Roadtrip

Igår morse kom Emma och hämtade upp mig i sin lilla vita bil, körde på en rolig roadtrip.

Första stoppet : The Wild Animal Sanctuary*
Vi körde längelänge på motorvägen till vi kom fram till att vi glömt ett exit så blev att vända. Till slut kom vi till en grusväg som skulle vara rätta vägen men ändå kändes det helt åt fel håll. Körde låååångt ut på bushen och till slut kom vi fram till en farm och en skylt med "The wild animal sanctary". Körde upp och det första vi såg var björnar och sen såg man massa tigrar. Fick en guide-pärm där det stod om alla djuren och hur dom kom till stället. Det var en lång ramp upp för att kolla på tigrarna, var massa jättefina tigrar. Jag och Emma trodde man kunde komma närmare dom andra djuren också men det är inget zoo utan ett hem för djuren så man kunde inte komma så nära vissa djur. Eftersom det var en varmdag igår så låg nästa alla djuren och sov men det är ändå facinerande att se vilda djur sådär.

* The Wild Animal Sanctuary = I vissa delstater är det lagligt att ha vilda djur som husdjur, helt sjukt jag vet. Stället är till för djur som folk då haft som husdjur, haft egna zoo´n i trädgården och även circusar. Folk tror att en liten tigerunge håller samma storlek hela livet, men så är de ju inte riktigt. Djur som finns där är tigrar, björnar, lejon, vargar, leopader, lodjur, 1 kamel och 1 tvättbjörn.




Andra stoppet : Downtown Denver
Var meningen att vi skulle kika runt på olika ställen men det slutade med att vi kom Downtown och började shoppa istället. Lyxade till dagen med lunch på Cheescakefactory, blev en doggybag med sig hem. gick hela 16th mall street upp och kollade affärer, såklart blev det en titt på F21 och Victoria Secret. När vi gick där och va redo att åka hem så såg vi en skylt med Coyote Ugly, klart man var tvungen att dra dit med. Var tydligen Happy Hour så blev en kall öl och sen dansade vi på baren för det fick man tydligen, MÅNDAG var det igår ja men även då måste man få fira lite att det var vår lediga dag :)


Blev bara två stopp men det tackar jag ändå för, var en otroligt rolig dag igår med Emma. Undrar hur jag ska klara mig när Emma sticker till Iowa och sen Sverige, det är ändå SNART.

P&K Ellen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0