En för tidig julklapp till......

.....MIG SJÄLV!


Killer heels - Ett Tips : bråka inte med mig ;)

Jag kände jag verkligen ville ha skorna och köpte dom till mig själv nu ikväll. Har ju sett att dom är slutsålda i Sverige och alla försöker få tag på dom, men nu är dom mina. Dom är ca 450:- billigare här och jag känner att om jag ska passa på så ska jag köpa dom nu. Märkte även nu ikväll när jag kikade omkring att dom håller på att ta slut för tillfälligt här i USA också så jag hade turen att köpa dom sista på Nordströms i strl 41 och det var dom och ett par i strl 39 kvar.

Som sagt så är det en för tidigt julklapp till mig själv!

P&K Ellen

Kommentarer
Postat av: Michelle

Absolut, klart jag förstår det! Jag betalar det som behövs i så fall och självklart ska du ha betalt för "slitet". Haha. Men vet du vad vi gör, vi avaktar lite.. sen om det är så att du springer på ett par 39or eller 38or så hojta! Fick precis reda på att det kommer in ett dussin (knappt det) i december och förhoppningsvis får jag tag på ett par själv :) Vore ju enklast så!

2011-11-09 @ 21:28:21
URL: http://michelleewegert.blogg.se/
Postat av: Sandra - Piffad

vill också haa!



sv: jasåå där ser man, mina kom från korea :)

2011-11-09 @ 22:02:20
URL: http://piffad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dem är ju så jävla grymma!!

2011-11-13 @ 21:30:35
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: kristin

Nordstrom här i chicago har inte sålt dom än (eller så har dom redan sålt slut) Men akira får in dom nästa vecka och då ringer dom min och dom blir mina! ;) Då blir de även mitt 6 par. Freakit! ;) Kul att jag hittade en usa-blogg! :) Likelike!

2011-11-16 @ 18:49:13
URL: http://kristinsundbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0