem, påvägen tog vi massa kort och gjorde massa fula pooser.

På Lördagsmorgonen drog vi på oss våra bikinis igen och drog till Golden Nugget Hotel , där har dom en pool med en ruschkana som åker genom ett akvarium med hajar m.m. Låg där i våra solstolar i vattnet och njöt av det fina vädret. Efter några timmar så tog vi bussen till nästa hotell och gick på poolparty (Bare), dock spöregnade det då men poolparty som poolparty. Jag och Emma tog en egen rundvandring till olika hotell och checkade deras poolar, caesars palace´s pool var grym. GICK hela vägen upp till MGM (lejon i casinot), gick in i New York New York och kollade på vattenbaletten utanför Bellagio. Vi var ÖVERALLT och man blir mer och mer facinerad av allt man såg.

Vi gick på ett köpcenter som är en mile lång, 1000-tals affärer och H&M fanns så det var ju klart att det blev en snabbis där inne med. Skyndade oss hem och slänge på oss partykläder och fick privatbil till en strippklubb (ja du läste rätt), var där max 15 min. Första gången jahg var på strippklubb, man kunde välja mellan tjejer och killar och såklart ville vi va killarna men de kostade 40$ så fick nöjja oss med inte så vackra och slampiga brudar där killar satt framför och dräglade. Tog Taxi till Bellagio där vi hade VIP, var där 10 min sen stack vi vidare till ett annat ställe där helt plötsligt en brud med världens muskler började göra arbobatik på en strippstång (bild kommer), var nog en va de sjukaste saker jag någonsin sett (efter strippklubben). Tjejen som fixade in oss på klubben tisade även om en annan klubb på övervåningen så vi fick fribiljett upp dit med. Köpte en dyr drink och satt och kollade på allt roligt folk. Innan vi stack hem blev det donken.

Söndagen var den dagen vi såg mest framemot eftersom det var USA´s största poolparty (Rehab på Hard Rock Hotel) där MVT spelar in varje Söndag, började dagen med att försova oss. Vid halv 12 kom vi till hotellet och det REGNADE så ingen badade men ju mer tiden gick desto mer sol och folk kom det så till slut ville man inte gå därifrån. Allt var såå galet, Sa till Emma i början "Hade jag varit full hade jag ställt mig där i mitten i poolen nu och shakeat som aldrig förr men nu är jag nykter så NEVER", tog 10 min sen stod man där utan alkohol i blodet. Det var så grym musik och mycket folk, lätt de bästa poolpartyt någonsin. Träffade på snygga engelska killar, framför allt var dom galna kanske. Var nära på att missa mitt flyg PGA en person, kunde ju inte motstå ;)

Det är en av dom bästa resorna någonsin, Las Vegas är en så grym cool stad. Måste dit igen snarast.

Tack för en trevlig helg Emma<3

mer bilder kommer

P&K Ellen

Kommentarer
Postat av: papsen

verkar vara lite mer liv där än i Tingsryd

2010-10-05 @ 05:53:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0